SAMMA VILLKOR VA?

Heliga Birgitta, shit vad jag har sprungit runt och uträttat saker idag. Hittade balklänning, en snygg bikiniöverdel och lite underkläder. Det är ju bara sådär helt okej när studiebidraget kommer. Just nu sitter jag i sängen, tittar på vår gamla musikal från när jag gick i nian.  H E R R E G U D ! Jag vet inte riktigt vad man ska säga faktiskt, men det är så sjukt kul att kolla på alla, så små! Det bästa med den musikalen måste jag säga var att jag under första veckan av de två opererade knät och skuttade runt på kryckor under hela nästa veckan, lovely! Dessutom var jag någon form av skådespelerska, eller ah, jag såg mig mest som en rekvisita. Jag var lite som en palm som bara fanns där, sa ingenting, gjorde inte speciellt mycket, bara fanns. Det fina var att läraren som hade hand om allting berättade för mig att "nej men du behöver inte oroa dig. Alla skådespelare får i princip lika många repliker och vi försöker fördela det lika". Vilken söt överraskning när jag kom tillbaka från sjukhuset och upptäckte att jag inte fått några repliker. Jag stod där bara som en liten rekvisita med en tung rock med massor av klockor, log och ett knä som var stort som en fotboll. Det är skoj vad knasigt det kan bli ibland, eller hur?!

Men ja, nu ska jag fortsätta på min hemska projektrapport,
later!

KIRRAT

Hemma igen från stan och lite skitsnack med Lovisa. Trevlig och god lunch och fick en hel del uträttat på stan också, dock ingen klänning inköpt men jag har nog löst det ändå. Tror att det blir okej i alla fall. Gick, som jag sa förut, runt med lite CVn och delade ut fem stycken av sju. Gick förbi sömmerskan för att kolla lite mer för min studentklänning och imorgon ska jag dit och ta mått och bestämma tyg. Det går framåt så att säga. Fick med mig ett par örhängen, en film samt tre stycken olika nagellack, inte illa pinkat. Nu ska jag skriva projektrapport och peppa lite för spinningen som är vid kvart över sex.

LUNCH

Gick upp för en och en halvtimme sedan. Gick ut med hundarna och åt frukost med mamma. Nu är det dags att dra sig mot stan för att äta lunch med Lovisa. Känns bara som jag äter och äter idag, haha. Jag ska nog springa runt en sväng på stan efter lunchen ändå, lämna in CVn, fixa mer med studentklänningen och införskaffa mig en klänning tills på lördag när det är 20årsfest. Men nu, lunch. Later!

100329

Några timmar senare och två stycken avbockade läxor har jag en huvudvärk som spränger så jag funderar på att kanske ta något att äta och lägga mig i sängen för att glo på lite Johan Falk filmer. Mja, det får nog bli min måndagskväll i ett nötskal tror jag. Nu är frågan, vad sjutton ska man äta?

POOR YOU

Inkorg/Utkorg
Till Erik 11.09
Jahapp, då har vi påsklov då :d
Från Erik 11.12
Ni kan bara sticka!
Till Erik 11.14
Sticka är skoj, men jag föredrar att virka :d
Från Erik 11.19
Jag har ingen bra kontring på det där^^

Och så har vi påsklov ja..
Jag och Matilda tar ut det lite i förväg bara för att vi är så jävla bra!
I övrigt lider jag med stackars lille Erik som har den sämsta praktikplatsen ever, trust me, I know!


100328

Söndag, älskade söndag. Har betat av min lista lite på vad jag skulle göra idag, städat rummet och dammsugit. Nu väntar lite plugg och vid fem blir det spinning för första gången på en vecka. Doesn't feel too good. Men på't igen som man säger. Imorgon börjar sista veckan på praktiken och även sista veckan innan lov, känns faktiskt inte helt fel. Påsklov alltså, känns som att det precis var sportlov, eller?! Men jag ska inte vara den som är den och klaga utan njuta fullt ut av mitt efterlängtade lov och gotta mig i att det ynka 55 dagar kvar till studenten när vi kommer tillbaka till skolan, om jag har räknat rätt alltså. Men med mina matematiska kunskaper ska vi nog inte hoppas på för mycket..

GRANSKNING

Herre gud, jag har suttit och glott på Uppdrag Granskning nu angående våldtäkterna som har varit aktuella ett tag, speciellt på facebook om jag har sett allting rätt. Kollar här. Jag blir så jävla frustrerad när jag lyssnar på alla kommentarer från alla vuxna människor. Förstår inte riktigt hur man kan resonera på det sättet och framförallt inte hur en präst kan säga att han tycker synd om pojken. Något som är ännu värre är hur alla verkar tycka att det är kul när reportrarna konfronterar de som har skrivit alla hot till tjejerna. Småfnissar och verkar bara så jävla omogna. Blir helt förvånad när jag hör hur folk säger att de hoppas att tjejerna blir våldtagna på riktigt, helt bombade verkar de vara i vilket fall. Med tanke på att pojken är dömd så är det väl något knasigt i alla fall, men vad vet jag. Jag känner ingen av dem men jag hoppas för guds skull att folk får lite vett i skallen och tänker efter lite innan man skriver något sånt här.

