HEADACHE

Vi fick sluta tidigare, så himla skönt efter att ha haft en stressande deadline. Nu har jag ätit och allting och funderar på att gå ut och gå en stund så kanske min huvudvärk släpper någon gång för idag. Fler planer för dagen? Mest plugg och sen ska jag försöka sova en stund också, men plugg är ett måste!

Jag har en uppgift kvar till den här veckan och sedan har jag en novell som ska vara klar tills nästa vecka. Kan ju vara lite skönt att i alla fall påbörja den. Jag tänkte också vara lite ambitiös och börja med det tredje examensarbetet så slipper man tokstressa.
Hörs.

FINALLY

ÄNTLIGEN!
Jag är klar med mitt examensarbete och har skrivit ut det, samt lämnat in det! Jag fick dessutom tillbaka mitt första arbete, VG. Jag är helt okej nöjd i alla fall, jag vill inte riktigt begära mer av mig själv just nu. I alla fall, jag har huvudvärk och är galet trött, jag vill hem och sova nu! Funderar starkt på att säga att jag har huvudvärk och gå hem istället, det skulle kännas förjävligt, allvarligt talat. Jag är inte typen som går hem för att jag är förkyld. Efter skolan ska jag hem och äta något gott, gå en långsväng och därefter plugga som ett as - minst.
Hörs sen.
PUSS

CARROT CAKE

Jag var ute och sprang förut, gick faktiskt riktigt bra. En liten, försiktig springtur med skydd och hela tjotahejti. Skyddet gjorde ont eftersom det går rätt över ärret nu, det går ju troligtvis över och det är ju lite småskönt att jag känner att det går bra att börja springa redan nu, bara två veckor efter operationen. Lite senare efter min springtur har jag fått lite ryck och satt igång att baka morotskaka, det luktar så hemsk gott i hela huset - mums! Klar om ungefär 3 minuter. Nu ska jag packa in alla kläder jag köpte i garderoben och därefter heja på idolerna.

Hörs.
PUSS

MADE MY DAY

Nyss hemkommen från Norrköping med mamsi. Hittade en hel del, bland annat en kofta för 1500, kände att den spräckte min budget ganska rejält så den fick istället hänga kvar i affären. Det som fick följa med hem var bland annat ett par stövlar, två linnen och en halsduk. Än så länge var dagen väldigt bra, det som gjorde det ÄNNU bättre var att Daniél Espinosa (regissör till Snabba Cash) ringde mig på vägen hem från Norrköping, det gjorde min dag! Han är fruktansvärt trevlig och vi skulle smsa upp lite tider till honom. Hur kul som helst!

Nu ska jag ut och powerwalka, testa att springa lite kanske.
Hörs sen.
PUSS

I TOLD YOU NOT TO LEAVE ME ALONE

Huvudvärk, magont och stress är tre bra ord för att sammanfatta min tisdag. Tack och lov ska min fina mamma göra min dag och ta med mig till Norrköping. Skor är mitt huvudmål, sen får vi se vad jag hittar. Dessutom ska jag hämta ut mitt paket från Bubbleroom som hade kommit idag - lycka! För att bre på min lycka igår vann jag ytterligare en fjällis-jacka, en beige den här gången. Dösnygg enligt mig. Kommer förhoppningsvis hem till mig på fredag eller så, hoppas hoppas!
Nu ska jag bli klar med mitt examensarbete och lyssna på låten som sitter på min hjärna nu.
Face drops - Sean Kingston

WATER

Fick låna ett närbildsfilter från jobbet idag.

Tagen med Pentax K10D.


FINALLY

Äntligen har jag fått bort mina stygn. En vän till familjen utbildar sig till sjuksköterska och fick äran att ta bort dessa, 10 stycken var det - dokumenterade och klara, bilderna KANSKE kommer upp här. Om ni nu är känsliga för blod och liknande bör ni nog inte läsa inlägget som heter stitches, ett tips bara!

Nu ska jag ägna mig åt tråkiga, sega saker. Plugga, plugga som sjutton, lyssna på ljuvlig musik som Markus Krunegård (ett exempel bara) och läsa i min braiga bok som snart är slut.
Hörs sen!

BAD MOOD

Jag är på riktigt dåligt humör idag, jag känner det enda ut i fingertopparna, så om jag nu är otrevlig mot någon har jag förvarnat er om mitt pissiga humör. När jag kom till skolan fick jag höra att engelskaläxan jag satt och gjorde igår och blev förbannat nöjd med inte alls skulle göras på det viset, hem och göra om skiten - KUL! Dessutom fick jag en tid hos skolsköterskan imorgon efter som jag var tvungen att ha med ett intyg för att ta bort stygnen. SEN NÄR FAN BEHÖVER MAN INTYG FÖR ATT TA BORT STYGN? Kan någon vara snäll och berätta det? Det är ju bara en lite jädra tråd som ska bort, jag har aldrig behövt ett intyg för det alla andra gånger, har det skett en ändring sedan dess?
Nu ska jag försöka bli glad, göra examensarbete och le mitt fakesmile.
Hörs.

GOOD ME

En hel dag med plugg, fy fan så trött jag är nu. Huvudvärk har jag också. Jag blev klar med två skolgrejer i alla fall och imorgon ska jag fortsätta vara förbannat bra. Jag har hittat en ny bra plats att plugga på, istället för att sitta i sängen som jag normalt sätt gör och får ont i ryggen så sitter jag nu i fotöljen jag har haft i ett bra tag. Det betyder att jag har ont i ryggen helt i onödan i drygt 6 månader, eller mer. Himla dumt av mig, varför har jag inte kommit på den här bra idéen förut? Nå ja, nu ska jag krypa till korgs och läsa ännu fler sidor i boken Spelet. Lyssna på underbar musik och invänta morgondagen.

