HERE I COME

Nyligen hemkommen från min favoritö Torsö och min älskling. Nu peppar jag galet inför resten av veckan med packning till Peace and Love. Massor av humör-uppiggande musik går på hög volym i högtalarna medan jag rensar ut allt skitigt och packar i nya, fräscha kläder. Och framförallt, kläderna är festivalanpassande. WOHO!

I WANT YOU TO DO ME WITH A TOMMY-GUN BABY

Bingo Rimér is a fucking genius. Och jo, låten är jävligt bra den också.


I ADORE YOU

"Therese, något som jag skulle sakna om du dog är när du säger 'din gris' till mig, det låter så jäkla gulligt"

HEARTBEAT

Ändrade planer och istället för att sitta hemma som hemhjälpen och glo på det kungliga bröllopet tillsammans med min far, styr jag istället mot Östergötland och hjärtat. Klingar fint i mina öron i alla fall. Ville bara att ni skulle veta liksom!

WASHBEARS

Så har man börjat "sommarjobba" då, barnvakt åt barnen Tolbäcken och får ligga och steka vid deras pool dagarna i ända. Heeeeeelt okej om ni frågar mig. Idag har jag även fått sällskap av Matilda. Båda två skaffade sig varsin yrsnygg solbränna av glasögonen vi solade med. Ni kan kalla oss Tvättbjörn 1 och Tvättbjörn 2. Vad mer har hänt? Boston har blivit klippt, sommarfin. Och pappa har kommit hem efter sin operation där de sågat av benet och satt in en ny knäled. Nu ligger den invalide pappan på soffan, i stort sätt helt handikappad. Jag tycker så synd om honom, lilla pappa ♥

Nu har jag tänkt att sova i alla fall, klockan 7 börjar jag så det krävs några timmars sömn.


TWO DAYS AGO

För jag har tagit studenten,  fy fan vad jag är bra!


TARA LYNN

Kollade igenom nya Elle och hittar den här fröken.
Så fruktansvärt jävla snygg alltså, jag dör nästan.

Ge mig kvinnans ansikte och hår, tack!


JUST LIKE A BIRD

Här är min nya lilla kärlek, min nya tatuering. Den sitter på insidan av höger handled, min lilla svala.

BEST THING IN LIFE

They call you my better half ♥


MY SECOND ONE

Nu drar jag mot Norrköping för att gadda mig en andra gång. Ni får se senare. Senare i ikväll står det Sommarfest hos Erika på schemat, kan nog bli trevligt som fanken. Later fellows!

ÄNDRADE PLANER

Frågan om vad man önskar sig i studentpresent börjar rulla in och nu har jag kommit fram till en ungefärlig lista på vad jag ber om att få i present. Men bara så ni vet, jag önskar mig en liten boxervalp och en lägenhet att dela med hjärtat, hela i Linköping, Jönköping eller Göteborg. Förresten är det bara 10 dagar kvar till studenten!

Ni ska få höra en annan rolig sak som hände förut. Jag lyckades knäa mig själv över ögat...jag visste att jag skulle ha gått någon mer akrobatisk linje än media. Fan, jag visste det.

GLAD TJEJ

Jag får ett MVG i religion, jag är överlycklig! Låt mig berätta om hur det gick till..
Lärare: Jaha..jag har satt ett MVG och ett frågetecken efter..
Jag: Mhm, men jag tycker du ska ta bort frågetecknet isåfall..
Lärare: Mjaaaaa, du tycker det du. Men du gör jag det!
Hur som helst, jag är överlycklig! Nu ska jag göra klart designuppgifterna, få ett fett MVG där med, hmpf!