Veckans stjärna

Veckans stjärna.
Det blir en väldigt försenad Veckans stjärna nu men vad tusan, det är viktiga saker.
Veckans stjärna blir mina fina, underbart bra vänner Mickis & Ellen. Världens bästa grannar & världens bästa vänner dessutom. Ni är så sjukt underbara. Jag har känt er i snart 11 år, vi blev vänner den första vintern och har hållt ihop enda sedan dess. Med er kan jag prata om allt med, det spelar ingen roll vad det är. Det är som att vi är en del av varandra, vi tänker likadant & känner för det mesta likadant. Ni är bäst. Jag älskar er!


Ni är de bästa stjärnorna som aldrig slocknar, i alla fall inte för mig.

(Förlåt för bilden Mickis)


3690:-

Gårdagen blev trevlig, fina lägenheter & trevligt folk.
Det blev bättre än förväntat i alla fall och jag är glad att jag gick ut. Jag och Maria knallade hem vid halv 12 eller så och åt mackor & drack varm choklad. Därefter la vi oss i sängen och pratade till klockan slog halv 3.

Nu idag har jag städat lite smått här i huset, varit  och solat, handlat lite nödvändigheter & glömt det som var viktigast. Så nu tänkte jag ta och slänga mig i duschen för att inte bli alltför stressad. Älsklingen anländer runt kvart över 6, halv 7. Nu när jag har suttit här en liten stund och kikat runt kollade jag på möbler från Ikea eftersom jag vill ha en liten förändring i rummet. Totalt sett så skulle det kosta mig 3690 kr att inköpa en fotölj och en ny byrå. Jag får tala med mor & far om det, eller om jag ska leta efter en annan fotölj. Jag får se, eftersom jag helst av allt vill ha två stycken.
Men nu ska jag kika klart på Mamma Mia och sen blir det dusch.
Puss!


Utgång.

Ändrade planer än en gång. Jag och Clara är redo för utgång och vi ska snart gå en sista sväng med hundarna innan vi knallar iväg.
Puss på kvällen.
Puss på morgondagen.
Puss på resten av året.
Puss på dig min älskade.

Jef-fa-fa Dunhaaaaam, DOT com

Kvällens utgång är inställd och istället ska jag, Clara & Maria vara här hemma, kika på film & baka. Så är det tänkt i alla fall. Jag håller på att städa hela köket, samt ugnen, usch!
Jeff Dunham är så otroligt bra, min nya favorit-docka är Peanut.

Jag gillart, skarpt!

Nu ska jag återgå till ugnen.
Puss!

Igång igen

Nu är jag tillbaka igen, pigg och utvilad från bloggandet och jag känner mig sjukt pepp på att skriva massor om veckan som varit, än så länge.
Igår var det ju Julafton, om någon missade det vill säga. 24/12 i år började lite småtråkigt, min far var ute och jagade lite med båda hundarna för att dom inte ska vara så superpigga nu när jag har dom här hemma. Så han hade släppt dom ute i någon skog och äldsta hunden Bamse hade fått upp ett spår, sprungit ut på isen och troligtvis tappat spåret, därför sprang han tillbaka för att leta efter pappa igen. Ungefär 1m från stranden så brast isen och älskade hunden hamnade i vattnet. Som tur var hade pappa pejl (stavning?) och han hittade honom efter 10 minuter ungefär. Jag och mamma fick åka ut till skogen och hämta honom, rejält nedkyld och satt och skakade och andades läskigt. Men nu mår han fint igen i alla fall. Julafton 08 skulle ju inte varit så fin om det blev en hund mindre, uschnej.

Mickis & Ellen kom över och lämnade julklappar, fina var dom & jag fick bland annat Bodybutter och ett ljus, därefter andra trevliga och skojiga saker. Därefter frukost och julklappsöppning med mamma och pappa. En bärbar dator & en parfym blev det. Därefter dusch och iväg till farmor & farfar. Massor av mat och trevligt och därefter paketöppning, ett stativ, helkroppsmassage, presentkort för nagelförstärkning & fransk manikyr, pengar, plånbok & såklart en tomte var lite av det jag fick. Jag tog även en massa kort som kommer upp lite senare när jag får igång PS och lite annat på datorn här.
Nu ska jag ta och äta frukost & därefter ut med hundarna på en långsväng.
Puss!

