• SOME DOTS

• Det blir frisörbesök och träning imorgon, allt sånt gillar jag.
• Jag är grymt nöjd med städningen av mitt rum, nästan för nöjd.
• Jag är galet mörkrädd, då är det skönt att det är december och man kan ha julstjärnan tänd.
• Jag saknar min Johan, trots att det bara var 27 timmar sedan vi lämnade varandra ♥
• Har ett enormt behov av att få julklappar nu, min önskelista bara växer och växer.
• Jag tänkte för en gång skull sova ganska tidigt och kanske till och med vara pigg imorgon.

OVER AND OUT

FADDERGALAN

Aktiva tjejen idag. Jag satt på praktiken och längtade efter att få åka hem men eftersom det hade varit ett värdetransportrån i stan så var alla vägar ut från katrineholm spärrade av polisen. Så jag fick vackert sitta och vänta på att pappa skulle hämta mig, övningskörde hem, åkte och tränade. Väl hemma blev det en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask efteråt. Väldigt värt måste jag säga. Städat rummet lite mer grundligt än tidigare har jag gjort också, det var behövligt kan jag säga.Nu har jag ätit och sitter och glor på Faddergalan, jag känner på mig att jag kommer fälla både en och två tårar innan programmet är slut. Oja, jag är en riktig bölfia när det kommer till sånt här.

VÄSKOR

Åh, bara 40 minuter kvar av måndagen. Den mest sega dagen av de segaste. Jag har i alla fall fått gjort lite på Espinosa-reportaget och förhoppningsvis fattas det inte mycket nu. Jag har planerat min vecka - in i minsta detalj och nu sitter jag och funderar på vad man ska göra tills pappa kommer så man får övningsköra hem. 
Något jag kom på att jag borde ha köpt i Göteborg var en kofta och en väska. Kofta köpte jag inte för att det är så snorigt dyrt, och ingen väska för att Johan tyckte Vadå, du har ju redan massor av väskor. Killar alltså...Nej men nu ska jag glo efter en ny väska. Har en känsla av att någon bra och billig affär kan ha något trevlig och smarrigt för ögonen. 

Nu ska vi ut på väskjakt 
Melodi. Mora Träsk - Nu ska vi ut på tigerjakt

"VAD GOTT DU LUKTAR"

Ny vecka, sista praktikveckan och nej, jag klagar inte alls. Jag har underhållt mig med att göra ett trafikteoriprov, gick...inte alls bra. Gjort en engelskaläxa nyss och är äntligen klar. Jag har också fått en komplimang av den 40åriga mannen här -Gud vad gott du luktar. Det är ju lite charmigt. Tanken var nu att jag ska skriva Espinosa-reportaget och dricka varm choklad, höjdpunkten på dagen blir att luncha med Erik, så slipper jag sitta här och lyssna på allt skvaller om båtresan företaget var på. Vilka som var fulla och gjorde bort sig och sånt ni vet, det blir bara väldigt pinsamt. Men nu blir det ipod, espinosa och varm choklad.
Hörs sen!

GÖTET

Back from Götet! Jag älskar den staden, så galet härlig och trevliga människor framför allt. Inget stress i 180 knyck som i Stockholm utan lugnt och fint helt enkelt. I vilket fall har jag och Johan haft mysigaste helgen på länge, helt fruktansvärt skönt att få ha karln lite för sig själv ibland. En hel del shopping och lite svid i plånboken, men det var det värt. Hotell Riverton är förresten något jag kan rekommendera skarpt för er som gillar trevlig personal, madrass över hela sängen och ett helt okej promenadavstånd till staden. Inga minus här inte. Jag drar nog en lite mer ingående recension av resan imorgon eller så. Lite kändis-spotting - Therese Ahlshammar och Lyxfällan-Charlie. Yey!

Nu börjar en ny praktikvecka, den sista! Sen ska jag ösa skit över dem i mitt omdöme.
Nu: SÄNGEN!

GÖTEBORG NEXT

Perfekt att vakna upp i sin pojkväns säng en fredag. Han gick ju till jobbet vid 6 i morse och sedan dess har jag haft hela sängen för mig själv, väldigt skönt men jag föredrar nog att Johan ligger här bredvid också. Jag har legat här ett tag och läst bloggar, glott på 2½ men och frusit. Men nu börjar jag funderar på om jag ska gå upp och äta frukost, duscha och göra mig iordning tills jag och baby åker till Göteborg. Dessutom börjar jag bli grymt hungrig.
Jag ska i alla fall ha en grymt bra helg i Göteborg, den börjar NU!
Ha en bra helg allihopa.

TATTOOS

För en vecka sedan var jag till Norrköping med Matilda, Lucky 7 och tatuerade mig.

Den understa tillhör Matilda.


SNÖ

Efter lite SOS Gute, lite tårta och tre fina armband senare är jag mycket piggare. Dock håller huvudvärken i faktiskt, men den försvinner nog tills imorgon hoppas jag. Barbro och Urban var här och firade mig i efterskott, tre månader senare men jag klagar absolut inte. Jag fick tre galet snygga armband från SNÖ som jag sitter och klingar med nu. Ska försöka ta en bild på dessa senare. Nu väntar jag på mat, fläskfilé och klyftpotatis, MMM. Nu har jag packat klart tills helgen i alla fall och tänkte läsa lite tidningar jag fått hem. Blir ett utmärkt slut på kvällen förhoppningsvis, och så lite SOS Gute på det också förstås.

