BUT NOW I'M LYING STABLE TO THE FLOOR

Jag tror allvarligt talat jag skulle kunna gifta mig med den här karln! Han verkar ju helt jävla underbar, sjunger speciellt, rolig, spelar gitarr och har sannerligen ett av Sveriges charmigaste leenden. Men okej Timo, om du är desperat så vet du att jag sitter här och väntar på dig, capish?!


GÅVOR ♥

Blender/mixer & hårddisk ♥ Mamma & Pappa
KNOKK-klocka (blå) ♥ Johan
KNOKK-klocka (vit, i efterskott) ♥ Lillebror
Eltandborste, ljus, tandkräm & blommor ♥ Farmor & Farfar
Pengar & lott ♥ Mormor & Morfar
Tallrikar ♥ Familjen Stahl
Pengar ♥ Familjen Vadeby
Presentkort H&M ♥ Svärföräldrarna Barbro & Thomas
Presentkort Åhléns ♥ Faster & Farbror
Örhängen ♥ Familjen Tolbäcken
Duschkräm, doftljus, läppglans, nagellack & hudkräm ♥ Familjen Olsson
Toaborste, toapapper, lott, choklad & faketatueringar ♥ Matilda & Anna

Det här är alltså alla mina fina presenter från gårdagen! Jag är helnöjd med allting men egentligen..är det verkligen så himla speciellt att fylla 19? Ingenting händer ju faktiskt, ett år närmare 20 och jag är nöjd!

HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF

Och så fyller jag tydligen år. Jag har redan fått en hel del fina grejjer men det är lika bra att vänta med att räkna upp allt tills sen, när man fått allt. En mer komplett lista helt enkelt. Nu ska jag fira mig själv, later alligators!

SUPER HOT GIANT ALIEN

Beroendeframkallade? Nej, inte alls. Inte en chans. Alla låtar sätter sig på hjärnan så nu väntar jag och troligtvis ett par andra katrineholmare på att dessa killar ska komma till stan, igen! Snälla, bara några gånger till! Klicka er in på deras myspace, och njut! Jag tror att jag är musikaliskt kär, funkar det? Här hittar ni dom!

KOMPIS DET GÅR BRA NU

Om ganska exakt nio dagar fyller jag 19 år. Det är en ganska värdelös ålder, precis som 17. Händer verkligen ingenting. Inget systembolaget och allt annat får man ju redan göra, boring! I och för sig kan man vara glad över att man kommer lite närmare den magiska åldern 20. Det är helt sjukt hur snabbt året har gått. Jag har hunnit vara på bal, tagit studenten och tagit körkort. Samt att jag haft ett förbannat roligt år, händelserikt, blandat med lite småtråkigheter. Jag splittrades ju trots allt från världens bästa klass, numera fd MP3. Men i övrigt rullar allting på just nu, jag börjar jobba lite smått på måndag och på torsdag om två veckor far jag mot varmare breddgrader i form av Málaga i Spanien. Fina grejer! Adios!

SHORTY


Aopp, blev väldigt nytt känns det som. Något ovant och mucho kortare än vad jag är van vid. Men jag gillar det i alla fall. Lite kortare än vad jag hade tänkt mig men det växer ut och med tanke på att mitt hår växer som ogräs. Nu klippte jag mig på Heaven Or Hell igen, jag har hittat hem! Thank you God!

LOVE HURTS WHEN YOU DO IT RIGHT

Jo, jag vet att det kommer upp många videos här. Men det här är fortfarande den sorgligaste videon jag någonsin sett. Erkänn att hjärtat krossas lite när man ser den här.


YOU CAN'T SEEM TO HANDLE ME


Bruden är så jävla grym så det finns inte! Är det något hon gör som blir dåligt eller är hon typ tjejen med guldrösten? Allt är ju bara så överjävligt bra! Om jag får tag i funktionärshelvetet på Peace and Love som gjorde att jag missade denna superkvinna ska jag garanterat strypa henne, that's a promise!

WHAT A WONDERFUL THING

Det är livsfarligt att googla på djurbebisar, speciellt kaniner. Allt med päls förutom råttor och liknande får mitt hjärta att rusa några slag och kan inte hjälpa det att ett litet "åååååh" med en mors röst kommer ur min mun. Hur sugen blir man inte att köpa en liten kanin och gosa med här hemma. Jag menar..kolla bara!

