matthew williams

God kväll.
Jag har tillbringat hela min dag i soffan, helt otroligt skönt att bara sätta sig ner och ta det lugnt, göra sånt man tycker om (jag tycker om andra saker än att bara sitta i en soffa) och bara andas för sig själv. I vilket fall har jag hela veckan tjatat om mitt jädra shopping-begär. Nu såg jag att vi hade fått hem H&Ms lilla katalog "Matthew Williams for H&M" och jag förälskade mig genast i en bikini, trots att jag redan har köpt en bikini tills sommaren. Suck! Är man kär så är man så vad tusan, jag gillar den.


how to think?

Hallå på er.
Jag mår betydligt bättre idag i vilket fall, det är bara huvudvärken som sitter kvar och lite halsont. I övrigt så känner jag mig ganska pigg faktiskt. Jag har inte hunnit så supermycket idag kan jag inte påstå, ätit lite frukost och varit ute med hundarna. Därefter har jag beställt en telefontid hos sjukhuset jag opererats på, så imorgon klockan 09.45 ska de ringa min mobil, det blir nog bra.

Jag läste även en av mina klasskompisars blogg förut, där fick jag veta att vi kommer ha samma mattelärare som det här året - jag dör. Och vi kommer ha matte med ettorna, förlåt men det är väl inte meningen att lärarna ska sänka vårt självförtroende? Om jag läser ett ämne tillsammans med människor som är yngre än mig själv känns det som att jag ligger på samma nivå som dem. Jag säger inte att ettorna är dåliga på matte, eller något annat ämne men det är så jag kommer känna mig nästa termin då vi ska läsa ett ämne tillsammans med dom. Jag är tillräckligt osäker på mig själv inom matte och det behövs inte tyngas ner ännu mer.

frossa

Fy, jag mår bara sämre och sämre. Jag och mamma kom på att termometern är trasig eftersom den stannade på 33.9 förut när jag tog febern. Nu har jag haft huvudvärk sedan klockan 04 i morse och dessutom fryser jag så himla obehagligt, jag tog en dusch nu och hade säkert 45-gradigt vatten. Som det verkar nu struntar jag nog i skolan imorgon, vilket jag aldrig brukar göra. Jaja, huvudsaken är att jag blir frisk tills helgen och kan åka ner till Johan. Nu ska jag ta en ipren eller liknande, bädda ner mig i sängen och se på TV så länge jag orkar.

Puss

vg

Jag klarade skoldagen, yey! Nu har jag två arbeten mindre att fundera över, vi spelade nämligen upp våran låt på musiken och jag hade mitt muntliga framförandra, ett VG blev det och jag är nöjd - med tanke på att jag inte hade förberett mig någe vidare. Jag har mått piss hela dagen, i princip likadant som jag mådde i morse. Suck, men nu sitter jag ihopkurad i soffan, ser på Wallander - Hämnden och äter skorpor och dricker varm oboy.

Puss

monki

Mitt shoppingbegär har inte lagt sig kan jag säga. Jag var inne på Monkis hemsida just och hittade flera söta kjolar jag mycket väl skulle kunna tänka mig att ha i sommar. Nu börjar jag "bara" om 1 timme och 20 minuter, yey.


Allting kommer ifrån Monki

spinning

God morgon.
Jag funderar allvarligt talat på att skippa skolan idag, jag har haft huvudvärk sen klockan 4 i natt, jag är snurrig och kallsvettas i stort sett så fort jag ställer mig upp. Det är konstigt för jag måste ha någon slags bakvänd feber, trots att jag verkligen fryser fruktansvärt mycket, kallsvettas och liknande så har jag en tempratur som stannar på 35,5, är inte det lite smålustigt? I vilket fall börjar jag om 2 timmar nu, så jag ska väl avsluta mitt muntliga framträdande, suck, nu orkar jag bara inte mer.

Puss


fotografering 23/5

Jag var i Jönköping och passade på att fotografera Driola för hennes student samt 3 andra ombyten.
Här kommer lite resultat.












pollen

Jag är så himla trött nu för tiden, jag tror nog att jag redan har börjat slagit av och pustat ut till sommarlovet, som jag längtar just nu efter sol, bad, glass och framförallt sömn och vila. I vilket fall tog jag en riktigt skön promenad förut med Boston, det har varit riktigt kanonväder hela dagen förutom en liten regnskur på eftermiddagen och jag tror banne mig att jag har fått en lite färg på min blekfis-kropp. Resten av dagen har alltså gått ut på att plugga, redigera bilder och försökt varva ner allt speed. Men nu har jag planer på att göra mig helt klart för sängen, lägga upp några bilder på Driola och därefter kura ner mig i sängen och försöka somna tidigt. Jag har sovmorgon tills 12 imorgon så det är extremt skönt, dessvärre har nog min pollenallergi fått sig en rejäl snyting och näsan rinner som bara den, som grädde på moset har jag fått blåsor i halsen...härligt!

Men nu, till bilderna.
Puss

 
Bild från helgen.

urban outfitters

Nu är alla bilder klarredigerade och jag ska snart fortsätta på min muntliga uppgift. Men innan det har jag tänkt att ta en skön dusch, ligga i sängen en stund och än en gång kika igenom de kläder jag har hittat på Urban Outfitters, jag är helt kär i det mesta och har tagit ut det som står högst upp på listan just nu. Här har ni allt jag har kikat ut bland mängden av klänningar, kjolar och tröjor.


Jag gillar trycket.

Jag tycker den är himla fin.

Den liknar den förra fast den här har knappar, men om jag skulle välja
mellan någon skulle jag nog ta den första.

Jag tyckte dom var snygga i alla fall, sen behöver man kanske inte
ha dem så högt upp.

Jag tycker den här är väldigt fin, mest för att den är så ovanlig.

nu är det klippt

Förresten var jag ju och klippte mig igår, jag hade så mycket att göra så ni får en bild nu istället. Det syns knappt alls men i alla fall, här är den "nya" frissan.


pust

Tjingeling på er.
Nu är jag hemma, väldigt mätt och ska sätta igång med allt plugg, skolan tar död på mig men som tur är har jag sovmorgon till 12 imorgon och slutar relativt tidigt tror jag. Jag har en uppgift tills imorgon, muntligt. Jag har ingen aning om vad jag ska prata om, alternativen står mellan Schizofreni och Hur det är att bli vuxen/När blir man vuxen?, jag vet inte riktigt just nu men jag hoppas min hjärna klarnar lite. Nu ska jag sätta igång och se på ett SATC-avsnitt samtidigt, det blir en fin dag, får jag hoppas i alla fall.

Puss

we'd be perfect for each other

Jag blir alldeles varm i bröstet av den här låten. Jag tycker den är himla fin.
Den är lite smått mesig men ändå ruskigt fin, tycker jag i alla fall. Kanske för att den påminner mig om en av de finaste människorna jag vet. <3

Colbie Caillat - Realize

kyssjohanna

Nu fastnade jag lite vid en sida. Jag kikade in på bloggkoll och såg att en av mina nya favoriter hade uppdaterat med ett tips på en sida som designar väldigt fina smycken i alla dess slag. Ni hittar bloggerskan här. Hemsidan heter i alla fall KyssJohanna och den hittar ni här. Jag tycker i alla fall att sidan var väldigt fin och hittade bland annat ett fint armband som jag mycket väl kan tänka mig att få av min fina pojkvän (bara så du vet det älskling). Såhär ser det i alla fall ut.


boston tea party

God kväll.
Jag har varit väldigt aktiv idag och har därför inte hunnit blogga någonting alls, förutom det lilla i morse. Men jag har klippt gräset i vilket fall, och pluggat lite och ja bara varit allmänt stressad helt enkelt. Nu tänkte jag slappna av lite och redigera bilder på Driola, plugga och äta något. Dessutom börjar ju Boston tea party ikväll och det får vi inte missa och just nu sitter jag framför Momas boys, det är himla kul att se på faktiskt. Vilka svärmödrar det finns egentligen, jag är glad över att jag har den jag har, snälla, rara Barbro.

