vad är rättvist?

Jag ber nu om ursäkt i förväg nu när jag vet att jag är ruskigt irriterad och kommer skriva en irriterat inlägg. Vi hade matte nyss och fick tillbaka provet vi gjorde i fredags, om jag ska vara ärlig gick det piss, verkligen piss! Efter lektionen kom läraren fram till mig och säger "Det är bara att komma igen". Jag får lust att säga något som sannerligen inte är barntillåtet men kniper igen min vanligt glappiga käft och går därifrån istället. Både han och jag vet att hela livet har jag fått höra att jag inte kan matte, både från lärare och mig själv. Han är en sån lärare som förklarar samma saker hela tiden, om och om igen, även fast man inte förstår första gången, vad är då meningen med att försöka förklara på samma sätt igen? Till skillnad från mig kan han hålla siffror i huvudet under tiden som han räknar ut andra tal, vilket jag inte har någon som helst begåvning för. Alltså, för att jag ens ska ha en chans i B-kursen skulle jag helt enkelt behöva en annan lärare som förklarar på det sättet jag förstår, jag känner själv att det skulle bli väldigt mycket enklare för min del. Jag säger absolut inte att jag skulle bli ett mattesnille bara för att jag bytte lärare, utan att jag skulle ha en mer rättvis chans i ämnet om jag skulle få byta. Frågan är nu bara vad som skulle vara enklast för skolan? Att lägga om hela schemat för en elev eller att låta en elev gå ut med IG i betyg för kursen Matematik B?

Tack, nu har jag skrivit av mig. 
Nu ska jag illustrera Kirsten Stewart. 

painted faces fill the place that I cant reach

Idag har jag många nya favoriter, bland annat denna som presenterades för mig under musiklektionen. Helt i min smak och verkligen underbar röst. Mums! Bandet heter i alla fall Kings of Leon och låter heter Use somebody. Men ja, här har ni den i alla fall, varsågoda!


lycka!

God morgon!
Jag börjar inte förrän halv 11 och jag är ruskigt pigg, trots att jag gick upp vid kvart över 8. Skolan börjas då alltså vid halv 11 med ett beeptest på idrotten, vilket jag aldrig gjort förut, därför blir det intressant att se resultatet. Jag har i alla fall ägnat hela morgonen åt att kolla på Vakna med The voice, och till min glädje klippte Josefine sönder redaktör-Kjells tröja! LYCKA är det sanna ordet! För er som inte ser på The voice kan jag bara upplysa er om att han har haft samma tröja hur länge som helst och det klagas väldigt ofta på hur den stinker och liknande. Men idag klippte Josefine sönder den i alla fall så nu får han tack och lov köpa en ny tröja. Sanna mina ord, LYCKA!


good night sweetheart

God kväll på er!
Nu är jag så himla trött så jag tror jag ska slockna när som helst. Pluggat har jag i alla fall gjort men det får bli mer imorgon, i alla fall så att psykologin blir klar någon gång. Nu ska jag fortsätta se på "Klassfesten", skriva önskelista och läsa nya VR.
Puss och god natt!


Förresten, har ni sett att våren har kommit?
Gammal bild av mig.

4 månader och 1 dag.

Åh jösses vad jag är rastlös! Helt otroligt vad tråkigt man kan ha en fin vårdag. Jag är trött på allt pluggande jag har suttit med nu i.....2 timmar eller vad det är. Men snart ska jag sätta igång med psykologin som jag har hemtenta på tills fredag. Jag förstår inte så jättemycket av uppgiften men den ska väl lösas i alla fall.

