ONE NIGHT OF MAGIC RUSH

Inte bästa pepp-låten kanske, men den är galet bra.
Miss you <3

Jose Gonzalez - Heartbeats


FÖRSÄLJARE

Är det bara jag som har problem med mobilabonemangförsäljare? Vilken långt ord förresten. Oavsett om man har deras abonemang eller inte ska dom förfölja en tills man går in en butik, eller tills man slår dom på käften. Jag gissar att dessa har någon bokstavskombination som innebär att man inte lämnar folk ifred tills man får som man vill eller ja, en smäll på käften. Kanske någon form av Masochism? I vilket fall så läste jag nyss på tjuvlyssnat om ett smart svar man ska ge. Jag funderar på att haka på det.

En mobilförsäljare (kille) ∼20 börjar prata med en tjej ∼30.

Killen: Hej! Vilken mobiloperatör ringer du med?
Tjejen (stannar och tittar på killen en stund): Vilket svar ger inte upphov till några följdfrågor?
Killen: Ööh…
Tjejen går därifrån.


Asbra ju!

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Hellu!
Jag var faktiskt uppe redan vid 10 och var ute med hundarna, dessvärre orkade jag inte riktigt gå upp redan då så jag gick och la mig igen. Helt okej skönt liksom. Nu sitter jag istället i sängen med lilldoggy här bredvid mig. Grymt mysigt! Jag ska väl upp och äta frukost snart, ut och springa en sväng eftersom jag inte kommer få någon annan träning idag. Duscha och göra mig småfräsch och sen invänta sällskap. Ikväll blir det utgång - trevligt!

Nu ska jag få något i magen.
Hörs!

MJ

Det är så man får gåshud! HUH!

Tribute to Michael Jackson


ME, MYSELF AND I

Therese är trött
Therese vill sova
Therese vill sova tills söndag
Therese är pepp inför morgondagen
Therese är rosig om kinderna
Therese är kär
Therese måste plugga
Therese vill att studenten ska komma snart
Therese har ont i ryggen
Therese har ångest inför julklappar
Therese saknar sin pojkvän
Therese vill till Göteborg nu
Therese vill ha en vinterjacka

KYCKLINGSALLAD

Hemma igen nu, hungrig som tusan så nu har jag laddat upp en rejäl tallrik med kycklingsallad. Mums! Så nu är det matdags och sen ska jag ut med doggsen, duscha och slänga på en ansiktsmask, himla skön kväll!

Hörs.

16.01

Jag hann visst inte blogga i morse, jag träffade Frida vid klockan 1 och vi hade en riktigt trevlig lunchdate! Längesedan jag träffade tösen så det var väldigt trevligt. Nu har jag suttit här hemma och slagit in hemlisar till hjärtat. Mycket tejp och mycket papper ska det vara, nu ska den nog vara inbrottssäkert, hihi. Nu har jag precis bytit om till träningskläder tills jag ska iväg till F&S och spinna en någon timme. Nice, nice! Ikväll är jag hundvakt åt doggsen här hemma så det blir troligtvis plugg för hela slanten så kanske jag kan få bort allt plugg tills skolan börjar. Ja, så ser min kväll ut i alla fall!

Hörs senare!

I'M MISSING YOU LIKE CRAZY

Jag vet att du sover känner värmen från din hud bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag. Min klocka har stannat under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi inuti är du fjäderlätt och vit. Och utan ett ljud mitt hjärta i din hand har jag tappat bort mitt språk det fastnar i ditt hår. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå när du inte ser på och färglös som en tår blir jag utan dina andetag. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå om du inte ser på och genomskinlig grå vad vore jag utan dina andetag?
Vad vore jag utan dina andetag?


TODAY

Ny dag.
Jag och Matilda vaknade runt halv 11 och låg och tittade på film tills klockan var kvart över 11. Upp och åt frukost och sen skjutsade mamma mig till Nautilus. Tränade där som ett djur, höjde på alla maskiner = gryyymt nöjd! Nu har jag precis kommit hem från stan med Matilda och hennes mamma, fick med mig 4 ansiktsmasker, en ny sportbh och två mjukiskortbyxor (?).

Nu väntar en dusch och därefter plugg, får se om jag orkar vara extra duktig och tar en springtur lite senare.
Hörs senare!

STILL LAUGHING

Jösses vad många kommentarer jag fick om Kan Dee-inlägget, trevligt måste jag säga :) Förresten, jag skrämde Matilda för några minuter sedan, jag skrattar fortfarande. Jag älskar att skrämmas, hatar att bli skrämd...Det är väl så det ska vara?

KAN DEE SHOP

Hörrni, glo in på Kan Dees webbshop om ni gillar hennes teckningar. Grymma enligt mig och för släkt, pojkvän och vänner som ska köpa julklappar snart kan jag rekommendera den här sidan, jag kommer garanterat bli glad. Å andra sidan får ni gärna köpa andra saker också. Kan Dee tecknar och designar kläder alltså, grym tjej!

Klicka på bilden för att komma direkt till Kan Dees webbshop!


MYSKVÄLL

Träningen dödade mig nästan. Men gud så skönt det var efteråt! Nu sitter jag och Matilda och glor på Simpsons, det sämsta programmet jag vet, som jag endast kan plåga mig till att se med pojkvännen eller ja Matilda. Kvällen ska tydligen tillbringas med fruktsallad, tidningar och någon promenad kanske. Vi får se lite, några planer behövs inte nu heller.