FRITZEL-STYLE

Matilda har åkt hem efter en heldag med fosterställning i sängen, Gerard Butler och lite småsnack sådär. Helt underbart. Men nu har hon åkt hem och ångrar sig som fan har jag hört, HAH! Skyll dig själv söta du. Nu sitter jag bara och funderar på att om jag hade tvingat Matilda att vara kvar hade jag inte alls haft såhär tråkigt. Jag kanske skulle ha hållit henne fånga här a lá Fritzel. Fast utan göra-barn-biten såklart.

Jaja, några filmer går det väl på tv och annars finns ju böcker...ehe, kan ju inte bli en mera lam lördagskväll verkar det som. Känner ett starkt behov av att gå ut och gå ännu en långpromenad, kanske inte så lång som förut men en lite tripp sådär. Verkar dock inte som att någon sate är på, så jag får väl sitta här som en rugguggla och tyna bort. LATER FELLOWS.

MR BUTLER

Jag och Huldis har en Gerard Butler dag, typ. Vi har precis glott klart på The Ugly Truth och nu ska vi kolla på P.S I love you. Känns ju faktiskt väldigt bra att sitta och glo på den snygga karln en dag som den liksom. Nu ska jag återgå till filmen och böla en skvätt kanske, vi får se vad som händer. Vi tröstar oss med att han är någon av de snyggaste som finns, HAH!


LAST NIGHT

Jaha. Vad ska man säga om gårdagen? Det roligaste på kvällen var nog spelet Galenpanna, förstår inte riktigt varför jag inte har spelat det förut men det var en ny upplevelse i alla fall. Jag blev Hugh Hefner, Anna blev Robert Pattinson, Matilda blev GB-gubben och Maria fick bli Hitler. Därefter bar det ut mot krogen. Vad säger man? Alla är så himla små känns det som, eller så är det jag som har blivit en riktig oldie. Att det var roligt skulle vara att ljuga så hårt att risken finns att tungan trillar av. Inge vidare vill säga, men sällskapet var grymt och bilturen hem som Erik bjöd på var likaså.

"Men anna, man behöver inte klämma sin pojkväns finnar" - Maria
"Han har ringaaaah om thaaa fingaaaah" - Therese

Nu ska jag ut på en långpromenad med Boston och Matilda,
later.

SENT FOLK

Planen: Att vara här, hos mig klockan 18:00.
Nu: Klockan är 18.20 och inte en kotte är här.

Tror att det går i klassen att komma sent, varenda gång dessutom, haha! Alltid en kvart eller mera. Men fint folk kommer sent, I guess! ♥

P.S

Nu är det efterlängtad fredag. Lite halvt knasigt har jag och tre klasstjejer svängt ihop en utekväll som inte sitter helt fel. Eftersom att de kommer om cirkus 40 minuter så känns det som att jag borde fixa till mig lite, typ som i att duscha och såna saker. Efter det ska jag börja peppa, såsom jag aldrig har peppat förr. Ha en jävligt bra kväll allihopa!

p.s puss som fan på spontana saker d.s

NÄSTA ANHALT FREDAG

Åh shit vilken dag. Pluggade när jag kom hem och tog en powernap innan jag mötte Linn, den gjorde susen i alla fall. Vi gick på långpromenad i en timme och kilade vidare mot Sultans och köpte med oss lite fika hem. Åt mat och satt ett bra tag och pratade, det är så roligt när gamla minnen kommer upp. Nu är jag snart redo för sängen men eftersom jag inte börjar förrän vid två imorgon är det ingen brådska att sova än. Men man kan ju förbereda sig i alla fall, så man är redo ifall den ultimata tröttheten infinner sig. Later fellows!

IT BELONGS TO US

Så fucking jävla bra!


TONIGHT I HAVE TO DO IT

Helt okej aktiv dag i alla fall, dock ingen som helst träning. Däremot har jag fixat min och Matildas lunch för imorgon, eller ja, en del av den i alla fall. Grahamsbullar, dessa står nu och jäser för fullt för andra gången och sen ska de in i ugnen. Känner verkligen att jag måste duscha sen, mitt hår är dödsrisigt och jag behöver piggas upp lite för att klara av att skriva klart novellen senare. Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag drack kaffe eller något annat uppiggande, men det är ju dumt att vänja sig vid något som är dåligt för kroppen, eller hur? Gud, nu låter jag som Anna Skipper. För att kompensera upp det ska jag äta en grahamsbulle så fort de är klara, med extra ost på, HAH!

N.S

Okej, we are still packing upp knark...fem rullar hann vi med idag och nu är det nio stycken kvar. Det närmar sig i alla fall. Jag har varit nere på stationen och hämtat tågbiljett till den 16e när jag, Johan, Lillan och Josh åker på Nikola Sarcevic i Örebro - grrryyyyymt! Nu har jag hjälpt mamma med maten ceasarsallad. Nu väntar vi mest på att pappa och Rasmus ska komma hem så vi kan äta. Tills dess ska jag och mamma kolla på Trubbel i paradiset, har hört att den ska vara bra, sounds good to me!