PUSS

Det här kan vara en av de mest grymma videor jag sett, sådan jädra

humörhöjare! :D


FJÄLLRÄVEN - CHECK

I'm so happy, so happy!

Jag vann faktiskt budgivningen med några få sekunder. En minut innan budgivningen avslutades bjöd nämligen en annan tjej över mitt bud, ett ord: panik! När det var cirkus 5 sekunder kvar gav jag budet 710 kr. Vips så var jag en marinblå fjällräven-jacka rikare, dock 770 kr fattigare (60 kr till frakt). Nå ja, jag är riktigt nöjd med den eftersom en likadan jacka i affär kostar runt 2000 maybe.

Nu ska jag återgå till pluggets värld.
PUSS

Vad gillar ni den?


JAG DÖR LITE INOMBORDS

Istället för norrköping idag blir det en massa jädrans plugg. Jag har gjort en hel lista med saker som ska vara klart i slutet på veckan som snart tar fart, jag är riktigt skoltrött nu - på riktigt. Jag hoppas för guds skull att det kommer gå över snart, med tanke på hur mycket läxor, uppgifter och saker vi ska göra och allting ska vara klart inom en liten tid. Fy vad lärare kan vara hemska ibland.

Planeringen för min dag ser helt enkelt ut såhär:
- Vara med på budgivningen för en av fjällräven-jackorna jag hittat.
- Kika runt på eventuella bilar för mig.
- Plugga i massor
  • Svenska B, läsa och se film, recensera och jämföra
  • Svenska C, börja skriva på min novell
  • Engelska C, vara ute i god tid och göra uppgiften vi fått
  • Engelska B, skriva filmrecension av sämsta filmen någonsin
  • Läsa böcker, för tillfället Spelet och Om jag inte hinner vakna
Det är vad jag ska göra idag, en promenad ska jag också hinna med.
Vi hörs senare.
Ha en fin dag allihopa.
PUSS

SARA

Jag har haft en sjukt trevlig kväll med Sara. Vi har lagat mat och sett på film, två stycken hann vi med innan Adam kom och hämtade henne. Nu ska jag fortsätta se på Pearl Habour som vi började titta på och läsa lite i min bok, helt galet vad fast jag är! Men det är väl bra skulle jag gissa. Nu börjar jag bli grymt trött och jag kommer troligtvis inte få in några andra vettiga rader här på bloggen så jo, vi hörs imorgon efter jag varit i norrköping med mammsen och letat en massa kläder, jackor och sådant ni vet.

Förresten, kolla in det här klippet. Det gjorde både min och Saras kväll!


SICK DREAMS

Vilken förmiddag. Jag har hunnit varit ute och gått med hundarna en långsväng, ätit frukost och varit och solat. Det är himla skönt när man märker att man får mer färg efter redan en gång. Helt grymt vad jag har sovit bra i natt, fantastiskt bra. Dessvärre har jag drömt olidligt mycket, mest bra drömmar men också dåliga. Jag har utvecklat mitt hat för paparazzis i natt eftersom jag drömde om dem i natt, allting slutade med att jag blev skjuten i smalbenent av en pararazzi - jo, någon störning har jag nog.

Min kväll ser ut som så att jag ska träffa Sara om några timmar, innan dess ska jag se till att få tummen ur röven och plugga lite, och duscha! Om man skulle börja med att stänga av alla program här på datorn och sätta igång lite musik istället...

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN

Hemma igen.

Förbannat bra film, dock inte lika bra som ettan men jo, riktigt bra. Finns dessvärre småsaker som tynger ner filmen, småsaker som dåligt skådespelare och agerande. Noomi Rapace gör en äckligt bra roll som Lisbeth Salander, hon är som klippt och skuren för henne. Dock saknar jag hennes extremsminkade fejs från den första filmen då hon hade kajal runt ögonen och ännu mer....punkig. Men, till det positiva, galet bra var den och jag längtar redan efter den tredje filmen - Luftslottet som sprängdes. Det var längesedan jag satt så spänd i en biostol, trots att jag läst böckerna och visste vad som skulle hända fick jag den här jobbiga känslan i kroppen som säger, snart händer det något! Jag gillade varje sekund av filmen och jag har aldrig upplevt en liknande tystnad i en biosal. Ni vet så att det blir så pinsamt tyst att man inte vågar äta någonting under visningen - än mindre få slut på sin läsk. De små missarna i filmen gör dock att det blir lite skrattretande i vissa stunder, men mitt tips är: Se den gott folk, den ÄR sevärd och ruskigt värd pengarna. Dessutom är Noomi Rapace en av Sveriges snyggaste kvinnor - enligt mig.
4/5




FEELINGS

Äntligen fredag, som jag har längtat den här helgen! Enormt är rätta ordet. Kvällen kommer tillbringas med Matilda och Rasmus från klassen, då jag och Matilda först ska ut och äta och därefter möta upp Rasmus för att gå på bio. Ett väldigt bra sätt att tillbringa sin fredagskväll om ni frågar mig.

Nu har jag svidat om till lite mer acceptabla kläder och ska snart be min mor skjutsa ner mig till pressbyrån. Jag tänkte nämligen få iväg Driola och Johans skiva som innehåller alla bilder från fotograferingen. En liten överraskning är det också i paketet, hemsk vad busig jag är ibland.
Nu ska jag börja göra mig klar, men hörrni, jag har en känsla det kommer bli en förjävla bra kväll!