Förut idag kom jag på att jag fyller 18år om 4 månader och en dag. Väldigt intressant så därför kom jag på den fina idéen att börja skriva på min lilla önskelista tills dess. I och för sig har jag inte kommit på sådär supermycket men vad tusan, bättre tidigt än aldrig - eller något sånt. Till mitt skrivande ska jag lyssna på Johan Glans, world tour of Skåne, yey för den mannen!

grades

Ännu en dag snart avklarad, skönt faktiskt med tanke på att dagen har gått snabbt och imorgon får jag den finaste och bästa behandlingen någonsin - min Johan kommer nämligen hit och stannar ända tills på söndag, fint va? Min dag har i stort sätt sett ut såhär; vaknade, åkte till skolan, illustrerade, bowlade, hade svenska och fick betygsunderlag, åkte hem med Maria och Erik i släptåg och därefter har jag följt dem en bit tillsammans med Boston. 
Hur låter den dagen liksom? Ganska slapp va, för om den inte gör det kan jag garantera er att den har varit det. Jag blev så fruktansvärt glad när jag såg mitt betygspapper, jag ligger på VG eller högre i alla ämnen förutom Samhäll, matte och idrott men vad tusan, det är väl ändå inte hela livet?

På tal om idrott tror jag att jag ska ut och powerwalka lite grann tillsammans med Mickis snart, om hon har tid.
Puss!

Som jag hade dig förut

Dåså mina kära läsare (som jag känner mig som Blondinbella eller liknande när jag skriver så, läskigt!). Jag ska alltså ge er ett tips på en fin liten vissångerska. Väldigt späd och fin röst men ja, smaken är som baken - delad. Lyssna och se vad ni tycker.

Låt mig presentera Melissa Horn!
 
Som jag hade dig förut - Melissa Horn ft. Lars Winnerbäck

 
Långa nätter - Melissa Horn

 
En famn för mig - Melissa Horn

27/4

Snart är ännu en dag slut, lite mer än 2½ timme kvar av 27/4. Snart är det maj, igen. Helt otroligt vad snabbt det går snabbt, var det inte nyår nyss? I vilket fall har jag ju redan dragit min dag för er, jag har hunnit med att vara onyttig också. Jag åt nämligen glass nyss tillsammans med familjen, trevligt! Men nu ska jag skrapa ihop lite låtar av en finfin artist som presenteras snart här på bloggen.
Puss!


Finn 11 fel

God kväll allihopa!
Igår kom jag hem efter en fin helg, en väldigt fin helg faktiskt. Det var skola idag igen med andra ord, vi pratade om Sverigedemokraterna och hade en väldigt roande fotolektion. De där SD blir bara underligare och underligare i min tanke, nog för att jag tyckte att de var konstiga från första början men nu verkar de bara helt idiotiska. Tränat har jag hunnit med att göra också, styrka fick det bli varvat med 40 minuters kondition. Gick väldigt fint faktiskt och nu när jag har varit nere i en "svacka" en vecka eller så är det väl dags att gaska upp mig igen och köra på, det är ju snart sommar så att säga. Men nu har jag ätit och haft en ansiktsmask på och snart ska jag ut och gå, eller ja, om en halvtimme men i alla fall. Det blir en aktiv dag.

Hörs sen!

En liten förklaring till bilden då; vi ska göra om bilden så mycket som möjligt. de allergichockerna kring vissas munnar beror alltså på att de fått min mun istället. Resten hoppas jag att ni ser vad som är fel ^^


well done

Upp tidigt i morse, dessvärre var det megalång trafikstockning och en trafikolycka så därmed blev vi försenade 30 minuter, nada tid för Therese Pettersson inte. Så jag och far min fick vackert åka raka vägen tillbaka mot Katrineholm - väldigt givande dag. Men snart ska jag och familjen äta och därefter dra iväg mot Norrköping för att fixa hörlurar, blommor och hämta Johan. Vi hoppas helt enkelt på en bättre fortsättning på dagen, eller hur?

Puss.

knees

God kväll!

Imorgon klockan 06.30 bär det av mot Stockholm för att kolla upp knät - igen. I och för sig är det på min egen begäran men det är nedrigt att det aldrig blir bra. Jag är ganska trött på operationer men jag börjar vänja mig, det är inte lika läskigt att rullas in i ett rum med en massa sladdar och få en massa olika vätskor i armen. Men vi hoppas att det är slut med det, imorgon ska de kolla så att allting funkar och jag ska höra med min läkare om vad hon tror om "gnaget" som ligger precis vid knäskålen. Men nu ska jag börja påbörja min långsamma insomning.