Jag var tvungen att testa camen på dator, kanonkul (y)

All I want for Christmas is....

Nu har det varit dålig uppdatering igen, ursäktar så mycket. Jag har tillbringat de senaste dagarna från & med i fredags, vi har ätit julbord, handlat julklappar, klätt granan och kikat på Reine & Mimmi i fjällen. Jag fick en liten överraskning förut när jag kom hem förresten, Tuva & William som jag brukar vara barnvakt var här.
Jag fick fina julklappar av dom, ett glittrigt nagellack & balsam-spray från Björn Axén, fina saker det.
Nu känner jag mig riktigt peppad på julafton faktiskt, speciellt förut när jag och bror var och kände på julklapparna från mamma & pappa och kollade hur många var vi fick, som 5-åringar på nytt, ungefär.
Nu är det bara snön och kylan som fattas, i alla fall enligt mig. Men nu måste jag nog packa upp & sådant.
Puss!

Nikola

Dagens lyssnande - Nikola Sarcevic
Fin fint säger jag, ta och lyssna lite är ni bussiga.
Det är musik i mina öron i alla fall.


Nu ska jag sova.
Puss!

Mamma Mia

Åh dagen har varit fin. Äntligen något bra.
Jag har kommit på vad jag ska köpa till min lillebror i julklapp, vandrat ner till farmor & hjälp henne med tomtebordet, ni vet det som jag visade bild på. Det gick faktiskt ganska snabbt idag, ungefär 1,5 timmar.
Dessutom är jag klar med julklapp till mormor & morfar, tror jag i alla fall. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, jag funderar på att tvätta av mitt ansikte, bort med allt smink! Sedan ska jag lyssna igenom min Håkan Hellström-skiva som kom på posten idag, dessutom kom två filmer jag vill se. Mamma Mia & Arn. Jag lovade att jag skulle kika på Mamma Mia tillsammans med henne, så jag får väl vänta helt enkelt.

Men nu ska jag sminka av mig & äta något.
Vi hörs senare.
Puss!

.

Klumpar som bara växer.
Förlåt, förlåt, förlåt.


<3

Pepparkakor

Idag har jag inte hunnit så värst mycket, jag har helt enkelt inte orkat.
Jag har i alla fall redigerat bilderna ni fick se lite tidigare & därefter har jag bakat pepparkakor.
Det blev faktiskt riktigt bra, och goda hoppas jag, jag har inte vågat smakat än.
I veckan väntar ett matteprov, två inlämningar & dessutom ska en fotouppgift bli klar, usch vad jag längtar efter jullov nu.
Imorgon tänkte jag försöka hinna göra en av inlämningarna och några av fotouppgifterna.



Nu ska jag sova.
Puss!

Veckans stjärna

Dags för Veckans stjärna återigen alltså.
Den här veckan går det till min finaste älskling.
Mest för att du orkar stå ut med mig & allt mitt tjat, klagande och allt annat.
Du är det bästa som finns, inte bara för att du klarar av att stå ut med mig utan för att du är du.
Jag älskar dig något så fruktansvärt mycket, i 8 månader & snart två veckor har det varit vi.
Därför får du Veckans stjärna, du är en av mina finaste stjärnor.


Fotografering 14/12

Jag var ju i Jönköping i helgen & samtidigt passade jag på att fotografera Driola & Johan.
Här kommer lite resultat.

   

 

Enjoy!

