FALLING LIKE A STAR

Träning nu vid två och nu återstår det att se vad kvällen bjuder på. Det verkar som att det blir en vända till Harry's. Det brukar alltid vara trevligt och kan behövas nu innan jag drar till Torsö imorgon med la familia och tar det lugnt där till söndag. Johan har envistats om att få upp mig på vattenskidor, om jag överlever eller inte återstår att se. Men jag får helt enkelt bjuda på mig några vurpor och lära mig falla snyggt. Lika bra att börja träna på det direkt. Ciao!

LOVE

Åh jag blev så himla glad när jag fick se MITT foto i Katrineholmskuriren. Jag fotade ju som sagt Hasse och Åsas bröllop för två veckor sedan och det verkar ju som att de blev nöjda i alla fall! Alltid roligt att se. Jag är himla glad för att bilden hamnade i tidningen.


A.BLICK

Äntligen började det klia i fingrarna efter att få illustrera. Så jag tog en av mina favoritbloggerskor och knåpade ihop en liten illustration under dagen. Angelica Blick heter den här snygga damen och ni hittar hennes blogg här! Hoppas ni gillar den.


URSÄKTA RÖRAN

Jag blir tokig på bloggdesignen. Visst är det kul att se något byggas fram men när det inte funkar blir jag fan tokig. Men jag ska göra det bästa av situationen och sitta och trixa lite mer och försöka få till den i alla fall. Men...nu ska jag umgås med mitt hjärta. Over and out.

FÄRGLÖS SOM EN TÅR

Om jag någon gång gifter mig vill jag att någon sjunger den här, likadant som Carolina Wallin Pérez. Om inte Kent är tillgängliga alltså.


DET VAR ETT TAG SEDAN

Lite långledigt från bloggen och övriga världen känns det som. I söndags åkte jag iväg till prinsen och på måndagen åkte vi ensamma till sommarstugan. Spöregn och åska ena dagen och strålande sol den andra, lite kvalitétstid med varandra, helt enkelt. Firade pappa i fredags när han blev ett år äldre mot pensionen, 45. Senare på kvällen hade vi en tidig reunion med bästa fd MP3, magisk kväll. Igår gifte sig Hasse och Åsa så jag agerade fotograf samt servitris. Gick finemang och inga missöden om man bortser från den störtskur som for över Katrineholm några timmar efter vigseln. Nu sitter jag med huvudvärk och funderar på att ladda in alla möjliga bilder från den gågna tiden för att senare få upp dessa här, eller om jag ska sova en liten stund, en powernap innan maten. Vi får se, något klokt kommer jag nog fram till.

WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED

Är det det här som kallas magi?


ECLIPSE

Känns som att jag har kört bil heeeeela långa dagen. Med andra ord gick bilen igenom besiktningen, yey. Har hunnit med en hel del också, handlat, hämtat bror, snackat bröllop med Åsa, tränat, duschat och vid halv 9 ska jag iväg och se Twilight Eclipse. Låt oss se om den är bättre än New Moon, det hoppas jag i alla fall. Men upp till bevis liksom.

SKA VI BILDA FLYTTFIRMA?

Det var ganska coolt att köra bil själv, även om det är en stor skåpbil jag åker runt med just för tillfället. Jag släppte av pappa vid ishallen och åkte iväg ensam för att hämta upp Matilda. "Fan, jag har körkort", var det mesta jag hann tänka. Imorgon ska jag besiktiga min bil, volvon, och efter det ska jag köra bil tills dess att händerna blöder. Just nu får jag nöjja mig med skåpbilen aka våldtäktsbilen (eller som Matilda sa; fan Therese, ska vi bilda flyttfirma med den där bilen?) , i alla fall tills imorgon runt 12 ungefär. Sen jävlar!

KÖRKORT!

KÖRKORT FÖR I HELVETE! Jag tror jag smäller av, sitter och ler/skrattar för mig själv och kan inte sluta. Jag är bara så jävla glad, nu kan jag slappna av. Nu kan jag ta mig vart jag vill i min lilla volvo, jag bestämmer själv. Jag kan skjutsa runt pappa, mamma, lillebror och hundar. ÅH, jag är så sjukligt glad! TACK till Anna och Batu, världens bästa körlärare! JAG HAR FÅTT KÖRKORT!


LA MUSICA

HOFFMAESTRO & Chraa - So do you [Slimi Jimi Bubby Boy]
Magnus Weideskog - Förlåt
Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie
Robyn - Dancing on my own
Oskar Linnros - Från och med du
Andreas Grega - Imorgon
Kent - Skisser för sommaren

TJUGOSJU

Du får mitt hjärta att snurra i rätt riktning, ♥


KNAPPT LEVANDE

Jag är hemma igen efter 6 dagar av kärlek, budskap och musik. Peace and love 2010 var grymt! Vår resa kantades dessvärre av småsaker som tappade armband och uppskurna tält. Men shit happens. Nu sitter jag nyduschad i min alldeles egna säng och ska åka till morfar och gratta honom. Jag tänkte mest säga att jag lever, sliten men jag lever. Bilder kommer upp så småningom. Nu tänkte jag blåsa håret och fixa lite till. PEACE & LOVE!