I gotta a feeling


EGO-DAG

Vilken bra dag det har varit! Allting har i princip gått precis som jag velat, körlektionen gick finemang bortsett från ett pucko som hade stannat 2 meter ifrån en korsning för att prata med någon gående, samtidigt som jag går ut i andra filen kommer en annan bil i motsatt riktning - panik. Det gick bra i alla fall, jag hade ju koll på läget - typ. Annars har jag i stort sett haft en riktig ego-dag; träning, dusch med hårinpackning och skrubb, efteråt blev det en ansiktsmask. Det är i stora banor vad jag har gjort idag, nu ska jag ägna mig åt lite skolarbete, engelska c.

Hörs sen.
PUSS

CONFUSION

Okej, jag sitter kvar i skolan och ska försöka jobba lite på mitt examensarbete, istället för att göra det sitter jag och kollar på facebook, bloggkoll, här och youtube. Jag var lite dum som ringde till min körlärare förut och sa att hon kunde hämta mig i skolan istället, klantigt med tanke på att jag har drygt 1 timme kvar att vänta nu...Nåja, klantig får man väl vara ibland då. Klockan 15 ska jag ringa till bandet Cartwall för att få en liten intervju, jag hoppas för kung och fosterland att det går bra, att jag inte stakar mig och att han svarar snällt på frågorna. Eller är det en kille jag ska intervjua? Det är det va? Eller? Jo, så bra koll har jag. Eller jo, han heter Olle så jag hoppas det är en kille - för hans skull.
Nu ska jag skriva på Banksy.
PUSS

SWEET

Det blir en väldigt bra torsdag verkar det som. Vi började nyss, 10.45 och slutar vid 13.00, det är så skönt att ha snälla och förstående lärare ibland. Jag har nog en hel del att göra idag trots allt, jag tänkte sola direkt efter skolan och sen har jag ju körlektion 15.30. Därefter blir det träning och plugg, i alla fall som det ser ut just nu. En kul sak jag såg igår var ett rejält besöksrekord, vad roligt! Fortsätt med det! :)
Ha en fin dag allihopa.
PUSS

TRUE LOVE

Så fruktansvärt vackra är dom tillsammans. Detta är vad jag kallar true love!

 


DATANÖRD

Fasiken vad stolt jag är över mig själv nu. Jag har suttit och pluggat i stort sett hela dagen, tränat med Carmen Electra från dvd och duschat. Känner att jag verkligen måste komma igång med min träning nu innan det går alltför mycket utför. Jag har också redigerat klart Driola och Johans fina kärleksbilder - dom ska ni så klart få se snart.
Jag insåg nyss att jag har en körlektion imorgon, första gången sedan operationen. Jag måste erkänna att jag är lite nervös faktiskt, det blir nog att ta någon alvedon innan. Därefter ska jag nog ta och träna igen, bara att keepa up the good work liksom. Känns som att jag har suttit här hela dagen, och i stort sett har jag ju gjort det. Nu ska jag välja ut en fin bild från Driola och Johans fotografering och skriva ut den för att sätta in den i portfolion.

Det kommer upp några bilder om en kvart eller så.
PUSS

EXAMENSARBETE BANKSY

Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra som mitt nästa examensarbete. Jag ska skriva en journalistisk text i form av en artikel och jag kom fram till att den ska handla om gatukonst/gatukonstnären Banksy. Grymt!

Här är några av hans verk.
Fler verk kan ni hitta på google, bland annat.

 



ALL THE SINGLE LADIES

Ny illustration, den här gången på Beyonce. Jag är grymt nöjd!


Dags att gräva ner sig i plugg.

Hörs!


GÄSP

Dags att knyta sig och drömma lite. Mina ögon börjar göra ont nu.
Vi hörs imorgon hörrni.
PUSS


FJÄLLRÄVEN

Någon timme senare med plugg, illustrationer och en massa fixande här hemma är jag tokseg. Jag vill bara mysa ner mig i min underbart sköna säng och läsa. Jag funderar allvarligt talat på att göra det men jag sitter helt inne i en budgivning av en galet snygg fjällrävenjacka och nej, jag kan inte gå ifrån. Trots att budgivningen inte slutar förrän måndag nästa vecka. Å andra sidan har jag bestämt mig för att ha den där jackan...

Nu ska jag fortsätta lyssna på en massa bra musik och plugga hemsk engelska.
Trist att en lärare kan göra ett ämne så segt och tråkigt.

22/9

Jag har umgåtts med Matilda hela dagen, vi kilade ner på stan efter skolan och köpte hårfärg, jag utnyttjade dessutom några av mina rabattkuponger jag fick hem från Åhléns häromdagen. En ny bok och ett gäng med muffinsformar. Mina skor blev sönderbitna också, av Matilda och Martins hund - busehund det där. Vad ska jag ägna kvällen åt då? Egentligen borde jag verkligen plugga en hel del engelska inför morgondagens uppsats men jag ska först fylla på mobilen med pengar (fy så handikappad man känner sig utan mobil), planera inför mitt nya examensarbete och jo, sen tar jag nog itu med engelskan.