Uppdatering

Dålig uppdatering återigen. Dåligt, dåligt!
Jag har i alla fall tillbringat helgen i Mullsjö hos Johan. 
Fredagen var extremt trevlig & vi åt mat hos Driola & Johan, jag somnade vid halv 4 och gick upp vid 9. På lördagen åkte vi till Jönköping och jag införskaffade mig en ny kjol & även min nyårsblåsa, finfint. I söndags fotograferade jag Driola & Johan och jag tror allt att det blev bra. Jag ska sätta mig idag & redigera bilder så de kommer nog upp lite senare här på bloggen. 
Nu ska jag plugga trafikteori & prata om helgen som varit.
Puss!

Tomtebord

Nationella prov imorgon, Matte A del 2.
Önska mig lycka till gott folk.
Jag lär behöva det.

Dagen har gått åt att plugga som en jag vet inte vad inför matten, därefter har jag varit ute & gått långsväng tillsammans med Ellen, satt in pengar & pluggat ännu mer.
Jag är så sjukt trött på skolan nu och jag är grymt tacksam att helgen snart är här och att jag till slut får träffa min älskling. Helgen verkar bli fullbokad och jag tror att det blir perfekt. Dessutom är jag sjukt peppad för julafton, jag längtar något så otroligt efter julen nu, jag måste även inhandla resten av alla julklappar som är kvar. Men åhå, julafton in my heart!
Dessutom tror jag att julafton i år blir utmärkt, med tanke på att jag hade feber förra julafton så tror jag att den blir fin, den kommer firas hos farmor & farfar tillsammans med familjen & faster & farbror. Det blir übermysigt.
Innan julafton ska jag dessutom hjälpa farmor ta upp alla hennes miljoner tomtar, okej, miljoner kanske det inte är men några hundra är det minsann. Jag tror jag att jag ska räkna dom i år, eller försöka & inte tappa räkningen i alla fall.
Nu ska  jag se på Insider.
Puss!

 

lite så ni ska förstå hur svårt det blir att tappa räkningen.

Låt mig presentera...

Nu är jag hemma igen, hemma från skolan & allt det jobbiga. Nu är det bara jag och mina fina hundar  hemma. Jag kom precis på att Bamse (som är äldst) är inne i en mysperiod just nu. Istället för att ni ska behöva gissa er till så mycket saker om mina fina vovvar så tänkte jag dra en snabb presentation av dom.

Bamse:
Bamse är 6 år, han fyller år i augusti och är världens snällaste. Dessvärre hoppar han lite smått & kan skälla rejält. Fin hund av rasen Tysk Wachtel. Han har riktiga "valp-ögon" vilket man inte kan motstå. Det som gör Bamse lite fint speciell är att han har en söt tofs mitt uppe på huvudet, & som att det inte var nog med det så är den dessutom ljusare än resten av hans päls. När han var lite tyckte jag att det var så fult så jag klippte bort den, min mor blev arg men som tur växte den ut igen & ja, den verkar ha kommit för att stanna helt enkelt. Bamse har en egen vilja vilket gör att han inte lyssnar så värst bra, helt okej men ja, det kunde ha varit bättre.



Boston:
Boston är totalt 2,5 år & fyller år i mars (tror jag). Son till Bamse men extremt bestämmande över Bamse, även fast han är yngst. Extremt snäll men dessvärre inte lika snäll mot andra hundar, det börjar bli bättre men ja, det är inge bra i alla fall. Annars är han världens finaste & snällaste hund och dessutom är hans egna vilja inte lika stor som Bamses, det vill säga att Boston lyssnar en aning mer än vad Bamse gör och är lättare att gå ut med, leka med osv. För det mesta tycker han om att sova riktigt länge på mornarna och pinar sig upp ur den varma sängen när pappa ska ta med dom till jobbet. Boston är ruskigt vit om nosen, trots att han inte är så gammal. Dessutom är han min pojkväns favorithund, tror jag i alla fall.
 

Så länge våra hjärtan klarar av att slå

En av världens finaste låtar jag vill tillägna världens finaste människa.
Jag älskar dig!


 

Fotografering 7/12





här har ni lite bilder från fotograferingen i söndags i alla fall.
Enjoy!