SVINIGT

FY FAN vad dåligt jag mår nu. Huvudvärk som sträcker sig från pannan och ner i nacken, fryser lite men tror inte det beror på feber, snarare på att min smarte bror hade öppnat altandörren och trodde han hade feber, smart! Dessutom mår jag illa som fanken. Jag ska kura ner mig i sängen och glo på SOS Gute i alla fall, så det så!

CAUSE I'M DRIVING ONE OF YOUR CARS

Innan klockan är 11 har jag har körlektion, fått min halkkörning framflyttad och svurit över min bror. Han är hemma för att han har ont i armen, herre gud! Sjåpig är vad han är. Jag själv har bara haft ont i armen, huvudvärk och lite illamående nu på morgonen, men annars - NADA. Grymt skönt om man hör till vad alla andra har haft. Superwoman här alltså. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att farmor och farfar ska komma och hämta mig och skjutsa mig till praktiken, som jag längtar...Nej okej, nog med ironin. Det enda jag längtar efter just nu är GBG. Planer tills klockan 11 är att jag ska begrava mig i teoriboken så jag kan få in allt i min skalle.

Cya later alligator

NIGHTY

Oj vad dagen har gått fort, jag har fått en hel del gjort - tack och lov. Fast mest har jag tillbringat här framför datorn med SOS Gute. Jag har nog en liten förkärlek för gottländska, faktiskt så var jag lite småkär i Johnnie i Roomservice när jag var liten. Men nog prat om det. Nu ska jag glo klart på ett av avsnitten och sen sova så jag är pigg tills imorgonbitti när jag har körlektion, så håller vi tummarna för att ingen feber slår till under natten. Dock har jag fått huvudvärk, men jag är ganska van vid det så det är inget som stör mig speciellt mycket. MUMS, så himla skönt med nybäddad säng också.

I DID IT

OKEJ! Jag överlevde faktiskt sprutan, jag kanske är en aning knäpp men jag tycker det är ganska...skönt att bli stucken, alltså stucken som i blodprov och liknande. Det gjorde mig förvånad att jag faktiskt tyckte att den här också var ganska, ja, skön. Men strunt samma, nu är jag hemma i alla fall efter att ha gått baklänges in med Rasmus och håller på att bädda rent i sängen. Jag älskar den där lite sträva känslan från nya sängkläder, MMM. Nu är jag grymt hungrig känner jag, men jag ska ta en jädra AKO-kola, sätta igång Spotify och bädda sängen.

Over and out!

ID-MAKEUP

När man har såhär tråkigt som jag har just nu (allvarligt, jag får sitta och ändra datum på en kalender till 2010), så passar jag istället på att läsa massor av bloggar mellan pauserna i mitt "arbete". Jag var nyss inne på Egoina och läste lite om vad för smink hon använder. ID - något som jag har hört är bra men dyrt som fanken. Hon tipsade om en sida (som ni hittar här) där de säljer ID-produkter, billigt! När jag klickade in på sidan fann jag att ett startpaket kostar 949 kr. Billigt in my ass heller. MEN - det är ju jul snart så nu vet jag exakt vad jag ska önska mig av mor och farmor och liknande släktingar, så det så. Men nej, billigt tycker jag nog var att ta i, i alla fall för den som studerar och försöker hålla hårt i pengarna.

"ETT LITET STICK"

Jag har precis avslutat en illustration av Markus Krunegård. Blev sådär enligt mig, karln var svår att få till runt munnen, suck. Jag funderar lite på vem mitt nästa objekt ska bli, är grymt sugen på någon man känner, dvs en kompis eller liknande. Får se om jag kommer på något bra objekt. Förresten, jag ska ta svinis idag, huh. Jag är rädd som fanken men ja, Johan sa att det var ett litet stick men han är ju kille. Eftersom jag tar vaccinet idag så slipper jag göra det på torsdag (eller så ska man vara riktigt säker på att man slipper svinet så tar jag både idag och på torsdag?) så kan jag åka ännu tidigare till darl och ja, sånt klagar jag aldrig över. 
OKEJ, illustration var det ja - igen.

TUESDAY; PLANES

Det är så himla skönt att måndagar går snabbt ibland. Vad har jag gjort idag liksom? Ingenting alls, om man bortser från körlektion, praktik och lite "ärenden" på stan (vilket vuxet ord, ärenden - vuxenpoäng). Men imorgon blir det andra bullar ska ni se. Jag ska försöka bädda rent i sängen, eftersom mamma och pappa har lånat den utan lov, det kan va något av det värsta jag vet, folk som sover i min säng alltså. Sen måste jag börja packa lite till för GBG, plugga trafikteori och städa i ordning på rummet. Vattna blommorna måste jag också göra, det börjar se lite kritiskt ut ser jag. Skriva klart min önskelista också, min släkt och pojkvän börjar bli lite stressade verkar det som. Men snart så lovers, snart så!

En liten tonårsförälskelse kanske, mest för att den verkar så enkel.

Men nu ska jag nanna, sov gott!


MISS SWAN

Helt OK blev den i alla fall.


MEMENTO MORI - MEMENTO VIVERE

Matilda hittar ni här


GHOST

Hemma från praktiken och en massa annat. Jag hade körlektion - gick prima och dessutom så var jag och fixade en present, hemlis. Var på Synsam också och fixade till mina glasögon, de var lite glappa sådär. Men nu är allt fixat och sitter hemma istället. På tal om något helt annat. Jag tror det spökar i mitt rum, eller i huset. Strunt samma. Jag vaknade i morse av att min fotoskärm stod på och gick, det kan nog ha varit jag själv som var uppe och traskade men klockan 5, jag menar hallå, så tidigt går man väl inte och yrar heller. Men vad vet jag? Jag är lite virrig av mig, men nej, jag tror det är spöken och andar i mitt rum helt enkelt.