TALENTED

Sisådär, nu har jag varit ute och övningskört i några timmar såhär på måndagskvisten. I övrigt gick körningen helt grymt bra, känner mig lite som en naturbegåvning faktiskt! Ungefär i alla fall. Nu ska jag bara ta det lugnt och glo på Tusenbröder, skriva klart novellen och påbörja min projektrapport som ska vara inne innan påsk. Lika bra att börja direkt så man inte sitter och såsar, eller hur? :)


100322

Måndag. Vi fick en ny uppgift på praktiken. Packa en slags massa som har en konstistens man skulle kunna jämföra med mjöl blandat med grädde, det liknar kokain blandat med något som gör det lite klumpigt, 40 gram i varje påse ska det vara. Idag har jag packat 280 stycken påsar och lär fortsätta med det resten av veckan. Shit vad jag vill ha helg. Men väldigt skönt så man slipper gå hemma och göra ingenting. Nu har jag i alla fall suttit på körskolan en stund och klarat ett trafikprov och ska, så fort pappa kommer hem med min fulltankade bil, åka ut och övningsköra en sväng - long time no see.

LETS GO

Jag tar tillbaka det jag sa om att det kunde bli en helt okej söndag. För det verkar det verkligen inte bli. Det är helt grått ute (för ovanlighetens skull) och jag orkar ingenting. Känns som att jag bara sitter och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag ska iväg på spinningen. Egentligen borde jag skriva novell no. 2 i svenska C så jag försöker hitta lite inspiration trots att jag redan har en helt okej handling i huvudet, jag ska bara få ner den i fingrarna och låta det rinna ut i tangenterna. Så, hey ho, lets go!

MORNING

Gårdagen var himla bra. Trevligt sällskap och helt okej filmer, White Fang och någon slags remake av filmen Liftaren. Vid den sistnämnda bestämde jag och Matilda att vi inte ville se mer så vi satt bakom en tidning istället och gömde oss, mycket bättre det. Alla åkte hem runt ett-tiden efter att de flesta av oss låg och halvsov i soffan.

Idag är det plugg som står på schemat och vid fem ska jag ta mig ner till Friskis och köra ett baspass med spinning. Låter ändå som en helt okej söndag tycker jag. Men nu ska jag allt ta mig ur sängen och äta lite välbehövd frukost. OVER AND OUT!

PIKAD?

MSN-konversation med älskling

therese säger:

yeeees
du har en smartis till flickvän  
aaaaight?!
johan säger:
jag har en flickvän iaf :D

Ska jag ta det som en pik eller vad?! ^^

INTE OK

Lovisa har precis åkt hem och jag sitter och beklagar mig över att min frisyr verkligen är så sjukt snygg nu och jag vet att jag kommer vara tvungen att duscha bort den om ett tag. Fan, livet är verkligen inte rättvist ibland. Dagens i-landsproblem här alltså. Gårdagen var...väldigt fin. Vi tog oss hem, somnade runt 5 och vaknade klockan 8. Inte alls okej. Men jag sitter i alla fall och glor på Fucking Åmål som går på TV1000 och funderar på att gå och duscha. Så, jag sitter nog här ett tag och sen släpa mig till duschen.

PEPPIGT

SHIT, jag är verkligen skitpepp för ikväll. Jag och Lovisa ska som sagt ut och vi lär möta flera andra antar jag. Blir så sjukt jävla bra. Nu ska jag leta kläder för kvällen, sätta igång lite partymusik och invänta mitt sällskap. Ha en fin fredagskväll vänner!

TIME TO GO

Okej, nu sticker jag på stan med mammsen för att leta galakläder till henne. Och kanske ett par strumpbyxor till mig själv. Hopefully!


100319

God morgon!

Ställde klockan på 10 och vaknade kvart i, låg då och snoozade ett tag och gick därefter upp och åt frukost. Skönt med lite sovmorgon sådär. Nu har jag varit ute med hundarna och putsat skorna tills ikväll. Jag har turen att det är Aladdin på Disneychannel, yey! Tänkte försöka komma på vad fasiken man ska ha på sig ikväll. Jag har lite idéer men ändå inte. Jag måste köpa strumpbyxor också.

SNILLEBLIXT

Jag fick precis J O R D E N S bästa idé. Ni kan inte ens förstå hur bra den är, ojojoj! Jag kom faktiskt precis vad jag ska ge Johan i två årspresent. Det bästa är att det inte kostar någonting, inte för att jag har något emot att slänga ut pengar på loverboyen men ja. Det här kommer bli grymt i alla fall. YEAH! Fan vad bra jag är ibland alltså...♥

H E L G !

Åh shit, jag är helt slut. Känns som jag har flängt runt hela dagen men det har jag ju verkligen inte. Med tanke på att jag låg och halvsov hela förmiddagen fram tills klockan var 5. Efter det har jag varit på spinning, provat min nya inpackning från Lush och tagit det lugnt. Nu funderar jag på om det vore klokt att lägga sig och glo på film kanske. Planer för helgen då, imorgon ska jag ut och fara med Lovisa mot kvällen. På lördag är jag ensam hemma eftersom mamma och pappa ska iväg på Katrineholmsgalan och lillebror ska iväg till någon kompis. Så det är jag...och hundarna. Tack och lov räddar lite klasskompisar upp min kväll och kommer över och glor på film. På söndagen blir det till att ta det lugnt och vid 5 återigen lite spinning. Fint avslut på en förhoppningsvis fin helg. Nu ska jag glo på White Fang, lite förberedelser inför lördagen. XOXO