Namnsdagar 9/12

Killevippen allihopa.
9 december, Anna har namnsdag.
Mitt fullständiga namn: Anna Therese Pettersson.
Jag har alltså namnsdag idag, så fint så.

Snabb dag i skolan & trevligt efteråt, alla vi Annor & Maria gick och fikade på Coffeehouse efter skolan.
Åt god mat & fikade, väldigt trevligt.
Plugga till matte nationella del 2 blir planerna för dagen, därav ingen träning, men usch vad jag behöver det.
Jag får ta det imorgon istället skulle jag tro.
Puss!

Veckans stjärna

Dags för ännu en Veckans stjärna. Andra gången nu som den åker upp & jag hoppas ingen blir besviken.

Veckans stjärna
vecka 49 går till mina fina klasstöser, det vill säga flickorna i klassen.
Mest Maria, Clara & Erika, anledningen är att ni lyste upp min vardag totalt i lördags. I och för sig så blir det inte Veckans stjärna nu, utan Veckans stjärnor. Jag hade så otroligt mycket att tänka på & biobesöket blev kanon. Filmen blev Twilight som jag har längtat efter att se, otroligt bra film, extremt sevärd & jösses. Se den gott folk säger jag. Men tack i alla fall för att ni ville se den tillsammans med mig. Ni är guld värda.



från vänster: Maria, Clara, Jag, Erika & Anna.
Puss för er!

Whiskyrör & småmynt

Min uppdatering börjar bli dålig igen, fy skäms!
Jag kom precis hem från en fotografering av Emil & Martina, gick finfint och förhoppningsvis blir dom nöjda med resultatet, jag ska nog sätta mig ner med det direkt när jag kommer hemklampandes från stan.
Jag får se om några bilder kanske kommer upp här, håll utkik!
Jag ska ju träffa Lovisa idag, efter cirkus 3 veckor, helt otroligt vad tiden går, det var alltså 3 veckor sedan jag klippte lugg & den växer må jag säga. Men den är iofs snyggare nu.

Men nu måste jag cykla iväg, jag tänkte nämligen ta & sätta in lite pengar.
Jajamen, alla mina småmynt ska nu in på banken & mitt whiskey-rör blir återigen tomt och lätt.
Puss!

To miss someone

Gårdagen var fin, väldigt fin.
Natten var inte lika fin, tyvärr.
Jag & Maria bakade lussekatter och fotograferade, jag tror det blev helt okej i alla fall.
Vi får se senare när jag orkar sätta mig och redigera bilderna, men några kommer nog upp här.
Sedan kollade vi på Idol och Robin åkte ut, vi kollade på Beck & sjöng slog klackarna i taket till Håkan.
Fin kväll må jag säga.

På natten när Maria hade gått hem satte jag mig i sängen och läste, runt halv 2 när jag tänkte sova tänkte jag på min älskade, så istället för att sova började jag gråta, mest för att jag saknar honom så fruktansvärt. Jag låg och kramade hans tröja i 2 timmar medan tårarna trillade ner, mest för att jag saknar honom så fruktansvärt.
Så natten var inte alls lika fin.
Men nu ska jag läsa ut min bok.
Puss!

For the weekend

Snart helg, mums! Jag längtar efter att få sova länge, speciellt imorgon.
Men det blir även fullt upp nu, mycket att göra hela tiden och uppgifter som ska bli färdiga.
För att få en liten klar bild för mig själv i huvudet så tänkte jag skriva upp dagen och vad som händer och sker.

Fredag -  Efter skolan ska jag, Maria & Clara ner till stan & träffa snälla Malin. Det blir trevligt och det ska nog tillbringas på Coffeehouse skulle jag tro. Efter fikandet ska jag hem & runt halv 6 kanske så kommer Maria hem till mig, då ska vi baka lussekatter & äta tacos, samt kika på Idol skulle jag tro, ni vet det gamla vanliga.

