OUR NEXT FASHION DESIGNER

Fotograferade superfina Emelie.


IDOL 2010

Det är typiskt, för varenda jäkla år säger jag: "Nej, i år ska jag inte ha någon favorit alls!", om Idol. Och likt förbannat sitter jag här nu och har hittills fyra stycken favoriter. Herre gud. Det här kommer aldrig fungera i längden, det känner jag på mig. Daniel Norberg, Alice Hagenbrant, Olle Hedberg och Linda Varg. Om ingen av dom går vidare bör de ju lägga ner Idol.

100928

Jag tror att jag är kind of arbetsskadad. Jag har för mig att jag skrev något liknande förra sommaren när jag jobbade i butiken. Plingklockan som låter när man går in hörs i huvudet hela tiden när man sitter där och eftersom vi sitter bakom en fet vägg så måste man gå och se efter om det faktiskt står en kund i butiken, vilket det oftast inte gör eftersom man bara hör i syne (kan man höra i syne?). I vilket fall har det bara varit ett problem för mig när jag är i butiken men nu när jag jobbat  heldagar två dagar i sträck så har jag börjat höra samma jädra pling-plongande hemma. Kom på mig själv med att fundera på om det stod någon i hallen, såklart inte...Ska bli skönt att vara lite ledig nu.

LOVE SONGS

Sweet disposition - The temper trap

Quelqu'un M'a Dit - Carla Bruni

She's got you high - Mumm-ra

Samtliga låtar kommer ifrån filmen

500 days of Summer


VI GILLAR OLIKA

Ja, det har varit ett jäkla tjat om att SD har kommit in i riksdagen. Jag är inte alls för det men de har ändå kommit in av en anledning, eller hur? Folk har faktiskt röstat på partiet och det är ju förjävligt. En applåd till Aftonbladet som satt igång med kampanjen Vi gillar olika. Att 289 179 människor har gått med i gruppen på facebook är väl en ganska klar bild av hur vi vill ha det, det vill säga vi som inte varit dumma i huvudet och röstat på SD. Av någon konstig anledning har människor röstat på ett främlingsfientligt parti som dessutom har en hel del rasister i spetsen. Att alla som röstat på SD är rasister är såklart inte sant men partiet styrs ändå av tankar som är rentav hatiska mot andra religioner. Att Soran Ismail har skrivit en krönika angående saken gör det ju bara bättre. Från att jag tyckte att han liknade Musse Pigg (för det gör han, faktiskt) med en väldigt skön humor, har han istället satt ner foten och visat att han faktiskt har en ganska seriös sida också. I LOVE IT! Ni hittar krönikan här! Och om ni inte redan gjort det, gå med i Vi gillar olika. Men blanda för guds skull inte ihop det med SD motsvarelse "Vi gillar lika". Jävla dumhuvuden!

BILDBOMB SOMMAR 2010

Bilder från Peace and love 10, Kanarieöarna med mamma, Åsa och Tuva, Midsommar på Torsö, min och älsklingens spontantripp till Torsö, Kolmården tillsammans med Johan, Lovisa och Oscar, världens bästa studentvagn och Davids 20årsfest.


JO NU SKA NI FÅ HÖRA...

Jäklar vad dött det är här. Men som ni märker så lever jag i alla fall.
För tillfället är jag galet trött efter en utekväll tillsammans med Malin, Lovisa samt hennes vänner och pojkvän Oscar. Runt halv två haffade jag en stor jädra taxibuss för att åka hem. Pratade med Johan till klockan var runt fyra och somnade som en stock. Legat i sängen tillsammans med ena hunden som snosar så mysigt, varit ute på powerwalk med Matilda och babblat av mig efter sex (läs: en evighet) dagar utan varandra. Dusch i skållhett vatten och nu väntar jag på att älsklingen kommer hit. Plankstek står på matsedeln och en lugn myskväll. Later fellows!

LAST NIGHT I WASN'T DRUNK, I WAS AWESOME

Partaj igår med tema 90-tal. Kändes en aning mobbat att gå runt med tofsar på huvudet som liknade Babyspice. Trevligt folk, trevlig musik och trevliga avslut gjorde min kväll. Tack till Amanda för att jag vill följa med som Matildas dejt. Efter att Amanda slängde ut mig och Matilda för att hon ville sova fick vi den briljanta idéen att traska iväg till vår vän Sebbe som vi inte sett sen studenten ungefär. Klockan fyra var vi hemma innanför säkra dörrar hos Matilda och sov till halv 12. Drack oboy och åt frukost, tvingade mig hem och firade faster som fyllde 50 år idag, grattis grattis. Sammanfattning av kvällen då. Faketatueringar, riktiga tatueringar, cider, grannar, 90talsmusik, strasstenar och skratt. Jag hade grymt kul, tack!

 

Svar till anonym: Ja, det är Blondinbella!


FRÖKEN SHOSHOLLI

Illustration av sötaste Driola, ♥

MER ÄN BARA DROGER OCH DAGEN EFTER

Illustrerat, långpromenad med Matilda och lilla cockertjejen Molly, Idol med pappa, en fin pratstund med älsklingen och nu lite filmtittande i form av Patrioten med Mel Gibson och Heath Ledger. Som ett avslut på den här bra dagen ska jag lyssna på den här underbara låten av Oskar Linnros. Underbart!


GISSA BLOGGERSKAN

Vad ska man säga? Superwoman typ? Kommentera om du ser vem det är. Jag är nöjd som fan i alla fall. Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!


KEEP ON ROLLIN'


34 DEGREES

Jag är hemma sedan i torsdags men har haft annat för mig. Typ umgås med Matilda och pussa på pojkvännen. Men lite bilder från Malága ska jag väl slänga upp här, och från resten av sommaren. Den är ju trots allt slut nu så det lär inte bli några fler sommarbilder, am I right? Men ah, vi kör lite Malága nu och bygger på. Så tar vi sommarbilder senare. Ciao!

 SUNTRIP

Nu sticker vi snart till värmen i en vecka i form av Málaga, sydligaste spetsen av Spanien. Hörs om en vecka, förhoppningsvis har jag skaffat mig en snygg färg på kroppen, håll tummarna! Seeeeeeeeya!


I MISS YOU BITCHES

Fångarna på fortet och jag har sällskap av Erik på msn.

Therese: Jävla jätte för fan den där Samuelsson!
Erik: Ja, han är som en grymling i Bumbibjörnarna, fast värre!

Fan vad jag saknar min klass ♥


YOU KNOKK ME OUT

Yes, it's confirmed! Jag har världens bästa bror! ♥
En vit älskling från knokk.se, den blåa fick jag av pojkvännen.

Lev med bilden, okej!?