Finns det något sötare? ♥


PANIKATTACK

Ensam hemma med Lovisa och Boston, sex ljus i hela huset. Så gick en propp. KOLSVART i hela huset! Jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö. Väntade på att någon galning skulle komma inspringande med yxa typ. Men efter några minuter kom strömmen tillbaka i alla fall. Min puls är stabil nu efter att ha haft hjärtklappning i några minuter.

LET ME IN WITH THE SOUND OF YOUR TEARS

Gårdagen var himla trevlig. Faktum är att hela veckan har varit väldigt trevlig. I onsdag var jag och Lovisa ute och skakade loss, i torsdags fick jag besök av Matilda och vi satt och glodde på Titanic, färgade hår och snicksnackade, as usual. I går fick jag finbesök av Linn, god mat och en promenad sent på kvällen. Ikväll blir det lugnt tillsammans med Lovisa, lite film och något gott att äta. Än så länge har dagen varit fylld med lite städning, läsning av den nya boken och tvättande. Jag är snart på min tredje tvätt. Shit! Min mor kommer bli så glad när hon kommer hem! Kul att göra lite nytta här hemma ett tag. Men man behöver ju inte göra det till en vana..

SOMETHING NEW

Jo, jag har länge funderat på att färga håret mörkare nu när det blir höst och sånt. Men eftersom jag är så jävla feg efter att min älsklingsfrisör slutade körde jag en toning igår med hjälp av Matilda. Resultatet blev faktiskt väldigt bra, jag är helnöjd men jag vet inte om jag vill färga..vi får se


RIGHT BACK AT YOU

Till: Väninna
Sms: Träffade Ingela på stan i dag. Hon gick omkring i med barnvagnen. Ska man inte gå ned i vikt efter man fött?? Hon är likadan som gravid. Kram
Svar: Som du vet så föddes Milton för bara 3 veckor sedan. Inte så lätt att gå ner alla kilon så fort. Men när ska du föda?

JAG ÄLSKAR FELSMS.COM!

SKONINGSLÖST

Jag var barnvakt förut idag, åt Alex som är två år ungefär. Vi satt och tittade i någon lantbok och följande konversation följde.
- Mamma! säger Alex och pekar på kossan.
- Är det mamma? Är du riktigt säker på det? frågar jag i hopp om att han ska ändra sig.
- JAAAAA! svarar en strålande glad Alex.

Dagens ungdom..
Nu ska jag ut och bränna kalorier i form av rumpskak och total dans med bästa Lovisa. LATER!

SOULMATES

Jag och vår hund Boston har en speciell kontakt, nästan så vi läser varandras tankar. Det är nämligen så när jag berättar något kul och spännande för honom viftar han alltid svansen ruskigt hårt. Som man tror att den ska gå av, ungefär.
- Boston, den här veckan ska vi ut på långpromenader varje morgon, klockan sju, i raskt takt!
Inget svansdunkande.
- Nehe, i långsam takt då?
Lite svansdunkande, långsamt.
- Eller så stannar vi hemma och sover istället?
DONK DONK DONK DONK DONK, i snabb takt.

Yeah, that's my dog! ♥



PLANES

Det är inte bra att sitta såhär hela dagarna. Man får så många idéer i huvudet vilket har gjort att jag har jordens planer för mitt rum. Håll i er. Jag vill måla rummet totally white. Tror jag i alla fall. Det är fruktansvärt jädra snyggt i alla fall. Ny säng vill jag ha och ett stiligt skrivbord för omväxlingsskull så jag slipper sitta i sängen med datorn och få sådär äckligt ont i ryggen. Sen att mitt rum är litet och har en viss begränsad yta gör att jag troligtvis kommer få kasta ut min fåtölj är ju en helt annan sak. Eller så kanske jag kan blinka lite med min bror så vi byter den mot några hundralappar. Ett skrivbord behöver inte heller bli så svårt. Blinka lite åt mor och far och köpa en burk med svart målarfärg och voilá! Det här kan ju faktiskt bli riktigt snyggt, om man ger det lite tid och har en bra vän som hjälper till. Möjligtvis en som heter Matilda..

NO ANNA ANKA

Jösses, jag ska verkligen aldrig bli hemmafru. Johans semester är slut så jag är lite ensam här på dagarna. Bestämde mig igår för att gå upp vid åtta och gå en promenad, vaknade vid åtta och det spöregnade. KUL! Har istället tillbringat det mesta av dagen med 2½ men och nu ska jag baka kladdkaka åt hemkomne karl.