En liten finkrydda för dagen var att jag fick, inte ett sms, utan två sms av min älskling - lycka!

SHOPPING

Bra start på dagen, upp och åt frukost runt 11 och följde med mamma ner till familjen Mejman, busade med Alex tills jag var helt svettig och dan. Mamma och jag åkte ner på stan, köpte nya kedjor och koppel till hundarna. Nya träningskläder från Intersport och en ny cardigan från H&M. Finemang!
Nu ska jag ner och spinna om en och en halvtimme, känner att dagen inte kan bli bättre. Som grädde på moset ska Matilda komma och möta mig efter träningen.

Nu ska jag slita bort prislappar och sånt.
Hörs sen!

PROMOE & TIMBUKTU

Promoe & Timbuktu - Ge oss Sverige tillbaka


DET ÄR JOHANS FEL

SLUT!
Helt slut i huvudet, jävlar vad duktig jag har varit nu. Jag har blivit klar med mitt förbannade arbete i svenskan, hurra för mig. Nu ska jag börja göra mig klar för sängen och ojja mig inför morgondagens spinningpass, plugg och händelser. I övrigt har jag insett att film är ett bra sätt att spendera tid på lov med, jag har nog hittills glott på 10 filmer - och det är bara måndag. Jag hinner nog 10 till. Men så går det när ens pojkvän har lämnat en hemma från en utlandssemester. Det är Johans fel helt enkelt, till 100%, till och med 110%.

STÄDRYCK

Shit vilken städryck jag fick förut. Pappa bad mig att dammsuga huset, och eftersom jag ändå skulle bädda rent och dammsuga i mitt rum så visst. Det slutade med att jag; dammsög hela huset, bäddade mamma och pappas säng, städade och bäddade i Rasmus rum och städa badrummet. Ibland är jag bra seriös av mig.

Nu verkar det som att det är en lika tråkig kväll som igår, men jag funderar på att få lite plugg gjort så det inte bara ligger och inget blir gjort nu under lovet, vore ju trist att bryta min duktiga vana för dagen. Jo, så får det allt bli. Nu väntar svenska B, engelska c och en novell att skriva.
Hörs!

VÄRK

Morning!
Uppe helt okej tidigt idag i alla fall, man får ju tänka på att det är lov. Om några timmar ska jag träffa Lovisa och fika och gå en promenad. Blir lajbans. Vaknade förut av jordens träningsvärk i magen, fy! Var närapå att jag inte kunde sätta mig upp, värken i magen var inte att leka med alltså, och i låren, och i bröstmusklerna. Ja, hela kroppen kan vi ju säga. Det kan vara den skönaste värken som finns, man vet att kroppen tar till sig träningen och man vet att man har pressat musklerna till max - mums.

Nu: Frulle!

WIERDNESS

Maria har gått hem och jag funderar starkt på att krypa ner i sängen. Först måste jag dock skjuta in madrassen och räta till lakanet, kan vara något av det äckligaste som finns, när man känner mellanrummet av madrassen och själva sängen, eller hur lakanet har korvat sig, huh! Nog om mera mina konstiga fobier.
Sova snart hade jag tänkt göra i alla fall, imorgon ska jag träffa Lovisa om jag inte har missuppfattat fel? Men det tror jag då inte. Andra planer för morgondagen är springtur och ton av plugg, bra start på lovet. Avslappnat och så.
Nu ska jag fortsätta lyssna sönder Fibes oh Fibes, Markus Krunegård och Promoeft.Timbuktu.

Sleep well folks!

RASISTSD

Jag och Maria bevittnade precis den första som vann över Filip och Fredrik, grymt! Nu ska vi se The Big bang theory. Vi lyssnar också på Timbuktu och Promoes låt - Ge oss Sverige tillbaka, helskön. SD säger att partiet inte har något som helst rasistiskt i sitt parti. Hur kommer det sig då att de vill ta bort alla moskér, sluta sälja fläskkött och säger, utan några grunder alls, att muslimska män är de som våldtar mest i Sverige, att det är de som går att Sveriges våldtäktsstatistik går upp. Jimmie Åkesson är en råtta. Han ljuger och propagerar för att muslimer tillhör en extrem religion där alla är extrem-troende. Om man inte är rastist tycker man inte såhär, man ska då tycka att alla är lika värda, oavsett religion. Jimmie Åkesson säger att SD inte är ute efter att förändra muslimers religion på något sätt, hur kan man då säga att de tycker att man ska riva moskér? Moskér som tillhör Islam och som är viktig för deras tro. As I said - Jimmie Åkesson är en råtta.

Tack för mig, nu ska jag vara social mot Maria.

HERO

Istället för att hänga mig av tråkighet kommer Maria hit, den lilla ängeln <3. Då slipper jag tråka ihjäl mig, första dagen på lovet. Nu ska jag göra lite plugg i alla fall, innan Maria kommer hit.

Maria och jag innan Anna och Claras fest.


TODAY

Vad snabbt dagen har gått, svish bara. Det där med att gå upp tidigt kunde vi ju stryka direkt, Johan väckte mig vid 8 och sa hejdå och lite sånt. Jag somnade om och sov till 14.00. Bra där Therese. Jag åkte med pappa och Rasmus till Nautilus, tränade som ett djur och solade efteråt, hej fröken fräken.
Jag har tittat på hockey, duschat och ätit mat sedan dess. Nu sitter jag bara och har otroligt tråkigt, inga planer ikväll alls. Funderar på att kanske dra igång hjärnan och plugga lite. Film och plugg, det låter ju kul för en söndag.

