update

10 minuter senare.
Doggy bestämde sig för att han också ska åka med till Kreta.
Keep packing now!


packdags

Jag känner mig väldigt pigg för tillfället, ett ganska gott tecken med tanke på att jag har funderingar på att börja packa inför Kreta på torsdag och jag inte ens visste, förrän 5 minuter sedan, vilken väska jag skulle packa i  - min vardag är verkligen fylld med problem. Nu kommer mitt nästa problem, vad ska jag packa underst i väskan? Vanligtvis brukar jag ha jeans där men hallå, Kreta - jeans = nej! Jag får fundera ett litet slag till medans jag öser datorn full med bra musik som Kings of Leon, Sufjan Stevens och annat smått och gott!

Hörs sen!


hard work work work

Pjuh, precis hemkommen från en "hård" arbetsdag, fick jobba till 6 istället för 5 då Berra hade fått en studentfotografering vid 5 så det stod mellan mig eller mammalediga Lisa, så vad tusan, några kronor extra skadar ju inte. Jordens hetta märkte jag att det var ute också, jisses. Man märker ju knappast av den när man står i en affär med ACn på högsta nivå, jag fick en känsla av....utomlands, ni vet när man precis stigit av planet och andas in den första "utländska" luften, haha.

Nu har jag absolut inga planer för kvällen, kanske ta mig en joggingrunda igen och sedan hoppa i poolen eller så,
jag måste svara på något formulär också såg jag förut, som jag får av Capio Artro Clinic nu 2 år efter att jag opererades där. Jaja, lika bra att sätta fart.
Hej så länge.

09.45

God morgon!
Jag hade så himla svårt att somna i går kväll, låg länge och bara ändrade ställning och det kliade på hela kroppen, så obehagligt! I vilket fall tänkte jag gå upp vid 9 imorse men ställde om klockan till kvart i 10 istället, efter det var jag ute och sprang en sväng och sedan slängde jag mig i poolen - himla skönt faktiskt.

Jag undrar vad jag ska hitta på nu tills jag börjar jobba vid 1, har funderingar på att bädda rent i sängen så den känns ren och fräsch ikväll. Jo men så får det nog bli - musik och renbäddning av sängen!
PUSS!

pictures

Nu tänkte jag slänga upp lite bilder här, ifrån lite då och då.























det känns ändå lite tomt

Pjuh, nu har jag legat ute i solen tillräckligt, i alla fall för en stund.
Nu återstår det att duscha och därefter börja med maten tills Johan kommer hem, så har jag fått något gjort i dag.

Är det inte lite lustigt att det känns ganska....tomt utan Michael Jackson, trots att jag varken lyssnar speciellt mycket eller någonsin har känt någon vilja att gå på en konsert med honom? Är det detta som kallas kändisskapets baksida, eller framsida? Att folk som inte har någon som helst koppling till personen, bortsett från musiken och kanske konserter känner sådan sorg och ångest när en artist eller kändis dör. Tidningarna i fredags fylldes med bilder av sörjande fans till Jackson och jag frågar mig, hur länge kommer deras sorg bestå? Jag kan inte riktigt förstå hur man kan sörja en person man aldrig har träffat, även fast det är fruktansvärt fint att man visar sin sorg för något man tycker så mycket om. Det är lustigt det här med kändisar, tänk att det kan bli så tomt utan dem, trots att deras musik, filmer, kompositioner och liknande. Att jag kommer leva att bli gammal då artister som Britney Spears och Beyonce dör är en ganska märklig tanke.

Michael Jackson
29 augusti
1958 - 25 juni 2009

har jag blivit en hemmafru?

God morgon på er!
Är det ens tillåtet att det ska vara såhär varmt i Sverige? Jag tror nästan att moder Natur vet när vi barn och ungdomar har sommarlov för alltid innan sommaren är det dåligt väder, regnar titt som tätt och liknande, men när sommarlovet börjar så vips - urbra väder, precis som nu. 29 grader i solen, hur skönt är inte det?

I vilket fall ska jag leka lite hemmafru innan Johan kommer hem vid halv 3, jag har fått uppgifter som att ta in tvätten och laga mat, sen ska jag självklart sola då men det är en självklarthet just nu. Så nu efter min frukost ska jag springa och ta in tvätten och därefter lägga mig med Ipoden, lyssna på ljudboken Aldrig fucka upp av Jens Lapidus och ja, bara njuta.
Vad ska ni göra idag?

