TJATSPIK

Jag ska nog snart gå och lägga mig. Men innan dess slänger jag upp en liten video, söndagshumor! Är det detta man kan kalla en tjatspik? Eller är det här ifrån uttrycket; kan tjata upp en gädda, kommer ifrån? Det är roligt i alla fall!

 


OS OS OS

Jag sitter återigen i min säng, hemma alltså. Har packat upp allting och till och med monterat ihop bordslampan jag köpte på IKEA igår. Jag försöker få igång på hjärnan från att ha studsat på rosa moln hela veckan hos min lover! Men back to normal, skola imorgon och efter bara en vecka ska vi ut på praktik. Det lär bli spännande att se vart jag hamnar den här gången. Förra gången var jag ju på ett tryckeri där datorn var mitt enda vettiga sällskap, fick spänningshuvudvärk som satt i under de fyra veckorna jag var där och chefen aka min handledare var socialt handikappad. Jag sitter och glor på OS-finalen i hockey för tillfället och blev nyligen mobbad av pojkvännen som försökte lura i mig att det var Kanada mot Djurgården som spelade, men så dum är jag inte faktiskt.

Vilken OS-medalj tycker ni har varit Sveriges största bragd?

DET HÄR MED MONOPOL

Är det fredag idag? Det känns om söndag men om så vore fallet skulle jag ha åkt hem idag, och vad jag vet så sitter jag fortfarande i Johans nedsuttna soffa. Johan lärde mig spela Monopol idag. Nej! Jag har aldrig någonsin förstått vad som har varit så roligt med det spelet och framförallt aldrig tagit mig tid till att lära mig reglerna heller. Förrän till idag. Jag satt som ett fån större delen av spelrundan som varade i ungefär 1,5 timme. Jag slår vad om att både en och annan fågel hann lägga ägg i min mun medan jag satt som ett fågelbo. I vilket fall tycker jag fortfarande inte om Monopol, jag förstår inte varför man inte kan köpa andras hus medan de är intecknade eller varför jag måste betala en viss summa om jag hamnar på någon annans gata. För att inte tala om pengarna, när Johan började byta ut pengarna till hus och hus mot hotell släppte mina hjärnceller allt och något sa mig; låtsas som att du förstår allt så blir pinan kort. Jag har en svag aning om varför det här spelet aldrig har tilltalat mig, för det första är det två tärningar, varför?! Och för det andra handlar det om siffror som är en av mina allra svagaste sidor när det gäller skolan. Så kort och gott kan man säga att siffror har förstört uppväxten för mig eftersom jag aldrig någonsin fått lära mig Monopol, trots att jag mycket väl vet att spelet står någonstans i huset. Troligtvis i min lillebrors rum eftersom han kunde 7:ans multiplikationstabell före mig och är siffersnillet i familjen, medan jag istället är mer inriktad på språk. Språk behöver man ju faktiskt medan siffror kan man slå på miniräknaren, busenkelt! Så i det långa loppet är det jag som vinner, HAH!

STUDENTDRÖMMAR

Min baby fick jobb igår och idag har han varit iväg för att checka lite hur det ser ut, fixa arbetskläder och liknande nödvändiga saker. Jag själv har suttit här, passat katterna och glott på Step up. Jag drömde en superkonstig dröm i natt, när jag först fick min studentmössa tyckte jag att den kändes lite tight men jag har tänkt att den töjer sig lite kanske (vilket det känns som att den har gjort, den sitter bättre i alla fall). Nu i drömmen var mössan hur stor som helst, så att den gled när över ögonen och gjorde att jag snubblade och usch! Jag dör om drömmen slår in!

SVERIGE VS SLOVAKIEN

Helokej natt, två katter vid ansiktet som gör att man får massor av katthår i näsan. Men det fick gå i alla fall. Sov en aning längre än Johan så han gick upp och gjorde frukost istället, sötnos ♥ Vi ska snart dra iväg till ICA för att köpa lite mat. Någon som såg hockeyn i natt? Att döma av min facebook såg i princip alla den, alla verkar tycka att det är Henrik Lundqvist fel men näe, snygg-Henke får ingen skylla på. Sverige klantade sig och där har ni förlusten, så det så. Nu ska vi handla! PEACE OUT!

COME TO ME

ÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Snön smälter, jag smälter. Det känns och jag hoppas att vädret blir varmare så att det kan bli vår snart så man slipper alla tjocka kläder och alla dystra miner. Kom vår, kom sommar, kom värme, kom brunbrända, KOM SOMMAR 2010!