Nu ska jag sätta igång med min relaxe och redigera.
Puss


kalendern

God morgon på er.
I går kväll/natt kom jag fram till att när man väl har vant sig vid att sova tillsammans med någon, helst någon man tycker fruktansvärt mycket om är det förbannat svårt att bara hipp som happ börja sova ensam igen, jag somnade säkert vid....1. Något mer jag konstaterade igår var att kalendrar är väldigt bra att ha ibland. Imorse tänkte jag snabbt kika igenom vad som ska göras i veckan och då såg jag att jag uppenbarligen har en tid bokad hos min frisör idag, 15.30. Dessutom har jag ett arbete som ska vara klart tills på onsdag, en muntlig framställning om valfritt ämne och jag har ingen aning om vad jag ska prata om, har ni något förslag? Nu sitter jag i vilket fall på min givande fotolektion och letar olika blixt-bilder, vi får se hur det går liksom, jag slutar tidigt idag och det kan behövas, jag måste verkligen klippa gräset idag, det är för långt för att det ska vara bekvämt att gå i, usch. En massa fästingar, skalbaggar och....myror, huh!

Nu ska jag fortsätta med meine fotouppgift.
Puss 

back

God kväll på er.
Nu är jag hemkommen för ungefär fyra timmar sedan och har bland annat kollat på Robinson tillsammans med bror. Nu börjar min saknad och längtan igen, 5 hela dagar, tur att det inte är så länge. Jag har redan någon form av ångest för att sova ensam, suck. I helgen nu har jag hunnit med att fotograferia Driola. Så i veckan blir det ett evigt redigerande av 179 bilder, pjuh. Men det blir nog en enkel match skulle jag tro, bilderna blev i alla fall superbra och jag längtar tills jag kan sätta mig och redigera alla för att se resultatet, fint blir det. Nu i veckan ska jag försöka hinna med en hel del, klippa gräset, redigera bilder, träna, packa inför helgen och bara längta, dessutom ska jag försöka göra en del med min psykologi.

Nu ska jag försöka sova.
Puss 

mullsjö

God dagens på er.
Jag befinner mig i Mullsjö hos min kärlek och har allmänt trevligt. Jag åkte buss hit och till att börja med så var bussen försenad i 1h och 10minuter, för att vara ganska exakt, inte den bästa starten om man har träsmak i baken och vill sova. Men ja, jag kom fram runt kvart över 10 i vilket fall så inte helt fel ändå. Men ikväll ska vi i alla fall grilla och ta det lugnt, morgondagen bjuder på att vi far till Jönköping osv. Men nu vet ni att jag inte har dött.

Puss

kanot

Kanotresan gick väldigt fint, ingen druttade i (om man nu ska se det som positivt eller negativt är upp dig till) och vi hade helt okej väder, en liten skur och smådugg men det var fint. Väldigt roligt var det i alla fall. Jag är ruskigt uttråkad just nu, det är i princip 40 minuter kvar tills jag ska åka till Norrköping och 1 timme och 40 minuter tills jag åker mot Jönköping, pjah. Det är väl bara att stå ut helt enkelt, vad gör man inte för kärleken egentligen? Men nu ska jag nog fördriva min tid på ett annat sätt, som att.....bädda sängen.

Puss.


alla över en kam

Hm, ingen sovtajm för mig än. Precis när jag tänkte logga ut och göra mig klar för sängen kom den här Systembolaget-reklamen upp på tv-rutan. Ni har nog sett den skulle jag gissa på och jag blir bara så himla irriterad på den. Det som visas är att alla ungdomar dricker fruktansvärt mycket, okontrollerat och att de helt enkelt inte är att lita på. Tror dom verkligen att man inte kan lita på någon ungdom i dagens samhälle? Låt oss säga att man har fått 2cider av sina föräldrar, så har vi en grund att stå på, och man blir erbjuden fler. Det finns faktiskt ungdomar som kan säga nej trots att man blir erbjuden eftersom man helt enkelt inte vill bryta sitt förtroende hos sina föräldrar. Det mest störande är i slutet tycker jag, den näst sista sekvensen då en tjej springer upp på en stege som blir hållen av två killar och ena säger "du är alkoholpåverkad, gå ner", den sista texten som finns i reklamen är "Nä, så går det nog inte till". Hur menar systembolaget när dom visar en sån reklam och försöker få ut något slags budskap till föräldrar att ungdomar inte kan dricka kontrollerat? Vad är det som säger att det inte är såhär det går till på fest? Vissa vet sin gräns och vill inte bryta sitt förtroende hos föräldrarna och då säger de nej. Vad är det som ger systembolaget rätten att dra alla ungdomar över en kam?  



sleepy

Nu är jag sådär fruktansvärt trött igen, sådär så jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Så min plan just nu är helt enkelt att gå och lägga mig snart. Imorgon ska vi som sagt paddla med klassen och klockan 18:00 åker jag hemifrån och mot Norrköping för att därifrån åka mot Jönköping, 21:40 är jag framme. Och nu har jag fyllt på Ipoden med med ljudbok, Kvinnorna på tioende våningen tror jag den hette, det blir nog intressant. Förresten så tror jag att jag skippar att ta med datorn imorgon, väskan är tung som den är redan nu och då har jag ändå inte packat ner necessären än, varför ska det alltid bli så himla mycket packning när man ska åka någonstans?

Men som sagt, sovtajm!
Puss

fotografering 16/5

I lördags var jag och fotograferade Adam och Sara innan de skulle åka på balen. Här kommer i alla fall lite resultat.













 
Jag är i alla fall väldigt nöjd.

me and a bus

Veckan är slut, i princip. Morgondagen kommer gå åt att paddla kanot tillsammans med klassen, drygt 18 kilometer ska vi paddla. Därefter ska jag skynda hemåt och duscha och göra mig någelunda fräsch innan jag tar bussen till Jönköping och min kärlek, 19:00 går bussen och är inte framme i Jönköping förrän klockan 21:40. Förstår ni hur mycket jag kommer ha tid att sova? Men jag funderar faktiskt på att ta med datorn eller så för att kunna redigera alla bilder jag inte fixat än. Men vi får se hur det blir, troligtvis kommer jag bara ha tid att sova och lyssna på musik. Jag måste be min bror om att få låna hans Ipod imorgon så jag kan lyssna på någon ljudbok eller så, låter inte det ganska så skönt? Men nu ska jag sätta mig och koncentrera mig helt på att redigera alla bilder jag tog i lördags på Adam och Sara så hoppas vi på att ni får se resultatet lite senare idag.