NONSENS

Alltså, jag hatar dessa jävla 5års uppgifterna. Dom kunde lika gärna satt mig på ett dagis så kunde jag tränat lite matte istället. Helt onödigt. Uppgifter som: Gör bakgruden till 5 tavlor, lite gråa sådär, gärna lite genomskinligt. Jag menar KOM IGEN! Jag slår vad om att en 5åring kan klara av uppgiften om man bara visar hur man gör först. Pinsamt. Men nog med allt negativa, kan bero på att jag inte ätit någon lunch, huh. Jag har kommit på god väg med en illustration av Kiera Knightley så ja, både den och Matildas illustration jag blev klar med i fredags kommer nog upp när jag har kommit hem från körlektionen. 
Vilket nonsens-prat egentligen, puh.

23/11-09

God morgon!
Jag sitter på praktiken, as usual, och gör INGENTING. Det är tragiskt så tråkigt det är. Men jag räknade ut att det bara är sju dagar kvar nu så jag ska nog överleva trots allt. Om man ska se det positiva i det depressiv så hinner jag ju göra skitsaker jag inte hinner annars i skolan. Som att titta på bloggar, glo lite extra och faktiskt läsa, inte bara titta på bilder. Och att göra lite extra skolarbete, det är fantastiskt hur många ord man hinner skriva på en halvtimme om man engagerar sig lite. 
Nåja, jag har varit hos darling i helgen. En sån bra helg också, födelsedagsfirande, biobesök och en massa mys. Underbart mina vänner, underbart! Nu är det bara 4 dagar tills vi åker till GBG för att spendera lite tid tillsammans, ensamma. FINALLY. Som vanligt har jag skrivit en av dessa berömda listor, om vad jag ska göra i veckan. Bland annat ska jag packa upp väskan från helgen och börja packa för kommande helg. Jag ska vaccinera mig och ja, jag är rädd för sprutor i armen. Jag ska ha miljoner av ansiktsmasker eftersom det är ja, vintertider och min hy har inte sin bästa tid. Jag har körlektioner också, och så ska jag hinna mejla ett svenska-arbete, påbörja ett nytt, skriva engelska-arbete och samtidigt som allt det här, ska jag inte glömma att vara glad, trevlig och en sjuhelvetes bra flickvän. Nu ska jag läsa bloggar, over and out!

FINALLY FRIDAY

God morgon va!
Fredag är det, så grymt skönt. Jag har väntat extremt länge, känns dock mer som måndag än fredag. Kanske beror på att jag inte varit på praktiken sedan i tisdags. Men nästa veckan blir det ändring, yeey. Det finns dock något att se fram emot nästa vecka också. Jag och min baby åker till Göteborg och spenderar helgen där ensamma. Pussar och kramar - mys. Jag har suttit från klockan 8 och trixat med Värmbols almanacka till 2010, inte alltför skoj kanske men jag får i alla fall något att göra. Men nu är allting klart och jag kan inte göra mycket mer än att vänta på att folket här ska få fram en kalender för 2010 till mig. Nu blir det en illustration och hoppas på att Johan ska känna sig bättre. Han tog svinisvaccinet igår och hade feber i tempen 39,2 igår kväll. Kul födelsedag liksom. Men han ska nog bli frisk. Jag blir bara nervös till torsdag. Nej, jag gillar inte sprutor. Jag älskar blodprov, det är inte samma sak. 

HAPPYGIRL_91

IIIIH!!!
Jag har fått boka rondell- och halkkörning, glad tjej! Ett minus var att halkan var det sån kö på så jag har inte fått den förrän nästa år. Lite trist tycker jag. Man kanske kan glo runt lite och boka själv, vad vet jag. Annars är jag jävligt nöjd med dagen faktiskt. Nu ska jag försöka hitta någon mat i huset, äta mig mätt och därefter nörda trafikteori samt förbereda mig inför morgondagen. Det vill säga duscha och tvätta håret, packa klart allting tills imorgon och lägga fram kläder. Jag är banne mig en väldigt planerande människa!

HAPPY BIRTHDAY, MY LOVE

Min älskling fyller år idag, 19 hela år. Jösses. När vi träffades var han 17, liten plutt <3

Jag kan inte säga annat än att jag har en grymt snygg och charmig pojkvän, för det mesta. Jag älskar dig. Förevigt din, Förevigt min, Förevigt vår. <3


BACK IN THE GAME

Dålig uppdatering, I know.
Men igår var jag fullt upptagen med tatuering, bio och att sova. Bion blev 2012. Jag visste inte att man kunde göra en så dålig film. FY FAN så dålig den var, pinsamt dålig enligt mig. Men strunt samma, tatueringen blev finfin. Slänger upp en bild när den har läkt lite. Jag har idag varit i skolan, onödigt egentligen men helt okej, samt haft ett litet möte med våran projektgrupp.
Nu ska jag skriva lite på tidningen och sen har jag körlektion vid 4.
Hörs sen!

GOOD NIGHT

Man ska tydligen vara utvilad inför tatueringar. Så, sov gott!
Hörs imorgon!


EDWARD CULLEN

Jag är inte vidare på skägg, än så länge så det fick bli en renrakad Robert Pattinson.


