UTGÅNG

Min julafton var mer än bra, riktigt bra till och med. Nu ska jag istället försöka få lite ordning på mitt rum, duscha och vänta tills mormor och morfar kommer. Det blir en liten julafton här också. Senare kommer Matilda, Maria och Anna och då blir det utgång. In i dimman som man säger. Väldigt trevligt ska det nog bli, jag har det liksom på känn! Johan kommer också ikväll, förhoppningsvis. Om vädret kan bli lite mer...körvänligt så att säga.

Nu: DUSCH!

GOD JUL!

Jag tänkte bara hoppa in här och säga GOD JUL ALLIHOPA! Hoppas ni får en hejdundrande bra dag!

Just nu är dagens bästa: Jag öppnar ett paket som är ifrån pappa.

Pappa säger: Vad var det för något?

Jag svarar: Ett presentkort på Scorett...

Han frågar: Jaha, ifrån vem?

Ehe...


DANFÖREDAN

WOW, snart julafton. Ganska sjukt att december har gått så snabbt ändå, lite overkligt. Jag har umgåtts med Maria ikväll, glott på The Holiday och haft det sådär tjejigt trevligt. Nu har jag laddat upp med filmer, Spy Kids och Robotar. Dessutom en hel drös med tidningar som jag inte hunnit läsa än. Men det blir en väldigt fin danföredan. I övrigt sitter jag och funderar på vad man kan ha för accoserarer (svåraste ordet att stava?) till nyårsklänningen. Den är ju helt svart och känns lite trist att bara ha..svart. Har ni några förslag kanske så är jag ytterst tacksam för alla möjliga tips, om det så är smycken eller koftor.

Ha en fin kväll nu!
Puss

IN MY ASS

Okej, alla julklappar är köpta nu! Äntligen. Jag tillbringade mestadels av min eftermiddag tillsammans med Lovisa på stan, julklappsshopping som sagt och nu är jag hemma. Fann min efterlängtade klänning från Style by stars på sängen. Vad ser jag när jag öppnar paketet? Jo, nummer ett: Det var en stor reva i tyget, nummer två: När jag väl hade fått ner dragkedjan, fick jag inte upp den igen. Så pissigt så det inte finns. Usch. Inte nog med en lång leveranstid som, enligt dom, ska ligga på 5-9 dagar vid lagervara (IN MY ASS HELLER!) kommer efter en månad och en och en halv vecka. Då kan man inte ens få en klanderfri vara utan måste retunera. Nej, jag är ingen ängel just nu för jag är jävligt förbannad. Tur för dom att jag köpte en "reserv"-klänning i veckan, så mycket tråkigare, men...det får väl gå. Nu ska jag dammsuga, hej!

LAST NEWS

Filmtittande, körkortspluggande, tidningsläsande, msnsnack med b-friend, kontocheck, bildredigering, planering och isvattendrickande. Det är vad som har fyllt mina senaste timmar.

Nu: Sova

BACK TO NORMAL

Tillbaka till vardagen så att säga, i alla fall för några dagar. Allt uteblivet bloggande har kommit av att min fina pojkvän har varit här sedan i lördags. En himla massa mys och aktiviteter såsom snöbus (jag låg mest i snön och skrattade, medan Johan gick där stolt över att jag inte fick ner honom - fusk), filmtittande och ja, lite tid med varandra helt enkelt. Nu sitter jag istället här, i en alltför stor säng och läser en fin lapp om och om igen. Nu ska jag slänga in lite bilder på datorn från kameran.

Hörs senare.

SLEEP TIGHT

Inget besök hos Mejmans, däremot träning på Nautilus och efter det lite hockey, a-laget hade ju match och som den dotter som tillhör en hockeyfamilj är det bara att gilla läget. Inte för att jag klagar, men det måste väl ändå finnas varmare och lugnare sporter? I och för sig är jag glad att min lillebror inte spelar bandy, för det är kallt om något! Jaja, jag sitter och illustrerar lite på en bild av ännu en karl, lite roligare att få känna utmaningen så att säga. Lite småsaker kvar, som...tatueringar. Samtidigt som jag gör detta glor jag på Musikhjälpen. Inte helt fel måste jag säga. Men ögonen börjar korsa sig nu så jag funderar starkt på att stänga av här och knyta sig. Jo, det låter som en jävligt bra idé!