PUSS

BAD DAY

Nu har vecka 39 börjat ordentligt. Fullt upp känns det som och det blir inte bättre med idioter till lärare. Jag blir irriterad när min engelska vill att jag ska skriva en uppsats om Nord Irland, än mer att jag ska göra det imorgon. Tills imorgon ska jag alltså kunna det mesta om Nord Irland, hon måste ha något allvarligt fel, känns helt meningslöst. Å andra sidan får man göra det bästa av situationen, plugga och göra det så "bra" som möjligt. Kort och gott vaknade jag med bra humör och nu är det i botten, jag är riktigt irriterad över det mesta.
Jag ska i alla fall börja skriva på vår intervju med MK.
PUSS

SAAB 9-3X

Nu, innan jag ska stänga ner dumburken slänger jag upp nulägets bästa reklam. Saabs nya reklam är den bästa på länge, jag älskar den!

Låten sjungs av Asha Ali och heter Time is now.


WEEK 39

Nu börjar ögonlocken dra ihop sig, trots det ska jag se på Roast på Berns, dom roastar ju Robert Gustavsson ikväll, det får man ju inte missa. I vilket fall satte jag mig och planerade veckan förut, det blev ganska snabbt fullt. Ungefär såhär kommer resten av min vecka se ut.

Tisdag: Skola och leka frisör genom att färga Matildas hår till en chokladbrun färg. Hoppas också att jag hinner börja med redigeringen av Driola och Johans bilder. Men det ska nog inte vara några problem

Onsdag: Träning, solning och pluggning - i stort sett hela dagen!

Torsdag: Skola och körlektion, så mycket mer vet jag inte.

Fredag: Skola, jobb från 16-18 och förhoppningsvis bio med vänner, Flickan som lekte med elden.

Lördagen:
Jag satsar på att träffa Sara!
Det verkar som att det blir en väldans bra vecka.

DANIÉL ESPINOSA

Nöjd är bara förnamnet till vad jag är just nu. Vår projektgrupp ska ju göra en film/musiktidning och har mejlat runt till lite olika människor som rör musik och film. Vi mejlade bland annat den HÖGAKTUELLE Daniel Espinosa som är regissör till filmen Snabba Cash, ni vet böckerna som Jens Lapidus har skrivit! Jag fick nyss ett mejl på Myspace från Daniel om att han gärna vill vara med i tidningen.

"ansikte mot ansikte e roligare. Skicka ert nummer så ringer jag upp.
Daniél"

Ni förstår nog inte min iver just nu, kan knappt sitta still och än mindre sluta le!

I rollerna i filmen Snabba Cash hittar vi bland annat Joel Kinnaman.


DESIGN

Förresten, jag glömde fråga vad ni gillar min nya design?
Jag plågade stackars Cissi i ungefär 2-3 timmar för att få det som jag ville. Jag blev nöjd i alla fall. Ni hittar Cissi här!

HELG

God kväll!
En hel helg utan bloggande, känns lite småkonstigt men jag har haft en ruskigt bra helg i vilket fall. Min fredag innebar mys tillsammans med tjejerna i klassen, vi åt nyttig mat och såg en stund på Män som hatar kvinnor. I stort sett var det allt jag gjorde, på kvällen kom Johan och hämtade mig hos Anna. På lördagen började jag jobba vid 10, med kryckor och allt. Jag jobbade till klockan 2 och efter det for jag och Johan till Norrköping. Jag hittade bland annat en tunika från Monki (den jag visade för någon vecka sedan), en top från Åhléns, en ansiktsmask från Lush och hårspännen. Dagen till ära tvingade jag dessutom på mig ett par jeans trots att det skavde på bandaget. Söndagen tillbringade jag också tillsammans med min fining, vi var till Vingåker och for hem helt tomhämta bakade überkladdiga muffins och såg på Män som hatar kvinnor (nej jag får inte nog av den filmen). Idag, på min lediga dag var jag uppe redan vid 7 för att gå på riskettan på SE-trafikskola. Johan åkte hem och jag tillbringade resten av dagen tillsammans med Matilda, som hjälpte mig flytta runt på lite möbler i rummet

Det här har alltså varit min helg + måndag.
Nu ska jag få lite saker gjorda här och duscha, sen är det Grease för hela slanten!
PUSS

RACHEL MCADAMS

Ny illustration på Rachel McAdams.
Helt galet vacker i The notebook för övrigt!


HURT

Tuff dag i skolan, det må jag säga. Grymt ont i princip hela tiden men det får gå i alla fall. Dagen gick snabbt för att se det positiva. Nu till kvällen ska jag och tjejerna i klassen iväg till Anna och få mumsig mat och ha det trevligt. Jag tror dessvärre inte att jag stannar speciellt länge. För tillfället sitter jag i sängen och kikar på Disney Herkules, himla bra! Jag funderar starkt på att gå och duscha lite snabbt, byta om och invänta klockan tills den blir halv 6 då ska vi åka iväg. Men innan dess ska ni få se den nya illustrationen.

PUSS

WEEKEND

Hemma igen!

Jo, jag är galet svag för små hundvalpar som ser så busiga och mysiga ut, som biter tag i ens hår och ens midja när man sitter och vill gosa lite. Jag ville bara ta med lilla Jappa hem. I vilket fall är jag och familjen hemma igen, knät gör inte lika ont nu och jag är mätt i magen. John Blund börjar smyga sig på och jag funderar starkt på att gå och krypa ner i min mysiga säng om några minuter. Kanske fortsätta min illustration på den snygga Rachel Adams.

Vad ska ni ha för er i helgen?
Själv ska jag umgås med min pojkvän samt mina klasstöser imorgon kväll. Men nu ska jag nog krypa ner i sängen. PUSS.

