B-MAN...BOM!

Benjamin Madden.

FROM YESTERDAY

Här har ni klippet jag pratade om igår.

Helt amazing!


TEDDYBJÖRNEN FREDRIKSSON - SEPTEMBER


Så himla underbart program, helt sjuka covers och
nördig som jag är hoppas jag att en skiva med
alla låtar kommer ut! Puss.

I SING YOU TO ME

Ligger och småsover i sängen. Väldigt trött efter gårdagen men det var grymt trevligt. Jag tackar Lovisa för god mat, fint sällskap och allt sånt där. Nu glor jag på Australia som för övrigt är underbar. Det är i stort sätt vad jag har tänkt göra ikväll. Äta mat tillsammans med la familia, TV och ensamt-mys. Funkar en lördag som denna, helt klart! Ha en bra lördagkväll allihopa.

Hehe, redig karl den där Hugh Jackman, he-he!


LOOK UP TO THE SKY, CITIES FLYING BY

Och så i slutet av oktober här i Katrineholm kom det snö. Är jag glad, överlycklig och lyrisk? Ehm...nä. Men det är bara att gilla läget och se det som att det är ännu en anledning till att längta till sommaren. Förresten börjar jag läsa Naturkunskap B om någon vecka. Helfart. Hela kursen på 2,5 veckor. Spännande, I say! Sen att jag ska läsa Matte B på fem veckor efter jul är ju ännu bättre. Lär ju breaka ihop totalt och dö lite smått. Blir dock en bra start på 2011 för att sedan kunna söka mig in på den linjen jag vill är en morot. Let's kick Matte B's ass!

66 DAGAR

"GRATTIS, du är en av vinnarna i Fashionaward-dragningen och får 100kr! Handla på Bubbleroom.se innan 24.00 idag! Använd kod ***** i kassan. Trevlig tisdag"

Nemen vad trevligt med lite vardagsfina saker. Jag har slagit in första julklappen för 2010 också. Ett par stycken kvar men jag har startat i alla fall. Men koll på vad jag ska köpa till de flesta har jag och det känns ju finemang faktiskt! It's gonna be awesome!

I JUST GOT TO SEE IT FOR MYSELF

Oh herre gud, jag tror jag dör lite av den här kvinnan!


TRETTONDE OKTOBER

Jag har glömt bort att jag har förra månadens ELLE ligger här hemma, och idag kom den senaste. Så nu har jag helt plötsligt två ELLE ligger här bredvid mig. Det luktar långläsning här alltså.

Förresten så har jag börjat sakna mitt långa hår som sjutton.

Fast jag trivs jäkligt bra i det korta också..i-landsproblem.


JAG ÄR EN SOLDAT FÖR DIG

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

101007

Det ekar i mitt rum. I helgen kommer baby hit och då blir det ikea-shopping för hela slanten. Då lär det eka i min plånbok också. En ny säng, ett skrivbord, en stol och lite annat smått och gott ska jag handla hem. Sen blir det troligtvis montering på kvällen, om inte ännu längre. Det lär vi märka. Men sova, ohyes! BIG TIME!

TWO AND A HALF

Min älskade Johan och jag har varit tillsammans i två år och sex månader idag. Dessvärre befinner vi oss på olika platser, inget konstigt med det i och för sig, så man får inte kramas eller pussas. Inte vidare snällt. Därför ska vi passa på i helgen istället. Så det så. Då blir jag överlycklig och ska ta och njuta rejält i min finastes armar och vara lycklig som jag bara är med honom. ♥

Du får mitt hjärta att slå lite snabbare och lite bättre.

Du får mig att le och känna lycka som bara kärlek kan.

Mina fjärilar i magen rusar upp varje gång du pussar mig.

Jag älskar dig, sådär superdupermegamycket!


LUUKS BRUD

Du är hej-o-skepp-o-hoj, du är sodastreamad oboy.

Du är Sveriges bästa kvinnliga programledare, enligt mig!


2 OKTOBER

En massa jävla vin, öl, bubbelibubb, råttor, plockaäpplen-dans, kundvagn-dans, roll-on-dans, mjölkakossan-dans, krossat finger, viniga converse, leenden, sång, blommor, slattar, krossat glas, tatueringar, magont, onda fötter, asgarv, tjejsnack, skitsnyggt hår, nöjd tjej, trött tjej, skön säng. Natti lovers!

ZOMBIE ZOMBIE EH EH

Ah, en zombie sitter här. Ungefär så trött är jag. Kom hem sent igår efter en av de sjukaste filmerna jag sett. Inte äcklig, inte konstig utan bara rentav vidrig. Serbisk var den också. En fint litet gäng samlades hos Matilda och tacos och lite sånt. Kom hem och kunde inte sova, lite skadad av filmen. Väcktes av pappa tio i åtta imorse, kastade i mig frukost och fixade ute i festlokalen för ikväll. Åkte iväg och jobbade, fina pengar ger lördagar! Här hemma har jag inte gjort ett piss, duschat och ätit lite. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka för att jag ska hämta Lovisa och sedan ut mot kalaset. Det kommer bli en fin kväll! Peace out!


FÖRSTA OKTOBER

Första oktober, helt sick! Jag firar första oktober med att ligga och dra mig i älsklingens säng tills det är så tråkigt att man måste göra något annat, kilar ut till soffan istället och umgås med den sovande katten Atlas, världens finaste i övrigt. Ligger som en liten boll och kurar ihop sig i knät på mig ♥. Oprah går på tv och det är ju himla kul, bortsett från att gästen är den föredetta presidenten, George Bush, föredetta fru. Hemskt intressant...inte alls faktiskt. Jag ska sätta mig och illustrera istället. Förhoppningsvis blir jag klar tills Johan kommer hem vid fyra. Då blir det myspys innan jag åker hem för en skräckfilmskväll med Huldiz, Rasmus, Sebastian och två flensbor. Om jag överlever är det ju ett mirakel. Jag älskar skräckfilm, men hatar dem. Men det skiter vi i och kör på ändå.

Imorgon blir det jobb x 2.
Jobb i butiken 11-14 och senare på kvällen servitrisjobb tillsammans med Lovisa på fasters 50årsfest. Stressigt men så jäkla kul, time is money.