KATTVAKT

Framme hos my love lite försenat, tåget från Katrineholm var inställt och så jag fick hoppa på ett annat mot Norrköping. Därefter var pendeltåget till Mjölby försenat 40 minuter men nu är jag framme och välbehållen. Johan och resten av familjen är och får spruta så jag sitter ensam här i huset och passar katterna. Inte så mycket att passa men i alla fall. Till lunch vankas det våfflor och jag och Johan planerar att ha en liten myskväll efter att han har tränat. MYSPYS!

LOVE

Nu far jag mot min kärlek. Hoppas på att snart kunna befinna mig i hans famn och att tågen går som de ska, håll tummarna nu allihopa! LOVE.

COPIES?

Matilda: Josh ser ju inte heller så jäkla tokig ut :'D
Therese: Nja, han ser lite gay ut..
Matilda: Han är stylist...då ser man nog gay ut

Vi diskuterar om dessa pojkar är lika, för att få alla på det klara så är Josh pojken i mitten.
Matilda tycker han är supersöt och jag tycker han ser gay ut, så, då var det uppklarat!



GISSA BLOGGERSKAN

Ni är nog vana vid att se den här damen med hår, men hon är grymt snygg i vilket fall - med eller utan hår! Ser ni vem det föreställer tycker jag ni ska kommentera! ♣


500 DAYS OF SUMMER

Flera kommentarer har kommit in angående illustrationen, jag blir så himla glad av era kommentarer ska ni veta. Tack så hemskt mycket! ♥

Jag kom hem för en stund sedan ifrån stan och Lovisa, lunch på nya Coffeehouse och deras kvalitét hade inte blivit sämre vill jag lova - NOM! Jag fick med mig en liten film hem också, 500 days of summer. Jag har väntat hur länge som helst på att den ska gå här i stan på bio men det verkar lönlöst, så nu när jag hittade den på Åhléns för 199kr slog jag till. Det sägs att den är himla fin och det återstå att se i helgen. Nu har jag laddat en ny maskin tvätt (den förra maskinen verkade ha klarat sig ifrån missfärgning eller krympning) och ska fortsätta med en till illustration. Förhoppningsvis blir den klar till kvällen!

Later!

TVÄTTAJM

Vad roligt att så många tyckte om illustrationen jag gjorde på Cornelia. Jag blir så glad när ni tycker att jag har talang! :)

Nu på morgonen har jag varit ute en långsväng med Boston och ätit frukost efter det. Nyss lärde jag mig hur en tvättmaskin funkar och som vanligt skrev jag upp allting på en lapp för att kunna hjälpa mamma med all tvätt. Det blir himla intressant att se hur den nya kunskapen har fastnat i huvudet eller ej! Nu ska jag gå lös på all tvätt tills jag ska möta Lovisa på stan för en lunch. Hörs senare!

THINGS YOU REMEMBER

Som vanligt när jag börjar illustrera kan jag inte sluta så ja, den illustrationen jag höll på med nu blev precis klar. Illustrationen föreställer ännu en bloggare, ni hittar henne här. Berätta gärna vad ni tycker!


SILVER

WOHO! Ännu en medalj för Sverige i sprint. Damerna är väldigt duktiga måste jag säga. Nu får vi ta några fler medaljer, typ i hockey och curling. Det skulle sitta väldigt fint det tycker jag allt!

THIS DAY

Jag var solidarisk flickvän i morse och gick upp tillsammans med Johan, duschade och åt frukost. När han hade åkt iväg till den lilla lekstugan som kallas arbetsförmedligen kände jag för att vara jordens bästa syster och överraskade min lillebror med frukost på sängen eftersom han fyller år idag. Hans favoriträtt också, stekta bacon! Efter att födelsedagsbarnet hade ätit upp började vi städa hela huset. Vi kom till hallen när mamma kom hem från jobbet och hjälpte oss. Resten av dagen har det varit fullt med folk här hela dagen och smörgåstårta hit och vanlig tårta dit. Det har varit en fin dag i alla fall och nu funderar jag mest över hur det kommer bli att sova ensam för första gången på nästan två veckor, buhu. Planerar på att fortsätta med en illustration och gå och lägga mig hyfsat tidigt. Imorgon väntar en trevlig lunch tillsammans med Lovisa på Coffeehouse!