Hörs senare.

SUNDAY

Matilda har gått hem nu, jag är pigg som sjuttsingen, kanske beror på att jag inte har gjort ett skit idag. Men imorgon ska jag allt upp tidigt, eller ja, så tidigt som Johan väcker mig. Han åker till Egypten imorgon, den jäveln, och lämnar mig hemma i kalla Sverige, vilken mört säger jag bara. Jag kommer ändå sakna honom, såklart, typiskt. <3!

Imorgon ska jag som sagt upp hyffsat tidigt, träna och glo på lillebror som ska spela hockeymatch. Hem och plugga arslet av mig för att bli klar med allt skolarbete som jag har tänkt ska bli klart innan vi börjar igen. Svenska, engelska & psykologi står högst på listan.
Nu ska jag glo film.
Hörs imorgon. Sov gott!

OASIS

Lång mysdag med Matilda.
Jag har illustrerat klart Liam Gallagher, helt okej.
Nu ska vi glo på Shrek 3.

Kan vara den svåraste jag någonsin gjort.


STRESSAD I FÖRTID

Trött och seg dag, jag vaknade vid 9 men har inte haft något vettigt att säga. Linköping med Johan blev inte av så jag har suttit hemma och glott på Shrek, aktiva tjejen! Planer för dagen är att träffa Matilda om någon halvtimme och umgås med henne ett tag. Efter det ha en lugn kväll, läsa min nya bok "Genom dina ögon" av Stephenie Meyer som skrivit Twilight-böckerna. Hoppas att hon överträffat sig själv nu. Jag tänkte klura lite på min önskelista också, inte långt kvar till jul...säger vi. Jag är en jäkel på att bli stressad såhär, typ: nej, snart fyller Johan år, i slutet av november...nej, snart är det jul, i december. You name it.

Nu ska jag klura.
Hörs.

FREDAGSMYS

Girlsen i klassen räddar mig ikväll, en tjejmyskväll står på schemat och ja, det blir nog ytterst trevligt! Matilda är redan här och de andra är...bara 24 minuter sena än så länge. Haha, att passa tider är inte våran klass bästa sida. Möblerat om för kvällen, sängen i alla fall. Helt okej för tillfället. Får se hur länge det får stå kvar innan jag ändrar mig.

Hörs imorgon eller senare.
Ha en bra kväll allihopa!

/&%()=?

Kul att ett jävla betyg drar ner hela ens humör. Visst, jag kastade ihop mitt arbete på 3 timmar totalt, det var dåligt planerat och jag borde ha gjort det bättre. Jag blir besviken på mig själv för att jag inte är bättre på att planera. Ett VG är alltid ett VG men jag satsade på ett högre betyg på just det här arbetet. Men vad säger man? Vissa dagar är bättre än andra, tydligen hade jag två dåliga dagar under arbetet.

FREDAG

Äntligen fredag - fredagsmys. Har klarat av naturkunskapsprovet och jo, jag tror att det gick...bra! Förhoppningsvis i alla fall. Nu är det svenska och engelska kvar, känns nödvändigt att sitta i år och dar. Mitt lov ser ganska...dött ut faktiskt. Väldigt trist. Men å andra sidan väldigt bra, jag behöver tiden till att plugga och få klart en massa förbannade arbeten som har halkat efter. Lov = Perfekt tillfälle att få klart allt plugg.
Men lite har jag planerat i alla fall.
Måndag - Lovisa
Tisdag - Spinning med Malin
Onsdag - ?
Torsdag - Träning
Fredag - ?
Lördag - Fira att darling snart är hemma <3
Söndag - ?
( ? kommer troligtvis gå åt att plugga)

FÖRNYELSE

Guess what?
H&M öppnar här i stan imorgon, klockan 11. Det gillar vi grymt mycket. Då kanske man äntligen slipper göra milslånga resor för att få tag på snygga smycken, kläder och framför allt: fina underkläder! Visst, Lindex funkar finemang men kom igen, lite förnyelse har ju ingen dött av. Dessutom har H&M helt sjukligt mysiga nattkläder och alla möjliga inredningssaker. Hur bra som helst enligt mig. Och ni som nu bor i storstäder tänker säkert: NI ÄR BARA SÅ EFTER ALLTSÅ! Men ja, Katrineholm är en liten stad och nu ska vi förnya oss, HALLELUJAH!


HÖSTLOV

DAMN!
Jag är helt utpumpad. Jag körde slut på mig själv nere vid Nautilus, orkade knappt cykla hem efter det. Jobbigt men grymt skönt! Nu har jag bara tagit det lugnt, duschat slut allt varmvatten (wopsi) och nu smids det planer om en ansiktsmask - bästa på hela veckan i princip. Kvällen kommer bestå av grymt mycket plugg, sista provet innan lovet ju! Himla skönt. Mitt lov kommer dessvärre, som det verkar nu, vara väldigt dött. Träning har jag planerat i alla fall, helt okej duktigt.

Dags för insmorning.
Hörs!