Sleep tight!

STYLE BY...

Som ni kanske vet har jag beställt en klänning från stylebystars att ha till julafton. Deras leveranstid ligger på, enligt dem, 5-7 dagar på lagervaror. Det har nu gått en månad och fem dagar sedan jag beställde min klänning och jag som gärna har saker och ting i ordning i tid börjar bli ganska nervig nu. Därför skickade jag ett mejl förra veckan och frågade om klänningen ens var skickad, jag fick inget svar. Jag skickade därför ännu ett mejl i förrgår för att hoppas på att mitt mejl hade krånglat, dessvärre har jag inte fått något svar nu heller. Så istället tänkte jag ringa och fråga vart klänningen har tagit vägen, gissa vad? Jag kom till en röst som sa att jag skulle trycka på ett eller två beroende på vad jag ville. När jag hade tryckt på den önskade knappen kom jag till ännu en röst som sa: Om du har frågor angående (exempel) press och marknadsföring, mejla den här adressen. Hur bra är det liksom? Inte alls, det finns alltså ingen chans att kunna få kontakt med dem. Det känns ju för jävla tryggt...

JULLOV

JULLOV!

Äntligen lite chans att sova ut och ta det lugnt, umgås med pojkvännen, familjen och vänner man aldrig hinner med annars. I skolan har vi lekt jullekar hela dagen, finemang. Och resten av dagen/kvällen ska jag tillbringa nere i ishallen, a-laget har tydligen match och jag ska vara där nere. Mamma och jag ska också åka ner till Pia och sitta där ett tag. I annat fall ska jag bara ta det lugnt och längta tills imorgon, love! ♥



I HATE YOU ALL

Något som gör mig så förbannad är folk som inte sköter sina djur. Matilda skickade precis en länk från Aftonbladet om en hund som hade blivit så vanvårdad att den hade liggsår, klorna hade inte blivit klippta på väldigt länge, frätskador från sitt eget urin och tandköttet var fruktansvärt infekterat och pälsen helt tovig. Inget djur ska behöva bli mittskött, eller hur? Om man behandlar sin hund på det här sättet är man dum i huvudet och förtjänar livet lika mycket som en pissmyra, å andra sidan är det också ett djur så man kan väl säga att djurplågare förtjänar livet mindre än en pissmyra. De förtjänar att bli avrättade med ett fett pannskott.

Bild lånad från Aftonbladet. Klicka på bilden för att komma till artikeln.


GISSA BLOGGERSKAN

Ser du vem det föreställer?
Isåfall tycker jag du ska kommentera det i fältet! :)

091217

Hemma för ett tag sedan från backen, var helt grymt kul och nacken hindrade mig som tur inte från att åka. Lite trist dock att ingen annan än några från våran klass dök upp, men skyll er själva. Vi hade i alla fall för jävla kul! Nu sitter jag här i långfillingar och stor tröja och glor på Sex and the city-filmen. Riktigt fint avslut på en fin torsdag.

Det som skulle förgylla min helg nu extra mycket är om min darling skulle kunna komma imorgon natt istället för tidigt på lördagen...snälla ♥

PULKARACE

Näst sista dagen i skolan, jag klagar inte alls, inte på en fläck ens. Nu sitter jag och funderar på hur mycket kläder man ska ha på sig tills man ska ut. Våran klass ska nämligen åka pulka, 5 år på nytt liksom. Min nacke gör ont idag men jag har överlevt. Jag känner att jag ligger lite efter med julklapparna, men tack och lov kommer baby i helgen och då ska vi till Tuna Park och se vad vi kan införskaffa oss. Vi hoppas på det bästa.

Nu ska jag leta långkalsonger och termobyxor.
Hörs sen!

AOUCH

Okej, jag klarade halva spinningen. Sen kände jag mig lite för illamående, yr och ajaj i nacken för att fortsätta. Gick hem, åt och duschade istället, mycket skönare. Bönar och ber att det ska gå över tills imorgon så jag kan köra fullt ös på spinningen då istället. Just för tillfället har jag svårt att ens vrida huvudet. Skoj. Nu ska jag lägga mig och glo på SATC-filmen och läsa tidningar.