PUPPY

Ännu en dag har snart gått. Jag har inte gjort ett skvatt, mer än att kika på en massa olika filmer, glo runt på bloggar och tagit det lugnt, sovit. Jag och familjen ska snart iväg till Tuva och William för att hälsa på deras nya lilla hundvalp och gratta William i efterskott.

Hörs sen!
PUSS

AUDREY TAUTOU

Illustration Audrey Tautou.


MORNING

Ny dag, mer smärta kände jag när jag vaknade. En tablett på det så är den nästan borta i alla fall. Jag har suttit och fixat klart med en ny illustration nu på morgonen och tänkte leta reda på någon bra och vattenfast tejp så jag kan duscha. Ni vet, jag måste ju ha en plastpåse över knät och tejpa så det inte blir blött. Jag slänger upp två av illustrationerna jag blivit klar med alldeles strax. Ena på Audrey Tautou och den andra på Yasmin. Under Yasmins illustration kom jag fram till att något jag måste träna på är att få ansiktet i andra vinklar. Det blev ingen höjdare så att säga. Men nå ja, ni får säga vad ni tycker lite senare för nu ska jag leta plastpåse och tejp!

Hörs efter duschen.
PUSS

HEY AGAIN

HEY HEY HEY!
Jag är hyffsat pigg nu, vaknade från operationsbordet vid 9-10 kanske och fick åka hem redan vid 11. Med tanke på att jag sov hela vägen var det inte speciellt mycket att klaga på. Eftersom jag mår så hemskt illa av morfin fick jag nu istället en massa lokalbedövningar runt om i knät, dessa börjar nu släppa så det gör mer ont för varje minut. Tur att jag ska sova snart så jag får ta min värktablett. I stort sett har jag bara sovit och tittat på tv hela dagen sedan jag kom hem, mest sova faktiskt. Jag är hemma från skolan imorgon i alla fall men på fredag planerar jag att komma dit. Nu är det dags för True blood.

Hörs imorgon, eller lite senare.
PUSS

YOU'RE THE ONLY THING..

...THAT'S WORTH HOLDING ON TO <3
Kan vara den bästa på länge.

Matt Nathanson - Angel

Om du vill höra Felix Västerhamns version klicka här.


OPERATION

Fin dag! Jag har varit i skolan, träffat Lovisa och städat rummet. Jag köpte jordens skönaste lakan som påminner mig om min farmor, jag sov alltid i liknande när jag var där. Senaste nytt är att jag har slitit ur alla tovor i håret jag får av descutan, det är alltså bakteriedödande medel man använder innan operation. Istället för att få njuta av mina nya lakan åker jag och pappa upp ikväll redan eftersom operationstiden är så tidigt. Vi sover på Scandic uppe i Stockholm, är det inte himla nedrigt att inte få njuta av hotellfrukosten? Orättvist tycker jag i alla fall. Nu sitter jag och njuter av min sista måltid, på ett dygn i alla fall. En mini-fasta kan man kalla det, kanske. Nu ska jag fortsätta titta på 2½ men och invänta min far innan vi åker iväg. Nå ja, wish me luck!

Något mer inlägg kanske det blir.
PUSS

AUTUMN

Äntligen har hösten kommit!

Jag är galet sugen på dessa plagg, mums! <3


HUNDSKAK?

Vilken dag hörrni! Nu har jag suttit och illustrerar en bild till Yasmin och pluggat. Musiken har stått på 24/7. Jag har duschat hundarna också, och i princip har jag ju duschat mig själv också, så mycket dom skakar sig. Nu har jag ont i ryggen för att jag stått böjd så mycket, två hundar är mycket att duscha om man tänker efter, speciellt när dom är långhåriga. Men nu är det gjort i alla fall och jag ska vila min stackars rygg i sängen istället. Känns som allting är klart inom skolan, om man ser till läxor vill säga.

Snart kommer illustrationen på Yasmin upp förresten, håll utkik!
PUSS

MK

Måndag! Veckans segaste dag, om man bortser från tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Faktum är att måndagar är riktigt sköna, om man nu tänker efter. I vilket fall har jag haft körlektion och varit och lämnat blod, ibland är jag riktigt jvla bra! Dagens planer? Sätta igång med en illustration av Yasmin och sätta igång med lite mer plugg, lite mer stress och lite mer jobb. Lika bra att sätta igång kanske, fast först ska jag leta reda på riktigt bra musik som jag ska sitta och nöta. Just nu är Markus Krunegård förbannat omtyckt, kärlek till den mannen så att säga.

Later.
PUSS

HOME

Hemma igen! Helt okej skönt efter att ha suttit på hemska träbänkar i princip hela helgen, efter 10 minuter fick man liksom flytta ner eller upp en ryggkota tills övre delen av rumpan istället sa ifrån och då fick man sätta sig spikrak istället. Annars har jag haft en helOK helg tillsammans med min älskling. Det blir att kila upp tidigt imorgon, jag ska nämligen ha körlektion redan 08.15, huh! Nu ska jag sitta uppe ett tag tillsammans med min familia.

PUSS

FOTO-CALL

Det höll på att bli en dålig 11 september för mig igår. Jag höll på att missa tåget, sånt får ju bara inte hända. Nå ja, nu sitter jag i Johans soffa i alla fall, han är iväg på samling för innebandyn, de spelar ju cup hela helgen så jag kände att jag inte riktigt behöver vara där än. Istället ska jag åka för en fotografering av Driola och Johan. Vi får hoppas på ett bra resultat men jag har en bra känsla i kroppen så varför skulle det bli dåligt liksom? Men ni får se reslutat nästa vecka.
PUSS


FOREVER

Jag är inne i en nostalgi-tripp i musikens värld.
Den här låten tar mig tillbaka till 2004

R.Kelly - The worlds greatest


WEEKLY

Visst är det skönt att planera lite i förväg sådär?
Jag har i alla fall sett till att jag har fullt upp nästa vecka. Vecka 38 kommer alltså vara proppfull för min del och den kommer se ut ungefär såhär:

Måndag:
Då ska jag ha körlektion klockan 08.15, gå i skolan och åka iväg till sjukhuset för att prova mitt blod. Jag har nämligen blivit 18 och anmält mig som blodgivare.