God natt!

Casablanca

I fredags fick våran klass veta att våran skoltidning vi arbetade med innan praktiken hade blivit antagen bland de 12 bästa skoltidningarna i hela Sverige. Dessutom hade även treornas tidning blivit antagen bland de 12 bästa, kul att bådas tidningar blev med i alla fall.
Till det lite tråkigare då, idag fick vi höra att ingen av tidningar har blivit antagen till de tre bästa. Tråkigt men sant. Men i vilket fall så är jag väldigt nöjd.

Vi har endast sett film idag, Casablanca filmfestival ägde rum idag i aulan. Helt okej att gå hem klockan halv 12, jag klagar i alla fall inte. Men nu ska jag kolla vidare på SATC och därefter bädda rent sängen och dammsuga rummet tills Johan kommer imorgon. Förresten ska jag upp till Stockholm imorgon, kika knät på Sophiahemmet är vad som står på schemat och därefter hemåt igen - ingen skola vill säga.

Take only what you need from it

Jag är otroligt trött just nu, dessvärre har jag inte gjort något kapitel än i psykologin och jag tänkte att jag i alla fall skulle göra ett kapitel idag. Därefter är det dags för hemtenta, yey! Men i mitt pluggande lyssnar jag på en låt, om och om igen. Nämligen den här!

MGMT - Kids

You know I love you so


Yellow - Coldplay

friday - 50-tal

Bilder från 50-tals partajet i fredags.









Det var otroligt roligt och alla var otroligt snygga!
Puss!

Cleaning

God dagens.
Dagen har innehållit fotolektion och pratade om Sverigedemokraterna och jag måste säga att det är ett ytterst underligt parti. De säger att de inte har några som helst rasistiska åsikter men ändå säger de att Sveriges skattetryck beror på att vi tar emot invandrare och att vi därav lever i ett mångkulturellt samhälle. Jag tycker minsann att de verkar som ett riktigt korkat parti då man sjunger om Palme-mordet som att det vore en snapps-visa (vilket det enligt SD är) och drar rasistiskt skämt.

I vilket fall fick jag sluta 13.05 så jag cyklade ner till stan och satte in pengar, hemåt och tog en dusch, därefter har jag mest suttit i sängen, funderat och har börjat ta tag i mitt rum. Det börjar bli lite småsmutsigt så det är dags att städa det - igen. Det kommer fram dammråttor 1 timme efter att man har dammsugit, det blir lite tröttsamt. Men nu ska jag kika vidare på Ceasar Milan och därefter städa rummet.

Hello suprise

Så var denna helg över, jag tänkte bara dra lite snabbt vad jag har gjort. Fotografering och därefter barnvakt hela helgen, fint har det varit. Tuva lyser verkligen upp. Hon är så fin den lilla busungen. Puss!

"Du har Johan och Johan har dig, vad knasigt det skulle bli om det inte var så,
det skulle vara jätteknasigt"

The studio

Imorse gick tåget mot Stockholm klockan 09.10, därefter knallade vi mot Kungsgatan där vi fick vänta ett tag, blev sminkade och fixade håret på varandra. Efter ytterligare lite väntan fick jag och Mickis gå in till en studio tillsammans med en fotograf. Där tog de 70 bilder på varje och sen fick vi vänta ytterligare lite och sedan se alla bilder och välja ut de vi ville köpa. Men här kommer lite resultat.