Ha en bra kväll.
Seeyaaaa

BOM

Onsdagen done och nu är det bara torsdag och fredag kvar i skolan. Yey. Idag var det filmtävling på schemat för medieprogrammet, vår klass kickade allas ass och vann mot ettorna och tvåorna, det blev tredje året i rad som vi vann, lite bra är vi ju! När jag gick hem drog jag årets första vurpa och BOM, där låg jag på marken, platt och fin. Nacken gör äckligt ont och nu funderar jag allvarligt talat på att strunta i spinningen jag bokade har uppbokat senare. Men vi får se, så länge jag inte tuppar av är det väl lugnt..

Hörs sen!

FAIRYTALE OF N.Y

Har fått undan lite plugg men verkar som att det blir ännu mer imorgon. Nåja, jag har ju bara mig själv att skylla i vilket fall. Jag sitter och lyssnar på jullåtar i massor, lite skönt när det är snö ute så man får lite feeling i det hela liksom. I alla fall tycker jag ni ska lyssna på den här av The Pogues. Den är galet bra, lite smårolig text och svängig, som min mormor skulle säga. Nu ska jag lyssna en sista gång och sen börja göra mig klar för natten.

NIGHTY!

DONE

Hemma från träningen, jösses vad jag är död nu. Nästan i alla fall och nu väntar en lång dusch med skållhett vatten samt ångning av ansiktet, ansiktsmask och lite tid att göra läxor som ska in tills fredag. Det kommer inte dröja förrän klockan är 12 känns det som.

Däremot skulle det inte göra så mycket om veckan skyndade på lite tills fredag <3

DÖD SNÖ

Varför känns det som att dagarna bara springer förbi? Kanske för att det blir mörkt så snabbt kanske, skoldagen gick snabbare än snabbt med endast tre lektioner och vips, så var man här hemma med Matilda och glodde på en film som heter Död snö. Jag får förövrigt sitta själv och kolla klart på den, och för att kanske nämna vad det är för någon film så är den en norsk skräck-komedi som handlar om zombies. Ehe..Jag ska snart iväg på spinning, dock inte alltför pepp när det är svinkallt och MASSOR av snö ute! Snön klagar jag inte på, men det kunde väl varit lite varmare ändå?

M. ERIKSSON

Jag har läst ut min 24'e bok för i år, två böcker i månaden. Jag är en bokmal, ja. Jag har troligtvis ärvt min mors gener på det stadiet, med tanke på att pappa inte har läst en enda bok i hela sitt liv, möjligtvis Helge-tidningar och Jakttidningar. Det var i alla fall den sista boken i serien Gömda jag läste. Den var dessvärre inte alls i klass med de föregående tre utan var ganska barnskriven och lite för enkel. Serien å andra sidan är fruktansvärt bra, boken Gömda är helt klart bäst, Asyl blir endast en upprepning, Mias Hemlighet är också fruktansvärt bra och nu som sagt Emma - Mias dotter är lite för simpel för min smak.

WE COULD BE HEROES

Några timmar senare sitter jag med datorn i knät, en massa ny mattekunskap som egentligen en person i trean på gymnasiet ska klara. Men inte jag, strunt samma. En massa mattekunskap, mätt och nyduschad. Samt huvudvärk. Jag sitter och glor på Svenska Hjältar och är sentimental. Det är lite som Extreme Home Makeover faktiskt, ett riktigt bölprogram.

HUNDRASJUTTIONIO

Dagen är slut känns det som, det är mörkt och det som återstår av dagen är en privat mattelektion med barndomsvännen Adam, samt en lång dusch och middag. Jag var till en sömmerska här i stan förut och kollade lite med studentklänning och enligt henne var det inte några som helst problem. Så när jag har klurat klart på alla småsaker jag är osäker på ska jag dit, välja tyg och ta mått. Jag känner att jag är grymt på G nu! Men skönt att ha klänning och hår klart, då är det bara ett halvår kvar. Närmare bestämt 179 dagar kvar tills studenten! IIIIIH!