Puss

10.28

God morgon på er.
Det blir en något slapp dag känner jag på mig, jag går till 2 idag och förhoppningsvis får vi sluta ännu tidigare, därefter ska jag sola (tro det eller ej) och sedan hem och plugga hjärnan av mig. Det blir en massa psykologi idag, jag kommer ju troligtvis inte plugga något från och med imorgon. Imorgon är nämligen saknaden över, åter till jordens finaste pussar och kramar, puss. Men innan dess ska jag paddla kanot med klassen imorgon och jag siktar fullt på att inte ens nudda vattnet, tänk vad kallt det är. Resten av veckan ska jag som sagt umgås med min pojkvän, fotografera student och bara ha det väldigt kul, det siktar jag på i alla fall.

Förresten så fyller Matilda år idag, grattis!
Puss

såhär kär är jag...

Jag läste en av mina favoritbloggar för en liten stund sedan. Niotillfem heter den och ni hittar den här. Det senaste inlägget jag läste handlade i alla fall om varför hon tycker om sin fina pojkvän så mycket, därefter skrev hon att hon tyckte att man skulle kommentera i hennes blogg varför man tyckte om sin pojkvän eller flickvän så mycket. Så istället för att skriva det i hennes blogg skriver jag min här.

Jag tycker om honom så hemskt mycket för att han får mig att känna mig speciell, sådär så det kittlar i magen. För att han har så underbart vackert hår som man kan fläta in sina fingrar i, för att hans kind luktar så mysigt. Jag tycker om honom för att han skrattar så himla charmigt och för att han har det finaste leendet jag någonsin sett. För att han kysser så underbart och för att han är min finaste hjärtevän.


banksy

God dagens på er. I stort sett hela dagen har bestått av föreläsningar av olika slag. Imorse handlade det om konst, av alla dess slag. Senare på dagen hade vi en snabb föreläsning/lektion tillsammans med Sven om retorik. Och vid 1 var det ännu en föreläsning om Gatukonst, jag ville väldigt gärna gå på det men jag orkade helt enkelt inte. Föreläsaren skulle pratat om gatukonstnären Banksy. Om ni inte har hört om honom så kan ni bara kolla här nedanför, han målar helt fruktansvärt häftiga saker.



 

   

Jag skulle kunna lägga upp hur många bilder på hans konst som helst.
Hur coolt som helst enligt mig.

sunday

Söndagar är så fruktansvärt onödiga egentligen. Dom borde inte få finnas helt enkelt, men då skulle ju automatiskt lördag bli den dagen jag ogillar så mycket. Så bara därför får söndag finnas kvar i min värld. Problemet med söndagar är att dom går väldigt segt, man hinner inte göra något och ändå känns det som att tiden går så himla snabbt men ändå segt. Jag har i alla fall hunnit att göra ännu ett kapitel i psykologin så nu har jag totalt 4 stycken kvar.

Pjuh, men nu ska jag kolla klart på avslutningen på Parlamentet.
Puss

oh sunny day

Åh, tänk vad lite sol kan göra. Mitt humör är plötsligt på väg upp igen. Men nu ska jag inte säga att solen är så härlig för det verkar som att den gick i moln när jag sa skrev det, suck. Min skabbig-het ligger nog på 8 av 10 möjliga idag, det känns som att gårdagen var en riktigt jobbig partaj-dag och då hade jag en mysig och trevlig tacokväll med Maria och Anna. Hur kan det då kännas som att jag är helt död? Jag antar att tröttheten spelade en liten roll den också.

Nu ska jag ta en paus och gå ut och gå.
Puss


plugg

Jag har en otroligt tråkig dag framför mig, städa, plugga, fixa mat och träna, ja. Är något av det här kul så säg? Min mor kommer hem idag efter att ha spelat golf, så det är väl bara att sätta fart antar jag? Vi börjar med psykologin som jag blir tokig på - det är så himla tråkigt. Men nu ska jag koncentrera mig fullt på den eftersom allt annat jag hade förra veckan är borta nu. Men nu ska jag stänga av filmen som jag har på, gå ut och sätta mig i solen kanske och därefter plugga, frågan är nu om skärmen på datorn syns då? Hm, jag sätter mig nog på altanen.

Intressant inlägg, verkligen.
Puss

så ta mig nu om du vill ha mig här

Natti natti på er, innan jag ska lägga mig ner i sängen tänkte jag slänga in en fin liten låt.

Emil Jensen - Hör dåligt, fattar trögt

kokostoppar

Kokostoppar
Du behöver;
- 50 gr margarin (smält)
- 2 ägg
- 1 dl strösocker
- 5½ dl kokos

Såhär gör du;
- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält smöret och blanda med de andra ingredienserna
- Forma smeten till toppar och placera på en plåt med bakplåtspapper
- Grädda topparna i 15 minuter och voila!


changes

Hm, mina planer ändrades just väldigt tvärt, jag ska inte alls redigera bilder nu, jag ska ut och springa, duscha och därefter kommer Maria hit, Anna skulle komma vid 8. Det blir min kväll i alla fall, hoppas ni får en lika bra kväll som jag förhoppningsvis kommer få. Som en avslutning tänkte jag dessutom slänga in receptet på kokostoppar i ett inlägg som kommer upp om några få minuter.

Puss 

som en bal på slottet....

Nu har jag kommit hem efter att ha fotograferat Adam och Sara tills de ska på balen som är för alla studenter och deras dejter. Jag blir lite smått avis faktiskt, men nästa år ska jag gå i alla fall - och Johan kommer inte undan, hur väl han än vill slippa ;). Men som sagt, nu är jag hemma och ska börja redigera alla dessa vackra bilder jag tog. Frågan är nu bara om jag ska ut och springa en bit kanske? Hm, eller så springer jag imorgon, jo, så tror jag att jag gör.
Ikväll får jag besök av Maria och Anna i alla fall, vi ska äta tacos och till efterrätt blir det glass och jordgubbar, och självklart ska vi se melodifestivalen och hejja på Marlena.

Men nu, till redigeringen.
Puss!

morsning

Jag har sovit som en stock, tungt, ostört och otroligt bra. Nu på morgonen har jag vaknat till ljudet av busande hundar, High school musical 2 och att det var väldigt varmt i sängen. Planen för dagen är att jag ska äta frukost, dammsuga huset och sen har jag fått ett litet uppdrag av pappa att klippa gräset och rensa rabatten. Jag tror jag gör det mesta imorgon faktiskt. Men som sagt, nu är det frukost som väntar, mums!

Puss


flightless bird, grounded, bleeding or lost you

Ledsen för att det blir så himla musik, men ni får helt enkelt stå ut ett tag till. Musik är viktigt, i alla fall för mig - något av det finaste som finns. Dessutom får jag be om ursäkt för att det är en massa Twilight här, men det är hemskt vad mycket fin musik det finns i den filmen. Så ja, lyssna bara. Jag tycker att den är helt underbar.


Iron & Wine - Flightless bird

friday

Det blir en väldigt sen uppdatering ikväll. Efter skolan tränade jag ben och armar tillsammans med Mickis och Ellen. Det blev bastning och därefter åkte vi hem, det är så himla konstigt för om jag duschar i badhuset blir min hy väldigt knasig, det blir torr och killar och sticks, så när jag kom hem tog jag helt enkelt ännu en dusch och smorde in mig rejält. Vid halv 6 kom Lovisa hit, vi bakade kokostoppar (recept kommer imorgon) och kollade på film, väldigt trevligt men hon åkte hemåt redan klockan halv 11, lite tråkigt men ja. Det har varit en helt okej dag i alla fall. Jag ser verkligen fram emot imorgon, alla treor ska ju på bal och jag ska fotografera Adam och Sara innan dess, ni kommer så klart få se bilder imorgon, senare. Eller på söndag, jag har inte kommit fram till vilket än. Men nu ska jag alldeles strax sova och verkligen vila ut - jag gissar på att jag kommer komma upp ur sängen runt....halv 1? Det är så skönt att få ligga kvar i sängen länge, helst så ska man ha en pojkvän då som gör frukost på sängen åt en då, men jag säger bara onsdag. Onsdag är min favoritdag för den här veckan, och söndag är min värsta, som vanligt.