MORGONDAGENS PLANER

Jag börjar komma in i en bra rytm nu i min träning! Imorgon ska jag gymma med Sara efter skolan och fixa och trixa i staden. Planer för morgondagen alltså:
- Skola
- Gymma med Sara
- Sätta in massa mynt
- Köpa hemlisar :*
- Fixa F&Skort
- Hem och äta, fixa och maybe springa, får se.

Nu ska jag ta och sova i alla fall.
Natti natti!

VÖLVÖ

Utmärkt dag. Matilda följde med efter skolan så vi har bakat i massor, typ bullar och muffins. Mums. Tack och lov fick hon med en hel del hem så vi slapp äta upp allting själva här hemma. För att bättra på dagen här så gick jag och köpte en bil förut. Bara sådär liksom. Nej, okej. Inte riktigt bara sådär, pappa hämtade mig och Matilda efter skolan så vi provåkte lite. Finfin Völvö-97. Bra övningskörningsbil tycker jag, dessutom verkar den väldigt...snäll? Kan man säga att en bil är snäll? Hmf. Jaja, nu ska jag bara vänta på att de på verkstan ska fixa sitt, byta kammrem, checka bromsar och putsa till den lite. Det låter ju himla snällt tycker jag. Första veckan i november är den förhoppningsvis här hemma. Då jäklar ska jag övningsköra som en dåre!

Nu ska jag sticka ut och springa, sådant jobbigt kli i benen, usch.
Hörs.

CHECK

Examensarbetet blev klart, helt jävla otroligt faktiskt! Galet skönt och helt okej gjort i alla fall. Nu ska jag bråka med skrivaren så att den skriver ut på rätt sidor och åt rätt håll, så jag får min lilla bok klar. Ibland älskar jag examensarbeten...Skönt att det här är det sista den här terminen, sen är det ett kvar - postordetkatalogen. Längtar jag? Nej.
Som sagt, slagsmål med skrivaren nu!
Hörs sen om jag överlever.

WORKOUT BUDDY

Springturen gick finemang, eller ja, det blev en springtur med lite powerwalk. Jädrar vad trött jag är nu, helt matt i kroppen. Ännu mattare än vad jag var förut vill säga, jag hade någon slags creapy spykänsla i halsen den sista biten men ja, jag har varit duktig nu och tog mig igenom det. Bra gjort av mig.

Förresten, jag har skaffat två nya träningskompisar den här veckan, och det är bara tisdag.
Ena är min pappa, bra att peppa varandra och den andra är Malin. Hur bra är det inte att ha någon i sin egen ålder att träna med? Kanonbra enligt mig. Nästa vecka kör vi igång girl!

Nu blir det dusch, skrubb och insmorning.
Hörs.

TVÅ TIMMAR SENARE

Hemma och är helslut i kroppen, de sa på blodcentralen att man troligtvis inte ska träna samma dag eftersom man blir trött i kroppen och man troligtvis inte får lika mycket ut av träningen. Verkar som att det blir en riktigt slapp kväll för min del, om man inte ska pallra sig ut på en promenad eller liknande.
Jag har bara två sidor kvar att göra på det satans examensarbetet, helt okej för att ha jobbat stenhårt i två timmar, det ger resultat så att säga. Nu sitter jag och pluggar i alla fall, som att jag inte gjort något annat idag...märk ironin.

Vad återstår för dagen?
Promenad eller springtur, plugg och sova/mysa.
Hörs sen när jag har bockat av några av punkterna!

PUSS

Jag tror det är en bra dag idag, faktiskt. Det verkar som det i alla fall.
Allting gick ju finemang på blodcentralen, jag fick VG+ på provet (2 poäng från MVG - suuuuurt) och nu sitter jag och fixar bilder till mitt examensarbete. Just nu en bild på Alex, jordens sötaste unge. Jag tror faktiskt att jag kommer bli klar med det här arbetet. Jag får ta alla lektioner som jag kan nu känns det som. Dessutom har jag jordens bästa pojkvän som jag får träffa i helgen, wie! Jag som trodde det skulle bli tre veckors uppehåll här men nej nej. Puss på det liksom! Man kanske ska fortsätta med sitt arbete trots allt?
Hörs!
Bild på Alex av mig sen i somras.

NOLL NEGATIV

Dagens goda gärning utförd. Lämnat blod. Noll negativ, vilket bara 7% av blodgivarna är som finns idag. Det betyder att jag kan ge till alla men bara ta emot från noll negativ. Yey, I'm special!
Snart ska jag ha prov, hoppas det går...bra, eller ah, okej räcker för min del. Dags att kila iväg och leta reda på resten av klassen som virrar runt här någonstans. Examensarbetet kanske man ska börja klura med, bilder har jag med mig i alla fall. Det blir nog skit...bra!
Hörs.

WORLD PRESS PHOTO

Matilda länkade en sida där alla World press photos finns. Det är en tävling varje år som hålls där man skickar in bilder på händelser under året. Bilderna är både fruktansvärda och väldigt häftiga på något sätt. Kolla in här så får ni se vad jag menar.