LUCIA

Ännu en ny vecka full med plugg och träning, mit vecka fylls tack och lov med glädje när veckan är slut på fredag av att min loverboy kommer, dessutom är det ju lov. Nu på morgonen har det varit luciafirande i aulan av estet-klasserna. Lite trist att lärarna spelar men jag tycker ändå att det var helt okej värt att lyssna på. Något mer som är så jävla tråkigt är när äckliga människor som knappt förtjänar att gå i skolan förstör så mycket. Man vill sparka dem mellan benen och spruta pepparspray i ögonen, och hoppas att de brinner i helvetet när den dagen kommer - ungefär. Inte riktigt men min slutsats är att om man inte gillar firanden på något sätt ska man inte gå och förstöra för andra och framför allt folket som framför det. De förstör bara.
Nu väntar en lektion med tidningen och därefter...SLUT. Dagen kommer gå åt att plugga matte, jag riktigt skuttar av glädje. Over and out!

ÅNGNING

Nu ska jag göra något jag aldrig gjort förut, ånga ansiktet. När jag och darling var i Göteborg köpte jag några vitamin-tabletter för ansiktet man ska ha i ansiktet som tydligen ska bli bra. Jag ger det en chans och hoppas på det bästa. Wish me luck!

I CONFESS I'M A SINNER

Den där eviga söndagen har börjat. Då man inte gör någon förutom att gå runt i mjukisbyxor och hoppas att helgen startar om på nytt. Jag har brutit min trend på hur min söndag vanligtvis ser ut och har tagit på mig ett par jeans, varit ute och busat med hundarna i snön och gått en promenad med dem. Nu är det tänkt att jag ska börja plugga lite smått och få lite gjort och dessutom ta och ånga ansiktet som jag sagt att jag ska göra hela helgen. Det ryktas också om att den lilla trollungen Tuva kommer hit runt fyra. Det blir ett helt okej avslut på en söndag tror jag nog.

Nu gör jag som Matilda, nöter The River om och om igen!
Bra grejer!

091212

Det verkar som att min helg blir att isolera mig från allt mänskligt i princip. Om man bortser från min familj. Jag har gjort fyra punkter av min tio punkter-långa lista. Jag får väl försöka ta mig i kragen imorgon och göra klart de resterande sex punkterna, sådär lagom roligt på en söndag också. Men vad gör man inte för alla punkters skull? Den senaste timmen har jag glott på Robinson med familjen, dock har jag mest haft nosen nere i min bok jag för tillfället läser - Emma, Mias dotter. Men jag missade inte vem som åkte ut i alla fall, äntligen den satkärringen som är så jobbig. Nu hoppas jag att sorken som bara kisar åker ut nästa gång.

Nu: Johan Falk

NOSTALGI

Ett x-antal timmar senare är mitt rum renare än någonsin. En miniommöblering blev det också, den här gången utan Matildas hjälp. Första gången ever. Tanken var ju att jag skulle ut till damen nu men jag kände att tiden har sprungit iväg lite, jag måste duscha och lite så innan jag är klar. Så nej, det får bli en annan gång. Nu sitter jag istället och putsar naglarna, lyssnar på Regina Spektor och funderar på att installera lite The Sims skivor för att uppleva lite nostalgi. Annars blir det en väldigt lugn kväll för min del, laga mat tillsammans med min lillebror åt föräldrarna. Avancerat blir det också...taccos.

Hörs senare.

TWITTER

Vaknade sådär lagom i morse, halv 12. Den tid som är perfekt att vakna på i helgen. Åt megafrukost och läste om allt daltande i tidningen om att Tiger Woods ska sluta med golfen, eller i alla fall ta en paus. Samt det "hemska" att Eriks flickvän stod kvar för länge på scen. Nej, jag är inte på bra humör som ni kanske märker, blir förhoppningsvis bättre när jag åker till Matilda i skogen lite senare i dag, förhoppningsvis åker i alla fall. Nu ska jag ut med hundarna i kylan och därefter försöka organisera mitt rum i form av städning.
Later.

Förresten har jag börjat twittra. Jag börjar förstå principen i alla fall.
http://twitter.com/youresuchastar

DUVEHOLM KICK ASS

Fredagen är snart slut och jag har glömt min lilla blogg. Vi jobbade flitigt på med tidningen under skoldagen, övningskörde hem efter en seg sistalektion. Tackar Gud för att han uppfann skolfotbollen mellan Duveholm och Linden som för övrigt Duveholm piskade Linden ganska rejält i, 6-3 slutade den. Nu på kvällen har vi haft finfrämmande av halva familjen Andersson, ätit gott och glott på Idol. Erik vann, inte speciellt chockerande men Calle är grym i alla fall, likaså Erik.