Lördag - Absolut ingenting att göra på dagen tack & lov, det blir till att fräscha upp mig & läsa bok samt att gå ut och fota lite smått kanske. Det kan nog bli en fin dag, har planerat att julpynta lite i mitt rum också, det är ju trots allt 6 december. På kvällen ska jag vandra till biografen här i stan tillsammans med Maria & Clara och kika på Twilight, jag tror att den är ruskigt bra. Det är förresten den boken jag läser nu, "om jag kunde drömma" heter den. Sjukt bra och jag är pepp.

Söndag - Klockan 11 blir jag upphämtad för att fotografera Emil & Martina, det blir nog fint & jag hoppas för guds skull att snön ligger kvar tills dess. Efter det ska jag knalla mot staden för att träffa fina Lovisa. Det blir nog en vanlig standard där också, Coffeehouse & prat. Men säkerligen trevligt.

Har ni några planer för helgen mån tro? :)
Puss!

Kvälvningar & betyg

Efter en orolig natt med massor av drömmar vaknade jag till och från, men till slut gick jag ändå upp vid tjugo i 8, tjugo minuter innan jag ska träffa Maria. Jag tror jag har utvecklat något konstigt med mina kräkreflexer.
Varje gång jag ska borsta tänderna eller liknande får jag jordens kvälvningar, inte alls mycket. Varenda gång tänker jag "sådär, andas, det är bara en tandborste" och lika väl som alla andra gånger så står jag och hulkar. Tack och lov kommer ingenting men i alla fall, känslan är hemsk.
Jag fick tillbaka mina nationella prov i engelska A igår förresten, jag är supernöjd.

- Engelska A (skriftligt): MVG
- Engelska A läs&hör): VG+
- Engelska A (muntligt): MVG

Som ni märker gick det faktiskt bra på läs&hör, även fast jag skrev provet med 38,5 grader feber. Men som sagt så är jag supernöjd och nu är det bara matten kvar, del 1 blev avklarad i onsdags & del 2 kommer äga rum på torsdag nästa vecka.
Håll tummarna!

Men nu ska jag fortsätta med Palme-mordet.
Killevippen på er!

Thursday evening

Jag är fruktansvärt trött nu. Jag kom precis hem från att ha varit barnvakt åt sötaste Tuva & William. Extremt söta och rara, så jag var barnvakt från 5 någon gång till halv 8. Allt gick fint & jag fick roliga och fina frågor om mig, min kära pojkvän & allt möjligt.

Men för att dämpa min trötthet tänkte jag ta och duscha lite snabbt nu & sen sjunka ner i min sköna säng för att läsa mycket i min bok. Imorgon är det fredag & jag ska bara tillsammans med Maria, baka lussekatter & se på julkalendrar och Idol. Förhoppningsvis får vi besök av några fler töser, man får se & hålla tummarna hårt.

Puss!


Bulor hör väl till såhär på vintern?

Jag vaknade i morse med en fin bula i pannan. Så för att klargöra var jag har gjort med skallen så tänkte jag ta det nu.
Igår satt jag nämligen vid datorn i soffan med den bärbara datorn och redigerade bilder och liknande.
Min mor ställer sig bredvid mig och börjar småprata och tänkte säkert "nu jäklar ska jag vara lite busig", hon börjat dra mig i fötterna och nypa lite lätt.
Det hela resulterar i att jag far upp med benen, med datorn i knät och jag får skärmen rakt på pannan. Visst var det ömt men jag hoppades på att jag skulle slippa bula och smärta. Men icke, så idag då jag vaknade stod min mor i mitt rum och asgarvade när jag sa att jag hade ont. 
Det är tur att man kan glädja någon.

Puss!

8 månader



4/12 & åtta månader.
<3

Gold teeth and a curse for this town were all in my mouth

Jag sitter för tillfället och klurar lite på vem veckans stjärna ska bli, det är ju inte så jättelångt kvar tills nästa vecka.
Åh, jag längtar. Hm, jag hoppas att något fint händer snart så det blir lättare, men jag har nog kommit på någon i alla fall.