PUSS!

i'm alive

God sommar på er!
Hur bra är inte vädret ute liksom? Jag och Johan la oss ute förut och somnade på 10 sekunder, vaknade efter en halvtimme eller så och beslutade att det var hans tur att sola ryggen och min tur att sola magen - tur att man smörjer in sig med hög solskyddsfaktor, man vill ju inte vara tokbränd nu när man ska till Kreta i två veckor. Jag tror nästan att jag kan slå personligt rekord i att bli brun i år - amazing!

Men bortsett från att jag har solat något grönjävligt nu sen i torsdags har vi spelat minigolf, åkt en hel del bil och bara tagit det lugnt. Jisses vad slappt. Planer för resten av dagen är då att vi ska gå till ICA och handla mat till kvällen och morgondagen, sen måste ju Johan lägga sig runt 8-9 någongång eftersom han går upp vid 5 på morgonen, usch.

Men nu vet ni i alla fall att jag lever och mår bra.
Imorgon åker jag hem så då blir uppdateringen bättre.
PUSS!

i'm on the road

Nu åker jag vidare från värmen här i Katrineholm till den förväntade värmen hos pojkvännen.
Troligtvis kommer jag blogga därifrån, men inte lika mycket - som vanligt.
PUSS!

in love's game

Förresten, innan jag lägger mig och sluter ögonen måste jag lägga upp en låt jag tycker så hemskt mycket om. Kan vara för att Johan ser det lite som "våran" låt, eller att den påminner honom om mig.

Här är den i alla fall.
 

Joseph Arthur - Honey and the moon

i feel good

Typ god natt på er.
Jag fick något av det bästa beskedet idag på jobbet, jag jobbar inte förrän tisdag nästa vecka vilket betyder att jag kan åka till Johan redan imorgon och inte komma hem förrän på tisdag - hur kul är dääää? Dessutom fick jag reda på min timlön och vi planerade in lite fler arbetsdagar, dessutom har jag känt mig fräsch hela dagen - jag tror det är någon fas jag är i just nu för jag har bannemej känt mig snygg och fräsch i hela tre dagar, hur är det möjligt?

I vilket fall ska jag upp "tidigt", redan klockan 9 för att duscha och äta frukost. Därefter åka ner till SE-trafikskola tillsammans med pappa tror jag och köpa ett "paket" så  jag kan komma igång med övningskörningen någon gång, mitt mål är att ha körkort innan december, det låter väl rimligt?
Efter att vi har gjort det ska jag och mammsen ner till Norrköping, köpa nya skor och så ska jag med bussen redan vid 14.25 så jag kommer till Johan tidigt och ska "bjuda" honom på middag, eller ah, jag ska laga middagen kom vi fram till. Lite småromantiskt sådär mitt i veckan.

Men nu måste jag sova skulle jag gissa, annars kommer jag vara död imorgon bitti.
PUSS!

fotografering 10/6

Nu är jag klar med alla mina studentbilder.
Här kommer de på Emelie och Josefine tillsammans.






fotografering 10/6

Som jag lovade förut så kommer bilderna på Josefine här.









PUSS!

kan man bli arbetsskadad efter 4 veckor och 3 dagar?

God förmiddag på er, eller eftermiddag är det väl nu.
Jag är själv på praktiken, lyssnar på min och Fridas jobbarskiva vi brända när jag var här på praktik och rusar mellan den stora maskinen, datorn och kassan - ganska bra mix om du frågar mig.
Förresten tror jag att jag börjar bli lite yrkesskadad, kan man bli det efter 4 veckor och tre dagar?! Ni vet plingandet som kommer när man går in i en affär, ett sånt plingande har vi ju såklart här på Bildstudion, kruxet nu är bara att jag har börjat höra i syne. Jag springer i full fart till kassan och när jag är framme finns det ingen där, onödig tid på att springa men extra motion i och för sig.