Tisdag: På tisdagen ska jag träffa min fina vän Lovisa och äntligen ta tag i mitt rum som ser ut som en bombnedslag. I alla fall när det gäller damm.

Onsdag: Det är dags för min femte operation på Sophiahemmet i Stockholm. En dagskirurgi och jag kommer troligtvis bara gå på kryckor i 2-3 dagar, hur skönt som helst! Det är väldigt roligt i början men tro mig, efter 24 veckor är det inte lika roligt som det var de första 5 minutrarna.

Torsdag: Då har jag inte planerat någonting, vi får se om jag orkar med skolan. Men det hoppas jag, det ska inte vara några problem.

Fredag: Fredagen fylls förhoppningsvis med en tjejkväll. Jag är troligtvis klar med min fördjupning lite tidigare än fredag men det är då deadline är för arbetet.

Nu ska jag skriva på min fördjupning, kika på OTH och varva ner inför natten.
PUSS

WORLDS GREATEST

Har jag sagt att jag har världens bästa svägerska?
Imorgon hämtar hon mig vid tågstationen i Mjölby innan vi åker vidare hemåt till Ödeshög. Hon räddar mig lite imorgon! PUSS FÖR DET!


CREEPY

Nu är jag hemma igen efter skolan och körlektion. På naturkunskapen tänkte vår lärare att vi skulle ut och fiska småkryp ur sjön, visst tänkte vi. Vid sjön finns det en trapp man måste gå nerför. Med tanke på att det var väldigt varmt säger jag till Matilda som går några få meter framför mig att hon ska skrika om hon ser någon orm. Några sekunder senare skriker hon. Ni kan ju gissa vad som låg ihopslingrat på trappen. Usch, jag ryser i hela kroppen när jag skriver det. Lektionen slutade med att jag och Clara gick tillbaka till klassrummet. Känns lite småmesigt men nej, aldrig att jag går förbi en fet huggorm.

Nåja, jag har haft körlektion också, gick hur bra som helst! Jag blev chockad att det gick så bra med tanke på att jag körde en ny bil och att jag inte har kört på lite mer än en vecka. Nu ska jag gräva ner mig i Manson family igen och göra lite mat har jag tänkt, jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll!
PUSS

TA HAND OM DIG

Okey, skolan har börjat och jag är så himla trött! Tur att vi inte går alltför länge idag, vi går bara till 15.05. Vi har haft brandövning nu på morgonen, himla givande. Knasigt nog får jag alltid en äcklig liten klump i magen när jag hör sirener. Jag tror det beror på att de visar att nu är det allvar.
Jag längtar efter helgen nu, jag är grymt trött och vill sova. Nu återstår det en massa jädra lektioner och två lunchraster. Jag har bestämt mig för att det ska bli en riktig ta-hand-om-mig-själv dag, jag ska fixa fötterna, lägga på lite mer nagellack och fila och ha mig, fila naglarna och göra dom fina. Ha hårinpackning och ansiktsmask och jo, bara ta hand om mig själv.
Men innan det ska jag ha en körlektion.
PUSS

THE MANSON FAMILY

Inte mycket till bloggande idag, anledningen är att jag har varit grymt duktig och pluggat en hel del! För tillfället sitter jag med min vetenskapliga uppsats i svenska b som ska lämnas in nästa vecka. Men det är ganska skönt att få bort allting tills nästa vecka, jag hoppas jag hinner klart nu till helgen så tar jag med den till Johan så får han kika på den lite. I stort sett är det allting jag har gjort idag faktiskt, vi slutade ju sent så det fanns inte mycket mer att göra.

Förresten, jag fick tillbaka min bokrecension av About a boy i engelskan i förrgår, ett VG blev det och visst, jag är nöjd med ett VG. Däremot blir jag väldigt irriterad och missnöjd, inte på mig utan på lärarens bedömning när hon berättar för mig att hon inte tycker att något ord passade in en mening. Jag har för mig att det var ordet long-drawn hon inte tyckte om. Istället tyckte hon att jag skulle hitta ett bättre ord för långdragen. Nåja, imorgon ska jag be min andra engelsklärare ta en titt på det och se vad hon tycker.

Nu ska jag se True Blood, skriva lite mer om Familjen och därefter sova.
PUSS

MILJONER SAKER

Examensarbetet blev inlämnat idag, känns så himla skönt! Nu är det bara att ta sig i kragen och göra en hög av läxor. Det som står på schemat är engelska c, engelska b, svenska b och svenska c. Jag tror i alla fall att det var allt som ska göras. Förresten, äntligen har jag köpt en ny kalender och nya ansiktshanddukar, kanoners! Nu ska jag bara ta tid för mig och skriva in alla födelsedagar, viktiga datum och liknande innan det blir 2010. Jag funderar på att städa rummet lite också kanske, damma undan lite råttor och sådant.

Time to study.
PUSS

JOHAN BABY

Ny illustration klar, den här gången av min pojkvän.

Vad tycker ni?

