lugna människor - i-landsproblem?

Jag återkommer nu i ett senare inlägg, från dess jag skrev sist har jag träffat Lovisa, varit och ridit och varit ute och sprungit med hunden, gick helt okej men dessvärre känns det som jag har håll fast inte håll, jobbigt men det funkar en tid.

Vad är det med folk som aldrig kan skynda sig utan i lugn och sansad ton svarar: sakta i backarna, allt har sin tid, ingen jäkt här inte. Jösses så irriterande det är speciellt när man har oerhört bråttom och verkligen måste iväg inom 5 minuter, och dessa dricker sin öl i lugn takt, samtidigt som vi stressade människor står och hetsar sönder för att man inte kan få lite speed på människan.
Men nu ska jag äta något, ska se vad som finns helt enkelt, puss och godnatt!

hemkommen

Jag är hemkommen sedan två dagar men har varit alltför trött för att ens logga in på bloggen,
i vilket fall så har veckorna hos älsklingen varit totalt underbara och jag har, tro det eller ej, blivit lite brun och enligt min mor "brunare än vad jag varit på länge". För att sammanfatta veckorna kort så har vi varit ute med båten en hel del, träffat hela släkten och även sovit i båten, haft det mysigt och trevligt och nu är jag hemma igen och tänkte försöka återuppta bloggandet. Igår var jag till Sthlm med Mickis och Ellen, var en aning trögstartat till en början men efter lunchen trillade det mesta på listan ner i påsarna, allt som allt blev det ett par jeans, en kjol, två par trosor, en t-shirt och även en liten present till johan. :) Men nu ska jag i vilket fall iväg och träffa Lovisa en stund på stan, men jag återkommen säkerligen ikväll.
Killevippen.

snabbis

Ett super-dupersnabbt hejsvejs innan vi far till Johans stuga för att ha mysigt. Vädret är grått, trist och mja, grått helt enkelt, men vi håller tummarna för ett bättre väder under veckan. Slå en pling om det är något eller smsa, det vore trevligt att åtminstone höra att ni lever där hemma. Men jag är hemkommen den 29'e om ni har missat det i de två tidigare inläggen. Men vi hörs på ett eller annat sätt vänner och bekanta, och ni andra också!
Killevippen!

bye bye!

Om en timme prick åker jag iväg till Norrköping först och därefter till Mjölby, enda till älsklingen! Grr, jag saknar dig!
Men jag återkommer i vilket fall den 29'e juli vilket står i gårdagens inlägg. Men vi hörs då i vilket fall så ni får ha det så utmärkt bra allihopa här hemma! Och ni andra också, som inte bor här hemma såklart. Puss fifään!

resande fot

Gick för det första en promenad med ena hunden ner till stan och satte in pengar på banken, nöjd! Åt frukost och umgicks lite lagom med mamma, gick ut och gick med Mickis och därefter ringde dessa trevliga människor från MediaMarkt, så jag och pappa dundrade ner till Norrköping och hämtade min självutlösare till kameran! :) Och den funkar i övrigt finfint! Därefter satte jag igång med att putsa fönster, 7 fönster hann jag med tills Mickis släpade med mig till konsum. Sen mja, jag har helt enkelt inte gjort något viktigt. 

Jag är nojjig, för precis allt! Vad föräldrar till vänner ska tycka om mig, vad pojkvännens föräldrar och släkt ska tycka om mig, vad alla tycker och tänker om mig. Jag får sluta upp med att vara nojjig helt enkelt, folk stör sig på det, och jag stör mig på mig själv, kan kanske bero på kasst självförtroende, vem vet? Men imorgon ska jag i vilket fall på pedikyr och kirra fossingarna, och klockan 3 åker jag med tåget till Johan, vinka av mig tack?, jag stannar där tills den 29'e och den 30'e åker jag tillsammans med bästa till Stockholm. Mycket att stå i men vi höööörs när jag kommer hem! Pusssss!


congratz dad!

Väcktes klockan 9 och åkte för att hämta mitt pass tillsammans med mamma, tills vi ska åka till Mallorca den 15'e augusti, wie! Kom hem och åt frukost för att därefter åka ner till stan med bror, köpa en massa presenter till pappa som fyller år idag, eller mja, igår i skrivandets stund. Mycket trevligt med massa folk och släkt och god mat! Runt 6 någon gång stack jag ut och var duktig, jag sprang först ut med lilla hunden och hem igen för att hämta andra hunden, gick fin fint men jag känner att träningsvärken kommer inte bli något att leka med imorgon bitti, men nu ska jag i vilket fall sova så jag kan gå upp skapligt imorgon, "powerwalka" till banken och sätta in pengar och därefter hem för att äta frukost, jag får se hur det går!
Puss&gonatt, grattis pappa! <3


skärpning!