Nu ska jag istället krypa ner i sängen och glo på en bra film, tänka på frukosten för imorgon och förhoppningsvis sova. Hoppas på en jävligt bra lördag.

091210

Spinningen gick kanon. Efteråt gick jag hemåt och gick ut med hundarna efter som min far hoppar på kryckor just för tillfället och inte kan göra många knop här hemma. Duschat har jag också gjort, lite ofräscht om jag inte hade gjort det kanske. Ansiktsmask och det och nu sitter jag och försöker komma in på Friskis hemsida. Dessvärre står det att mitt inlogg är ogiltigt? Jag fattar ingenting, jädra skit också! Men imorgon ska jag allt gå ner och fixa och trixa, kanske ge en eventuell utskällning också, vi får se.

Som jag sa förut har jag en pojkvänsfri helg, känns lite knasigt. Funderar på om jag antingen ska vila från all mänsklig kontakt eller om jag ska försöka strö mig med människor så mycket som möjligt. Jag får se hur jag gör.

16.30

Känns som att det blir färre och färre inlägg här i bloggen för varje dag. Men det får jag väl ta ikapp i helgen när det blir min första pojkvänsfria helg på ett par veckor. Skolan gick ju bara fjutt, och sen var den skoldagen borta. I stort sett var det så. En helt okej dag i alla fall, om man bortser från alla sura miner hela tiden. Men det orkar man väl inte bry sig om? Nu sitter jag och äter lite mellanmål här i alla fall och väntar på att spinningen ska närma sig. Lite ska man väl hinna peppa sig också innan dess. Dock är jag inte speciellt pepp än, kylan gör det ju inte direkt bättre heller. Nu återgår jag till mellanmålet och peppningen.

MOTIVATE ME

Jag har tillbringat hela dagen med Matilda, ytterst trevligt. Vi hade en rejäl nostalgi-tripp bak i tiden till Good Charlotte, kollade på dvd med dem och ja, njöt. Inget fel på de karlarna i alla fall, inte enligt oss i alla fall. Ehe. En långpromenad gick vi också, hurtigt värre. Nu sitter jag istället i sängen, har jordens magont och funderar på att krypa ner i sängen direkt snart,  eller efter en dusch. Men först och främst ska jag lyssna på Good Charlotte - The Motivation Proclamation. Inget fel alls med mitt beteende just nu, jag har bara en liten crush. En liten bara. Som jag och Matilda säger (vilket har blivit vårat favoritord just nu, betyder typ MUMS): NOMNOMNOM!

OLDIES

Jag har länge länge länge undrat över hur fanken man gör bilder till oldies. Alltså att de ser äldre ut. Nu hittade jag lite på moderskeppet och hittade en helt okej guide. Donno men jag är ganska nöjd, bra för att vara första gången.


MIXING

Hemma, nyduschad och hungrig. Spinningen gick finemang men av någon konstig anledning mår jag dåligt om jag äter för sent och blir yr och illamående om jag äter för tidigt. Knasigt. Men nu sitter jag i sängen bland massor av kuddar och äter fil och banan. MM. Nu ska jag ta och glo lite på film. Kika på studentklänningar håller jag på med, dock ingen som faller mig i smaken men en hel del snygga modeller man kan kolla vad det kostar att sy upp en i alla fall.

NU: Film och trafikteori, bra mix!

091208

Tisdag. Vad händer på tisdagar egentligen? Inte ett skit här hemma i alla fall, pappa är uppe i Stockholm och opereras så jag har lagat mat åt mig och bror. Snart ska jag sticka iväg på spinning i en timme och få ur mig lite energi. När jag senare kommer hem ska jag leta efter studentklänning (som jag inte ens börjat med än) och därefter plugga teori. Kanske få lite skolarbete gjort också.

Hörs senare.