100220

Vi skippar att prata om hur skidåkningen gick igår (läs skidåkningen igår gick piss). Idag har jag och pappa tagit bilen bort mot SATS och kört ännu ett träningspass, skapligt skönt. Vid tre väntar även en massage i 50 minuter, inte helt fel det heller. Det ryktas om bio och bowling ikväll och imorgon, innan vi åker hem förstås, blir det en tripp till Experium som är Sälens äventyrsbad/spa. Verkar hur grymt som helst! Nu blir det ett litet lunch i form av hamburgare innan massagen. Pusspåer!

MEDALJER

Jag kommer ha en grym träningsvärk i bröstet imorgon, det känner jag redan nu. Vi sitter och glor på OS (as usual) och har hejat fram Anja till ett brons. Tur att det fanns en, som Johan säger, Björn Melin i uppställningen så hon fick lite upprättelse från gårdagen. WOHO, saknas ju bara några medaljer från de så kallade medaljhoppen. Men det kommer nog ska vi se, HEJA SVERIGE! Nu hoppas vi att Björn Ferry andas tre djupa andetag, sätter de flesta av skotten och kammar hem ännu en medalj, okej?

Imorgon blir det skidåkning samt konditionsträning på SATS med farao.
puss&gonatt

FUNDERAR PÅ...

Hemma efter en timme på SATS med farsgubben och lite korv med bröd på det. En snabb dusch för att känna sig någolunda fräsch och nu har jag diskat sedan lunchen (vuxenpoäng eftersom det är handdisk). Nu känner jag mig allmänt seg och funderar på att slockna ett tag i soffan, spela lite The sims eller att plugga körkortsteori. Det blir nog en kombination av det hela. Jag börjar troligtvis med The sims.

FIRST DAY

Första dagen i Sälen alltså. Pappas knä känns inte bra säger han och därför tar jag det lugnt idag med honom. Jag har inga skidbyxor att åka i än så det ska fixas. Vi ska dessutom gå bort och ordna med våra liftkort, samt ladda dessa med träning på SATS så vi kan vara där också. Mina dagar kommer alltså se ut på det sättet att jag åker skidor på förmiddagen och går iväg och tränar med pappa på eftermiddagen. Det kommer bli en sjuhelvetes bra vecka tycker jag det låter som. Så länge knät tillåter åkningen så är jag väldigt nöjd!

BUSUNGAR

Okej, dom är upphittade.

Förklaring:
Elpumpen till madrassen var trasig så Johan, Rasmus och Felix gick till bilen och kollade om den funkade i cigarettuttaget i bilen. Det funkade så klart så de tog bilen hit igen och blåste upp madrassen. Åkte bort igen och parkerade - kom inte tillbaka till stugan. Pojkvaskera hittade istället en ishockeyplan och tänkte inte på lilla Katarina här hemma som fick för sig att de hade åkt iväg med bilen. En kvart gick, och tjugo minuter och mamma och pappa bestämde sig för att gå ut och leta. Fem minuter senare kom de tillbaka med pojkarna. Upphittade, frusna och helt uppe i varv för att de hade hittat en ishockeyplan.

RÄDDA JOPPE, DÖD ELLER LEVANDE

Johan, Rasmus och Felix är försvunna...

SÄLEN

Vi har kommit fram till stugan och jag har fått igång på det mobila bredbandet jag och Johan var och köpte på stan innan vi åkte. Allting verkar funka väldigt bra bortsett från att facebook inte fungerar, men utan det kan man ju leva. Vi sitter och glor på Anja Pärsons krasch förut, herre gud! Men de säger i alla fall att det bara är en lårkaka på vaden så ja, tur att hon är hel i alla fall! Jaja, vi har ätit hamburgare och ska väl sitta uppe enda till hockeyn är ikväll. Ha en bra kväll allihopa!

GO SWEDEN

YEY, Sverige har tagit två OS-guld hittills. Det är ju väldigt mycket helt okej faktiskt. Björn Ferry tog precis guld och Charlotte Kalla tog ju guld igår. Vi ska snart gå och lägga oss, nöjda över våran insats. Vilket i stort sett är att sitta och heja i soffan, säga vad som är rätt och fel och hoppas att åkarna tar det till sig. Nu ska jag börja peppa mig inför Sälen imorgon, blir väldigt intressant att se hur det är att åka igen. L Ä N G T A R !

115 DAYS

I I I H! Min studentmössa har kommit, som jag har längtat! Det verkar som att det passar och ja, det känns ju finemang. Dessvärre hade en sten på själva program-stenen lossnat så jag skulle få en ny. Exakt 115 dagar kvar till studenten - börjar ju bli skapligt peppad här nu alltså!