COSMO

PJUH!
Jädrar vilket pass, Marlene är grym! Nu sitter jag här hemma, nyduschad och nyrakade ben (eftersom det behövs imorgon till tatueringen), har ätit mig mätt och belåten och nu ska jag testa att göra lite trafikprov tänkte jag. Och läsa nya Cosmo såklart. Kommer upp en ny illustration här snart också, Matildas babe, Robert Pattinson. Nu jädrar kom jag på vem jag ska illustrera nästa gång - hemlis.

Hörs sen!

CAPTAIN JACK SPARROW

Den tog längre tid än alla andra men det blev grymt, eller ja, helt ok i alla fall!


F&S - SPINN

Ipoden dog. Gud suger.
Nu har jag varit ute och övningskört i lite mer än en timme med pappa. Gick finemang, några småfel men körkortet är ju inte mitt än, finns lite tid att öva bort det. Lite ovan med ny bil också. Men strunt samma. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra tills klockan är 6, då ska jag ner till F&S och köra ett spinningpass, jag lär dö med tanke på att jag inte har kört på ett bra tag. Att göra klart Robert Pattinson i illustrator verkar som ett bra tidsfördriv.

Hörs sen!

PROVE IT

Ännu en dag på praktiken, inte det roligaste nej. Men det får gå. Jag har tillbringat mestadels av tiden att illustrera Johnny Depp (som nu är klar, kommer upp senare) och fixat och trixat med pizzamenyer. Jag blir tokig. Jag hatar pizzamenyer. Men nu är det 1 och en halvtimme kvar, tills dess ska jag börja skriva lite mer på Daniél Espinosa-reportaget samt fortsätta med illustration av Robert Pattinson (Matildas loverboy) och be till Gud att min Ipod inte dör. Så säg mig nu Gud, finns du eller finns du inte? Upp till bevis!

TUESDAY

Dags att sova, läsa ett kapitel i boken och ytterligare ett i trafikteorin. Dricka isvatten, vänta på att loverboy ska höra av sig och peppa sig själv tills morgondagen. Då är det övningskörning till praktiken, härda ut där, hem och åka på spinning. Förhoppningsvis någon mer övningskörning hemma. Jag ska ha en sjuhelvetes tisdag helt enkelt.

Hörs imorgon!
Sov gott.

VUXENPOÄNG

Jag är på grymt humör! Min körlektion gick läskigt bra, som jag aldrig hade gjort annat, typ. Dessutom har jag fått hem min bil nu, min egna lilla bil. WIE! Glad tjej! Nu tänkte jag sätta mig, dra tag i kragen på mitt kraglösa linne och göra lite jädra trafikteori. Men först ska jag fila bort resten av nagellacket jag fick på mig när jag var barnvakt i lördags. Ett tecken på att jag har varit barnvakt är att naglarna är målade - alltid! Jag kommer inte undan. Jag har skaffat mig ett vuxenpoäng idag också, jag har gjort matlåda! Shit.

Nu ska jag hämta stora väskan och sen - TRAFIKTEORI!
Hörs sen!

FRÖKEN ENGDAHL

Efter en väldigt fin komplimang och lite peppande beslutade jag mig för att illustrera söta Lisa. Jag hoppas hon gillar den! :)


TITANIC CHICK

Eftersom jag har tråkigare än tråkigast på praktiken så sysselsätter jag mig med: Illustrationer.

Det lär bli ett par olika den här veckan! Just so you know!

Kate Winslet om ni inte såg det!


SPARROW

Än så länge har jag hunnit med en trevlig lunch med Erik, samt att illustrera grymt mycket. Första blev som sagt Kate Winslet och efter en fin och upplyftande kommentar från facebook bestämde jag mig att göra Lisa. Jag är grymt nöjd men eftersom datorn här på praktiken cpar sig ganska rejält så kommer illustrationerna upp senare när jag kommer hem från praktiken. Nu peppar min pojkvän mig för att sätta tänderna i Johnny Depp, eller ja. Det kanske lät fel... Men jag ska nog börja illustrera Johnny Depp som Jack Sparrow, får se hur lång tid det tar innan jag hetsar sönder.
Wish me luck.
Hörs sen!

MORNING HAS BROKEN

Planen igår var att lägga sig tidigt så man skulle vara pigg idag till praktiken, jo tjena. My boyfriend höll mig vaken lite längre för att se Entourage, en serie som han är absolut frälst i. Jag måste erkänna att jag inte riktigt förstod vad som var så fantastiskt bra men det är väl en kill-grej.
Nu sitter jag på praktiken, sömnvärk i knät och i båda underarmarna, det gör det bara lite svårt att skriva men det får gå ändå. Jag har ägnat de senaste 45 minuterna till att välja ett nytt illustrations-objekt, dricka en kopp varm choklad med head-boss (alltså de små chefernas far), letat bussar och tåg så jag kan ta mig till Johan på fredag och läst igenom min novell till svenska c. Nu tror jag äntligen att den är klar, faktiskt. 
Nu hade jag tänkt påbörja Kate Winslet som illustation, och någon annan på min egna dator.
Hörs sen! 

NEW YEAR

Som det står i den lilla, lilla texteni hörnet.

Klänning från Style by stars, strumpbyxor från Nelly. Läppstift och ögonskugga från FACE.

Läppstiftets färg är jag osäker på och ögonskuggan ska vara svart! Jag är grymt pepp för nyår - JA!