Finally

Äntligen helg! Så otroligt skönt med tanke på att jag knappt haft någon lust att gå upp på hela veckan, trots att vi inte var här i måndags. Men i vilket fall så kommer helgen bli super, förhoppningsvis. Ikväll är det 50-tals fest som står på schemat och hostessarna är Anna och Clara som firar att de fyllt 18 år. Vi hoppas på det bästa helt enkelt och Maria kommer och förbereder sig hemma hos mig. Det blir nog ingen sen hemkost eftersom att jag ska upp på lördagen till Stockholm för att vara "modell för en dag" där tillsammans med Mickis, mor och hennes två vänner, det blir fint!
Från lördagen kommer jag vara barnvakt åt Tuva så jag kommer ha fullt upp, hela helgen. Men bilder kommer på utklädnad för kvällen, lite senare.

Nu ska jag njuta av att det är helg!
Puss!

11 årig anorektiker

Jag kollar på en dokumentär som går på TV3, det heter Barnbantning - vikthetsens baksida. Programmet handlar alltså om barn i åldern 12 år som bantar, räknar kalorier och tränar för att kunna komma i de kläder som egentligen är avsedda för barn som är 8 år. Är det inte ganska hemskt att vissa föräldrar faktiskt hjälper sina barn att banta och använder argument som "Man lever ju bara en gång" och "Han är bara väldigt mån om sitt utseende". En mamma lät till och med hennes 11 åriga dotter använda deras hemmagym för att hon tyckte att dottern hade kontroll över sin vikt och sitt tänkande, även fast hon räknar hur många kalorier hon äter eftersom det inte får bli för många. Jag tycker det är så himla sjukt, en pojke berättade till exempel att han en dag insåg hur tjock han var och började därför springa, göra situps och armhävningar för att gå ner i vikt och få muskler, och genom det inte bli "tjock" igen. Programledaren frågade även vad han tänkte när han såg överviktiga människor och han svarade att de kan helt enkelt inte tycka om sin kropp, det funkade inte i hans värld. Enligt mig ska barn få vara barn så länge som möjligt och inte behöva börja tänka på vad de stoppar i sig när de är så unga som 11 år, de ska inte behöva se våra extrema skönhetsideal och inte heller ens försöka leva upp till dem.

Är det inte hemskt att barn inte får vara barn?

Göteborg next

Oj oj oj, det blir en sen uppdatering ikväll märker jag. Jag har hunnit med att träna spinning, samt varit ute och gått i 1 timme tillsammans med Ellen, väldigt skönt, dock lite kallt. Men nej, jag har inte gjort så mycket mer än att planera en ny resa till Göteborg som vi gjorde förra året om ni minns? Den här gången åker vi den 16'e juni och kommer hem dagen innan midsommar, alltså den 18'e. Därefter kommer jag att fira midsommar hos Johan, fint blir det. Den här gången är det jag, Johan, Mickis, Ellen, Robin, Robert och Stoffe som följer med till staden Göteborg.

Tjing!

friends

Jag är inget större fan av Darin direkt, han har talang, självklart men nej, inget större fan är jag i alla fall inte. Men är det någon som har undgått den nya friends-reklamen? (Jo, jag vet att jag pratar mycket om reklamer men jag tror det är en skol-skada kanske?!) Men i vilket fall, jag tycker den är himla fin faktiskt. Ni får se själva och säga vad ni tycker.



Nattinatti.

Love



You´re the reason that love has a name.
Tack för att du orkar vara min.
<3

Haircut

Här kommer alltså en bild på min nya frisyr, ni ska få en bättre bild imorgon istället. Så länge så har ni den här,
vad tycker ni? Hit eller flopp?





Design

En massa nyheter här på bloggen som ni kanske märker. Designen är gjord av Cissi och ni hittar henne här.
Jag tackar en än gång för hjälpen av allting. Nu ska jag försöka få till en hyffsad bild på mitt hår som klipptes tidigare idag.

15.56

Nu ska jag snart bege mig mot stan och till Heaven or Hell för en klippning hos Micke, jag har bestämt mig för att byta frisyr helt och kör helt enkelt på den frisyren jag visade er igår. Jag tror det blir kanon, men jag visar efteråt.

