NERVOUS

Betygen har börjat sättas och jag är nöjd så länge jag får VG eller högre i de flesta ämnen. Nu, dessvärre har min mattelärare beslutat sig för att inte dyka upp i skolan. Ni vet att det har stått i tidningen om att en lärare blivit mordhotad, det är han. Eleven är avstägd så jag förstår inte vad som är problemet med att dyka upp. Där rök mina två veckor att göra alla kapitel jag ännu inte gjort i matte B. Tack så jävla mycket för mitt IG som gör att jag kommer få läsa upp betyget på komvux, tack.

Jag sitter och har ont i magen nu i alla fall. Jag är nervös. Jag har lilla uppkörningen om en timme ungefär och jag kan knappt sitta still. Inte bra. Men jag pluggar lite teori och letar efter den perfekta studentpresenten från Johan. Går..sådär. Hörs sen om jag inte avlider av stress och panikattacker. Later fellows! 


DO U WANNA CUDDLE?


LET'S DO THIS AGAIN

Gårdagen var så jäkla grym! Vi började lite fint hos Matilda och drog vidare i duggregn mot Safiren. Dansade från början till slut och knallade hemåt med ett ömmande knä tillsammans med Maria och Erik. Spöregnade och paraplyt jag fick låna gick sönder. Resulterade i att jag liknade en blöt katt när jag kom hem. Men kvällen var grym! Ikväll väntar ölbrännboll med ettor och tvåor. Först ska jag duscha och fräscha till mig, det är tur att det är fem timmar kvar.

MÖSSAN PÅ

STUDENTEN, HERE I COMEEEEEE!!

Mössan sitter stadigt på huvudet, en vit mössa. Vet ni varför?! FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!


M-M-M-M!

Jäkligt sugen på klänningen nedanför. Den är från Dr.Denim och finns på junkyard.se. Ser i vilket fall sjukligt skön ut och skulle sitta fint i sommar tillsammans med ett brunt bälte i midjan och ett par converse. MMM!


VAD SÄGER MAN?


HAHAHAHAHA! Dödsskön!

EN BAL PÅ SLOTTET

bilder från balen 22/5


PARTYMOTORIK VOL.4

bilder från Rockabillyfesten 21/5


LET'S DANCE IN STYLE

Youth Group - Forever young


NIGHTY

Ett och ett halvt skolarbete senare hostar jag så jag håller på att spy och är bara fruktansvärt trött. Nu ska jag gå och hämta mer isvatten, ställa klockan på halv sju och sova. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll så jag slipper se ut som en zombie i skolan och i stockholm. I annat fall får jag dra med mig hela sminkväskan och försöka göra under med mina trötta ögon under morgondagen. Sleep tight!

BUUUUURNING!

Ojojoj, godkänd på slutprovet i teorin för körkortet. Känns jävligt bra faktiskt och nu är lilla uppkörningen bokad också. Y E A H! Ännu en skolarbete mindre också, snart ännu ett. I'm on fire! Imorgon drar jag och Matilda upp till Stockholm efter skolan för att få en bedömning av mitt knä, dags att bli invalid. Känns helt okej ändå, lite speciell måste man ju vara liksom. Dags att dra tag i kragen och göra det sista av designuppgiften. puss!

IDIOTOS

Kika på det här videoklippet på Mias blogg och säg sedan vad ni tycker. Jag tycker i alla fall att det är jävligt konstigt att de tycker att det är så jävla hemskt att en tjur gör något sådant. Vad håller de själva på med liksom? Spetsar tjurar med svärd i ryggen och tycker att det är för jävla roligt. Vem vet, tjurarna kanske tycker att det där var skitkul. Det skulle i alla fall jag göra om jag var tjur. Idioter som tycker det är underhållning så länge det är ett större djur som vi i vanliga fall äter köttet av, men jävlar i havet om det är ett husdjur som en hund, kanin eller något, som uppfattas som väldigt gulligt och mysigt, som far illa. Då är det aldrig en massa applåder och busvisslingar inte, nej nej. I vilket fall, hoppas idioten lär sig en läxa och fattar att man leker med döden när man går på ett stort djur. Tjurens horn är ju samma sak som hans svärd och han skyddade sig själv. PUNKT!