SUCH A BORING DAY

Exakt ålder? 18 år, 2 månader och 17 dagar
Var bor du? Katrineholm
Bor tillsammans med? Mamma, pappa, lillebror och hundar
När tog du studenten? TAR studenten den 12 juni 2010
Något jobb? Jobbar lite extra på Bildstudion
Pussat någon idag? Nej
Ätit idag? Yepp
Dagens smink? Ingenting alls, det är ju söndag
Dagens roligaste? Johan som cpar sig med sin katt
Hur många vänner har du? Va?!
Hur många har du kysst? Vet inte
Har du flick/pojkvän? Ja <3
Vem pratade du senast med i telefon? Felix (brors kompis)

Senaste..
Personen du kysste? Johan
Gången du spydde? Donno
Gången du grät? Någon vecka sedan kanske
Du åt pizza? Igår, homemade
Gången du var i GBG? Något halvår sedan, men snart så! <3
Gången du var i Sthlm? 13’e oktober
Gången du var full? Ett tag sedan
Personen som såg dig gråta? Johan

Vem…
Vill du kyssa nu? Johan, såklart <3
Vem vill du sova ihop med inatt? Johan där också.
Vem ska du träffa imorgon? Den jag ser fram emot; min körskolelärare Anna
Sjöng du för senast? Matilda och Erik igår
Vill du ta med på en romantisk resa? Johan
Förtjänar att dö? Någon finns det nog

Vad..
Vill du helst göra nu? Kramas och pussas med hjärtat
Vill du ha nu? Min nyårsklänning
Längtar du till? GBG, älskling, nyår och en hel massa annat
Är det bästa som hänt dig? Alla kramar, alla pussar, alla frukost-på-sängen, alla promenader alla sekunder med Johan. Hela min familj, voffarna. Min extra-familj hos Johan. Väldigt mycket alltså, i princip allt som finns omkring mig nu <3

SUNDAYS

Det negativa med söndagar är att de går galet fort, man hinner ju ingenting. Strunt samma, tanken var förut att jag bara skulle springa med en hund, men när jag skulle ut och såg att båda två hoppade runt av lycka så kunde jag inte vara så hjärtlös och låta den ena stanna hemma. En ny utmaning men det var väldigt kul faktiskt, Boston sprang lös och Bamse sprang så fint bredvid - superduper! Nu ska jag städa ordning lite på mitt rum och därefter visa er min förväntade nyårsoutfit! Spännande spännande. Vissa kanske tycker att det är liiite tidigt men jag gillar att vara ute i god tid och då är det lika bra att börja planera, aight?

Hörs snart!

2½ dag

Hellu!
Vaknade för några timmar sedan, insåg att det var söndag och satte igång en film iställe för att gå upp. Har ätit frukost för ett tag sedan och väntar på att den ska lägga sig så att jag kan ut och springa. Jag ska tydligen ta med mig en hund också. Ja, söndagar är alltid lika roliga, jag ska ägna dagen åt att springa, duscha, städa rummet och toaletten och försöka sätta mig in i trafikteorin. Förhoppningsvis blir det en helt okej söndag. Jag ser fram emot nästa vecka på praktiken, jag kommer ju bara vara där 2½ dag, vilket passar mig väldigt bra! Anledningen är att jag åker till Lucky 7 på onsdagen för att tatuera mig med Matilda, torsdagen har jag engelska c lektion och det är onödigt att åka dit 1½ timme, fredagen går jag bara halvdag pga engelska c-lektion. Och Voila! Där har vi 2½ dagar.

Hörs sen, springtur NOW!

MR DROVER

Igår när Matilda hade kilat hem gjorde jag klart min illustration av Hugh Jackman.


TOLBÄCKEN

Kvällen igår var riktigt fin!
Matilda kom hit runt sex kanske och därefter glodde vi på Idol, film och en hel del annat. Jag ska snart åka till Tuva och William för att vara barnvakt igen. Och ja, vi ska åka typ. NU!

Hörs sen!

ZOUITEN

Blev klar med illustrationen av Kenza idag.

Klicka på illustrationen för att komma till hennes blogg!


FRIDAY - I'M IN LOVE

Sista praktikdagen för veckan, ingen större sorgsen känsla här inte. Jag sitter och illustrerar Kenza för tillfället och har fixat en kalender för Värmbol. Innehåll: Deras a-lagspelare utan tröjor, lite mindre trevligt kanske. Drygt två och en halvtimme kvar här. Jag tänkte försöka jobba lite med tidningen också. Blir nog brabra. Någon mer som längtar efter helg? I DO! Jag ska träffa Matilda ikväll, och i morgon ska jag vara barnvakt. Lördag kväll och söndag är helt oplanerade. Något kul dyker nog upp ska vi se. 
Hörs sen! 

SPIN ME ROUND AGAIN

Förresten, det här är låten jag spelar hela tiden just nu. Det är ju någon fjant som har gjort en remix eller något liknande av den. Gillar det till en viss del men nej, orginalet är grymt!

Imogen Heap - Hide and seek

Galet bra cover, love it!


OWNER

Hemma efter en riktigt fin kväll tillsammans med pluttarna. Tuva upprepade Min Therese och berättade att hon vill sova hos mig, jättesnart! Hon är så fin så. Deras lilla hundvalp var inte lika fin kanske, eller jo. Hon bet sönder min sula till skon, tack och lov var jag smart och tänkte att hundvalpar är tammefan inte att lita på, så rätt jag hade. Några timmar senare och 200kr rikare är jag grymt trött.