Startade dagen med frukost och sedan åka till Stockholm och en massa undersökningar, jobbigt men det måste göras. Jag har i vilket fall blivit starkare i knät sedan förra gången, vilket är tre månader sedan, och jag var hos min läkare och diskuterade gnagandet i knät. Hon sa att jag ska fortsätta arbeta med mina övningar som jag hade innan, dock inte lika intensivt, efter 3 månader, i oktober ska jag mejla henne för att berätta hur det står till med knät. Om det inte gått över ska de spruta in tandläkarbedövning i knät, vafan liksom, ska man inte ha tandläkarbedövning i munnen?!
Men mja, om inte det går över då ska de spruta in kortison (?) i knät och om det inte förbättras då får dom klura ut något annat för att lösa allt trassel.
För att gå vidare från knä-ämnet som troligtvis inte intresserar någon så har jag varit ute och sprungit med hundarna, Bamse är slö och behöver träna, jag också för den delen, jag måste helt enkelt få någon slags fason på min själv innan sommaren är slut. Bort med en massa snuskig skräpmat och fram med frukt och grönt såklart, det har jag iofs lovat mig själv ganska många gånger, men man kan försöka! ;) Nu ska jag kolla klart på Allsång på skansen och därefter kanske gå en sväng med hundarna! Puss & gonatt!

wish me luck!

Dagen har tillbringats tillsammans med Fia från 2 till någon gång runt 5 och därefter köpt biljetter tillsammans med Mickis från Johan, icke kul! Men vi satte i vilket fall in mer pengar på mitt kort men detta jävla mojje-kort rent ut sagt har börjat cpa sig rejält nu igen så jag funderar på att få ett rejält utbrott på Sörmlands banken, hoppas dock att detta inte behövs utan att det löser sig. Jag har lyssnat slut på Coldplays nya album, Viva la vida idag också, fantastiskt album och om ni har kikat in till min bilddagbok så vet ni troligtvis att jag ska iväg och se dem då de är i Stockholm, den 17 september i år, tillsammans med Anna, Clara och Maria, trevligt I say! :)
Anledningen till att bloggen idag uppdateras så tidigt är att jag ska gå och sussa extremt tidigt idag då jag imorgon ska upp klockan 6 för att halv 7 åka bil till Sophiahemmet i Stockholm för att än en gång undersöka knät, fixa invaliditetsintyg, samt göra styrkemätningar och diskutera detta "gnagande" från insidan av knät, och då se hur man ska göra för att försöka få bort detta. Önska mig lycka till helt enkelt! :)

En sista fråga, är det någon som har någon som helst aning hur man svarar på kommentarer på bloggen?


rekord!

Dagen har varit full med promenader och spelande av KallaHa, riktigt skojsigt, dock förlorade jag de flesta gångerna. Var iväg tillsammans med mamma lite senare och inhandlade varor till onsdagen då jag ska baka cupcakes till pappas födelsedag! Jag ber om ursäkt för det oerhört korta inlägget, men nu ska jag ta och sova så att det snabbt blir tisdag och att det dessutom snabbar på till fredag. :) Jag vill även meddela att min blogg har slagit rekord i läsare, det tackar jag hemskt mycket för, keep up the good work! :D puss fifään!

Bara för att jag är så hemsk och tycker att liknande saker är roliga, mohaha!
http://youtube.com/watch?v=cUK4Al7wGLA
http://youtube.com/watch?v=99-MJOJadOs
http://youtube.com/watch?v=jXMBDdhOeMw

stop and think

Lugn dag med en massa blandat väder och många promenader, städade klart mitt rum på morgonen men med två hundar i huset som dessutom är långhåriga som innibomben så är det lika många dammråttor på golvet 10 minuter senare. Grillade tillsammans med Mickis och Ellen vilket var väldigt lyckat!