H&M

Grymt vad skönt det är att springa när det är lite kallare i luften, min far förklarade att det var för att luften är typ..klarare. Eller något liknande. Nu är jag grymt pepp på att köpa nya träningskläder. Från H&M. Jag glodde igenom deras nya katalog igår, eller om den är gammal men att jag förlagt den. I vilket fall är jag helt grymt sugen på nya byxor, en ny tjocktröja, sportbh:ar och lite tröjor. Det skulle alltså vara helt okej att få en förtidig julklapp från H&M av föräldrarna eller min käraste! :)

Nu: Dusch

BLOG AWARDS

Jag känner mig helt off nu när jag har umgåtts med min darling hela helgen. En väldigt bra helg har det varit men lite bortkopplad blir man allt. Blog awards har ju varit i helgen och jag har kikat in vilka som vann i de olika kategorierna. Söta Foki vann i flera kategorier.
Årets blogg
Foki
Årets nykomling
Foki
Kaxigast i bloggvärlden
Kissie
Årets kändisblogg
Magdalena Graaf
Årets blogginspiratör
Blondinbella
Årets manliga bloggare
Schulmania
Årets fashionista
Lisaplace
Årets mest originella blogg
Foki
Årets foto-/designblogg
Nevnarien
Årets videoblogg
: Mogi
Årets veteran
Stina-Lee
Årets bloggstar
Linda Hallberg
Guldpennan
: Sanna Lundell

Helt okej tycker jag ändå. Grymt att alla veteraner fortfarande hänger kvar! Nu ska jag plugga hjärnan av mig, dra ut på en springtur lite senare och tagga inför provet imorgon. Kom på förut att jag inte får någon skön sovmorgon imorgon, jag ska upp till sjukhuset och lämna blod klockan....håll i er...08.45! Det borde finnas någon tidsgräns för oss som går i skolan.

STUDENTKLÄNNING?

Vi har precis testat studentmössor. Skoj men trött på att blir sådant jädra tjafs om en sten-jävel som ska sitta på mössan, herre guuuuud! Men nu är allting beställt, bara studentklänningen kvar alltså, det lär ju bli en sista minuten. Men, man kanske ska ändra på det och vara ute i god tid? Jag får be pojkvännen som vet precis vad man passar i och inte passar i kolla runt. Lite orättvist att han kan se sånt. Men bra iofs, då slipper jag ju välja något jag inte passar i, grymt! Nu vet jag vad vi ska ägna helgen åt...

239 dagar till studenten.

Bild från studenten 2008.

Bild: Jag


TVÅHUNDRAFYRTIO

Yey, imorgon ska vi testa studentmössor. Det gör ju inte så att man längtar ännu mer, nej nej! Det är exakt 240 dagar kvar till studentdagen nu. Imorgon ska vi i alla fall fixa studentmössor, jag är så jädra pepp! Nu hade jag tänkte sova om ett tag. Så att morgondagen kommer snabbare, då ska jag peppa för mössorna, lida igenom skolan och längta efter älsklingen som jag åker till imorgon. Sista gången vi ses nu innan han åker till Egypten, jag är bara lite avis just nu. Jag vill också åka till något varmt land! Jag ska banne mig se till att jag och Johan åker på något varmt och skönt ställe snart, på min hundvalps-looken bara! Håll tummarna! (Y)


-GRADER

Svinkallt. Så jävla kallt är det. Jag har precis tagit en dusch i 100-gradigt vatten ungefär och har tänt ljus. Jag hoppas på att få upp värmen lite i mitt isiga rum innan jag ska sova. Nu ska jag tillbringa resten av min kväll med att packa inför helgen, städa rummet och glo på roliga tv-program.

Dagen har bara susat förbi. Jag träffade Matilda en stund och var ute och gick med doggisarna. Busade och pratade. Stackars tjejen har ju varit sjuk, men nu är hon frisk, finally! Nu ska jag dra mig och börja packa.
Hörs!

TORSDAGSPIZZA?

Torsdag. Jävligt segt är det, en massa röster omkring mig som säger olika saker. Nej, missförstå mig inte, jag är inte psyksjuk utan det är min klass som pratar hela tiden. Klassresan blir tydligen inte av, trist nog. Utan vi ska fundera över något annat istället. Tidningen går som på räls just nu känns det som. Vi har fått klart några sidor som känns förbannat bra. Nu ska jag skriva en massa om Daniél Espinosa och stänga ute rösterna.
Nu fick jag höra att vi ska äta pizza tydligen. Det är istället för vårt torsdagsfika.
Låter helt okej efter som det är "överraskande soppa" idag.
Hörs.

TJENA KVALITÉT

Jag blir tammefasiken förbannad på Efterlyst. Tror dom allvarligt talat att man ser vem personen är på övervakningsfilmerna/bilderna. Kan dom inte skaffa lite kameror med lite kvalitét istället för en kamera med kvalitét liknande en mobilkamera. Alla ser ju precis likadana ut.
Mannen är i 20 till 30-års åldern, har mörkt hår och högt hårfäste.
Han har stor nästa och pratar svenska.

Jag kan komma på typ 100 män som ser ut så idag. Det är inte lätt ibland. Men ja, nu har jag uttryckt mitt missnöje helt enkelt. Skaffa dugliga övervakningskameror så man får bort alla idioter från gatan.

I'M SUCH A SINNER, YOU'RE SUCH A STAR

Nya favoriten.
Så galet äckligt jävla bra!
Fibes oh Fibes & Kim Wilde - Run to you



USELESS

Onsdag, känns som fredag. Jag är helt död i huvudet, jag ville bara ligga kvar och gosa in mig i det varma täcket i morse, svinkallt och meningslös dag helt enkelt. Något som lyfter upp dagen lite är nya kläder, bra musik, Café World och förhoppningsvis intervjuen från gårdagen. Nu hoppas vi att den förbannade inspelningssaken fick med allting och att den inte krånglade. Annars kommer jag dö lite inombords.
Planer för dagen är att plugga arslet av mig med David som agerar som min lärare idag.
Nu ska jag fortsätta med intervjuen.
Hörs!