Nu glor jag på reprisen av gårdagens Efterlyst med mamma och har planer på att knyta mig grymt snart. Imorgon är det praktik till klockan 12, sen in till stan för en engelska c-lektion och sen HELG! Finemang!

BABYSITTER

Något som förgyller min dag är att jag ska vara barnvakt om några timmar till klockan 9. Något som är ännu bättre är att det är åt Tuva och William, jordens sötaste barn. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll med de små. Vi kommer troligtvis sitta och glo på Animal Planet, Tuvas favoritprogram och hon kommer förklara precis vad som händer, spela spel där det gäller att slå olika figurer med tärningar, kolla på deras fiskar och ha det allmänt mysigt skulle jag gissa. Ni ser, det kommer bli kalasbra!

QUICK

Snabb dag idag.
Åkte till skolan och hade engelska c, pratade med lärarna om min APU-plats och vi kom överrens om att jag ska ge det en chans till. I en vecka och på torsdag nästa vecka ska jag säga vad jag tycker. Jag ska få ta med datorn och sitta och jobba med tidningen, stort +.

Nu sitter jag här hemma i sjukstugan, Rasmus var hemma idag för feber och huvudvärk. Mamma har galet ont i ryggen så jag tycker hon ska till en kiropraktor eller något men nej, hon tror att det kommer sluta med att hon blir förlamad. Och pappa har gjort illa knät så han skuttar på kryckor, något trasigt är det nog.
Men nu ska jag fortsätta kika lite  på vad som ska göras till tidningen (typ allt) och ja, börja med det helt enkelt.

Hörs sen.

PLEASE, GIVE ME

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA TOMTEN...ELLER JOHAN

Klänning från Style by stars.


THE JOKER

Blev som sagt klar med illustrationen av Heath Ledger.
Han om någon var galet snygg!


TIPSA MIG

Åååh, jag slutar om en och en halvtimme, sköööönt! Jag har ägnat förmiddagen att illustrera Heath Ledger som är klar nu, visar när jag kommer hem. Dessutom har jag hjälpt till att fixa Torinos nya meny, skrivit in allt nytt i ett dokument och vips, klart. Jag kan nog alla pizzanamn nu, typ. Nu ska jag leta fler illustrationsobjekt och sen starta på en ny. Har ni några tips?

€)?(%&"%&

God morgon!
Sitter i Wingfield (vingåker för er som inte fattade skämtet) på APU-platsen, har jordens huvudvärk och försöker att låta bli att strypa chefen. Gubbfan är tillbaka idag, med sitt muntra humör. Vi sitter i ett rum där luften kan döda en, känns det som, de skulle nog behöva lite växter här inne, avskedspresent kanske? I vilket fall, bredvid det här rummet är ett annat rum (det skiljer bara en dörr) där det står en as till maskin, låter som att en jädra trumslagare står där inne och ja, trummar. Störande ljud det vill säga, här kommer problemet. Det står en skylt på dörren: VÄNLIGEN STÄNG DÖRREN EFTER DIG /PRE-PRESS CREW (alltså vi som sitter här inne). Stänger jäveln till chef dörren? Tror ni det? Nej, fan att han gör. Han låter oss sitta här med huvudvärk, dålig luft, flottiga skärmar och ett oljud som knappast bättrar på huvudvärken. Dessutom har han hade samma kläder sen i måndags, huh! 
En annan sak som är bra, är att jag får sluta tidigare idag. Något slags möte jag inte behöver vara med på kommer vara runt 1 och ingen är lyckligare än jag.
Ha en bra dag, hoppas ni blev lite peppade av mitt snack.

TOMORROW

Jag skrev klart min novell för svenska C för en liten stund sedan, en kärleksnovell. En väldigt vågad chansning med tanke på att min lärare inte verkar gilla kärlek. Strunt samma, jag tror den blev bra i alla fall. Imorgon tänkte jag få klart min Markus Krunegård-recension och kanske skriva lite på reportaget om Daniél Espinosa. Kan man vara så smart att man tar med sin egna dator till sin praktik? Får man göra så? Hm, min handledare bryr sig nog inte, med tanke på att jag verkar osynlig för honom, jackass.
Imorgon har jag tänkt hinna med en massa grejs som jag ska få gjort.
- Praktik
- Hem och fixa farmor och farfars strumpor
- Till Nautilus och träna, därefter sola
- Hem och duscha, slå in darlings paket - äntligen
- Ansiktsmask och få ordning på min hy.
Låter okej va?

LÄGG DIG NER OCH SOV LILLA SYSTER

Kent kan ha slagit huvudet på spiken. JÄVLAR vad bra deras nya album är - mums!

Kent - Töntarna


NUMBER TWO

Praktikdag nummer två var betydligt bättre än första. Inte SUPERbra men ändå, ja, helt okej faktiskt. En tjej som är mammaledig på måndagar var där idag, jag fick lite uppgifter och satt hela förmiddagen och skrev 500 visitkort, svinroligt. Men ändå bättre än att bara sitta och glo. Lunch och därefter har jag suttit med någon slags broschyr till Flens kommun. Det som livade upp dagen idag var att jag får sitta och illustrera, jag sitter just nu och illustrerar Hugh Jackman hemma och på praktiken började jag med Heath Ledger idag.

Nu sitter jag och äter clementin, mums!
Hörs sen.