 


I WANT MY BACON

Jag har hittat jordens mest lillvuxna unge!

Älskart!


IDOL

Härlig dag måste jag säga. Liten håltimme sådär och en massa babbel. Servern låg nere i skolan ett tag så vi kunde inte alls jobba med vårt projektarbete. Men ja, det har varit en bra dag i alla fall och vet ni vad? Nu är hela vår klass 18 år, Maria fyllde år idag! Ett stort grattis tycker jag.

Nu ska jag sitta och se på Idol (äntligen), planera min körning och illustrera.
PUSS

AWESOME

Jag såg precis det här!

Jo, jag läser Blondinbellas blogg!

Grymt inlägg av en grym tjej i min mening.


BOXER

Jag är galet sugen på att skaffa mig en Boxer, en hund alltså. Det blir dock när jag flyttat hemifrån eftersom vi redan har huset fullt här hemma. Och mer hundhår tackar vi gärna nej till.

Rasbeskrivning: En vän till mig beskriver en boxer som "en ängels själ i en gangsters kropp". Boxern ska vara mentalt stabil, självmedveten, lugn och ha ett jämnt sinnelag. Boxerns temperament och karaktär är av allra största vikt. Många beskriver sin boxer som tillgiven och trofast mot familjen men försvarande mot utomstående. Den är glad och vänlig i lek men oförskräckt när det är allvar. En boxer har vanligtvis lätt för att samarbeta vilket gör den till en lättlärd ras och den har också ett mycket bra luktsinne som många utnyttjar i bruks sammanhang. Boxern är lika trevlig och uppskattad som sällskapshund, som den är som skydds- och tjänstehund.

Erkänn att ni smälter lite?!


KOM BESLUTET OM SLUTET FÖR DIG OCH MIG

En ny favorit!

Markus Krunegård - Hela livet var ett disco


MEGAN FOX

Illustration av Megan Fox.


FULL RULLE

Yey, nu är jag tillbaka här igen, på topp! Om man bortser från min hälsa alltså, för den är i botten, jag är extremt förkyld och hostar och hackar, gräsligt är det. Jag har haft en kanonhelg tillsammans med min fining, varit i Jönköping och Gränna. Nu är det full rulle här och jag ska leta efter fakta om The Manson family till min fördjupning jag skriver till svenska B, dessutom letar jag och min projektgrupp efter olika artister och skådespelare till vvår tidning, fint går det! Samtidigt som jag letar efter fler illustrationer och kikar på OTH som i övrigt är grymt! Jag är helt fast så nu får vi hoppas att jag hinner kolla klart tills fredag då jag träffar Lillan igen. Hoppas hoppas!

Förresten blev jag klar med illustrationen igår kväll.
Ni får se den om några minuter.
PUSS

"hard" work

Det är himla dött på jobbet idag ska jag säga, inte så mycket som en tillstymmelse till stress här inte. Tack och lov är det bara en timme kvar tills jag kan stänga, åka hem och byta kläder och åka iväg till min älskling. Men vad ska jag göra enda tills dess? Dumt att jag inte tog med min dator, då kunde jag ju fått klart illustrationen på miss Fox tills jag åker. Det går ju bara snabbare och snabbare att göra illustrationerna, himla roligt är det.

Förresten håller ett par byggare på att renovera i fotostudion eftersom de fick en vattenskada i maj. Det riktigt ekar när de borrar och har sig, fy vad jobbigt det är. Jag får vara glad att jag inte är här alltför ofta så slipper jag i alla fall bli hörselskadad. Men om man skulle återgå till arbetet kanske....

Ha en bra helg allihopa!
PUSS


17 månader

They call you my better half.


horses

BOM!
Vilket jädra besöksrekord jag fick igår hörrni, det gillar vi! Keep up the good work, så att säga. Det är lite roligare att blogga när man ser att man får lite respons från er som läser också. Nu har jag varit ute i stallet tillsammans med Lovisa, och åh vad jag längtar tillbaka ibland. Speciellt nu när det såg så himla lätt ut, bara sitta och njuta för stunden. Sedan blev jag lite extra glad när jag såg att Svanen var kvar, hästen jag vann min första (och enda) tävling tillsammans med. Planen nu är att städa upp lite på rummet, packa ihop en väska tills imorgon och lägga mig och sova.

Vi hörs imorgon!
PUSS

planes

Banken gick kanoners! Nu känner jag mig väldigt vuxen med några ytterligare vuxenpoäng i bagaget. Nu har jag varit hemma en stund och torkat, det spöregnar utanför så jag är lite opepp på att cykla ner till spinningen. Därför tror jag att jag skippar den, kör ett pass med Electra istället och slipper bli blöt. Vid halv 7 ska jag åka ut till vingåker med Lovisa för att hälsa på vår ridskola, eller min gamla ridskola vill säga. Det blir säkert bustrevligt! :)

Nu ska jag kika efter fler personer att illustrera och kika igenom mitt examensarbete.
PUSS

vuxenpoäng

Så himla skönt det var med sovmorgon i morse! Nu har vi haft totalt två lektioner och redan slutat, dock har jag, Maria, Clara, Erika och Erik bestämt oss för att sitta kvar och arbete med examensarbeten och liknande. Grymt av oss tycker jag! Senare idag ska jag ner till banken och få ännu ett vuxenpoäng genom att "beställa" VISA-kort samt internetbank. Det finns ju flera sätt man kan få vuxenpoäng på, till exempel:
- skaffa körkort
- skaffa VISA-kort
- anmäla sig till att vara blodgivare (det gjorde jag igår)
- gå på krogen
- hålla sitt rum städat mer än en vecka.
Nu ska jag sätta fart med examensarbetet, trots att jag fick klart det mesta imorse.
Jag har förresten fått en grymt bra idé till nästa illustration! :D
PUSS

blodsugare

Time to sleep.