AND ANYTHING TO MAKE YOU SMILE


Johan Carlsson <3

ESTOCOLMO

Hemma från Stockholm, urusel uppdatering sen igår. Jag var med Matilda igår och bakade bröd, dessvärre är i stort sätt allting slut idag upptäckte jag förut. Nå ja, det blev några promenader och mycket prat, som alltid. Idag var det upp tidigt, stressad som vanligt. Iväg till Stockholm och stan någon timme. Därefter vidare på Nordic Film Post Production. Träffade Daniél Espinosa som är regissör till Snabba Cash, galet trevlig man som gav utförliga och bra svar. Vi har tidigare läst en eh...recension (?) av honom som sa att han var extremt självgod och dryg. Jag förstår inte varifrån toktanten fick in dessa adjektiv på mannen vi träffade. En elak tvilling maybe?

Eftersom intervjuen bara tog någon timme fick vi drygt 7 timmar på stan, heeeelt OK! 6 påsar senare skakade vi som asplöv, helt svinigt kallt i storstaden. Vi träffade Marias söta farmor, såg idol-Agnes eller "snygg-Agnes", vilket som funkar. Vi såg också Vincent Pontare, Joakim Nätterqvist som spelar huvudrollen i Arn. Som ett bra avslut såg vi dessutom en mörk man som pissade ner på rälsen. Jo, bra avslut, bättre kunde det inte ha blivit. Märk ironin är ni rara. Imorgon släpper Markus Krunegård sina album, jag längtar. Med tanke på att jag ska recensera dessa är det lika bra att införskaffa sig dessa direkt.

Nu ska jag läsa tidningar, packa upp kläder och spela Café World på Facebook, ibland har man då inget att göra.
Hörs!

PARTYMOTORIK VOL.1

Bilder från klassfesten förra fredagen, 2/10.


CRAZY BEAUTIFUL

Nu ska jag krypa ner i sängen och se film. Äntligen ska jag få se den, jag har nog velat sett den i drygt 10 år kanske. Är inte det alldeles för lång tid för att inte göra något åt det? Nu ska jag i alla fall ta chansen och se den, äntligen. Crazy Beautiful.


MY LOVE

Hemma från min älskling. Tack för bästa helgen! <3 Som jag skrev igår, jag blev behandlad som en prinsessa igår kväll, jag fick bada (för första gången på väldigt länge) , medans Johan lagade mat. Vi tittade på fotboll, fixade med Johans tv och bara hade det otroligt mysigt. Vi har inte hunnit speciellt mycket idag, dessvärre. Johan har spelat match, 5-3 vann de med.
Nu ska jag ta och skriva engelska c, lyssna på musik och kolla på Ensam mamma söker.

HOT CHOCOLATE

En timmes promenad senare är vi inne med rosiga kinder, onda öron och ömma fötter. Men en jädrans mysig timme i alla fall. Nu väntar varm choklad som Johan så fint fixat i ordning. Jag blir behandlad som en prinsessa den här helgen känner jag! Jag klagar inte! :)

BOTTENNAPP OCH JULAFTON

Min resa började bra igår...not. Bussen var 30 minuter försenad, bakom mig satt ett adhd barn och tjejen framför mig kunde inte släcka sitt lyse, trots att hon sov. Men jag kom fram och det är väl det viktigaste. Nu på morgonen har jag och Johan varit en sväng till Linköping för att kika på bil med pappa. Ett bottennapp visade det sig vara, tyvärr. Men som pappas kompis sa: Världen är full av bilar, man ska inte ta första bästa. Johan var glad när vi lämnade Linköping i alla fall, han köpte med sig en tv, en blue ray-spelare och två filmer, såklart. Nu sitter han på golvet som ett litet barn på julafton och funderar över vart alla sladdar ska sitta, ganska så sött faktiskt. Själv sitter jag med katten Atlas och tittar på, får katthår i näsan och letar recept till pasta med currysås. Mitt sug efter curry har alltså inte försvunnit än.

En promenad står senare på schemat och därefter ska vi ha en 100% myskväll, tumme upp för det.
Hörs senare.
PUSS

FREDAGSMYS!

Åh, äntligen helg!
Jag är färdig-spaklad för att åka buss och färdigpackad, perfekt! Nu ska jag invänta att klockan slår 6 och gå ut med hundarna innan dess. En vecka kvar tills vi ska prova studentmössor, klockan 08.30.

För att citera Matilda angående detta.
"- MP3 och..
*trumsolo*
IV och SÄR!
Nog för att våran klass är liten och smidig med 15 pers. MEN KOM IGEN?!"

Jag dör lite inombords, varför ska vi alltid få göra saker med dessa "program"? Varför kan vi inte ändra om lite, som omväxling menar jag...Dags att promenera hundarna.