A SLAP IN THE FACE

Kändes inte speciellt bra i morse när man pallrade sig upp halv åtta för en lektion vid halv nio som endast är en timme lång. Kändes som en bitchslap ungefär. Jag och Matilda var sociala och åt lunch med Maria, Rasmus och Sebbe i skolan, kollade igenom tidningen, hämtade våra studentkläder vi skickat efter och gick därefter hem. Liksom helt okej dag bara. Nu har jag legat i sängen, frusit och glott på film sedan jag kom hem. Så det är precis vad jag tänkte fortsätta med tills jag ska iväg och träna spinning, vid halv 6. CYA

OM IGEN

Nä fan, jag blev inte nöjd med krönikan så nu ska jag skriva om den samtidigt som jag glor på Fuskbyggarna. Känns som att det blir en himla mycket tv-tittande i dag. Men det är himla bra avslappning och även kanon plugg-frid att titta på tv eller lyssna på musik när man ska koncentrera sig. Eller i alla fall jag känner så. Nu ska jag skriva så att fingrarna brinner och tangenterna glöder. Wish me luck!

100317

Nu, några timmar senare har jag äntligen skrivit klart min krönika. Tror jag i alla fall. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd med den eller ej, ska istället låta den ligga ett tag och sen läsa den och se hur det blir. Nu har jag bänkat mig för Halv åtta hos mig och hoppas på ett roligt program, behövs för att liva upp stämningen lite. Helge Skoog är ju det bästa i hela programmet, helt klart! Så nu ska jag luta mig tillbaka, se på programmet och bläddra i ELLE och Ikea-katalogen. XOXO

240 KALORIER

Började dagen med att gå på en mässa på Safiren, kändes ganska värdelöst med tanke på att jag bara var där i en kvart. Så oerhört jädra varmt och mycket folk med vinterkläder på sig, ingen bra kombination direkt. Jaja, jag fick med mig någon broshyr angående ledarskap inom scouterna...Efter mässan stack jag mot Friskis och tränade där ett tag, 20 minuter powerwalk, 10 minuter spring = 240 kalorier! Dessutom fick magen en genomkörare också, grymt av mig! Stack hem och duschade, åt ett litet mellanmål och nu har jag suttit fast här i sängen sedan dess. Med Elle-tidningen, med min planering, med krönikan i svenska b och med novellen i svenska c. Nu skickade jag iväg pappa för att handla mat tills senare, kycklingtacos. Precis samma som jag och älsklingen tillagade i lördags, mums!

BLÅSOR

Ska alldeles strax gå och nanna på kudden, är helt slut efter spinningen där ser kändes som jag brände bort hälften av mitt ass. Inte speciellt sant dessvärre men det är ju kul att man får glädjas i 60 minuter och i alla fall hoppas att någonting händer. Jag sitter och har lite klädångest nu istället, för något som inte är förrän om närmare 3  veckor, hur ovärt är inte det på en skala? 1-10? Typ en sjua. I vilket fall - en födelsedagsfest där en 20åring ska firas vid namn Emelie. Jag har kikat runt lite och det verkar som att det blir någon form av tunika/oversizetröja. Så länge jag inte hittar någon slags festblåsa som i så fall kommer som ett mirakel, värsta Jesus-grejen.

Samtliga plagg kommer från Kan Dee.


FAME MONSTER

Någon mer än jag som hört Lady Gaga's nya låt med Beyoncé? Telephone heter den visst och i mina öron klingar den sannerligen grymt bra! Den barnförbjudna videon har jag inga större åsikter om. Den enda åsikten jag har är att Beyoncé är ju den snyggare hälften av de båda i den här videon. Men lyssna och se vad ni tycker, bara så ni vet är det INTE samma video som jag pratar om. Just so you know!

Gaga - You know what the say? Once you kill a cow, you gotta make a burger.
Bey - You know Gaga? Trust is like a mirror. You can fix it if it's broke.
Gaga- But you can still see the crack in that motherfuckers reflections.


WANTED; SKRIVARE

Nu när allting går så himla bra, jag har precis skrivit klart mitt CV och mitt personliga brev. Överlyckliga Therese försöker skriva ut allting så att jag kan skicka ut det till alla de företag jag har tänkt söka jobb och sommarjobb på. Vad händer då? Guess! Skrivaren strejkar! Hur otroligt är inte det?! Jädra skitskrivare. Känns som den här skrivaren vi har nu aldrig riktigt har fungerat så det kom väl inte som en större chock direkt, men i alla fall. Jag som var så pepp.

IN SWEDEN WE CALL IT VÄRT

Vilken värd dag på praktiken; kom dit, städade upp efter igår och fick gå hem. SLUT! Efter tjugo minuter...tänk på hur många olika sätt jag skulle kunna tillbringa den tiden istället, som att sova till exempel. Istället gick jag och Matilda ner till stan, åt lite frukost på Sultans och traskade runt och letade festblåsa till mig, misslyckat uppdrag tyvärr. Jag gick och satte mig på körskolan med musik i öronen och gjorde tre stycken godkända prov - WOHO! Jag känner att körkortet börjar närma sig och ingen är gladare än jag. Nu ska jag sitta här och plugga ett tag och få lite skolaarbete gjort tills jag ska på spinning, klockan 6 men i alla fall. Det gäller ju att vara förberedd...