WE ARE THE WORLD - FOR HAITI

Hemma från skolan sen någon timme, skrev naturprov som jag själv tror att jag gjorde helt okej på. Nu bakar jag och baby vaniljbullar men vi insåg att det inte fanns tillräckligt med majsstärkelse så Johan åkte iväg och köpte nu. Jag tillbringar tiden med att vänta och lyssna på den fantastiska låten We are the world - For Haiti. Massor av artiser som gör cover på MJ's vackra låt. R Y S N I N G A R! Klicka här för att kolla in den, amazing folks!

HAVE A NICE FRIDAY

Fredag och ikväll är det klassfest, fina grejer med fint folk. Efteråt ska jag mysa med min älskling, så det så!

ALLA HJÄRTANS DAG

Det är Alla Hjärtans dag på söndag. Jag tror jag har en liten fundering på vad jag kan ge bort i alla fall. Men ändå inte riktigt klart är det. Självklart kan jag inte skriva ett skit här eftersom loverboy läser bloggen = det funkar inte!

Från den här sidan skulle jag gärna ta emot en Alla Hjärtans dag-present, eller två, eller tre...

SUN

Åh! Nu är jag klar med den vetenskapliga uppsatsen, lycka! Nu tycker jag allt att jag förtjänar lite sol så jag har precis svidat om till lite bekvämare byxor och ska knalla iväg mot solariet. Ligga där några minuter blir nog väldigt skönt! Hörs senare friends!

TRYCKERIER OCH LÄXOR

Skoldagen tog slut lite tidigare och det behövdes, jag har en konstig förmåga av att få skratt-attacker och huvudvärk på samma gång på onsdagar. Nu när jag kommit hem har jag suttit en stund och ringt runt till en massa olika tryckerier som är intressanta för oss nu när vi ska trycka en tidning. Fick en del napp och imorgon ska jag maila runt till de som var intresserade, tillsammans med resten av gruppen. Det blir en sann plugg-dag känner jag. Måste skriva en text om projektarbetet i engelska c och skriva klart min uppsats som ska in på fredag. Kan ju vara lite skönt att ha den gjord nu när Johan kommer hit redan imorgon, lycklig tjej! ♥ Insåg precis att dammråttorna börjar komma krypandes på golvet, borde städa och damma rummet också alltså. Okej, ändring av dagen, det blir en plugg och städardag! Nu ska jag sätta tänderna i plugget först!

SOME FEELINGS NEVER SEEM TO LET GO

Now, I can't behave
I feel it in my feet on the streets
But don't you know?
There's something I can feel when I breathe.
I told you once
You're breaking into separate parts
But don't you know?
It's something that I can't live without


Så jävla tokbra är låten alltså!

AND OF WE GO

Nu sticker jag på spinning och rensar tankarna lite, behövs känns det som.
PUSS

VÄRLDENS BÄSTA CLARA

ETT STORT GRATTIS TILL CLARIDUTT SOM KLARADE KÖRKORTET IDAG! STORT FETT GRATTIS!


100209

Kändes som en helokej dag i skolan faktiskt, fotade för våran framsida till tidningen som blev lite speciell men faktiskt snygg! En cool idé tycker jag i alla fall. Sitter hemma och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan svida om till träningskläder och därefter gå ner mot friskis och köra ett skönt spinningpass. Kvällen kommer troligtvis gå åt att duscha, äta och därefter plugga. Känns som våra lärare inte riktigt komunicerar utan kastar in uppgifter hit och dit som de tror att vi har tid för när vi i själva verket måste plugga för flera prov. Men jaja, det är bara att svälja med hull och hår och se glad ut.

Nu: Vetenskaplig uppsats.

WHEREVER YOU ARE


Jo, jag ska plugga nu!

RÖKMOLN

Var duktig och gjorde tre teoriprov förut efter skolan, knallade hem och har nu försökt komma på ett bra ämne till min vetenskapliga uppsats i svenska c. Det lutar mot att det blir Kinesiska muren, med tanke på att jag alltid skriver om så negativa ämnen kan det vara kul att liva upp allting och skriva om något så skojigt som Kinesiska muren. Kan ju inte bli mycket roligare, haha. Jag bad min bror att starta en brasa för att det är så himla kallt här i huset, efter ett tag ropar han på mig att jag måste komma. När jag öppnar min dörr så går jag in i ett stort jädra rökmoln! Killen hade glömt att öppna spjället! HAHAHA! Jösses, men nu är pappa hemma och fixar biffen istället.