Men nu ska jag leta efter en fin låt och därefter sova.
Natti natti.
Puss

hello darkness, my old friend


annoying

Min plan att gå upp tidigt i morse och för en gångs skull vara hyffsat fräsch i skolan gick åt pipan ganska direkt, jag vaknade med en viss panik klockan 08.01, ungefär den tiden jag brukar stå och vänta på Maria, men jag skickade snabbt ett sms till henne, slängde på mig kläder och packade, samt borstade tänderna - sen var det till att åka snabbt och möta Maria och i minst lika snabb fart iväg till skolan, men en positiv sak är att vi kom i tid i alla fall. Min dag har varit hemsk hittils, mitt arbetet blev piss, tror jag i alla fall. Därefter har jag bara varit irriterad på allt och de flesta hela dagen - suck, vad jag hatar sånna dagar. 

På lunchen räknade vi upp vissa irritationer, folk som gör vissa saker. Till exempel;
- folk som brer smöret på fel sida av mackan
- människor som inte har någon som helst brådska
- de som går på cykelbanan, GÅR på CYKELbanan!

Åh, som ni märker har jag en väldigt irriterande dag bara, men det går nog över.
Jag måste bara avreagera mig lite. 
puss

god kvällens

Dagen har varit så super, faktiskt. Trots all huvudvärk och trots allt stressande har den varit bra. Jag har inte hunnit något slags plugg men jag tänkte försöka skriva klart Frid & Ro - arbetet. Jag kom en bra bit idag men har fortfarande musik och semester kvar, så det är vad jag kommer ägna min torsdagskväll med. Skriva om Frid & Ro på ett poetiskt sätt, kan man tillbringa sin kväll bättre? Skulle inte tro det, men med lite ljus och bra musik funkar det nog.

puss

rutiner

Nu är jag på G igen, efter en power-nap och en springtur med doggsen ska jag ställa mig i duschen och ja, duscha helt enkelt. Däremot har jag fått en ny rutin som jag gör två gånger i veckan när jag duschar/duschat. Jag har faktiskt blivit väldigt mån om min hy, tro det eller ej. Den som var på väg att bli riktigt nedgången är istället på väg mot ett väldigt fint resultat. Här är några av mina rutiner;
- Duscha och tvätta håret som vanligt och lägg i hårinpackning.
- Under tiden inpackningen sitter i kan du passa på att skrubba kroppen med tvål och skrubb-handskar.
- Fila fötterna så skrubben får sitta en stund, skölj av dig efter det.
- Smörj in dig med olja (babylen, jag lovar!), och skölj av
- Jag tvättar även ansiktet med en tvål från Lush, superbra!
- Efter duschen smörjer du in dig med vanlig hudlotion och därefter har jag en ansiktsmask i 10-15 minuter.

Fint va? Nu ska jag göra alla dessa steg, man känner sig så himla fräsch efteråt!
Puss

kladdkaka

Jag kom hem för ett tag sedan och sen dess har jag inte gjort mycket mer än att ätit och bakat en kladdkaka, nu tänkte jag helt enkelt att ni ska få ta del av den.

Kladdkaka
Du behöver;
- 100 gr margarin (smält)
- 2 ägg
- 3 dl socker
- 2 dl vetemjöl
- 3 msk kakao
- 1 msk vaniljsocker

Såhär gör du;
- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält margarinet medans du vispar ägg och socker
- Blanda de torra ingredienserna tillsammans
- Häll i de torra ingredienserna tillsammans med äggsmeten
- Blanda i margarinet och häll i smeten i en rund form (eller vilken form du nu vill ha)
- Sätt in kakan i ugnen och låt den gräddas i 22 minuter och voila!


Ni kanske har märkt att jag är en aning förtjust i choklad?


hard work work work

God morgon hörrni.
Mina planer på att gå upp tidigt i morse och duscha gick inte helt som jag hade tänkt mig. När mobilen ringde i morse kändes det som jag precis hade somnat, jag hade fortfarande ont i huvudet och fortfarande ont i ögonen, det visar nog att man inte ska sitta så mycket vid datorn som vi gör just nu. Men ett arbete är klart i alla fall, jag skrev precis klart "Gott och ont" och det är inlämnat, nu ska jag lägga in bilderna jag la över på mitt usb-minne igår kväll/natt. Så nu ska jag fortsätta med det och längta tills jag kan lägga mig i sängen igen.
Puss.

i'd make time for us

Det här har varit min plugg-låt idag. Inte vidare munter kanske men jag älskar plocket i början på den akustiska versionen. Väldigt fint faktiskt. Det var en av mina favorit-låtar i somras.

Broder Daniel - No time for us (ej akustisk)


Broder Daniel - No time for us (akustisk)

in birthday-present....

Nu får det vara färdig-pluggat för min del. Jag klarade av att skriva ungefär 10 rader på mitt arbete till svenskan och nu känns det som att ögonen ska gå sönder, och huvudet. Nu ska jag istället packa väskan tills imorgon och börja göra mig iordning i sängen. Så får jag helt enkelt skriva klart det i skolan imorgon istället. På något sätt pluggar jag bäst hemma, men ändå så pluggat jag väldigt bra i skolan också, så länge jag inte bli distraherad av något annat vill säga. Men nu, istället för att sitta här och uggla sönder tänkte jag snabbt lägga upp en låt i nästa inlägg. Min önskelista tills min födelsedag börjar förresten bli riktigt lång, eller lång och lång, den är längre än vad den var förra året i alla fall. Just nu ser den ut såhär:

- Pengar (vem behöver inte det?!)
- Presentkort (på åtskilliga affärer, H&M, MQ, Ikea, make-up store, biobiljetter och massage)
- Adobes program (indesign, photoshop och illustrator)
- SATC-boxen
- Cykel eller bil (välj själva)
- Kameraväska
- Ipod Classic
- Locktång
- Akustisk gitarr (mest för att det är så himlans fint)

Några grejer till ska jag nog kunna fundera ut. Men det får jag göra imorgon.
Sweet dreams på er.
Puss!

one down, five to go

Åh, jag är så jädra stolt över mig själv just nu! Jag har äntligen fått klart ännu ett kapitel av psykologins a-kurs. Kapitlet kändes som en evighetslång process men nu, äntligen är jag färdig! Nu har jag i och för sig "bara" 5 kapitel kvar, men det går framåt. I helgen ska jag verkligen ta tag i det, på riktigt. Hela plugg-dagen har jag lyssnat på musik, är inte det jordens bästa drog ändå? Bara få en massa fina, vackra, fantastiska ord insjungna i öronen och bara njuta, slappna av och fortsätta plugga....jag antar att jag förstörde stämningen där va? Jag ska i alla fall sätta fart med svenskan nu, "Gott och Ont" var det ja, låter det roligt? Det finns nog värre skoluppgifter man kan göra, men just nu låter inte ett dataskrivet A4 speciellt lockande.