ALLA DESSA KLÄNNINGAR

Åh, jag håller på och glor på student- och balklänningar. Det är ju helt otroligt hur svårt det är alltså! Studentklänningar är jag lite mer på det klara med än vad jag är om balklänningar, skitsvårt ju. Vad ska man ha för färg? Jag börjar få lite ångest inför det här, och ja, jag vet att det är tre månader kvar tills det är den dagen men jag är en person som gillar att ha saker och ting planerat och väldigt strikt. Så, den här veckan ska jag allt få med mig någon och glo på balklänningar. Jag tror i alla fall att jag har hittat en bra butik att vända mig till. Det är ju ett steg på väg i alla fall. Och angående studentklänning tror jag minsann att jag ska sy upp en så fort jag vet vad jag ska ha för "form" på den. Kan man få magsår av sånt här?

Klänning t. vänster från Asos, i mitten Driolas balklänning som var så himla fin! Till h. klänning från forever 21!


HAPPY GIRL

Just nu, jag är lyckligast i världen! Någon mer som ska med? HUH?!


SLEEPY

Time to sleep.
Jag har suttit och knepat med trafikprov nu och faktiskt klarat ett. Jag är lycklig! Tänkte alldeles strax krypa ner i sängen och läsa lite i boken Sanningen om diamanter av Nicole Richie. Den är lättläst och verkar faktiskt väldigt bra. Men som sagt, sov gott allhopa! Hoppas ni har haft en bra helg!

YEEEES!

Nu har jag sett trailern för Eclipse, den tredje filmen i Twilight-sagan, Ljudet av ditt hjärta. Jag kan dock inte påstå att de inte har gjort sitt yttersta för att få alla nyfikna på filmen. SKITTRÅKIG trailer helt enkelt. De har ju liksom tappat allt bra och spännande från boken. Jacob vill få Bella, Edward vill ha kvar Bella - BORING! Lite annat vill man väl ändå se eller, jag hoppas för guds skull att filmen är bättre än trailern, eller hur man nu ska säga. Men hörrni, den 30 juni kommer den ut, längtar!


FINA HELGER

Ännu en otroligt fin helg tillsammans med Johan, och nu är han borta igen - precis som så många gånger innan. Vi har varit på stan och i Norrköping, haft myskväll och lagat kycklingtacos. Hejjat på lillebror i hockey som vanns med 8-5 och glott på Melodifestivalen. För att sammanfatta alltihopa så har det varit en brabrabrabrabrabra helg.

I övrigt sitter jag och tittar på The Hills nu i sängen, försöker bevara lukten av Johan i kudden och få några teoriprov gjorda. Och bara för att säga det så verkar den här jädra Spencer helt fucked up i huvudet. Förra avsnittet jag såg slog han till någon kille för att han hade skickat sms till Heidi och berättat att Spencer flörtade med bartendern, helt uppenbart att han gjorde det. Och i det här avsnittet beter han sig som en femåring. Idioto!

PEKING

Åh, sista dagen på praktiken för den här veckan. Kändes hyfsat skönt när våran handledaren frågade om det gjorde något att vi fick sluta vid lunch. Ehe, skulle inte tro det. Skapligt ont i fingrarna efter att ha skavt bort våra fingeravtryck med att placera papper i alla satans kuvert. Blir förhoppningsvis klara på måndag. Nu ska jag ta och fixa till håret lite så jag ser någolunda presentabel ut i Norrköping. Jag är på jakt efter ett eller två par jeans, nytt schampo från Lush och kanske något mer. Vi får se vad jag hittar och kommer hem med. Have a nice friday!

100311

Nu har jag nött trafikteori hela eftermiddagen/kvällen. Grymt gjort av mig! Nu, innan jag ska sova ska jag belöna mig själv genom att spela yttepyttelite The sims! Imorgon blir det praktik och vid fem far jag mot Norrköping och möter upp baby. Gå en liten sväng på stan och efter det åker vi hem hit igen för en fin helg. Sleep tight!

RIGHT BACK AT YOU

Jag läste precis tidningen Fredag. Det står att Anna Anka, i radioprogrammet Vakna med the Voice hade 'attackerat' Elin Woods angående hela den här otrohetsaffären. Hennes kommentar var att det är Elins fel att Tiger går till någon annan eftersom Elin inte har tillfredställt honom tillräckligt. Och då förstår hon väl att han går till någon annan...Jo men eller hur...Den här tanten, kärringen, satmaran har aldrig varit stor i mina ögon men nu när hon säger något sånt - så sjunker hon ännu mer i mina ögon, minst några hundra mil. Med tanke på att hon har sagt att både hon och hennes man, exman?! har varit otrogna så säger väl det sig självt att hon inte varit speciellt uppvaktande mot Paul heller. Det leder mig ofattbart snabbt mot ordspråket; Man ska inte kasta sten i glashus...Tänk på det du Ankis.

SKIT

Hemma sedan några timmar sedan och inte mycket har hänt på praktiken, samma gamla vanliga (läs P3, lagt i papper i kuvert och kollat på roliga namn). Nu sitter jag istället med trafikteorin som jag hatar. Jag vill ha körkort nu. Det är väl bara att plåga sig själv någon månad och ta det där förbannade kortet någon gång. Blir bara så himla arg på mig själv att jag inte tar tag i det tidigare, anledningen ligger nog i att jag inte förstår något av vad jag läser och skulle mycket hellre ha någon cd och lyssna på för att lära mig något. Jag lär mig mer genom att lyssna än att läsa, ja! Men som sagt, jag ska trösta mig lite, ta en dumlemuffin, kolla på en bra film och sedan göra några fler körprov.