Nu ska jag börja klura på all text i uppsatsen,
hörs sen!

DÖTID

Jag är rastlös. Klockan är 08.57 och jag är rastlös! Det är skapligt patetiskt att jag inte gick och la mig efter att Johan åkte utan att jag satt och gjorde engelska istället. MEN - mitt rum är skapligt städat, sängen är bäddad och jag har sett näst intill hela Vakna med The Voice. Jag har till och med packat träningsväskan, herre gud! Det är ju tur att jag börjar om...en timme och en kvart liksom, inte alltför mycket dötid kvar.

ÅH, perfekt. Nu slutade Vakna och istället började (fanfar) TV-shop!
Haha. En fin dag alla sötnosar.

DAS WEEKEND

Hyfsat utvilad efter helgens ledighet. Johan har varit här och det har varit grymt mysigt. I fredags var vi iväg till lilla Tuva och lämnade presenten till nästa helg. Vi åker på Disney on ice till Linköping med tösabiten. Vaknade i lördags och jag var så osocial så jag satte mig och pluggade engelska. Några timmar senare och ett arbete mindre gjorde vi lunch i form av uppvärmd mat sedan fredagen. Jag åkte vidare till Linn för en hederlig tjejkväll med henne och Frida, sa till Johan att jodå, vid 10 är jag nog hemma. Jo eller hur, en hel del att prata om hade vi och klockan tickade iväg mot halv ett istället. Kröp ner bredvid en varm pojkvän och somnade efter ett tag väldigt gott. Igår var vi ute och busade i den 15-meters höga snön med hundarna, Johan lagade mat och vi hade söndagsmys. Nu i morse skulle Johan iväg till Linköping för truckutbildning så jag var en solidarisk flickvän och duschade och åt frukost tillsammans med honom. Nu har jag varit kreativ nu på morgonen och har skrivit klart mitt projektarbete i engelska c. Nu är det endast en vetenskaplig uppsats i svenska c som ska in tills på fredag. Men jag har haft en väldigt duktig morgon och det känns som att jag tar vara på alla minuter. Så duktig är jag en måndagmorgon.

Min vecka ser i övrigt ut såhär:
måndag - Skola & Gym på Nautilus
tisdag - Skola & Spinning på Friskis
onsdag - Skola & än så länge tomt
torsdag - Skola & Spinning på Friskis
fredag - Skola, Klassfest & hjärtat
lördag - Vernissage, Disney on ice och middag hos Mejman's
söndag - Spinning

URSÄKTA RÖRAN

Gör alla hemsidor om sina sidor just nu eller vad är det frågan om? Fejjan (facebook) och blogg.se verkar vara i ett rus där de ändrar allt möjligt. Men det får väl gå i alla fall. Jag hann riva ur min säng i morse så det ska vara på nya lakan och liknande. Fint! Sitter och glor lite på våra texter i tidningen, ser helt okej ut och nu ska allting rättas, hitta ett tryckeri och därefter få den i tryck. Ser inte helt orealistiskt i alla fall.
Åh, jag är så glad över att det är helg nu! Äntligen.
Varför känns det alltid som att fredagen aldrig kommer komma på måndagarna?

HÅLL UTKIK

Nu när jag tvättade ansiktet upptäckte jag något snyggt. Tjejen som plockade mina bryn har, hör och häpna, plockat mina bryn OJÄMT! Jag vet inte riktigt om en så kallad professionell ska lyckas med det? Nåja, inget mer plock där inte och jag ska låta det som återstår av dem växa ut och inte låta någon röra så mycket som ett strå igen! Tillträde förbjudet! Endast behöriga. Tvi säger jag.

Just ja, jag får finbesök imorgon lite hux-flux. Känns som att jag egentligen skulle behöva bädda rent och köra en sväng med dammsugarn innan hjärtat kommer hit. Men det får jag väl fixa lite snabbt eller efter att han har kommit hit. Imorgon har jag svenska c, tal om valfritt ämne. Mitt blev; Hur människor dömer folk efter deras utseende. Hmf, låter lite hola-baloba men det får gå. Nu ska jag leta t-shirttryck! Ett litet tips, om ni själva är lite peppade på att trycka en t-shirt tycker jag allt att ni ska hålla utkik. Speciellt imorgon, okey?

PUSSOSOVGOTT!

LOVE

Något som förgyllt min dag.