Jag bloggar i alla fall senare och slänger upp lite musik.
Puss

plugg-tajm

Fy för huvudvärk, jag har haft det hela dagen. Dunkande och ilande i hela huvudet, och jag ska försöka plugga - yey, good luck! Det känns som att allting kommer vara borta nästa vecka, eftersom vi har de flesta uppgifterna tills den här veckan kommer jag förhoppningsvis vara på ett mycket bättre humör nästa vecka. Dessutom går vi bara måndag och tisdag nästa vecka, onsdag ska vi paddla kanot med klassen och torsdag och fredag är det ju Kristi himmelfärd och då är vi lediga. Det betyder ingen matte nästa vecka, lycka! Men den här veckan är det fullt av uppgifter som ska vara klara. Allt det här ska vara klart;

- Textkommunikation, Frid & ro (påbörjad)
- Svenska, Gott och Ont (ej påbörjad)
- Psykologi, 6 kapitel (påbörjad)
- Illustration av mig själv (ej påbörjad)

Men det är väl dags att sätta fart antar jag.


pyttsan

Mina ögon är helt slut, men en uppgift i psykologin ska jag allt dra mig igen. Jag har sällskap av melodifestivalens musik, inte mycket att hänga i granen om ni frågar mig. De flesta ser ut som de arbetar på en cirkus eller ska på maskerad. Men om man tänker efter är det ju faktiskt dem man lägger märke till, men vi håller tummarna för Marlena, eller hur? I övrigt måste jag lägga in bilder på ett usb-minne tills imorgon för att fortsätta med en uppgift jag har i skolan, suck vad trött jag är på allting som har med skolan att göra just nu. Men nu ska jag fortsätta med den innerligt tråkiga psykologin, som jag i övrigt ångrar att jag valde som kurs, och se om jag förstår något av nästa uppgift. Sanningen är att jag trodde att det skulle bli den roligaste kursen på hela året, jo pyttsan!

Sov gott med er.
Puss

old music

Pjuh, nu har jag suttit här och skrivit, pluggat och varit allmänt osocial och duktig framförallt. Men mina arbeten börjar ta sig i alla fall, det börjar komma någon vart. Men nu har jag en liten paus, jag är nämligen inne i ett nostalgiskt ögonblick, jag sitter vid youtube och söker på allt från Fame factory till Black Ingvars. Vilka minnen det väcker, jag kommer ihåg när jag och min mor satt i soffan, vareviga fredag för att se på finalen. Varenda avsnitt var inspelat och jag kunde se dom om och om igen - ja mina vänner, jag var en riktig fame factory-tönt. Men är det inte ganska skönt att lyssna på gamla låtar egentligen? Man kan ju texterna hur bra som helst, det går automatiskt på något sätt. Kanske för att alla låtar som man lyssnade på förut verkligen printades in i hjärnan i flera månader innan det kom en ny låt som var den bästa man hört på evigheter, och inte som det är nu, att en låt är populär i en vecka och därefter är det en ny, man får vara snabb för att lära sig den utantill. Men å andra sidan, när radiokanaler spelar den 183950 gånger på en dag så är det inte så konstigt att dom sätter sig som blogiglar på hjärnan. Men nej, nog med prat, nu ska jag lyssna vidare på mina gamla godingar, dags för Spice Girls.

Puss. 

illustration

Nej fy, jag måste bättra mig med bloggandet, omedelbums!
Det har varit en väldigt slapp dag faktiskt, vi började med att illustrera och min blev klar, ni kan se den här nedanför. Därefter hade vi idrott, fotboll stod på schemat men jag fick ta en springtur istället, helt okej faktiskt. Lunch och därefter svenska/textkommunikation som jag bara var på i en halvtimme. Sen blev det hemcykling. En fin dag faktiskt, vädret är däremot inte lika fint, mulet och dant och känns som att det kommer bli regn vilken sekund som helst. Usch, det ska ju vara varmt nu, varmt och soligt! Men nu är mina tankar att plugga något så jävligt så allting trillar bort från "att-göra"-listan. Jag är faktiskt väldigt trött på skolan nu, jag trodde jag var nere i en liten svacka men nej, den är tydligen väldigt lång. Jag känner att jag bara är så otroligt seg och framförallt i de mindre roliga ämnena. Men vad ska man säga? Kämpa på?




Åh vad jag avskyr att färgerna blir helt förstörda, men ni ser ändå resultatet.

c.e

Vilken dålig uppdatering jag har börjat med, fy på mig!
Jag har i alla fall haft fullt upp, jag kom hem från skolan och åkte nästan på direkten till mormor och morfar tillsammans med familjen och åt mat där. Hem igen och ut och springa, därefter ett styrkepass åt dvd-filmen jag fick förra året av Mickis och Ellen i födelsedagspresent. Den innehåller träning för hela kroppen och den som coachar är ingen mindre än Carmen Electra, jag tycker i alla fall att träningen är superbra! Dessutom är det himlans roligt. Imorgon blir det en total-pluggig dag för min del, jag hoppas på att jag ska hinna ut och springa en sväng, jag vill ju inte förlora massage-tävlingen mot Johan liksom. Men man kanske ska börja vända på dygnet igen och försöka sova ganska snart. Men först ska jag göra det som är mest stimulerande för min hjärna - lösa korsord!

Puss!

kladdmuffins

Dålig uppdatering nu på morgonen men vad tusan. Här kommer ett recept på kladdmuffinsen jag gjorde igår för att muntra upp stämningen.

Kladdmuffins (choklad)
Du behöver;
- 100 gr margarin (smält)
- 2 ägg
- 2½ dl socker
- 2 dl vetemjöl
- 1½ tsk vaniljsocker
- 2 msk kakao
- ½ krm salt
- ½ tsk bakpulver

Såhär gör du;
- Sätt ugnen på 200 grader
- Blanda ägg och socker i en bunke, de torra ingredienserna för sig.
- Smält smöret
- Häll i mjölblandningen i äggsmeten och vispa. Häll därefter i det smälta margarinet.
- När smeten är färdigblandad häller du i smeten i formarna, ca 2/3 av en dl.
- Grädda i mitten av ugnen i 12 minuter och voila!




skirt

Såhär på kvällen jag tillsammans med Johan och kollar på massvis med kläder på olika hemsidor. Nu har jag hittat något som jag vill ha, väldigt mycket. Den här kjolen är det i alla fall.



i love you




pictures







Vissa bilder kan vara så fruktansvärt fina, här är några jag har fallit för.

the virgin suicides

God kväll på er!
En dålig uppdatering för dagen, ledsen för det. Jag har istället ägnat mig fullt åt att plugga och städat rummet. Däremellan har jag har små pauser och tittat på film och bakat kladdmuffins. Filmerna jag sett har varit The Virgin Suicides, Hälsoresan och Fröken Sverige. Inte de bästa filmerna kanske men fruktansvärt avslappnande. Nu ska jag kika efter lite grejer till nästa och sista inlägget för dagen. Under tiden ska jag kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik. 

Puss! 

lets get together

Nu är jag på G känner jag. Jag har duschat, bäddat rent sängen och klätt på mig vardagskläder, samt vattnat mina blommor jag har här i rummet. Dessvärre tror jag att det börjar bli ganska kritiskt för en av dem, så i veckan får jag nog kasta ut den. Men jag har tre blommor kvar, varav en växer så det knakar. Resten av dagen hade jag tänkt städa igenom rummet, damma bort alla dammråttor, plugga och därefter baka något. Det verkar som att det blir en bra dag faktiskt.