COUNTDOWN

25 dagar kvar till två år ♥

26 dagar kvar till påsklovet

37 dagar kvar till Nikola Sarcevic konsert

47 dagar kvar till Kanarieöarna

94 dagar kvar till STUDENTEN!

Nu tar vi nya tag.

LAYLA GRACE

Jag hamnade lite hastigt och lustigt på twitter och hittade en intressant och väldigt tragisk sida. Layla Grace är en tvåårig flicka i USA som har diagnoserats med neuroblastom. Cancer. Den vanligaste formen av cancer hos barn som också har en otroligt hög dödlighet. Från Texas barnsjukhus driver hennes föräldrar en twitter och en blogg. De berättar om att Layla har blivit sämre och kan inte sitta upp av sig själv längre. Hon vill varken äta eller dricka. En fruktansvärd läsning som skär djupt i hjärtat. På bloggen finns även en massor av bilder på Layla, otroligt vacker flicka som inte ska behöva lida såhär. Igår vann cancern över Layla. Hennes mamma skriver:

Layla went to play with the angels early this morning.
Rest in peace precious Layla. 11/26/2007 - 3/9/2010

Vila i frid fina Layla Grace.
Mina tankar går till din familj och anhöriga ♥

P3

Tredje dagen på praktiken och samma väder idag också. Man kan väl hoppas att vädret håller i sig tills vi slutar praktiken så kanske våren har kommit för att stanna. Jag och Matilda fick sitta med alla dessa papper idag också, fick lunch en aning tidigare och på tillbakavägen svängde vi förbi Coop på Kvarnen för att köpa muffins som smakade diskmedel. Dagens bästa nurå; vi hittade frekvensratten på radion!!! Äntligen, igår satt vi nämligen och lyssnade på hemska radio Sörmland. Jag menar, vem vill höra om att kommungubben har sökt till Robinson. En sak om han kommit med men hallå, han har ju bara sökt. Det är vad jag kallar att ta ut segern i förskott! Nu fick vi istället lyssna på underbara P3, med allt vad det innebär. Lycka! Dagen ska jag tillbringa med allt plugg jag har att göra, börja skriva en rapport och lite annat roligt. Have a nice day everyone!

COME TO MAMA

Okej, jag råkade kolla lite i H&Ms Focus! This seasons accessories. Inte klokt Therese! Och speciellt inte när man har tänkt spara pengar istället för att spendera dem. Jag är lite, lite, lite sugen på en av väskorna och även ett par byxor, suck. Ett par görsnygga skor skulle inte heller sitta helt fel, dessvärre är de högklackat och den enda högklacken jag har gått i var sånahär lackskor som jag hade på julafton. Sedan dess - nada. Möjligen kilklackar. Så, lite skor, lite armband, sjalar, väskor och andra våriga/somriga saker får mer än gärna flyga från H&Ms lager hit, ner i min välfyllda byrå, please?!

CEASAR

Puh, hemma från spinningen med gott resultat. Grymt svettigt och jobbigt, men samtidigt skönt såklart, i alla fall efteråt. Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och därefter hjälpa mamma med maten, det vankas ceasarsallad, how fucking awesome is that?!

SUNGLASSES

Andra dagen på praktiken och vi fick sortera papper idag, massor massor och återigen massor av papper. Känns som jag har någon form av träningsvärk i armen. Men vi fick sluta tidigare och det är ju aldrig fel. Strålande solsken ute i alla fall så jag slog på stort och drog på mig ett par solglasögon, dagen till ära. Man måste ju passa på är det ändå är sol ute, eller hur? Nu hade jag tänkt plugga lite innan jag ska iväg på spinning vid klockan sex. Cya later alligator.

100308

Några timmar senare har jag bockat av en hel del på min att-göra-lista för den 8 mars. Känns väldigt bra faktiskt. Nu har jag satt in en ost och skinkpaj i ugnen och väntar på att den ska bli klar. Jag känner mig på ett grymt humör när allting går så himla bra. Åsa ringde förut och kom med det glädjande beskedet att resan vi hade tittat på hade kommit upp igen så vi bokade direkt. I april åker vi till Corralejo på Kanarieöarna och ger ett försök till att bli lite solbrända. H O P P A S. Nu tänkte jag springa och bädda rent i sängen och därefter sätta igång med ett cv och lite trafikteori. Ha en bra måndagskväll babes.

HELLO SUNSHINE

Första dagen på praktiken avklarad, har lite skrivkramp i tummen men det var ändå väldigt helt okej att vara där. Allting gick snabbt och handledaren var en man som man omöjligt kan ogilla. Jag och Hulda knallade hem till henne och fixade lunch, våfflor. Mätta och belåtna, skrev ytterligare några stycken etiketter och klistrade upp på hyllor där alla böcker på företaget står. Därefter var det slut på dagen, jahapp! Gick hem i solskenet (stanna, snälla rara du) och skottade snö, läs smält snö, med lillebror och plockade in ena tomten som hade stått på samma ställe lite för länge. Nu åkte han istället in i garaget och lär få stå där till december i år. Men våren är på G, jag är glad och känner att vårhumöret kommer infinna sig i min kropp snart. I alla fall om solen fortsätter stå i och snön smälter. Nu ska jag göra något mindre skoj och börja städa rummet, och plugga.