Jag har haft en ruskigt skön dag, plugg och massor av illustration. Det var skolan som sabbade det skönaste men ja ja, det får jag leva med. Är det bara jag som har blivit fast i serien True blood, efter TVÅ avsnitt?! Det är nog något med blodsugare som är väldigt tilldragande. Om man bortser från myggor och liknande. Nu ska jag lägga mig och läsa i mina två olika böcker och ja, försöka bli klar någon gång.

Ha en fin natt.
PUSS

myself

Oj vad har illustrerar hela tiden, jag tog en lång paus från examensarbetet och satte mig och illustrerade. I alla fall går det bättre och bättre, ruskigt roligt är det och jag känner att jag får en slags avkoppling med det. Den här gången illustrerade jag mig själv, lite roligt med omväxling kanske. Här kommer den i alla fall.


scarlett johansson

Äntligen hemma idag, dags att börja plugga. Jag riktigt skuttar av glädje här. Ja ja, onsdagen har inte varit alltför hemsk trots alla lektioner. Min illustration (som ni kan se nedanför här) blev som sagt klar och vi hade klassfika för första gången, något vi tänkte göra till en liten tradition i klassen. Nu är jag ruskigt trött så jag funderar på att sova någon halvtimme, eller i alla fall försöka. Jag har väldigt svårt att sova mitt på dagen, så länge jag inte är sjuk. Men ja, sova och plugga står på mitt schema för dagen och ikväll blir det kanske bio med klassen, trevligt!

Hörs sen!
PUSS

Vad tycker ni? Någolunda likt i alla fall!

 


jo, jag har rätt att säga att jag är nöjd med mig själv

Skoldagen är snart slut, onsdagar är verkligen den värsta dagen på hela veckan. Min illustration är också klar, jag är grymt nöjd vilket alla mina skolkamrater troligtvis märkt eftersom jag har åkt runt och visat den för alla. Jag får se det såhär; min förra illustration jag gjorde blev klar efter 3 veckor eller något liknande (ni hittar den i maj den 12'e) efter mycket hjälp av min lärare. Den här jag gjorde nu gjorde jag på lite mer än 24 timmar helt själv! Ni ska få se den när jag kommer hem istället. Jag tror även att jag ska skaffa min blogg en kategori med namnet Illustrationer. Känns som jag kommer nörda illustrator rätt mycket under de närmaste 30 dagar.
Nu ska jag ha samhällskunskap i två timmar, dött!
PUSS

sovdags

Åh, äntligen är alla program installera, jag som ville testa dom lite. Tack och lov börjar inte nedräkningen för 30 dagar förrän man öppnat programmet. Nu ska jag istället kura ner mig i sängen och sova innan det är dags för skolfotografering imorgon, mitt sista någonsin. Om man bortser från studentkortet då.

Nå ja, vi hörs imorgon.
PUSS

lycka!

Gissa vad?

Min vän Viktor visade mig en sida där man kan ladda ner Adobes program gratis för en testversion i 30 dagar, gissa vem som skuttar av lycka och sitter för fullt och laddar ner?! I vilket fall, träningen gick hur bra som helst, dock ska det bli ruskigt skönt att vara lite ledig imorgon så jag kan vila musklerna lite. Nu ska jag fortsätta kirra ner programmen.

PUSS

adobe

Jag är så hemskt sugen på att klicka hem Adobe Student Edition från CSN.se. Helt otroligt! Nu har jag skickat iväg ett mejl för att få svar på några frågor. Men som sagt, jag är grymt sugen, hemskt dyrt dock. Men i alla fall, väldigt bra att ha här hemma liksom. Ja ja, nu sticker jag på spinning, hörs senare.
PUSS



illustration

Nu är jag hemma efter skolan och är helt slut! Jag har superont i ryggen, trött och har huvudvärk, så himla typiskt när jag tänkte spinna idag. Men vet ni vad? Jag ska strunta i huvudvärken och ryggontet, peppa mig själv och ändå åka ner till F&S. Det är ju trots allt bara ett baspass.

Jag började också illustera förut i skolan, det blev till slut Scarlett Johansson. Jag kom faktiskt riktigt långt på bara några timmar, det kanske beror på att jag har saknat det riktigt mycket. Dessutom är Scarlett fruktansvärt snygg, tycker jag i alla fall!

Det här är alltså bilden jag illustrerar av!


fråga?

Det bästa med att komma tillbaka till skolan är att kunna komma åt alla program igen, himmelskt! Jag satte mig precis och kikade igenom min mapp på datorn och hittade illustrationen jag gjorde av Kirsten Stewart förra våren. Nu blev jag fruktansvärt sugen på att sätta igång igen. Men nu vet jag inte riktigt vem jag ska ta. Det står mellan Scarlett Johanson, Megan Fox och Audrey Hepburn, vem ska jag ta? Vad tycker ni?


Vem av dessa kvinnor ska jag illustrera?
Vad tycker ni?

snozknappen borde tas bort

God morgon!
Jag tror jag får börja gå upp lite tidigare på måndagar och tisdagar när jag har sovmorgon, det blir bara att jag snoozar och tror att jag ändå ska hinna. Nu är jag klar i alla fall och jag ska snart åka och möta Maria. Det är en lång dag idag, fy. Vi hörs sen!
PUSS