Nu ska jag fortsätta framkalla massor av bilder, prissätta och sätta in i fack.
När jag slutar ska jag träffa Lovisa och därefter mot farfar för att fira honom eftersom han fyller år. Men bilderna på Josefine ska ni få se ikväll och även bilderna som hon och Emelie tog tillsammans.
PUSS!

it´s a beautiful day

Helt otroligt vilket bra humör jag har varit på de senaste dagarna, allting går min väg verkligen! Sånt gillar vi, eller hur? I vilket fall fick jag reda på att kjolen jag klickade hem från en blogg blev skickad idag så förhoppningsvis kommer den hem hit redan om någon dag - vi hoppas på det bästa. Dessutom fick jag hem min andra kjol jag klickade hem men nu är jag sådär trött i ögonen igen som jag var igår.

Imorgon börjar jag inte förrän klockan 1 så min plan är att ligga ute och steka rejält fram till halv 12 och därefter duscha. Sen blir det jobb till klockan 5, därefter Lovisa och sedan ska jag fira farfar som fyller år imorgon. Det verkar som att det blir en väldigt bra dag imorgon också!


För du har tagit studenten - fy fan vad du är bra! <3

Nu ska jag sova!
PUSS!

fotografering 10/6

Det är en massa som har tagit studenten.
Här kommer Emelies bilder.












Nu ska jag fortsätta med Josefines bilder! :)

good morning

God morgon allihopa.
Jag ska alldeles strax sticka till jobbet men jag tänkte bara dra mina planer för dagen först.

- Jobb till 14.30
- Sola och få ytterligare färg på kroppen.
- Förhoppningsvis träffa Maria.
- Redigera klart Josefines studentbilder och lägga in Emelies.
Låter inte det som en väldigt bra dag?

Nu får ni ha en förbaskat bra dag så bloggar jag senare.
PUSS!

nighty

Usch, mina ögon svider!
Jag har precis redigerat klart alla studentbilder på Emelie, nu är bara Josefine kvar. Ni får se alla imorgon, jag är alltför trött för att visa er nu. Nu ska jag sova och vila upp mig tills imorgon - det är ju jobbardag imorgon. Jag var bara tvungen att skriva så, det låter så vuxet....

Sov gott på er.
Puss

superwoman

Yey, vet ni vad? Jag skickade precis ett sms till min pojkvän där det stod:
Jag är på mitt rätta humör idag känner jag :D jag kollade mig precis i spegeln och tänkte "Damn, vad jag ser bra ut idag, snygging, grrr" .
För att spä på mitt braiga humör fick jag precis ett mejl från den här tjejen att jag har lyckligtvis klickat hem en kjol hon hade satt ut på sin blogg. Jag är superglad!


Såhär ser den ut, är den inte söt?

vardagslugn

Tudeloue på er!
Himlans vilket väder det är, helt galet och en stor big high five på det! Dagen har gått åt att sommarjobba, spela kubb tillsammans med Anna och Erika och jo, äta glass. I stort sett är det allt  jag har gjort idag. Men vet ni vad? Jag tycker om att göra ingenting, samtidigt som jag tycker om att vara fullbokad hela veckan, en mixning kanske är det bästa?

I vilket fall som helst fick jag ännu en dag att jobba, eftermiddag på onsdag. Det betyder att jag börjar vid klockan 1 och slutar 5. Men mest av allt skulle jag nu vilka vara ledig från torsdag så jag kan umgås tillsammans med min älskling, helt otroligt vad man kan sakna en människa på bara en dag, inte ens ett dygn. Men nu ska jag tvätta ansiktet rent från smink och därefter ska jag fortsätta redigera studentbilderna jag tog förrförra veckan på Josefine och Emelie.

Puss

generad all the time

Nu är jag tillbaka, igen!
Hemma från Johans sommarstuga, bränd som sjutton i ansiktet så det ser ut som att jag är megagenerad hela tiden. Men jo, annars är det väldigt bra, bortsett från solbrändheten och min jädrans förkylning så är det ytterst fint! Har dessutom en massa bilder att lägga in nu efter de få dagarna där. Imorgon ska jag börja jobba, två halvdagar än så länge och sen vet jag inte riktigt, vi hoppas på en ledig helg i alla fall.