MOVING MY ASS

Hemma igen, som vanligt på söndagar. Imorgon börjar praktiken och jag måste säga att jag ändå är lite pepp, jag har turen att få vara med Hulda i fyra veckor, dumt att klaga, aight? Jag och Johan spelade Monopol förut...från och med nu så slutar jag spela Monopol. Börjar istället med realistiska och roliga spel såsom Fia med Knuff och sånt. Mucho bättre. Sitter i övrigt och glor på klädhögen jag spred ut precis när jag kom hem, den har legat sådär ett tag nu och börjar kännas en aning störande så istället för att packa upp när jag kommer hem ifrån en trevlig söndagsmiddag hos family Tolbäcken så ska jag dra min arsle här ifrån, fixa den utspridda packningen och bädda sängen så det blir skönt att krypa ner sedan och sova efter att ha bokat en solsemester och badat spa-tunna. Slår vad om att jag har en mycket bättre söndag än vad ni har, har jag rätt eller har jag?! Nej, jag tänkte väl det...

100304

Vilken dag alltså, har inte gjort så mycket annat än att blivit fotograferad, ätit och därefter har jag bara duschat och ätit. Dagen har gått väldigt snabbt med andra ord. Jag fick reda på att jag fick VG på provet jag skrev innan jag for till Sälen i Naturkunskap. Väldigt okej tycker jag i alla fall. Nu på kvällen har jag suttit och läst om hur man fixar till en bloggdesign, det börjar klarna i huvudet lite så tills nästa vecka ska jag försöka få upp en ny design. Det blir ett väldigt stort projekt för mig eftersom jag aldrig har gjort något liknande. Let the game begin. Eller hur man nu ska säga.

QUESTIONS

Listan har jag lånat av Driola
Namn • Anna Therese Pettersson
Piercingar • Öronen
Tatueringar • Yes, min lilla, lilla på vänster fotvrist
Längd • 166,5 cm
Skostorlek • 39
Hårfärg • Brunt
Fräknar • Får alltid massor när jag solar, älskar det!
Motto • Leva bör man annars dör man

Kär • Oerhört ♥
Önskar du att du bodde någon annanstans? • Jag skulle aldrig tacka nej till Göteborg, eller Linköping
Tycker du att du är attraktiv? • Jag är nog inte rätt person att bedöma det
Dricker du? • Det händer väl
Röker du? • Nej, aldrig gjort, kommer aldrig göra
Vilket schampo använder du? • Rehab från Lush, underbart!
Vilken parfym använder du? • Into the blue - Escada, Deep red - Hugo Boss och många fler
Vad är du rädd för? • Många saker, men framför allt att inte kunna leva upp till människors krav.
Gillar du att tvätta? • Jag lärde mig för några veckor sedan och det är ganska kul faktiskt
Gillar du berg- och dalbanor? • Vem gör inte det?

Senaste...
Filmen du hyrde? • Inglourious Basterds & I love you man med älsklingen
Filmen du köpte? • 500 days of Summer
Låten du hörde? • She's got you so high - Mumm-ra
Låten du laddade ner? • Det är ju olagligt...
Personen du ringde? • Mammsen ♥
Personen som ringde dig? • Johan ♥
TV-program du såg? • Efterlyst
Personen du tänkte på? • Anna Anka...

Favorit...
Låt • Kan inte ha en favorit, har istället massor
Sak att göra • Leva livet
Sport • Volleyboll
Dryck • Vatten
Kläder • Sommarkläder just nu i alla fall
Film • Väldigt bra fråga, men The notebook är en klar favorit
Bil • C30
Serie • Sex and the city

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? • Ja
Gråtit över en flicka? • Ja
Ljugit för någon? • Ja
Varit i slagsmål? • Nepp
Blivit arresterad? • Nepp

Antal...
Gånger du varit kär? • Räknar två
Gånger ditt hjärta brustit? • Tänker du spela medlidande eller?
Hjärtat brustet på grund av dig? • Donno
Tjejer du kysst? • Girlfriends ≈ några stycken
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? • Ett par stycken i alla fall
Gånger ditt namn varit med i tidningen? • Så mediekåt är jag inte så jag räknar


Senaste...
Boken du läste? • Håller på med Andreas Carlson - Låtarna som skrev mitt liv, riktig skitbok faktiskt
Personen du fick e-mail av? • Min engelsklärare, Brenda
Personen du fick brev av? • Förra året fick jag ett paket som innehöll en av mina Fjällräven-jackor
Personen du fick sms av? • Johan tror jag
Gången hela din familj åt middag tillsammans? • Förut idag
Saken du köpte? • En snygg tunika från H&Ms Blues-kollektion, NOM!

YOU'RE PRECIOUS TO ME

Your skin and bones
Turn into something beautiful
D'you know you know I love you so
You know I love you so ♥

Ett år och elva månader.


KIRRAT

Jösses, nu har jag pluggat häcken av mig. Har även fått hjälp med lite CV och liknande saker av snälla Driola, nu ska jag bara skriva ihop något bra och skicka ut till så många jag någonsin kan. Skrivit tal har jag gjort också, till svenska c. Nu ska jag börja stänga ner här så att jag hamnar i säng relativt tidigt så att man inte är så barnsligt trött imorgon när man ska upp. Skriva ut ett arbete, borsta tänderna, tända lite ljus och krypa ner i sängen. Det låter väl ändå helt okej eller va?