Åter till städningen alldeles strax, men först tänkte jag visa er en av de låtarna jag lyssnade på igår.

Milow - Ayo Technology


Detta är alltså en cover, inte sämre för det.

last night

God ehm....morgon.
Jag halvligger fortfarande i sängen med pyjamas, jo, det är faktiskt riktigt sant. Men så snart jag har skrivit det här inlägget ska jag slänga mig i duschen och sen ta itu med allt plugg som bara ligger och ropar efter mig. Gårdagen var fin, trevligt folk och så vidare men jag var i vilket fall inte på något vidare festhumör. Vi åkte hem ganska tidigt, runt tolv skjutsade mamma hem oss så vi fick sova. Jag vaknade i morse/ i natt första gången runt 4, låg vaken till halv 5 och därefter har jag sovit som en stock enda tills halv 10. Därefter har jag tillbringat min tid åt att äta frukost åt Ronja Rövardotter, Pippi på rymmen och Mannen som talar med hundar. En helt okej morgon och nu tänkte jag hoppa in i duschen och få igång hjärnan.

Puss!

somewhere over the rainbow

Min dag har i stort sett bestått av att plugga, lyssna på massor av musik, planera in flera studentfotograferingar och bara....suttit. Ganska händelselös dag faktiskt. Men det som är positivt är att jag har hittat en massa låtar jag skulle vilja presentera för er. Men vi tar nog en i taget, det blir nog lite virrigt annars. Ni vet reklamen som innehåller en liten flicka som går runt på ett sjukhus och ser en massa olika saker? Sången heter ju Somewhere over the rainbow" och sjungs då av Israel Kamakawiwo'Ole, så nu har jag i alla fall hittat låten.

 

Jag tycker i alla fall att den är himla fin

dvärgschnauzer

Jag har en liten blogg-torka känner jag, men nu så tror jag den är på väg att fuktas igen. Vi kan ju hoppas i alla fall. Jag satt nyss och läste den senaste VR och blädrade ganska ointresserat bland sidorna, fram tills jag kom till sida 34 där Pär Lernström berättar om sin hund. Jag har egentligen redan bestämt mig för att jag vill ha en boxer när jag flyttar hemifrån, en brun en. Men nu när jag kikade lite så har jag nog en ny favorit, tror jag i alla fall. Problemet är nu bara när jag har suttit på google och flickr har jag inte hittat en enda som är söt. I alla fall inte som Floyd, som just är Pär Lernströms hund. Suck, jag får nog rikta mig in på att stjäla hans hund......eller kika på en boxer istället.


grillkväll med citatbok

Gårdagen blev kanon, den började runt 18.00 då Anna och Clara anlände och några minuter senare kom Erika. Vi stod i köket ett tag medans jag fixade sallad, hällde upp allt godis och liknande. Eftersom det spöregnade så sände jag ut min käre far att grilla åt oss, tur att man har paraply. Efter en stund kom Matilda, som inte hade något paraply, dessvärre. Men alltför blöt var hon i alla fall inte. Efter maten satt vi helt enkelt bara och pratade, åt godis och fyllde på våran citatbok vi har i klassen. Jag känner på mig att vi kommer vinna den kända citat-tävlingen av studenterna nästa år. Boken är fylld med citat som:
- Han ser ut som en grottmänniska när han gör sådär (maria om erik)
- En +-meny tack! (erik)
- Men pilla bara in den (robert)
- Det var ganska dött på kyrkogården (sebbe)
Därefter har våra lärare sagt en hel del roliga citat som:
- Ni ser lite slaka ut (buggis)
- Ska vi ta det bakifrån? Nej, vi tar det framifrån, det blir så krångligt annars (kurt)
- Inget sprut nu killar (solveig)

Om ni nu har en aning snuskig fantasi så kommer det här bli otroligt roligt för er.


Bilden är lånad från Erika

commercial

God morgon, eller god lunch för er flesta men jag är alltid seg på lördags mornar så. Jag väcktes runt 8 i morse av mitt hjärta som skulle åka iväg till sommarstugan på Torsö, så nej, inget pussande den här helgen. Mina planer för dagen är i alla fall att äta frukost, fixa pengar till Ellen och så har jag två val för kvällen. 1'a är att åka hem till Erika för en lugn kväll, se på Adam och Eva och spela massor av gamla spel, det 2'a alternativet är att åka ut till Helmer för att fira honom och Ola som fyllt 18. Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning, men det riktar mot 1'a, jag är så otroligt trött och känner inte riktigt för att.....partaja, träffa massa nytt folk. Jag är hellre med människor som jag känner mig bra ikväll. Men vi får se helt enkelt.

Har ni sett den nya Arla-reklamen? Ni vet när kossorna springer ut och hon står med sina två barn? Och den äldsta sonen skriker: "Kossorna, vill ni gå ut i hagen?" Ååååh, det är så himla gulligt, jag är kär i barnet. Jag har i alla fall hittat klippet på tuben, är han inte den....typ sötaste ni sett?


Nu är det frukosttajm!

weekend

Veckan är snart slut och det börjar dra ihop sig till helg, äntligen! Som jag har längtat, trots att jag är sjukligt trött och helst av allt skulle vilja sova igenom den har jag en helg med fullspäckat schema framför mig. Jag tvivlar inte på att det kommer bli kanon, men ändå, jag är otroligt trött. Vi har precis fått en nytt uppdrag av våran lärare, som vi har som en liten bonus och han lär oss om marknadsföring helg enkelt. Vi ska marknadsföra ett nytt flaskvatten, det kanske inte låter speciellt roligt men det vi gjort än så länge är faktiskt väldigt kul, förvånande nog. Nu ska vi snart redovisa den första skissen av idéen vi har, det går nog kanonfint! Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig tillsammans med resterande tjejer i klassen, grillat, mums!

Ha en fin helg hörrni så hörs vi senare!
Puss!

go sverige

Haha, komiskt! Drygt en minut efter att jag lade upp senaste inlägget och tänkte logga ut gjorde Sverige mål, hur skönt är inte det? Semifinal mot Kanada imorgon hörde jag nyss, det blir fint det. Nu hejjar vi för fullt på Sverige, eller hur?


psykologi

Pjuh, ännu en pluggdag och ett arbete mindre! Nu är engelskan avklarad och det är bara ett x-antal arbeten kvar nu. Psykologin är helt klart jobbigast, jag trodde helt klart att det skulle vara den roligaste kursen under terminen, bullshit säger jag! Det är allvarligt talat rena plågan och av de fem kapitlen jag gjort har jag tyckt att ett har varit intressant, ett enda av fem! Och nu har jag sex kapitel kvar, vilken mardröm, men jag ska verkligen försöka ta tag i det i helgen.
Nu ska jag se på det resterande av hockeyn, drygt 3 minuter kvar, 2-1 till sverige, huuuh!

God natt på er!

old school

Vi i klassen satt och kikade på gamla klipp från filmer på youtube idag. Vi hade en liten nostalgitripp när vi kom till Adam och Eva, så himla bra! Nu är det nästan lite synd att man inte har kvar de gamla VHS:erna och kan glo på det i timmar. Undra om det finns på dvd tro? Man kan ju hoppas i alla fall.


he's never there to be with you

Oj vad inläggen kommer tätt nu, men jag måste bara visa er min nya plugglåt. Så himla fin och extremt vacker video, lite på sitt egna lilla vis.