Tjing sålänge!

Frisyrbyte

Okej hörrni, nu behöver jag lite hjälp här. Jag har en aning med beslutsångest förstår nu. Jag ska klippa mig imorgon och jag ska byta frisyr, igen. Det var ju inte alltför längesen sedan jag klippte lugg liksom, men i vilket fall som helst har jag kikat runt lite tillsammans med Johan och vi har hittat en frisyr, dessvärre syns den bara väldigt snabbt. Så kolla noga!

Det är alltså tjejen som sitter i den röda bilen som jag funderar på att klippa mig som,
vad tycker ni?


I skuggan av värmen

Förresten, innan jag sätter mig och läser psykologin måste jag bara uppdatera er om att jag har läst ut boken I skuggan av värmen. Fyra dagar tog det att läsa den och den är fruktansvärt bra, beroendeframkallande och jag längtade hela tiden efter att läsa. Men som med alla andra böcker blir jag ledsen när jag väl läst ut den, det är så tråkigt när böcker tar slut och man måste sätta sig in i en ny handling.
I vilket fall, I skuggan av värmen handlar om Eva, en väktare i Stockholm som lever dubbelliv, samtidigt som hon åker runt i staden för att fixa larm och liknande tar hon regelbundet heroin för att klara av livet. En dag möter hon Erik, med de gröna ögonen, en polis som faller pladask för Eva och tvärtom. Det Erik inte vet är att Eva bär på den mörka hemligheten, men är den för mörk för Erik?

"Jag älskar dig, förstår du det?
Bortom ljus och mörker älskar jag dig,
bortom allting annat älskar jag dig!"


Resdrömmar

Jag är så himla sugen på att åka utomlands just nu, helst tillsammans med Johan. Jag har kikat runt lite nu och sitter och suktar efter sol och bad, jag längtar hela enkelt till sommaren, men helst av allt skulle jag vilja åka utomlands nu tillsammans med min älskling, nu, direkt! Min längtan har gått så långt att jag har börjat leta billiga resor, och vet ni? Nu har jag till och med hittat ett bolag som är hyffsat billigt. Resemålet är Cypern men nu ska jag tjata på Johan, väldigt mycket kommer nog krävas när varken min eller hans ekonomi är vidare god nu. Men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag plugga en massa psykologi är det tänkt.
Puss!

Fösingar

Lite mer än halva dagen har gått och jag har umgåtts med Lovisa till nu. Vi har bakat en massa, kladdmuffins som blev väldigt misslyckade men smakar som de ska, det är bara det att...de är lite vanskapta. Vi har bakat fösingar och bananåkokospaj också. Pajen har jag inte tagit någon bild på men i vilket fall, här är fösingarna!

Fösingar
Du behöver;
- 100gr rumsvarmt margarin/smör
- 1 dl socker
- 2 dl mjöl
- 1 ägg

Så gör du;
- Blanda margarinet tillsammans med sockret och mjölet och rör runt, vispa ej!
- Häll i ägget och rör tills det blir en deg.
- Dela upp degen i små bullar på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädde fösingarna  i ugnen på 200 grader i 12 minuter.



A piece of cake

God morgon allihopa, eller goddag för vissa.
Jag ska alldeles strax lasta in den sista veden i bon men jag fastnade för en film på tv. Amanda heter det i vilket fall och är superfin. Men nu är den slut i vilket fall och jag ska ta mig i kragen och fixa klart veden innan pappa kommer hem.

Resten av dagen har jag tänkt att baka tillsammans med Lovisa, och som jag skrev innan ska jag ta bilder och skriva ut receptet här på bloggen, vänta bara så får ni se.
Nej nu ropar vedhögen.
Puss!

Älska MER

Är det bara jag som verkligen gillar den nya MER reklamen? Inte själva reklamen utan i mitten där, när killen står på scenen och sjunger....till en kille. Jag gillar det mest av allt i hela filmen. Att det inte behöver vara kille och tjej utan att de sträcker sig till alla, oavsett om man är hetrosexuell eller homosexuell. Det är fint med kärlek oavsett.