Sleep tight.

NEW THINGS

Nu har jag kommit hem från skolan och träningen, duschat och ätit och sitter och gör lite läxor. Shit vad jag vill ha ett lyft här i bloggen, en totalrenovering. Det är absolut inget fel på den designen Cissi gav mig för några månader men jag är en sån person som gillar förändringar ganska ofta. Det gäller allting, speciellt mitt rum och det mesta som jag har runt omkring mig. Jag har några idéer om hur den ska se ut och har hört med Clara om att ta den nya header-bilden imorgon då hon fotar mig och några till för en uppgift hon har i sin fotokurs. Jag hoppas det blir bra så får jag väl läsa in mig lite mer på hur man fixar och trixar med designer. Lär bli spännande!

Over and out.

TRAINING

Jag känner mig duktig och bra. Jag har packat träningskläderna tills imorgon direkt efter skolan, trots att jag vet precis hur hungrig och hur mycket magen brukar kurra den tiden så ska jag banne mig släpa mig ner och bränna fett. Dessutom har jag bokat in mig på pass torsdag på Friskis och ännu ett nästa tisdag. Det är ju inte en helt fel början i alla fall. Min träning har dalat lite på sistone sedan vi kom hem från Sälen, då jag och pappa tränade på väldigt bra faktiskt. Men som sagt, nu har träningen dalat och så kan vi ju verkligen inte ha det när sommaren närmar sig. Nu ska jag fanimej följa upp min träning med både vägning och mätning, GO ME! Jag kommer börja träna med mamsen på Nautilus där det blir styrketräning, fylla på där med lite simning eftersom jag har fritt inträde i simhallen. Och så fortsätter jag med de olika passen på Friskis. Bara snön smälter ska jag börja springa igen med Boston, både han och matte har lagt på sig under vintern, no good. Lite koständringar tror jag inte heller skulle sitta fel men vi får se hur länge jag orkar så det är mycket bättre att börja med träningen och därefter, om jag orkar, fylla på med kosten. Vi får helt enkelt se hur länge jag orkar bränna fett.

DONE

Nu har vi hittat en resa som låter väldigt intressant. Slutliga skedet kommer på söndag när mamma och Åsa har glott lite på jobb och liknande som kan komma i kläm. Men det blir av i alla fall, jag är lycklig!

PLANER

Nu är jag i behov av värme! Lite bättre blir det nog ikväll då Åsa och Tuva kommer över och kollar på resor tills april. Jag kommer föreslå Kanarieöarna och Tunisien. Jag vill verkligen utomlands nu, mitt mål är att komma iväg i alla fall två gånger i år. Gärna till lite nya platser som är varma runt ja, april månad och kanske tidiga maj, har ni något förslag får ni väldigt gärna tipsa lite. PUSSSS!
P.S Matilda hälsar hej, D.S

PARTYMOTORIK VOL.3


TOMORROW

OH SHIT! Jag har hunnit en hel del idag faktiskt, otroligt. Tvättat har jag gjort samt pluggat en hel del. Känns skönt att det än en gång börjar tunna ut och bli en lite mindre hög. Tack och lov! Imorgon har jag sovmorgon till 11.15 och jag tänkte passa på att göra en grymt god och härlig frukost. Jag är en riktig frukostmänniska som klarar sig på en frukost runt klockan 10 fram till klockan 5 på eftermiddagen. Johan gör en himla god äggröra som jag inte riktigt förstått hur man gör än men någongång ska jag nog lära mig. Men tills imorgon blir det kokt ägg istället, jag låter äggröran göras av proffset istället.

FINDING THE PERFECT MATCH

Jag tror att jag har blivit en smycke-tjej, ni vet en sån som har ringar, armband och halsband. Halsband ändrar jag väldigt sällan utan håller mig för det mesta till det underbart fina och betydelsefulla guldhalsbandet jag fått av min farmor. Det föreställer en droppe som min gammelmormor har haft, och ett litet hjärtat där bredvid. Jag trivs helt enkelt med det och det ser konstigt och naket ut om jag inte använder det. Armband och ringar har kommit till i min ägo allt mer under de senaste veckorna, jag har aldrig tyckt vidare mycket om armband utan har mest tyckt att de stör mig när jag skriver eftersom jag har både klocka och armband på höger arm (JA, höger och inte vänster). Jag tror det ändrades när jag fyllde 17 och fick ett fruktansvärt fint armband av min älskade Johan och har börjat använda armband mer och mer sedan dess, även om det har varit en seg utveckling så har jag vant mig vid att ha något som hänger och dinglar längs handleden när jag skriver, både på datorn och med penna. Och så ringar, I LOVE IT! Det är så äckligt jävla snyggt enligt mig och en najsig ring kan lyfta en hel outfit som annars är väldigt tråkig. Nu är jag alltså ute efter fler ringar, eftersom jag just nu bara har en i min minimala samling, känns något trist att bara kunna ha en enda ring som man dessutom bara kan ha till svart då den skär sig till alla andra färger. Den är stor, oval och chockrosa - ungefär. Så nu ska jag banne mig på ringjakt, wish me luck! Next stop; H&M, Cocoo och något annat roligt, har ni förslag på sidor där det finns snygga ringar?

Ring från cocoo.se/