First aid kit - You´re not coming home tonight

small problems turn your world up-side-down

Jag kan säga att jag är på ett mycket bättre humör nu än vad jag var i morse, väldigt mycket bättre till och med. Just nu går i alla fall allt min väg, nästan kan vi väl säga. Jag upptäckte före lunch att jag hade fått tandkräm på min tröja, det är verkligen ett sånt litet problem som kan dra ner mitt humör, men strunt samma. Jag och Maria är äntligen klara med Claras present sen när hon fyllde 18 år, den 1'a april men vad tusan, bättre sent än aldrig eller hur?

Nu håller vi återigen på med illustrationen av kändisar och människor och jag hoppas att min blir klar idag, så blir det till att visa två på samma dag, fint va? Men vi hoppas på det bästa så ska jag nu skicka den ena illustrationen till min mejl så lägger jag upp den när jag kommer hem.
Puss!

sick and tired

God morgon!
Jag är så jäkla trött, helt sinnes. Som jag misstänkte igår har jag fått en träningsvärk som gjorde att jag knappt kunde lyfta tandborsten i morse, men jag antar att det är ett gott tecken? Just nu har jag precis gjort klart illustrationen på mig och Johan så den dyker upp här på bloggen under dagen, den blev faktiskt helt okej och jag är nöjd. Jag längtar så otroligt till helgen nu, hela veckan har jag varit någolunda pigg men så igår kände det som att alla krafter tog slut, det tog bara stopp. Jag har inte varit så trött på länge så det verkar som att  träningen och promenaden verkligen tog musten ur mig. Jag är trött på allt plugg som är för tillfället, det känns som jag håller på att drunkna av allting. Jag orkar helt enkelt inte och jag vill bara inte, men jag antar att det bara är att andas, pusta ut i 5 sekunder och därefter köra på igen, idag blir det full rulle, en pluggdag på full speed innehållande psykologi, svenska och engelska. Åh, jag vill bara lägga mig ner och gråta, skrika att jag inte vill. 
Det känns som att det här börjar bli en väldigt negativ blogg, men stå ut, jag kommer tillbaka. Jag är bara nere i en svacka. Nu blev jag lite småglad igen, min grafiska kommunikations lärare kom precis och kollade till min illustration och han tyckte den blev jättebra, nu fick jag upp mitt humör lite i alla fall. Tack för alla snälla och peppande lärare. 

Nu ska jag skriva konstnärligt och fint.
Wish me luck.
Puss 

student nu, tack!

God kväll, eller god natt är ett bättre ord för hur jag känner mig.
Jag är så fruktansvärt trött just nu, framför allt på skolan. Det är så himla mycket nu så jag knappt hinner tänka, jag antar att jag måste börja planera bättre helt enkelt. Nu har jag i alla fall skrivit klart ett av alla arbeten som ska vara klara nästa vecka, eller när det nu är. Om jag inte minns fel är det nästa vecka det mesta ska vara klart, imorgon ska jag koncentrera mig på svenskans "gott och ont" och även engelskan då vi ska skriva om ett ämne - mitt är Ku Klux Klan. Jag valde det nog mest för att jag är lat, i ettan gjorde jag ett stort arbete om organisationen vilket jag fick VG eller MVG på, så det känns ganska bra att välja det till engelskan faktiskt. Det känns ändå så dumt att klaga på hur vi har det nu när det finns program som samhäll som har såhär hela året, jag skulle behöva ett riktigt sabbatsår. Så skönt att det snart är sommarlov, mitt sista sommarlov. Läskigt men sant, men mest av allt skulle jag vilja ta studenten nu, eller egentligen inte. Det kanske är bra trots allt att jag har ett år kvar? Pjuh, skönt att få skriva av sig lite, nu ska jag krypa ner i min sköna, underbara säng och se på SATC, tacka gud för den serien.
Puss och god natt!


fruit

Sådär ja, dagen träning är avklarad. Jag och Mickis var ute och gick i ungefär 1 timme och en kvart, helt okej promenad men de sista metrarna släpade vi oss verkligen fram, drog fötterna i backen och hej å hå, tungt var det. Men nu är jag hemma i alla fall och har precis fyllt på energiförådet med en massa frukt, mums! Som jag lovade igår lackade jag mina naglar igår, mest för att mina naglar ska bli starkare. Men här är de i alla fall.

Nu ska jag i alla fall läsa och skriva om Sverigedemokraterna, yey!


Vad tycker ni? Helt okej va?


hur har man tänkt?

Pjuh, ett jobbigt pass blev det allt med inriktning på armar, ben och mage. Jag känner redan nu att jag kommer  ha en grym träningsvärk i armarna imorgon, benen får jag inte träningsvärk i så ofta, tack och lov. Till skolmaten då, jag tycker att alla har blåst upp allting om att den är så himla dålig. Men nu, i tvåan är maten helt fruktansvärd, helt förjävlig rent ut sagt, som jag skrev förut är jag förvånad över att man ens får servera mat som är utspätt med vatten och fullt med ingredienser som bönor tillsammans med potatis och kebabkött. Vi var för något år sedan och klarade hos "husmor" och hon lovade att det skulle bli en förbättring, nu är bara frågan, vart är förändringen? Dessutom blir jag så himla irriterad när kvinnan som väljer ut matsedeln för terminen säger "Mina barn äter det här", frågan är bara om dom har något val? Sedan när äter man kokt korv tillsammans med kokt potatis? Bara en sån blandning, självklart får man äta det om man vill men majoriteten äter väl det knappast, eller har jag fel? Det är pinsamt att vi i Sverige erbjuder brottslingar som Helge Fossmo och Anders Eklund bättre mat än små barn som växer och ska vara våran framtid. Hur har man tänkt egentligen? Jag blir lite förvirrad i alla fall.

Nu ska jag ut på promenad,
puss!

 

08.30-16.00

God middag på er!
Jag har precis ätit en stor portion kyckling och pasta nu innan jag tänkte åka bort till Nautilus tillsammans med Mickis och träna ett pass, jag satsar på ett hårt ett. Jag har i alla fall varit ganska tjurig idag på grund av att jag inte ätit någon lunch utan har fått nöja mig med frukost från 08.30 till nu, 16.00. Då har jag haft idrott och varit lagom glad eftersom våran skolmat är helt extrem, jag förstår knappt att man får servera sådan mat till elever, 16 till 18 år gamla som går i skolan och ska anstränga och koncentrera sig. Men jag tänkte skriva mer sen, nu måste jag göra mig iordning och cykla bort till stationen innan klockan hinner bli halv.

Puss!

nails

Som jag vill ha fina händer just nu, eller ja, allt annat kan gärna få vara fint det också men jag tycker om händer. Det är fruktansvärt fint och tänk allting de har varit med om. Nu är jag väldigt sugen på att lacka naglarna i någon snygg färg, helst en röd en. Så nu hade jag tänkt, klockan 23 på kvällen att jag skulle leta reda på ett snyggt rött nagellack och fixa till tassarna lite. Ni får se resultatet imorgon, om det inte blir helt misslyckat vill säga, men det lär visa sig.

God natt kära ni.
Puss!

pictures

Åh,  jag är helt stel i ryggen av allt skrivande, fy! Jag har tillbringat dagen med att pluggat, försökt få in ny musik i form av en ljudbok, utan vidare lyckat resultat dessvärre men. Jag har redigerat bilder också, ni får ett litet smakprov. Efter det ska jag se på The Notebook - en av mina favoritfilmer.








tack


Jag ville bara passa på att säga att jag älskar dig, oavsett vad.

chokladcupcakes

Jag kände att det var dags för ett till recept här i bloggen och eftersom att jag och Johan bakade i helgen så passade det ju fint, va? Den här gången bjöds det på chokladcupcakes.