HUH

Jädrar vilken seg dag. Jag har bara varit på praktiken och varit iväg och tränat. Inte alls mycket med andra ord. Nu närmar sig klockan typ...11 och det är nog lika bra att ta och krypa ner i sängen. Fy vad trött jag är. Huvudvärk har jag också. Vi kan ju hoppas att den håller i sig tills imorgon så kanske jag slipper att sitta vid en dator hela dagen. Nu ska jag lägga mig ner, lukta på Johans parfym och längta lite efter honom.

Nattinatti.

POEM

I hate the way you talk to me and the way you cut your hair
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare
I hate your big dumb combat boots and the way you read my mind
I hate you so much that it makes me sick It even makes me ryhme
I hate the way you're always right, I hate it when you lie
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry
I hate the way you're not around and the fact that you didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you
Not even close, not even a little bit, not even at all.


Kan vara den finaste dikten någonsin.

PRAKTIK

Jag hade körlektion i morse, gick helt grymt bra! Jag åkte alltså till praktiken med ett grymt humör. Dock försvann det lika snabbt som det kommit när min handledare visade sig vara en viktigpetter som inte ens kunde ta sig i kragen för att hälsa och visa mig runt. Nåja, jag tillbringade förmiddagen med att slöa med någon slags uppgift för att få tiden att gå. Lunchade med Erik och Sebbe som var höjdpunkten på dagen, typ. Tillbaka och segade sig igenom tiden, jag blir underhållen av en man, 40+ som sjunger Coldplay och annan bra musik. Hans sångröst är dock inte lika bra. Annars har vi gubbfan som skriker, chefen som är odräglig, receptionisten som är trevlig och ja, inte så många fler. Jag får se hur lång tid det tar innan jag hänger mig i taklampan, typ.

Nu ska jag börja med en ny illustration och sen ut och springa.
Hörs!

PEPP

Hemma igen efter en väldigt fin helg.

Nu sitter jag i sängen, glor på Vem kan slå Filip och Fredrik, i övrigt hejjar jag på dem den här gången. Jag är lite trött på att de som vinner är överklassnobbar som inte behöver pengarna. Jag har precis glott på bloggkoll - 74 olästa inlägg. Men nuså är allting på sin plats igen. Jahapp, imorgon är det dags för praktik, är jag pepp? Näe. Kommer jag gilla dessa 4 veckor i Vingåker? Näe. Inte ett dugg. Jag kommer troligtvis längta något grönjävligt efter klassen. Jag är avis på de som fick vara här i stan och de som fick vara med varandra, buhu. Men lets göra det bästa av saken, ta med sin egna dator, hoppas på dötid och få skolarbete gjort. Nu hoppas jag att ingen av mina lärare ser det här, då får jag väl fan för det annars. Men nu ska jag peppa mig själv inför morgondagen, körlektion klockan 08.15.

Sound great!

FUNNY AS HELL

En rolig grej som hände för..några månader, något vi hållt mest internt. Men nu har Matilda spridit ut det på sin blogg. Allting är alltså taget från Matildas blogg.


"MSN-talk
En sak som vi brukar reta Therese för, är min pappa. Rolig historia!
Pappa skulle hjälpa mig med datorn, så han satt framför den och jag bredvid. Så loggade Therese in på msn och pappa skrev.

Pappa: Hej Therese, det är Staffan.
Therese: Hej Staffan! Vad har du på dig?
Pappa: Trasig T-shirt, lortiga jeans och skitiga strumpor.
Therese: Okej......(och slutar skriva).

Hon trodde det var jag som skulle vara lite rolig och säga att det var Staffan, så hon körde på lite "heta linjen"-snack. Sen så kom hon på att min pappa heter Staffan. Sen kan ni räkna ut resten! Den som har garvat mest åt det här är iallafall pappa och Therese's mamma."

Ja, en pinsam och ack, så sann historia! Jag tycker det är grymt kul och ja, jag har nog en förkärlek för äldre män...

PISSDAG

Jag har haft en jädra dålig dag idag alltså. Så om jag är otrevlig eller sur mot något så har ni blivit varnade nu.

- Dagen började med dåligt betyg i Engelska C, därför ska jag göra om uppgiften.
- Hade Engelska B och nej, mitt självförtroende höjdes inte där heller.
- Hade Naturkunskap, fick tillbaka prov, gick okej men jag stressar upp mig för mycket för att få ut all kunskap på pappret, dumma mig.
- De 4 närmaste veckorna ska jag tillbringa i Vingåker, har fått praktik på Linderoths tryckeri. Till råga på allt har busslinjen som går där är nedlagd. Det blir inte bättre av att lärarna svarar: Det ordnar sig nog? Hur fan ska det ordna sig? Jag har en jävla dag på mig att fixa det. Usch.
- Jag höll på att köra på 3 personer under min övningskörning, BÄR REFLEXER ERA JÄVLAR!
- När jag skulle ta ut min tågbiljett hade jag skrivit fel nummer, bra!

Mm, såhär har min dag sett ut.

DÅLIGT!

Svinkallt i skolan, fy fan!
Jag vaknade i natt runt 2 och tänkte att jag skulle ligga vaken tills jag egentligen skulle gå upp, sen kollade jag opp klockan igen och insåg att några timmar till kunde jag nog sova. Jag är glad att jag gjorde det. Sån galet dålig start på skoldagen så det är sjukt. Jag misslyckades totalt på mitt engelskaarbete. Fy fan vad dålig jag känner mig nu...

WATKINS

Jag hittade en blogg förut, väldigt inspirerande. Väldigt naket och..hårt.