I just want to see you when you're all alone
I just want to catch you if I can I just want to be there
When the morning light explodes on your face it radiates
I can't escape I love you 'till the end

22 månader


SO SWEET

JÖSSES! Vad segt blogg.se är idag/ikväll! Jag har suttit i två timmar och försökt logga in här men icke, nu verkar det funka i alla fall. Massagen/ansiktsbehandlingen var kanon. Börjades med en ryggmassage och därefter påbörjades ansiktsbehandlingen. En rengöring och därefter en feeling, ångning och portömning samt ögonbrynsplockning. Avslutade lite vackert med en skön ansiktsmassage och ansiktsmasker av olika slag. Himla skönt tycker jag! Det enda jag blev en aning missnöjd med var då hon fyllde i mina ögonbryn. Tack och lov med vanligt smink och inget permanent för jag måste säga att jag såg ut som en riktig karl. Långa och framförallt mörka ögonbryn och jag skämdes när jag gick hemåt. Kommentaren jag fick av Matilda då jag skickade mms till henne va:

"HAHAHAHAHAHAHAHAHA, vad fan har du gjort? :D"

Det kan ju inte vara ett bra betyg och de som sett bilden på mina ögonbryn efter behandlingen har skrattat och sagt att nej, jag ska ha kvar både min färg och min längd på dessa också. Brynen är alltså något som jag helst styr över själv hädanefter!

DRÖM OM MORGONDAGEN

Okej, jag ser verkligen fram emot morgondagen, helt okej lektioner och efter skolan ska jag på massage och ansiktsbehandling. Klämma porer är ju alltid skönt liksom. Nej, men det ska bli grymt skönt och ligga där ett tag, bli ompysslad och andas lite. Fick det glädjande mailet från min snälla engelsklärare att mitt projektarbete inte behöver vara inne på fredag utan någon gång i helgen. Väldigt skönt!

Nu ska jag sova och längta tills imorgon!
PUSSOKRAM

COME DARLINGS

Dessa får gärna flytta in hos mig till våren, mer än gärna!
COME TO MAMA!


100203

Åh fy vad jag är trött, helt tung i huvudet och jag orkar verkligen inte sätta igång och plugga - men jag måste. Sitter i stora fotöljen och försöker få upp värmen i kroppen lite. Slötittar lite på Top Model och försöker hitta lite motivation för att plugga engelska, svenska och körkortsteori. Nja, det har inte varit den bästa dagen kanske men för att citera Maria:

"Nu är det onsdag så nu går det bara neråt"

KLIPPT

Hemma ifrån skolan där jag fick höra att jag har VG eller högre i slutbetyg i kursen Religion A, inte illa pinkat eftersom SO-ämnena aldrig har varit min starka sida. Lyckliga jag. Klippningen gick förresten superbra och ni ska snart få se en bild, det känns däremot hur kort som helst med tanke på att vi kortade av stråna en rejäl bit. Men nu är det fräscht (och kort). Sitter här och försöker peppa mig själv till spinningen lite lagom sådär, motivationen kommer nog snart ska vi se.

Hörs senare!

LAST ONE

Jag börjar bli trött på all jädra snö nu. Kan den försvinna så vi kan välkomna våren, sommaren och värmen. Jag orkar inte pulsa genom snön för att komma någon vart, vara livrädd för att halka och slå i häcken. Hur fan tänker Gud egentligen när han gör det så kallt att man inte ens får upp soptunnan, då är man inte smart alltså. Jag blev klar med min bokrecension i engelskan förut och guess what? Det var den sista bokrecensionen i engelska jag någonsin skriver - lycka. Nu tänkte jag tvätta bort smink, borsta tänderna och krypa ner i sängen, alldeles lagom till Paradise Hotel. Puss och godnatt!

010201

Hemma sedan några timmar tillbaka, Matilda följde med efter skolan så jag har umgåtts lite med henne. Nu väntar plugg och egentligen skulle jag behöva träna också. Men det får bli imorgon istället. Nu ska jag sätta igång med engelska c, projektinlämning på torsdag/fredag och jag har bara listat ut ämne, bra Therese! Lika bra att sätta igång direkt!


MONDAY

Okej, det blir ingen klippning idag. Frisören ringde i morse och berättade att hon var hemma och vårdade sjukt barn, så istället fick jag den mysiga och sköna tiden klockan 08.15. Men då är man uppe tidigt och jag får mer tid över att plugga idag, lika bra att ta fram det positiva i det. Nu ska vi försöka få upp alla texter på tavlan för våran tidning. Wish me luck.