OPS, MY BAD

Jag gillade verkligen den här måndagen, tills för en kvart sedan. Jag tänkte göra en god gärning som jag gör i stort sett varje dag och gå ut med hundarna en liten sväng. När vi har gått så vi kommer ut på grusvägen där vi alltid går kommer en liten jävla terrier, okopplad och full fart. Och ja, Boston är kanske inte den bästa att springa på sådär bara och det blev ett jädra liv. Den lilla terriern var dock inte speciellt kaxig när jag i min fina förvirring råkade dänga till honom med tygskon och ännu mindre kaxig när Bostons käft började glappa. Tur för'n att matte är så jädra stark, rena rama superwoman alltså. Typ. Men i vilket fall, efter kängan och käftglappandet ilade den iväg med svansen mellan benen, rätt åt den enligt mig. Oss attackerar man inte ostraffat. Nu sitter jag bara och undrar: Vem fan låter sin hund gå okopplad när man inte har pli på den? Och ännu jobbigare är att jag kommer ha dåligt samvete för att jag inte ringde polisen eller något. Men förhoppningsvis är husse och matte ute och letar och den lilla fula terriern kommer hem. Hopefully!

MÅNDAG

Första skoldagen på fyra veckor, skönt att starta lite långsamt och segt med två lektioner. Utvärdering av praktiken var det också, det blir inte nådigt för dem att läsa den utvärderingen jag skrev. Sen var jag duktig och skrev på ett matersättningspapper också, duktiga jag. Nu sitter jag hemma istället och lyssnar på olika versioner av Hallelujah. Tänkte dammsuga och fixa lite på rummet och senare tillbringa all min tid att plugga trafikteori. Det behövs så att jag kan få det där förbaskade körkortet någon gång!

Hörs sen.

K.MOSS

En av världens snyggaste kvinnor.

Bilder lånade från google.


GENOMGÅNG

God kväll! Jag övningskörde hem ifrån Johan, gick galant och jag börjar vänja mig vid mörkerkörning nu. I fredags kom Lillan och hämtade mig på stationen och vidare mot pizzerian. Vi blev smått uppraggade av pizzakillen som jobbade där men nej, vi brydde oss inte speciellt mycket om honom. Därefter satt vi och hejjade fram Calle i Idol och Johan kom runt 11 och då blev det Flickan som lekte med elden. Johan blev så rädd vid en scen att jag trodde han väckte hela lägenheten, klockan halv 1. Duktig pojke. I lördags handlade vi mat och förberedde hela dagen tills Johan och Lillans föräldrar kom och fick trerätters. Skaldjurssoppa med vitlöksbröd till förrätt. Oxfilébiff, potatisgratäng, tsatsiki och sallad till varmrätt och till efterätt blev det panacotta med tre smaker. Ljus choklad underst, mörk choklad i mitten och hallon överst. Helt galet gott!

Nu är jag hemma i alla fall, lika skönt som vanligt men samtidigt saknar jag min gris.
Nu ska jag glo på Filip och Fredrik och längta till sängen.
Over and out!

LOVESTORY

Något jag glömde nämna igår:


Jag och min baby hade 20 månader igår.
Jag känner mig trygg i din närhet och blir lugn av dina hjärtslag ♥


POSTJÄVEL

JÄVLA SKITPOSTEN! Fy fan vad jag hatar er. Presenten jag hade beställt tills idag är skickad och det står på POSTENS hemsida att den även är levererad men tro fan att den inte är det. Usch, jag blir så arg. Presenten ska hit idag om de så ska skicka en stackars praktikant och leverera den. Men om den ändå inte finns här kommer inte Johan och hans syter och hämtar mig. Posten har då förstört hela min helg, tack så jävla mycket. Skitföretag!

LOVE-WEEKEND

Fin dag, lite julkallt sådär men himla mysigt. Kladdkakan är medtagen till praktiken och här sitter jag ännu en gång och bränner skivor. Det som irriterade mig mest nu på morgonen var att en av mina handledare kläcker sig ur nu att han ska ha 30 skivor brända tills jag går hem idag. Det kunde han väl för fan sagt lite tidigare eller? Jaja, jag sitter och bränner för fulla muggar, eller i alla fall så snabbt som brännaren tillåter. Helg hörrni, grymt! Jag ska iväg till darling och fira hans mamma, och umgås med honom såklart då. Så ikväll kommer han och hans syster och hämtar mig och imorgon ska vi fira svärmor, söndag blir väl som alltid, vakna, vänta och åka i princip. Dötrist, jag skulle inte ha något emot att stanna där en evighet.
Nu ska jag lyssna vidare på:
Alice Cooper - Poison

091203

Det vore grymt skönt att sova redan nu, men jag måste läsa lite mer i den nya boken jag har börjat med. Den tredje boken av serien Gömda, Asyl, Mias hemlighet och Emma - Mias dotter. Det är alltså Mias hemlighet jag läser just nu och jo, den verkar faktiskt helt okej faktiskt. Men jag har hunnit baka tills imorgon i alla fall, skönt att få det gjort. Nu tänker jag banne mig gå och krypa ner i sängen så jag är lite utvilad tills imorgon.