Men nu vet ni att jag lever och frodas,
sova är vad som står på schemat nu.
Puss

my loove

Jag skäms, så dålig jag är på att uppdatera nu...under sommarlovet, usch.
Men i vilket fall, ikväll åker jag tillsammans med Johan till hans sommarstuga där det ska firas midsommar. Hemfärd sker på söndag och på måndag börjar jag jobba, yey.

Ha det fint.
Puss

bad bad bad

Fy vilken dålig uppdatering jag ger er nu för tiden, kan det bero på lathet och att jag helt enkelt hellre umgås med mina nära och kära? Just för tillfället står min älskling och spritlsar bisvki-botten på en plåt. Men jag lovar er att jag ska bli bättre på att uppdatera.

Puss

if there's anything to say

Nu innan jag ska knappa av datorn måste jag slänga upp en låt, fruktansvärt bra!


Sufjan Stevens - For the Widows in Paradise


fotografering 3/6

Min bästa vän Mickis tar ju studenten och jag fick äran att fotografera henne.








balfotografering 2/6

Jag var nere i Jönköping hos min älskling och fotade  Driola och hennes pojkvän Johan inför balen, såhär blev resultatet.








massor av jobb

Pjuh, kämpig dag....eller inte alls.
Jag har endast fotograferat och redigerat en massa bilder idag, samt fixat omslag till alla - vad duktig jag är! Men jo, allt är klart i skolan och jag orkar knappt engagera mig i något annat än foton. Men nu har jag två kvar att redigera, de som jag fotade idag. Men det får jag kirra i veckan eller något. Jag är nöjd som in i! Om några minuter kommer det upp massor av bilder här, både från Driola och Johans bal och Mickis studentfotografering.

Kika in snart.

brännboll

Ikväll blir det en riktig bild-bloggs kväll. En massa bilder kommer komma upp.
Här är lite bilder från brännbollen med treorna.

Sofia och Martina var peppade till tusen, minst

Nästan hela vår klass var meds, superduper!

Sebbe hade hittat sin systers byxor.

Treorna.

Snyggaste bilden för kvällen.

Balans var det.

Och så var kvällen slut, typ.

mitt i prick

Åh, det har varit en helt okej dag faktiskt, i skolväg har den varit utmärkt! Jag får VG i slutbetyg i idrott, helt sjukt. Jag har aldrig varit vidare bra i det ämnet och när jag skadade knät blev jag i princip invalid i det ämnet, jag deltog endast på några få lektioner under 7:an, 8:an, 9:an och 1:a året på gymnasiet, är det inte förbannat bra av mig att få ett VG i slutbetyg då? Satan vad nöjd jag är! Dessutom fick jag MVG på en uppgift jag tjatade mycket om i bloggen, "Gott och Ont" i svenskan där vi skulle skiljdra hur man visar gott och ont i film respektive i böcker. Den kommentaren jag fick var: Åh vilken lysande avslutning! Mitt i prick...MVG! Jag är så jädra glad, dessutom gjorde jag min psykologi för min lärare och jo, det gick väl...bra iaf, helt okej! Men strunt samma, jag är nöjd över mitt VG och MVG, nöjd så in i!

Nu ska jag redigera bilder innan jag ska ut och fota Josefine och Emelie.
Puss


if I could find you now

Det här kan ha varit en av mina favoritlåtar när jag var 14 år ungefär, jag lyssnade enbart på Simple Plan, Yellowcard och Good Charlotte - i princip. Det här är en av de få låtarna jag fortfarande lyssnar på från den tiden.
 

Yellowcard - Oceans avenue

lockar

Shit vad stolt jag är över mig själv, jag är klar med psykologin! Äntligen!
I vilket fall har jag läst tidningen Fredag, ni vet tidningen som Elin Kling skriver för? I vilket fall fanns det en liten artikel om hur hon fixar sitt fruktansvärt snygga hårsvall. Så just nu står en locktång högst upp på införskaffningslistan hos mig. Åh, jag bara älskar hennes hår! Fy vad avis jag är, hon tipsar i alla fall om en locktång som finns från Babyliss, samt spray.
Nu ska jag duscha och därefter göra mig ganska klar för sängen, konstigt att lägga sig så tidigt i och för sig.