Dålig kvalité men strunt samma.

Aktiva dagar

God kväll allihopa!
Jösses vilken aktiv dag jag har haft ska ni veta. Jag fick upp klockan 10, var hurtig med hundarna och sprang en bit - innan frukost dessutom. Efter det åt jag frukost, dammsög huset och satt en stund i solen, cirkus 20 minuter och gissa vad, jag har faktiskt fått lite färg men om jag ska göra detsamma imorgon måste jag nog smörja in min bleka hud. Jag har också lastat en massa ved idag, nu är det bara ett halvt lass kvar och det ska jag göra imorgon är det tänkt.

Nu ska jag bara ta det lugnt till filmen "Yours Mina And Ours.
Den verkar faktiskt riktigt rolig.
Puss!

Twilight-serien

Nu har jag alltid lusläst klart hela Twilight-serien som är skriven av Stephenie Meyer. Jag känner mig faktiskt lite sorgsen för att de är utlästa nu, jag vill inte att det ska vara slut helt enkelt. Men jag tänkte dra en liten recension om alla de fyra böckerna.

Om jag kunde drömma (Twilight)
Den första boken är fantastiskt bra, jag läste den på ganska exakt 6 dagar. Det bästa med den är att man enkelt hänger med i handlingen och alla namn fastnar som blodiglar på minnet. Spännande och väldigt lättläst vilket alla Meyers böcker är. Jag gillar den fruktansvärt mycket och det var nog den som fick mig att vilja fortsätta läsa serien. "Om jag kunde drömma" handlar alltså om då Bella & Edward träffas för första gången, då de blir förälskade och Bella presenteras för Edwards värld.

När jag hör din röst (New moon)
Den andra boken i serien, dessvärre inte alls lika bra som den första enligt mig. Vilket kan bero på att Bella & Edward är ifrån varandra i princip halva boken vilket gör det mycket mindre spännande och man kommer väldigt lätt ur det så kallade lusläsandet. Om jag ska vara ärlig så måste jag säga att det gjorde att jag inte blev lika sugen på att fortsätta serien och det kan vara den sämsta boken i hela serien. Tråkigt men sant. Den här boken som är den andra i ordningen handlar då om att efter ett misslyckat födelsedagsfirande hemma hos familjen Cullen (Edwards familj) beslutar de att det är bäst för Bellas säkerhet att de flyttar ifrån Forks. Frågan är bara, är det verkligen det bästa?

Ljudet av ditt hjärta (Eclipse)
Den näst sista boken i serien om man inte räknar med den boken som är skriven utifrån Edwards tankar. Enligt mig är den här boken på tredje plats om man ser utifrån saker som sker i boken. Ganska händelselös bok helt enkelt, men ändå spännande när det väl kommer till skott. Tack och lov skriver Meyer ännu mer om de andra personerna i familjen Cullen och det gör det mer spännande och intressant, slutet är absolut det mest spännande då de "nyfödda" vampyrerna anfaller. Åh vad det är spännande i slutet.

Så länge vi båda andas (Breaking dawn)
Den sista boken i serien alltså och då jag började läsa den blev jag faktiskt ledsen, jag ville inte att serien skulle ta slut. Det var inge vidare svårt att ta sig igenom hela serien enligt mina åsikter. I den här boken gifter sig Bella och Edward efter att han friade till henne i boken "Ljudet av ditt hjärta". De åker på bröllopsresa där de inser snart att Bella blivit gravid och fostret växer fort, väldigt fort och snart börjar det ta död på Bella. Då Bella föder barnet är hon väldigt nära döden men i sista stund injicerar Edward sitt gift i hennes hjärta och Bellas önskan från första boken går i uppfyllelse, hon blir vampyr. Vampyrvärlden har för hundratals år sedan haft problem med "odödliga barn" som höll på att röja deras värld inför mänskligheten och nu dröjjer det inte länge till Volturi (hela vampyr-världens härskare) får reda på barnet. Det visar sig dock att Bella och Edwards barn inte är något odödligt utan 50/50. Kommer Volturi tro på deras historia eller inte?