Nu har jag i alla fall tränat lite grann, extremt mycket mage och det bränner fortfarande, men det är väl bra antar jag.
Så nu måste jag ta och dammsuga, något att det tråkigaste som finns, men det måste ändå göras. Till dammsugandet tänkte jag lyssna på denna fina låt. Jösses vad jag drogar sönder den här funktionen, men det spelar ingen roll, jag gillar den och ja, lyssna på låten helt enkelt.
The Shins - New slang


Utmaning

Jag blev utmanad av Cissi.

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Det värsta jag vet är ormar, spöken, falskhet & otrohet.
2. På senare dagar har jag blivit otroligt känslosam & nu för tiden kan jag sitta & störtböla till Extreme home makeover.
3. Jag är otroligt dömande mot folk som jag aldrig träffat, om jag tror att någon är riktigt elak ÄR hon/han det.
4. Jag ångrar att jag inte började med någon sport, aktivitet eller något instrument.
5. Något som jag faller otroligt lätt för är dialekter, leenden & fina, lockiga pojkar.
6. Jag funderar ofta på hur mina framtida barn kommer se ut, något jag gärna väntar med att ta reda på.
7. Hela min kropp täcks av ungefär 50-55 ärr, totalt efter min hårda levnandstid i 17 år.

Jag utmanar: Malin, Driola, Maria, Matilda, David, Martina.
Nu orkar jag inte utmana fler.
Puss!

Mest spelade just nu

Min nya favorit spelas flitigt i mitt trevliga pluggande.
Världens finaste Markus Krunegård med Det är ett idogt jobb att driva ungdomen. Finfin är den allt.


3 veckor senare

Pjuh!
Nu är jag äntligen hemma, rödrosig och slut i kroppen efter ett härligt träningspass med Clara.
Jag har ju inte tränat på 3 veckor på grund av att jag har varit förkyld och liknande, jag har helt enkelt inte haft tid eller lust, men nu jäklar ska det sättas igång igen, komma in i mina rutiner igen.

Men nu ska jag sätta mig med min förbaskade hemska mattebok, Nationella prov imorgon & jag siktar inte på något högre än G. Men önska mig lycka till, så återkommer jag senare.
Puss!

Hej pinsamhet

Nu när jag äntligen har lärt mig att lägga in filmer såhär då va, så måste jag bara bjuda på helgens pinsamhet. Jag blir allvarligt talat generad för hennes skull. Håll tummarna nu för att det funkar.


Veckans stjärna

Det var då dags att lägga upp första Veckans stjärna v.48, dessvärre är designen inte så värst snygg men jag ska försöka fixa till den lite, efter tiden går i alla fall. 

Veckans stjärna: 
Min fina vän Maria.
Du vet redan hur bra du är, och hur mycket du lyser upp i alla fall min vardag.
Du är en förbaskat rolig & snäll liten prick som jag är ytterst
tacksam över att ha träffat.
Det jag skulle vilja säga mest av allt är bara tack,
Tack Maria för att du är du & för att du är så förbaskat underbar.
Du får Veckans stjärna för att det var så himla trevligt i lördags &
för att du frågade hur jag mådde under hela veckan då jag låg hemma och var sjuk.

 

Det var alltså första veckans stjärna.
Hoppas ni gillar det.
Puss!

Första december

Tiden flyger iväg snabbt som attan och snart har jag gått en termin i tvåan, det känns lite smått vrickat.
Helgen har tillbringast tillsammans med Johan och lördagen bjöd på filmkväll & klassträff på samma gång.
Fint var det.

Söndagen avslutades med tårfyllt farväl, massor av fina & mjuka kramar och ett evigt längtande har återigen påbörjats.
Nu återstår det 11 dagar tills nästa kyss.

Dagen kommer att tillbringas i duschen, i sängen & framför datorn + matteboken.
Nationella proven väntar mig (och alla andra som läser slutet av Matte A nu) på onsdag morgon.
Jag ryser & får ont i magen bara jag tänker på det,
matte är sannerligen inte min starka sida.

Men nu ska jag duscha & fräscha till mig lite tänkte jag.
KRAMAS I MASSOR.