Är det inte bara så sjukligt snyggt?

study

Så oförskämt tidigt jag slutade idag, redan efter idrotten vilket betyder att jag endast hade två lektioner idag. Väldigt skönt om ni frågar mig. Dessutom blir det ännu skönare imorgon då jag bara har en lektion, idrott och då ska vi spela kubb som avslutning - känns det inte lite konstigt att det blir min sista idrottslektion i hela livet?! Istället för att sitta här vid bloggen hela dagen nu ska jag äntligen göra klart hela psykologin. Imorgon har jag muntligt på det sista kapitlet, önska mig lycka till. Men som sagt, dags att plugga! Sen är jag klar, yippie!


time to study - glasses

the man who cant be moved

Åh, jag läste precis igenom en massa bloggar som jag har på bloggkoll. Puss för den sidan i övrigt. I vilket fall hade en av dessa en lite bortglömd låt jag hade som favorit för några månader sen. Jag tycker att den är fruktansvärt fin. Här har ni den.

The script - The man who cant be moved

brännboll

Fy, hemskt vad dålig jag har blivit att blogga! Helt sjukligt. Min dag i snabba drag är i alla fall att jag har kommit fram till att välja psykologi som tilläggsämne i skolan är det sämsta valet jag någonsin gjort! Vi har spelat brännboll tillsammans med våra braiga treor - det blev helt jämnt! Efter att jag hade räknat fel, ganska rejält fel, pinsamt! Därefter har Media slagit Sam ganska rejält i en liten brännbollsmatch - ingen större förvåning kanske. Jag har massor av bilder att gå igenom nu så de kommer troligtvis upp imorgon.

Ett annat + idag är att jag har fått in två fotograferingar till i veckan. Väldigt roligt! Dessutom har jag hört på ryktesvägar att jag slutar efter lunch imorgon och på onsdag ska vi försöka bli lediga. Vi hoppas på det bästa.

peanut

Hallå på er.
Jag är nog nere i en blogg-svacka just nu känns det som. I vilket fall, min söndag har varit som en börs-tabell, ena studen känns allting super och jag vill bara njuta av allting. Andra sekunden kommer jag på allting jag måste göra, som att träna, städa och plugga, sånt får ner mitt humör ganska rejält. Suck, men nu är jag snart klar med allt städande och mitt rum är renare än på länge, eller jag har ju dammsugning och golvtvättande kvar men efter det är det kliniskt rent! Min tid runt all tråkighet har jag fyllt med musik, roliga klipp och en massa Jeff Dunham, ni vet buktalaren? Min favorit är Peanut och därför råder jag er att kolla på det här klippet och jag hoppas att ni skrattar lika mycket som jag gör - varenda gång.


Jag vill också kunna buktala, så fruktansvärt skickligt!

talang

Godkväll (?) på er, det blir en väldigt sen uppdatering nu.
Maria, Clara och Frida har varit här och haft det trevligt, kikat fotboll och liknande. Väldigt trevligt, Frida höll på att gå i taket när Sverige sumpade sina chanser i fotbollen. Dessutom tycker vi inte om Zlatan längre, om han nu är "i sin bästa form någonsin" borde man väl tamme tusan få in en boll  i mål? I vilket fall har töserna åkt hem nu och jag sitter och kikar på en massa olika klipp, just nu talang-klipp. Allt från Zilla & Totte till killen som sjöng om att han dejtade en transvestit. Älskvärt! Är det bara jag som får den på hjärnan direkt?

lust?

Kvällens planer blir lugna, sköna och helt avslappnade.
Frida, Maria, Clara och Matilda kommer över hit och tar det lite lugnt alltså, kika fotboll och prata är väl planerna om jag har fattat allting rätt. Det ska bli så himla skönt att bara ta det lugnt.

Jag känner att jag inte har någon som helst blogglust idag, tyvärr.
Återkommer senare.
Puss


bra kväll

Fin kväll igår, jag kom hem vid 2.
Inga bilder än så länge, vi får se om jag kan låna någon från någon kanske. I vilket fall, grattis än en gång Erika! Nu har jag tänkt duscha och därefter plugga och redigera bilder.

Puss

grattis-party!