Klicka på den understa bilden för att komma till hennes blogg.

Liselott Watkins hette hon visst.


NINETEEN

Något som inte får förglömmas.

19 månader <3

Vad vore jag utan dina andetag?


ÄLSKLINGSBEBIS

Hemma efter ett bra jädra tag.
Jag trodde jag bara skulle vara hemma, ta det lugnt och göra allt jag skrev tidigare. Istället blev det att fara till vetrinären med Boston. När jag kom hem fanns det en massa jädrans blod på golvet, från Boston såklart. Visade sig att pappa hade varit lite för vild med klotången och klippt lite för långt ner. Stackars älsklingshunden. Men nu är det bra igen och jag ska strax börja skriva på novellen.

Hörs sen!

SNÖ

Det snöar här i stan, helt sjukt! Vi som aldrig brukar få snö förrän typ 1 dag innan julafton. Vinterskorna åker alltså på, grymt! Nu är det bara en vinterjacka som saknas, jag hoppas på att hitta den i Göteborg eller tidigare. Vi får se. Eftermiddagen bjuder på ett nödvändigt besök på banken med klassen, kul. Å andra sidan går förhoppningsvis tiden snabbare och ja då får man sluta "tidigare". Jag ska tillbringa resten av min dag att ha det jädrigt mysigt bara, tända ljus och hämta in ved. Skriva på novellen ska jag också göra, jag skrev något stycke igår som blev så pissigt så det inte finns. Jag skäms nästan.
Men nu ska jag umgås med the class.
Hörs snart.

MAKE IT POP

Går på repeat i hjärnan.

Kesha - Tik Tok


PLUS MINUS

+ Jag klarade av träningen, trots att det var ett medelpass, duktiga jag!
+ Jag ska ta mig i kragen och börja skriva novell om några minuter.
- Jag tappade matlusten när Anna Book visade sig topless i tv4+.
- Jag kom på att jag måste köpa nya träningsbyxor, de jag har nu är förstora.
+ Jag kom på att jag måste köpa nya träningsbyxor, de jag har nu är förstora.
+ Jag har en grym träningsvärk i låren idag, vilket jag aldrig annars får.
+ Svenskt skolfoto fick äntligen tummen ur röven och fick fram våran skolkatalog, efter ett antal månader.
- Fortfarande tre dagar kvar till kramar och pussar.
+ Om tre dagar får jag kramas och pussas.
- Jag blir lite självmordsbenägen av höstvädret, usch.
+ Jag är/tror att jag är klar med Johans present.
+ Min bil kommer förhoppningsvis torsdag eller fredag.
- Jag är skoltrött, efter två dagar.
+ Det är bara 6½ vecka kvar till jullovet!

FAST

Snabb uppdatering här nurå. Jag och Matilda fick skjuts av Erik ner på stan efter skolan, mötte upp Lovisa och åt lunch. Satt och babblade ett tag och fixade slutklämmen till pojkvännens present, jag tror det blev slutklämmen i alla fall, vi får se. Hem och har slagit in alla presenter, nu ligger det presentpapper överallt i rummet. Nu ska jag åka iväg och träna spinning.

Hörs sen!

LOVERBOY

Min andra illustration för dagen blev av min älskling.


I WANNA FEEL LOVE, LOVE, LOVE

Bilden jag illustrerade av hittar ni här efterson blogg.se strular.


MONDAY

Måndag, oftast skitdag.
Dagen har fått snabbt trots allt, jag var och tränade direkt efter skolan, grymt bra av mig. Var helt död i armarna så det blev inte alls mycket av det, inte så mycket som jag ville i alla fall. Det som står på schemat nu är att hoppa in i duschen och sen sälja iväg min silvriga byrå som har funnits på blocket ett tag. Nice nice!

Men nu; dusch!

PRESENT

Och så var den dagen över...det är helt sjukt vad snabbt allting har gått. Lovet bara svishade förbi, bara sådär. Nu är det 7 veckor kvar till jullovet. Massor av julklappar att handla och massor av saker att fixa. Jobbigt värre. Jag fick i alla fall klart ännu en sak till skolan, cv på engelska. I veckan måste jag få klart Johans present så jag inte behöver oroa och nojja mig för det längre. Men snart är allting klart och då är det bara att vänta tills den 19'e. Wie!

Nu ska jag läsa och fortsätta prata med Johan, <3
Sov gott!

WOPSI

Matilda länkade en sida till aftonbladet förut. En man stod utanför ett fönster, på en luftkonditionerstrumma - naken. Hahahaha! Anledningen var att mannens älskarinnas man hade kommit hem, wops. Och ja, nu stod han för på luftkonditioneringen och var livrädd för mannen, jag förstår honom lite. Men jag kan inte låta bli att dö lite av skratt.

Länken har ni här.


FINALLY HOME

Yey, min baby är i Sverige! :D

Gårdagen var väldigt lugn, jag följde med mamma och pappa till ishallen för att se BJ spela, matchen slutade 6-6 och jag hade sällskap hela matchen av Erica, trevligt trevligt! Dagen och kvällen fortsattes med att jag for hem till Matilda och Martin. Martin skulle iväg och spela så jag och Matilda hade hela lägenheten för oss själva, tillsammans med en öronslickande hund, huuuuh! Planer för dagen är plugg, springa och duscha. Låter det som en lockande sista dag på lovet? Nja, jag skulle nog kunna spendera den på ett bättre sätt...

Hörs sen, och håll tummarna för att jag inte får håll.