FRIDAY, COME TO ME

Fy satan vad trött jag är, riktigt seg. Hade tänkt köra lite övningar för benen, magen och ryggen men vet ni vad? Nej, jag orkar helt enkelt inte. Jag bokar ett spinningpass tills imorgon och är duktig och tränar innan min loverboy och hans syster kommer och hämtar mig. Jag har nämligen en liten ömtålig sak som vi ska ha med oss dit. Lika bra att inte ta några risker att något går sönder. Så får det bli. Jag måste baka något också kom jag på förut, det är ju sista dagen på praktiken och man vill ju inte vara sniken, det får bli en kladdkaka lite senare. Nu hoppas jag fanimej att dom äter upp den också!


FLAK

SACO-mässan avklarad. Helt okej och jag fick en hel del utbildningar med mig hem. Huvudvärk hela dagen dessvärre men det fick ju gå tydligen. Vi fixade även vårat studentflak där nere av några nissar som gick runt och pratade med studenter, flaket skulle kosta 14 800:-, dyrt som fanken. Och nu när jag kom hem sa pappa att han minsann kunde kirra ett flak, för 2000! Så jädra mycket bättre. Så nu blir det att avbeställa vårat flak där nere och köra på det här. Pappa fixar biffen liksom!

Nu ska jag läsa igenom lite utbildningar!
Hörs senare.

GÖTEBORG

Sista dagen tog Johan med mig till ett berg. Samma berg som Håkan Hellström sjunger om i

låten Gårdakvarnar och skit. En riktig liten romantiker är min pojkvän, hjärtat ♥


WEDNESDAY

Jädrar vad kallt det är! Det har varit kallt hela dagen men nu på kvällen var det helt galet kallt. Minus 8 grader och jag kände att min vinterjacka behöver bytas ut till någon tjockare. Den jag har nu är varm runt kroppen men runt armarna är den riktigt kall, lite för kall om det ska vara såhär kallt i vinter. Efter alla mina prylar jag fixat idag har jag tränat lite ben, armar och mage. Därefter har jag tagit en liten promenad med hundarna och nu sitter jag här. Planen nu är att jag ska ta och duscha, tvätta håret och ha en liten ansiktsmask. Det blir ett bra avslut på en onsdag. Förresten kommer det upp lite bilder från Göteborg senare, håll utkik om ni är intresserade!

SWEET LITTLE GIRL

Jag fotade lilla Emmy förra torsdagen. Lite julinspirerat sådär.


SACO-MÄSSAN

Jävlar vad bra jag kör ibland, vi klarade oss helskinnade från Vingåker, in till stan, parkering vid Åhléns, till Konsum och hem! Det trodde jag aldrig. Eller jo, klart jag gjorde. Planer för kvällen nu då, jag ska ta det lugnt, skicka in massa arbeten till lärare, skriva bilder på en skiva samt göra skivomslag. Fixa julklapp och träna CE, samt läsa. Peppa mig själv inför morgondagen också kanske, skulle nästan hellre vara kvar på praktiken än att åka på SACO-mässan som skolan drar med oss på. Det är lite pinsamt att skolan tvingar med oss på något som de inte ens verkar ha råd med, när man inte ens kan ge oss mat för dagen - då tycker jag inte att man ska lägga ut pengar på något värdelöst som SACO-mässan. Men vad vet jag, det kanske är superbra men vad jag har hört är det ganska så värdelöst, med tanke på att det är så stort och vi bara är där i drygt två timmar. Hur mycket hinner man med liksom? Skolan ger oss en liten minijävla baguette med ost, en äppeljuice och en frukt för dagen. Om man är hungrig då? undrar vi. Det finns resturanger där, svarar lärarna och skolan. Vem fan vill slänga ut 100kr på en lunch när besöket i Stockholm är obligatoriskt?