 
 
Där har ni var jag gillar böckerna i alla fall.
Läs dem bara, de är sååååå underbart bra!





Baktajm!

Det är fortfarande lite dålig uppdatering känner jag. Men den blir troligtvis bättre ju längre tiden går, jag ska ta tag i det igen. Jag har jordens baksug idag, helt otroligt men ganska förståeligt, jag har ju inte bakat något hemma på mer än 3 veckor och i vanliga fall brukar jag baka något varje vecka. Men vi har ju fixat om köket nu så jag har inte haft någon möjlighet till det, dessvärre, men vet ni vad? Nu är köket klart och jag är så pepp på att baka så det inte är sant. Jag har till och med gjort en lista på vad jag ska baka inom de närmsta dagarna, skrivit en lista (så klart) och även gjort en inköpslista. På den står det allt ifrån bakjäst till nougat choklad, tro mig, det blir en massa choklad. Men nu har jag tänkt fylla frysen med massa godsaker och vi hoppas att det är omtyckt av familj och främmande som tittar in.

För att vara lite mer exakt tänkte jag berätta vad jag ska baka för mumsigheter.
- Kladdmuffins
- Kanelbullar
- Vaniljbullar
- Bananåkokospaj
- Fösingar
- Cornflakes crisps

Ibland är det fruktansvärt bra att ta en titt i farmors bakböcker där Kanelbullarna, Vaniljbullarna & Fösingarnas recept kommer ifrån. Jag ska försöka ta lite bilder på varje bakverk och även skriva receptet lite stiligt sådär. Men vi får se hur aktiv jag är på den punkten men jag ska försöka!
Glad påsk på er förresten!
Puss

Stadsparken

Idag har jag varit otroligt okvinnlig, jag har nämligen hjälpt min far att lasta ved. Jag trodde till och med för en stund att min spindelfobi var borta när jag hittade ett vedträ med en liten spindel på, utan att skrika. Dessvärre märkte jag att det var falskt alarm när jag hittade ett annat med en ännu större spindel på, suck. Jag skulle nog egentligen behöva gå igenom en behandling för att mina rädslor och fobier.

Kvällens planer verkar bli trevliga i alla fall, jag ska ut tillsammans med Clara och Anna och äta lite på Stadsparken här i stan. Troligtvis drar jag mig hemåt efter maten eftersom både Clara och Anna är 18 och gärna besöker krogen. Ibland är det så dåligt att fylla sent, usch! Därefter får vi se vad som hittas på här hemma. Men nu måste jag rappa på lite om jag ska hinna.
Puss!

Sälen

God morgon kära ni!
Min uppdatering har verkligen varit urusel, verkligen! Jag har hunnit med att varit i sälen, firat ett år med Johan, testat åka skidor igen, kommit hem från sälen och gjort en massa trevligt här hemma tillsammans med älsklingen.
Men nu har han åkt hem så jag ska ta tag i bloggandet igen, så är det tänkt i alla fall.

Sälen var i alla fall kanon, superbra väder och då vi åkte hem var det grått och mulet, perfekt att åka hem så slipper man grämas för att lämna det fina vädret, eller hur? I vilket fall testade jag att åka skidor första dagen, det gick....okej, i alla fall de första 5-6 åken, därefter åkte vi Gustav-backen och jag vred till knät ordentligt, så jag och min kära pojkvän åkte hem till stugan för att se att knät var svullet som en handboll. Vi har ätit den bästa maten och haft otroligt bra där, och när man inte får åka skidor på några dagar är det lätt att det blir många bilder. Men det kommer ta ett helt inlägg så det får vi ta lite senare, nu ska jag äta frukost och sen följa med mamma ner till stan.

Puss!