God morgon på er!
Fy vad svårt det var att komma upp i morse, näst intill så jag stannade hemma, men jag gjorde mig klar på 20 minuter och vips så sitter jag här. Det enda jag tänkte skriva här var att det är många av mina vänner som fyller år nu. Men idag fyller Erika år och ikväll blir det partaj för att fira henne. Nu, bara för att hon fyller 18 måste jag ju lägga upp en fin bild på henne.
Det fick bli en liten bild, blir det ikväll, yeeeey!




svininfluensan?

Pust, nu har jag ont i ögonen. Lillebror insjuknade i någon konstig magsjuka, 39 grader i feber och spyr överallt, usch. Kan det vara ännu ett fall av svininfluensan tro? Jag har gjort hela två kapitel nu på psykologin, två kvar alltså, och för första gången på flera veckor känns det som att jag kan klara av psykologin.

Men nu i alla fall, nu ska ta och stänga av och vila ögonen vid boken istället.
Puss och sov så gott.


boyce avenue

Pjuh, det går....trögt. En sida är klar, två kvar att skriva, layouta och liknande, dock tror jag att jag tar lite av min skoldag imorgon och layoutar, det är så himla mycket lättare i Indesign. I vilket fall fylls mina öron av musik just nu.
Det är några grabbar som gör covers på en massa olika låtar,
jag tycker i alla fall att dom är himla duktiga.


Boyce avenue - Mr. Brightside (The killers)


Boyce Avenue - Realize (Colbie Caillat)


Boyce Avenue - How to save a life (The Fray)


panikångest

Det är ganska otroligt vad man kan göra lite på en dag, som ändå känns som en evighet. Jag har satt igång med psykologin i alla fall, uppgiften är att skriva om Ångest - panikångest, låter inte det ganska intressant ändå? Det lilla jag har läst om det så verkar det väldigt intressant i alla fall och jo, det ska bli kul att läsa om det. Men nu ska jag sätta fart, tänkte jag.

Du kanske tycker att du ska svimma, känner stickningar i händer och fötter, svettas darrar eller skakar. Du blir alldeles kall eller varm och tror att du drabbats av något allvarligt. Du tror att du ska dö, håller på att bli tokig eller att du kommer att göra något obehärskat under attacken.

spontandag

Fy vad jag vill hem, nu nu nu! Jag har bara suttit och segat hela dagen känns det som men som tur är slutar jag tidigare, redan vid klockan 2 istället för tjugo i 4. Så himla skönt. Resten av dagen ska jag tillbringa genom att plugga, städa rummet och fundera över studentpresenter. Därefter vet jag inte. Vi får se och det blir en spontan dag helt enkelt.

Puss

fourteen

Idag är det 14 månader,
väldigt fint tycker jag i alla fall.
Jag är kär i ditt leende, dina fina armar och ditt lockiga
härliga hår. Jag älskar dig.

personligt

Pjuh!
Jag ska snart stänga av datorn och kura ner mig i sängen, men först måste jag bara tipsa er om en sida. Där gör man sin egna, personliga almanacka, man designar den helt enkelt. Fruktansvärt enkelt och snyggt blir det också. Sidan hittar ni här. Att få hem den och designa den kostar 275kr, ganska dyrt för en almanacka men ganska billigt för att få designa den själv, eller hur? Jag kanske ska önska mig en i present när jag fyller år. Nu ska jag återgå till SATC och sängen.

Puss och godnatt.


nature

Det har varit jättekonstigt väder idag, regnat och solsken lite titt som tätt. Men man kan i alla fall få riktigt fina bilder, här är några få resultat av den korta fotograferingen och någon från helgen.






bloggmamman

God kväll på er.
Jag ber om ursäkt för att jag bjuder på den sämsta uppdateringen i den här bloggens historia någonsin. Hemskt vad dåligt jag har skrivit nu. Men jag kom hem från Johan igår vid halv 10 och jag har helt enkelt inte haft tid/lust/ork för att ens logga in på kontot och kika till den, fy vilken dålig bloggmamma jag är. 
Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt, fotografering av studenten Mickis, inköp av några studentpresenter och en klänning som jag har tänkt ha på mig på Johans student. Så jo, jag är väldigt nöjd faktiskt. Dessutom har jag skrivit in mig på körskolan idag, ett steg närmare och min fina vän Anna tog även körkort igår, grattis grattis! :)

Men nu ska jag börja redigera miljontals bilder från bal och student,
men innan det blir det en välbehövlig dusch.
Puss