Får se om jag hinner slänga upp lite bilder från klassfesten innan jag far.
Puss

BRÖSTCANCER

Ni som har missat att det är oktober så kan jag ju berätta att det också är Rosa Bandet-månaden. Alltså bröstcancer månaden. Ingen i min släkt har haft oturen att drabbas av någon slags cancer men det är ändå lika hemskt när någon drabbas. Då spelar det inte någon roll vem det är. Det är ungefär 15-20 kvinnor varje DAG som insjuknar i bröstcancer, det är också Sveriges vanligaste cancerart bland kvinnor. Trots att detta är vanligast bland kvinnor kan även män drabbas, ungefär 40 män drabbas varje år. Det betyder att om du stödjer Bröstcancerfonden stödjer du inte bara kvinnor, utan alla. Alla som drabbas på något sätt.

Jag skänkte 40 kr till bröstcancerfonden i lördags genom att köpa en underbar brosh.


RAIN

Kom precis in från springturen. Det duggade lite lätt när jag kom ut och när jag hade sprungit ett bit började det spöregna, så himla skönt! Det är nog det skönaste sättet tycker jag! Jaja, knät funkar perfekt att springa med, skönt det, det enda negativa när att knäskyddet jag har på knät skaver lite på såret. Men det får jag nog leva med ett tag till.

Nu tänkte jag titta på 2½men, försöka få in pengar på mobilen och ha min lilla spa-kväll.
Hörs senare!

MRS SMITH

Eftersom mitt prov på illustrator har gått ut kan jag just för tillfället bara illustrera i skolan. Trist som sjutton men för att liva upp stämningen lite så har jag gjort en illustration i skolan av ingen mindre än Mrs. Smith.

Hoppas ni gillar det!


SÅ TAR MAN SIG I KRAGEN

Inte vidare bättre dag idag kan jag väl inte påstå. Eller jo, den här dagen gick snabbare, antar att det var med tanke på vår bästa naturlärare! Huvudvärken sitter i också, och som grädde på moset hade jag tuggummi på min stol.

Jag har putsat mitt fönster idag i alla fall, som jag har sagt till mig själv hela veckan...men nu är det gjort! För att vara lite extra duktig idag ska jag snart bege mig ut på en springtur så jag kan rensa huvudet lite och sätta mig och plugga efter det. Låter som en helt okej kväll. Jag ska duscha så klart innan jag sätter mig och pluggar, och ha en skön ansiktsmask. Man kanske skulle ha en liten spa-kväll? Innan plugget...

NEW BABY

Nu ska jag lägga mig, glo på Broder Daniels dokumentär, tända ljus och lukta på min pojkväns tshirt - bra avslut på en förbannat seg dag.

Adam Heldring - Come Home


GO BANANAS

Jag har ett helt galet shopping-sug just nu. Helt extremt, kan det bero på att det är så mycket enklare när man har internetbank och kan betala allting själv? Tror nästan det. Strunt samma, tur att jag ska till Stockholm på tisdag, då ska jag go bananas och leta rätt på ett par heltäckande tights/leggins och ett par svarta jeans. Det är alltid behövligt! Nu ska jag fortsätta plugga. Skönt att det snart är helg, då ska jag till min darling och mysa järnet!

SJUNDE I TIONDE

Så jädra seg dag idag, segaste på länge. I alla fall sedan förra onsdagen, usch. Dagen blev inte bättre med att det var korvstroganoff till mat heller, stackars jävlar som äter den vidriga sörjan. I vilket fall så slutade vi halv 4 och jag och maria följde med clara hem efter skolan, hjälpte henne med fotografering (om det nu var till någon hjälp) och åt mumsiga frallor.
Senare har jag firat Bisse som fyllde år idag, grattis grattis! Nu har jag suttit med plugget hur mycket som helst, jag blir så galet trött på allting. Ingenting duger för lärarna och allting måste göras om, jag blir så jädra trött! I vilket fall fick jag VG på mitt examensarbete...det duger ju.

Nu: Pluggdags

PANIC

Jag står med ryggen vänd ifrån sängen, jag ser en skugga nedanför. Ni vet sådär som det alltid gör på väggar i skräckfilmer. Mitt bröst knyts ihop och jag får svårt att andas, jag känner att paniken är nära. Likaså ett skrik. Skriket som snart är ute ur min hals, ur min torra mun som gör det svårt att andas. Nu händer det, det som jag varit rädd att det ska hända, att någon ska komma och ta en äcklig trasa framför munnen på mig så jag svimmer, sen klippa av mina tår och fingrar och skicka till min familj och pojkvän. Mitt hjärta stannar.

Precis såhär läskigt var det när jag dammade av mitt rum, jag såg en skugga vid fotöljen som kom närmare och närmare. Mitt hjärta stannade några sekunder, tills jag insåg att det var min hands skugga.....Ibland har man ljusa dagar, denna var inte en av dessa.

BORED

Jag har så galet tråkigt. Fikan med Linn, som egentligen skulle pågått i någon timme blev till två timmar och jag orkar helt enkelt inte putsa fönstren nu. Möjligtvis damma men nja, senare.

DAGENS VILL HA: En fin puss av min älskling.
DAGENS KLÄDSEL: Förut: Jeans, linne & cardigan. Nu: Mina snygga gråa byxor och linne - mys.
DAGENS FRISYR: Nyklippt och nytvättat, yey.
DAGENS LÅT: Asha Ali - Time is now
DAGENS PLANER: Dagen är slut, typ. Men damma.
DAGENS SAKNAD: Min pojkväns armar.
DAGENS DUMMASTE: Ekonomin.
DAGENS MISSLYCKANDE: Ehm, mitt extreme oengagemang i att ta tag i saker.
DAGENS DROG: Bra fråga.
DAGENS KÖP: Fika med Linn.
DAGENS GODIS: Okej, dåligt av mig, en chokladboll - fy!
DAGENS HUMÖR: Finemang!
DAGENS CITAT: No idea.
DAGENS ROLIGASTE: Linns roliga prat om Frida i Barcelona :*

Dags att damma, kul!