Chokladcupcakes.
Du behöver;
- 3 ägg
- 2½ dl strösocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 50 gr smör (smält)
- 1 dl gräddfil
- 2 msk kallt kaffe
- 3½ vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 4 msk kakao
- 1 nypa salt
- 100 gr mörk choklad (smält)

Såhär gör du;
- Sätt ugnen på 175 grader
- Vispa ihop ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt
- Häll i smöret, gräddfilen och kaffet i äggsmeten och blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt i en annan bunke. Vänd sedan ner det i smeten.
- Hacka chokladen och smält för att sedan hälla ner det i smeten.
- Placera ut formar på en plåt och häll i smeten, ca 2/3 per form.
- Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter och låt sedan svalna innan du tar på frostingen.

Till frostingen behöver du;
- 60 gr smör
- 5 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
- ½ dl kakao
- 100 gr phiadelphiaost
- 1 msk varmt kaffe.

Såhär gör du;
- Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och philadelphiaost krämigt, därefter kaffet till sist.
- Bred frostingen på cupcakesen och voila!


Maffiga muffins.

lugn&ro

Nu är jag hemma igen, mina ögon gör fortfarande ont efter att ha suttit och nötit i illustrator i skolan inför en uppgift. Vi ska nämligen göra en bok om "lugn & ro", vi ska visa vad gör oss lugna och hur vi känner oss trygga, jag har slutligen valt ut en av bilderna att illustrera och det fick bli en sommarbild på mig och johan. I vilket fall så cyklade jag ifrån skolan i spöregn runt tjugo i 2 och har nu tillbringat min tid tillsammans med Lovisa på Coffeehouse, pjuh! Nu ska jag sätta mig in i psykologins värld, men först - dammsugning av rummet. Dammråttorna börjar komma fram, huh!


Här är bilden jag illustrerar, förhoppningsvis får ni se den imorgon redan.

adobe illustrator

God morgon!
Minns ni bilden jag la upp igår på Kirsten Stewart? Henne som jag illustrerar, jag håller faktiskt på med illustrationen just nu och ska faktiskt börja med håret. Jag provade förut att ta bort fotot jag illustrerar ifrån och vet ni vad? Man ser faktiskt att det är hon, helt otroligt. Jag börjar faktiskt tycka att det här är roligt, riktigt roligt och jag blir så avis på folk som har illustration hemma och kan göra det dygnet runt. Men jag ska i vilket fall önska mig några av Adobes program i födelsedagspresent av släktingar så vi hoppas på det bästa, så håll ögonen öppna mor och far för fler önskningar!

Nu ska jag illustrera vidare och börja med det evighetslånga håret.
Hörs senare!
Puss!

magkänslan på topp

Vad jag tycker om datum har jag kommit på. Speciellt den 8/8, fråga mig inte varför men just ljudet. Åttonde i åttonde, jag tycker nog att åttor är väldigt fina, kanske för att dom är så runda, jag vet inte riktigt men åttonde är ett fint ord. Om jag skulle fått välja ett datum att det skulle hända något speciellt skulle det säkerligen bli den åttonde. Jag har en så himla fin magkänsla idag, över huvudtaget. Jag vet inte riktigt varför men allting känns så bra, jag trivs helt enkelt med mitt liv just nu. Det är så skönt att ha den känslan en hel dag, allting går som man planerar och ja, allt funkar och går min väg. Förresten känner jag att jag har en enormt shoppingbehov, men icke, jag ska spara alla mina pengar nu ifall jag inte får sommarjobb. Men jag har bland annat hittat ett finfint solpuder vilket jag skulle behöva nu, men jag ska försöka att ha så lite smink som möjligt så man kan få lite färg på den svenska hyn, sen har jag hittat en bikini från H&M men den önskar jag mig av Johan istället, därefter har jag hittat en kjol som är en dröm på Blondinbellas blogg. Men nu ska jag kika vidare på Ballar av stål, just nu det mest störande programmet som finns, man vill sluta se det och ändå fortsätter man, huh!

Sov gott sweethearts.
Puss!

good girl

Nu har jag varit riktigt duktig idag om jag får säga det själv, jag har pluggat och gjort klart hemtentan, samt börjat på det nya kapitlet. Därefter har jag tränat och sedan duschat, skrubbat och filat hela kroppen. Nu känner jag mig fräsch igen efter några dagars sunkighet. Men nu nalkas det promenad med grannen har jag hört - det blir en fin avslutning på dagen, 4/5.

Puss!

kirsten stewart

Nu är jag så jäkla nöjd med mig själv, min hemtenta är äntligen klar och nu har jag "bara" 6 uppgifter kvar innan kursen är klar till psykologin. Nu i efterhand ångrar jag nog att jag valde den, men sak samma.

I vilket fall tänkte jag bara berätta vem denna Kirsten Stewart är. Det är alltså den personen jag illustrerar just nu på medieproduktionen, hon är skådespelare och är just nu mest aktuell med Twilight-serien.


Det här är bilden jag illustrerar i alla fall och vi hoppas på ett bra resultat.
Jag återkommer när den är färdig.

vadslagning

Nu är jag hemma igen och jag har ätit en rejäl lunch bestående av pasta och kyckling, mums! Jag måste skriva receptet på det någon dag. Nu ska jag sätta igång med mitt pluggande som kommer gälla psykologi och svenska. Sen ska jag försöka träna till en DVD också, jag och Johan har nämligen slagit vad om vem som kan träna mest tills vi ses igen, vinnaren får en massage.

Men nu ska jag sätta igång och lyssna på musik från Spotify, fina grejer det där.
Puss!

meningslösa måndag

Pjuh! Krävande dag må jag säga....not! Det känns faktiskt ganska meningslöst att ha gått upp i morse och pallrat mig iväg till skolan över huvudtaget. Det vi gjort är att ha lyssnat på Hedvig Lindahl, målvakten i fotbollens värld, faktiskt ganska intressant och enligt mig var hon en väldigt vanlig tjej som föreläste kanon. Därefter har vi gått på tipspromenad som var urusel, snacka om att sänka hela dagen i sjön! Men nu sitter jag och Matilda och "vilar" tills klockan är kvart i då jag har bestämt att vi ska åka hem eftersom våran dag är avklarad här.

Så ja, hejsvejs så bloggar jag sen.
Puss!

<3


Puss för 13 månader <3

spin a little tighter

En av de bästa låtarna jag vet, mest för att jag blir så himlans glad av den. Ni kanske känner igen den från Shrek 2. Fin är den i alla fall och det har varit en av mina favoritlåtar i drygt 3-4 år. Lyssna och njut kära ni.

Counting Crows - Accidentally in love

cashewnötter

God kväll allihopa.
Nu är jag återigen tillbaka efter en bloggfri helg, Johan har nämligen varit här och det känns så osocialt mot honom om jag sätter mig och bloggar mitt i allt, så ni får ursäkta mig. Jag har fått en ny liten kärlek i helgen faktiskt, namnet är cashewnötter, fruktansvärt gott och det är faktiskt nyttigt - så länge man inte räknar kaloriinnehållet (100g innehåller 581kalorier). Men det struntar vi i, i alla fall för ikväll.