Vilken respekt har man för hundar egentligen? Inget illa menat mot alla så kallade kamphundar men man har ytterst stor respekt för dom till skillnad från en liten gläfsande tax, som man egentligen bara tänker: Bit du men du kommer bli bortsparkad på 5 sekunder och då är du död! Till skillnad från en stor doberman som går trippande fram med en munkorg över nosen så går man då hellre en stor omväg istället för att gå 2 meter ifrån hunden, trots munkorgen. Dessutom är det ytterst dålig respekt man visar mot hundrädda då det kommer springande hundar som är lösa, och svarar till de som blir påsprugna: Nej men han är inte farlig, han vill ju bara leka. Men tänk då folk som blivit påflugna någon annan gång blir det inte alls speciellt roande då en helt främmande hund kommer gläfsande emot en och vill leka, eller är det bara jag som fått denna tanke, jag som inte ens är hundrädd utan har växt upp med hundar och dessutom har två själv!? Stop and think!

I used to wander these streets

Billie the vision har släppt en ny skiva, dock lite sen uppdatering men i vilket fall som helst tycker jag att ni ska ta och lyssna igenom denna underbart älskvärda skiva, in på deras hemsida bara och lyssna på för fulla muggar. Låtarna som troligtvis kan vara de bästa på hela skivan är I belong to you och I miss you, jag är extas för tillfället,  underbart band, underbart album, underbar musik!

http://www.billiethevision.com/music.php

fame factory

Dagen har då gått ut på att storstäda rummet, till och med uppe på garderoben, rikligt med damm må jag säga!
Runt 4 kom David hit och umgicks, vi bakade maränger, som ehm blev ätbara men sanna mina ord folk, dom blev i miniformat och botten var i muffinsform, men ändå goda och ätbara.
Vi kikade en hel del på youtube, mest på barn som blir skrämda vilket är hysteriskt kul om man hittar rätt, kastade bollar med lillebror och därefter expressens sexualtest som ställningar osv, intressant, eller något. Resten av kvällen, det vill säga från 12 eller något fram till nu pratat med älskade Johan i telefon så jag ska alldeles strax knäppa av datorn och gosa ner mig i sängen. För tillfället kollar jag på en riktigt gammal dvd med material med Fame Factory, jag kan varenda text, + att jag skriver dessa till Fia, skojsigt! Riktigt kul att lyssna igenom sådan gammal skit, sitter och diggar med för fullt och som sagt, varenda text sitter *ler förnöjt*! Men nu ska jag dunka vidare med Utan dig - Peter Simson, så take care!

1408

Snabb dag och oerhört skönt och varmt, började med att äta frukost och därefter hjälpa mammsen med en hel del saker, gick ut en sväng med hundarna och la mig därefter för att sola så nu är  jag rejält fräknig och lite smått bränd över hela kroppen. Lämnade iväg klänningen till farmor så hon ska se vad hon kan göra med grejset, därefter åkte jag och familjen över till familjen Stahl för att äta god mat och se filmen 1408, allvarligt talat höll jag på att dö ett tag.
Nu är jag i alla fall hemma och helt vettskrämd, så för tillfället ser jag på American Pie - Beta house, underhållande eller så. Jag förstår allvarligt talat varför killar gillar filmerna och helst skippar jag faktiskt att se dessa med killar då kommentarer som "Shit vilka stor bröst hon hade", "Fan vad snygg" och "Henne skulle man inte tacka nej till", oerhört lätt slinker ur pojkars munnar, men i vilket fall så slipper jag se dessa med killar och jag slipper på så sätt sucka och tycka att dom är allmänt sega. Men nu har jag sagt mitt och nu ska jag och Fia prata vidare om "privata stunder" och kika vidare på AP!
Men puss va!


good girl!

Strålande solsken och perfekt dag faktiskt, började med att klippa klart häcken vilket jag började med för två veckor sedan eller så, därefter dammsuga huset och sedan torka golvet, jag tänkte såklart därefter gå ut och sola men icke, jag fick ta över gräsklippningen av pappa då mamma och han skulle grejja med poolen. 
Har försökt att slå en pling till farmor för att åka ner och lämna en klänning som hon mer än gärna skulle kunna få sy om, får se hur det blir med tanke på att jag har ringt 3 gånger och nada svar än så länge, till kvällen har jag i vilket fall ätit taccos tillsammans med familjen, trevligt I say! David skickade dessutom en liten länk, äckligt bra och nästan snuskigt med öronorgasmer!    http://youtube.com/watch?v=l8_R43XxBM4

Med tanke på hur mycket jag har gjort idag anser jag att Therese goes Good Girl!
Men puss!


fotosession, hej!