Så, nu har jag skrivit av mig lite aggression.
Nu ska jag börja med mina onsdag-kvällsplaner.

NOM-NOM-NOM

Ganska exakt 45 minuter kvar på dagen här. Jag har suttit och bränt skivor som jag började med igår, redigerad massor av bilder och tänkte sätta tänderna i Göteborgsbilderna från helgen. Något mer jag har gjort? Jo, just det, jag fixade en annons + Markus Krunegårds skivomslag också. Nom, nom, nom! Fy vad kallt det är idag förresten, helt galet. En massa frost som i och för sig är väldigt vackert men när man inte har någon halsduk eller några vantar uppskattar man det inte. Ny uppgift: Sätta "överdrag" på alla skivor. Därefter väntar 100 skivor till. Förhoppningsvis hinner jag inte klart till fredag, mo-ha-ha!

091202

God morgon!
Jäsingen vad trött jag är idag, kunde knappt hålla ögonen öppna när pappa skjutsade mig, tur att jag inte körde liksom. Men jag piggnar nog till under dagen, inget är så uppfriskande som 6 timmar framför en dator med minimal skärm. Det positiva med att sitta på praktiken och jobba med skolarbete är att man faktiskt får något gjort och glömmer av att man inte får några uppgifter av sin handledare (bränna cdskivor och skriva pizzamenyer och visitkort räknas inte), det negativa med det är att man till slut inte har något alls att göra, om man bortser från att läsa bloggar. MEN - redigera bilder ska jag göra idag också, privata bilder alltså, inte praktikens. 
Time to work!
CYA

GISSA BLOGGERSKAN

Lite tunt om illustrationer den här veckan. Men i måndags gjorde jag den här i alla fall. Ser ni vem det är? Bloggar och har en äckligt grym stil!

Jag ska fan sluta illustrera på praktikens dator, färgerna blir så förstörda när man mailar bilden.

FRISÖRMICKE

Klippningen och spinningen gick hur bra som helst. Dock fick jag reda på att efter nyår kommer min überfrisör sluta och börja plugga istället. Vem fan ska klippa mig nu? Micke har varit min frisör i nästan 8 år, han vet vad jag passar i och vad jag gillar, jag kommer se ut som ett mongo om någon annan klipper mig, jädra skit. Han är liksom min personliga lilla psykolog, det är skönt att komma dit och prata och lätta sitt hjärta lite. Jag kan allvarligt talat inte se mig någon annan klippa mitt hår. Usch vad deprimerad jag blev nu.

Så nu är frågan helt enkelt, vem fasen ska klippa mitt hår?
Men en sak är säker, MICKE ÄR DEN BÄSTA JÄVLA FRISÖREN NÅGONSIN!

FIFTY CDS

En miniändring här i bloggen, ett annat typsnitt på rubriken och till höger istället för i mitten. Gillar ni det? Jag sitter och glor på Aftonbladet och ska snart in på tjuvlyssnat och därefter läsa lite om sminkning. Det kan nog bli kul. Men nej, så blev det inte alls för nu ska jag sitta och bränna medititationsskivor - 50 stycken. Ja, det kunde ju varit tråkigare. 

1:A DECEMBER

Helt sjukt vad snabbt det går, det är snart slut på 2009 och dags för 2010. Det året jag förhoppningsvis får mitt jävla körkort, det året jag tar studenten och det året jag ska bestämma mig för vad vill göra med mitt liv. Hoppas det ljusnar lite till 2010. 23 dagar kvar till julafton också, jag tror jag är klar med min önskelista också, nästan i alla fall. Några fler önskningar ska jag väl komma på, i alla fall till Johan så karln har lite att röra sig med. Jag handlade min första julklapp i helgen förresten, tror jag ska släpa med mig min bror eller så för en riktig shoppingdag med julklappar, han blir säkert jätteglad...Men det är dags att göra en julklappslista kanske, alltså en lista där det står vilka man ska köpa julklappar till. Mamma tror att jag har någon form av autism där att jag gillar att göra listor. Det tror inte jag utan jag VET att jag gör listor för jag får en liten minipini kick av att kunna kryssa av allting jag gjort. Så det så.