ALLDELES, ALLDELES...UNDERBART

Gårdagen var grym! Sjukt trevligt och idag lider jag av en gnutta huvudvärk, men det är det värt. Nu har jag stått och fixat håret i drygt en timme, så jävla mycket hår. Det är dags för bal på slottet ikväll så man får ju dressa upp sig lite. Tänkte ha en liten paus nu när jag gör lite annat onödigt, förstår inte varför inte jag har en massa att göra. Och det är två timmar kvar tills jag ska till Matilda, alla andra verkar ju ha jättemycket att göra. Förstår inte riktigt..Men ja, ska man göra facet lite acceptabelt. Later!

ROCKABILLY

Dags för klassfest, tema Rockabilly. Min lugg är ett par centimeter hög och det röda läppstiftet är på. Pepp som fanken. Kameran kommer med så det blir urtjusiga bilder som lär åka upp här, och på facebook under namnet Partymotorik. Fint som snus! Lets do this!

I NEED YOU HERE TONIGHT

Lyssna på den här också är ni gulliga!

A day to remember - If it means a lot to you


BACK ON TRACK

Ja, jag vet att det är lite tyst här i bloggen just nu..Men jag pluggar i stort sett hela dagarna samt nöter på körskolan för nu jävlar ska jag få mitt körkort, punkt slut! I övrigt händer väldigt mycket just nu, överallt. Alla student och balsaker är helt klara och betygen sätts om två veckor, den 3'e. Det är många klassfester som alla försöker vara med på. Mycket uppgifter som ska vara klara inom en vecka, en lärare att strypa och en hel klass att sakna. Jobbiga tider. Men jag längtar till studenten, jag vill springa ut med min klass med mössan på och slänga mig om halsen på min familj, pojkvän och alla andra. puss! Jag antar att jag måste återgå till pluggandet, en designuppgift som väntar!


UÄK!

Matte Nationella kan gå och ta sig någonstans. Det där jävla provet förstörde min dag och nu kommer jag vara förbannad på det där helvetet som är djävulens påfund hela dagen. Den som kom på att matte nationella ska vara en del i kursplanen måste ha varit sadist eller något. Bara så att alla vet. Tack för mig, nu ska jag sitta och lida i min ensamhet och finslipa på min projektrapport. Hej!

STUDENTVECKOR

Studentveckorna har börjat. Igår var det nostalgikväll hos Maria och ikväll står grillning hos Clara, därefter öltält troligtvis. Jag är i stort sett klar med alla grejer till studenten och balen nu. Känns grymt. Dessvärre upptäckte jag att mina fötter inte längre tänkte tillåta balskorna. På måndag får jag gå och byta dem, eller köpa ett par andra och byta tillbaka dessa. Blir nog skitbra i vilket fall. Nu ska jag peppa lite inför ikväll. Puss!


100510

Körskolan, studentklänning, sola, försäkringsbolag, ärrfoto, studentfoto, konsumentombudsmannen, svenska b, engelska c, projektrapport, religion, powerwalk. Det är vad jag ska tillbringa min dag med. Det lär ju bli en händelserik måndag i alla fall.

LET'S TWIST AGAIN

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do. ♥


FROM THE BOTTOM OF MY HEART

Vi håller på med våran studentkalender, till den behövs såklart bilder och vi har suttit och sållat och sållat alla bilder som i princip finns på våran klass. Och jag inser bara hur mycket jag kommer sakna det.


JUST SAY YES

Hemma ifrån Kanarieöarna, grymt som fanken! Kanonväder och ja, ingenting alls att klaga på faktiskt. Nu ska jag fundera på om jag ska lägga ner den här bloggen och starta om på nytt på devote. Får klura lite. Kanske, kanske inte.

To make life easier, just say Yes