Dagen har varit oerhört lugn och faktiskt så har det inte regnat allt för mycket, det tackar vi för men lite mer solsken skulle absolut inte skada, i alla fall inte mig!
Jag har då varit ute med underbara Clara och tagit enormt mycket bilder, dock de flesta med hennes kamera så bilderna kommer säkerligen poppa upp lite tid och otid på bilddagboken, förhoppningsvis!
Absolut en värd dag som får 4 toasts, orsaken till att den inte får 5 är på grund av regnet såklart, vi gick alltså på picknick mot djulö och därefter en massa bilder på varandra som, faktiskt, blev lyckade. Därefter hemåt till Clara och se en liten stund av This is England, värd film! Och lite senare laga mat, kyckling och potatis i ugn med chillisås, mumma på det!
Kikade efter maten på Allsång på Skansen och fy tusan, jag skämdes allvarligt talat när dessa medeltids-människor började dansa och sjunga som tokar, visst, äldre ska också få ha kul men hallå, lite självrespekt får man väl ha. I vilket fall så tittade vi efter Allsång på filmen Walk the line, har aldrig sett filmen innan och jag må säga att den var oerhört bra, jag hade faktiskt trott att filmen skulle intressera mig nada men icke, så Therese har lärt sig något nytt idag.
Men nu ska jag tammetusingen sova eller något, så puss och godnatt!


skyltdockor, ideal?

Regnet har öst ner hela dagen och jag har endast vågat mig ut en gång för att sätta in pengar. Därefter har jag suttit här och bara tagit det lugnt, samt bakat kokostoppar, faktiskt väldigt lyckade.
Då jag var på stan fick jag syn på flera skyltdockor och jag har kommit fram till alla dessa är oerhört smala och ja, visst finns det männsikor som är så smala men om man tänker i min bana nu så finns det fler som absolut inte är så smala, likaså om man kollar i en  vanlig H&M katalog är de flesta modeller sjukligt smala. Om jag ska beställa eller köpa kläder och inte har  någon som helst möjlighet att prova kläderna vill jag helst se hur dessa kläder ser ut på mig, och inte på någon som är ungefär 3 storlekar under mig själv, bara några tankar som slagit mig.

Men nu ska jag ta och kika vidare på tv och vara allmänt social med mina föräldrar, och därefter ringer förhoppningsvis Johan <3
puss fifän!


My love!

Helgen är slut och älsklingen är nu borta igen, och ytterligare 12 dagar skiljer oss åt.
Dagarna har i vilket fall bestått av 3 månaders-firande, picknick, mys och en hel del promenerande och liknande.
På fredagen började jag, Mickis och Ellen grilla och till våran förvåning kom min granne ut på sin veranda utan tröja, grillen började brinna och det rök som inni bomben, men vid klockan 9 kom i alla fall Johan efter två timmar försenad tågresa, ingen toast till SJ inte! FY!

David "marulken" Hedberg fyller dessutom 18 idag, varför inte hälsa ett grattis till honom så glädjer ni honom, men grattis i alla fall från mig käre bror! Hoppas du fick en kaaaaanonbra dag!
Päronen har varit i sälen hela helgen för att spela golf och hela 4 gånger har dom ringt från tidnings-förlaget "Hälge" för att på alla möjliga dialekter försökt få tag i min mor och efter varenda gång jag svarat att dom kommer hem på söndag kväll sagt att dom ringer upp igen senare, svårt att förstå kanske?!
Men helgen har i vilket fall varit underbar och jag är för tillfället oerhört trött så på grund av det ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova!

Men puss!  

du är cool!

Dagen har bestått av att städa rejält mycket, gå ut i det fina vädret och sedan åka till stallet, men icke, jag åkte hem lika snabbt igen då totton var upptagen, men ska i vilket fall ut imorgon och rida istället!
Fler saker att göra imorgon är att åka till peking med mor  för att hälsa på bror som är på sports camp, hälsa osv och därefter åka hem för att vänta tills jag ska iväg och rida.

David: coolt
Therese: jomen nu började jag ju prata med dig så det blev ännu coolare
D: hahahahaha! ;D
T: coooooling där
D: du är också cool! :D
T: men inte lika cool som du
D: nej det förstås ;)

Men en trevlig dag i vilket fall så jag ska ta och sova nu innan den förstörs av något,
så sussa sött allihopa!
Nattinatti!


grillkväll!

Jag trampar snart mot min och Marias mötesplats för att sedan kila vidare till bussen och möta klassen,
sen åker vi till Erik i Österåker för att grilla! Trevligt I say!
Idag har jag bara varit ute och gått, hela dagen lång!  Men mer detaljer om vad som händer ikväll kommer troligtvis imorgon eller så. Men ha en trevlig och ytterst varm sommarkväll sålänge så talas vi senare!

take care peeps!