RESULTAT

Resultat efter frisör-besök är att jag är helt slut-tjattrad...finns det något ord som heter så? Nå ja, i alla fall är jag nöjd, som alltid! Nu är planen att jag ska ta mig itu lådorna jag köpte på Ikea i lördags, jag hoppas att det går snabbt, trots att det är grymt mycket saker som ska ur mitt lilla nattduksbord.

Vi håller tummarna för att det går snabbt i alla fall.
Hörs.


CUT

Dags att kapa av håret några centimeter. Hörs senare och då får ni lite resultat! Jag ska städa mitt rum också, och putsa fönster, lär bli en rolig måndagskväll.

45532800SEKUNDER

För er som inte vet det firade jag och Johan 1,5 år igår. Tänk er vad lång tid det är egentligen. Trots att det är lång tid kan jag inte få nog av denna fantastiska människa, han som jag tycker så fruktansvärt mycket om för hans charmiga leende. 1,5 år är ungefär 527 dagar, 1,5 år är exakt 12648 timmar, 1,5 år är 758880 minuter, 1,5 år är 4532800 sekunder. Trots att det är en himla massa sekunder så kan jag inte få nog och tröttna på den här underbara människan, som gör mig så fantastiskt lycklig, som får de miljoner fjärilarna som bor i min mage att brusa upp och göra det så underbart att leva. Flera saker jag tycker om hos min pojkvän är tillexempel hans extremt fina ögon, hans mjuka kinder, hans vackra armar, hans dialekt som jag mobbar honom för, trots att jag gillar den i smyg, hans pussar mot min panna och min hals och hans armar runt min midja. Ett ord finns för att beskriva liknande känslor: Kärlek.

Om ni inte riktigt har förstått hur mycket jag tycker om min pojkvän, hur mycket jag älskar honom

kan ni alltid kika in här.


NEW WEEK

En helt grym dålig uppdatering i helgen, anledningen är väldigt enkelt. Min finaste pojkvän har varit hos mig sen fredags natt och jag har helt enkelt velat vara med honom så mycket som möjligt. Helt otroligt vad det är skönt att vara tillsammans med någon en hel helg.
Ny vecka alltså, inte alls lika pressad som förra vecka men ja. Idag ska jag till min frisör Micke och fräscha upp håret lite. Städa måste jag också göra idag. Och börja skriva på min novell till Svenska C. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Linn, hon fyllde ju år för snart 2 månader sedan och jag har inte firat henne än - dåligt av mig. Jag måste verkligen damma mitt rum i veckan, och tvätta fönstret. Ja, jag har lite att göra nu i veckan iaf men nu är tanken att jag ska forsätta med projektarbetet och ta bilder till tidningen - nervööööst.
Hörs sen.

COLDNESS

Helt svinigt kallt ute i morse, eller det är fortfarande kallt men inte riktigt lika kallt som det var i morse. Frostigt och isigt på vägarna och allmänt vackert i trädgården. Dock inte lika vackert i huset, svinkallt eftersom dörren till garaget och mamma hade av någon konstig anledning öppnat fönstret i deras sovrum, minusgrader!
Nu är det tänkt att jag ska fortsätta skriva på intervjuen med MK och lyssna på inspirerande musik.
Hörs.

I'M WAITING FOR YOU, WAITING FOR YOU

Dags att nanna, "tidigt" för en gångs skull. Den här låten skulle jag vilja somna till ikväll.


BREATH

Hemma och äntligen kan jag få andas lite. En väldigt hektisk dag må jag säga, men nu kan jag få ta det lugnt lite och det är precis vad jag ska göra. Ta det riktigt lugnt! Nu är planen att ta något att äta och därefter bara slappna av lite, börja på mitt examensarbete och läsa mer i min bok. Hörs.

@WORK

När man minst anar det får man jobba, jag fick sms av min boss klockan 2 om jag kunde jobba 4-6, men eftersom jag skulle fixa naglarna vid 3 så tyvärr. Men det gick snabbare än vad jag trodde så jo, jag sprang snällt in och jobbade, ibland är jag en räddare i nöden. Nu har jag gjort alla uppgifter och se vad bra det går. Pengar som pengar liksom! :)

Hörs sen.

NOT AGAIN

Det är inte sant, huvudvärk idag igen. Jag som hoppades att den hade gått bort för ett tag när jag var ute och gick igår. Men nej, det är så jvla jobbigt när alla sitter i en sal och skriker, speciellt ettorna, jag ber om ursäkt men vissa av dessa har nog något psykiskt fel. Att döma av deras klädstil ska de nog egentligen gå estet. Så, bra, nu har jag fått ur mig det. Nu ska jag sätta mig och skriva på Krunegårds intervju, och få den riktigt jävla bra också!
Idag: Fixa naglarna hos Marika, samt sola hade jag tänkt. Hoppas att jag hinner med en försiktig liten joggingtur också. Vi håller tummarna va!