bravo gumman!

Jag har haft en überbra helg hos världens bästa Johan, fredagen tillbringades wonderbart och lördagen i Gränna, spelade minigolf och jag kom inte sist, tro det eller ej! Söndagen har varit en allmän seg-dag vilket det alltid är.
Jag har äntligen fått återbesökstid till Sophia-hemmet då läkarna ska bedöma mitt knä osv, se vad som går att göra åt detta "gnidande" inifrån, jag hoppas i vilket fall att det har gått bort så jag slipper operation än en gång,håll tummarna för mig guys!

Angående dagens rubrik;
Vi spelade då minigolf tillsammans med Johans familj, jag puttar iväg bästa bollen (ehm?!) och Johans mamma utbrister: Bravo gumman! Ingen tänker närmare på det men då jag återigen går fram till bollen utbrister på nytt: Nemen oj, jag trodde det var Lillan (syster) som puttade, men aja, jag kan väl kalla dig gumman också då!
Dagens minus går till att kameran batteri hade laddat ur sig totalt och då vi kom till Gränna-berget var kameran då totalt döööööd! Man ska stänga av kameran efter att man har lekt med den Johan! :D

I vilket fall har jag nu lite planer för veckan så den går snabbt för hoppningsvis,
men take care peeps för nu ska jag sussa!
Tjolahopp!


where the ocean meets my hand

Från igår fram tills idag har vårat internet inte funkat och därav nada bloggande, i vilket fall mötte jag Lovisa igår och vi hyrde film, The hills have eyes 2, äckel! Vi bakade också och hade det trevligt och jag följde henne en bit på vägen runt 12 och slocknade därefter som en stock hemma.
I dag har jag i vilket fall grejjat pass tills jag och mammsen ska åka utomlands i sommar, ätit tillsammans med familjen i stadsparken, klippt häcken och pratade med Johan. Dessutom gjorde jag något väääldigt icke-intressant förut när jag klippte häcken, ett av handtagen är trasiga och utan att tänka mig för slutade jag klippa och tog i handtaget vilket lossnade och åkte rätt på min fossing, två småsår (ytterst små) blev det och dessa läker nog snarast.

Jag har kommit fram till att jag måste skriva kortare än förut, det blir sjukt mycket att läsa annars och alltför mycket att störa sig på, så jag ska bättra mig framöver, jag lovar! Jag far också till Johan imorgon och kommer icke att blogga, så take care så länge så att säga! :)

killevippen!


congratz grandfather,

Jag var duktig och var uppe och gick runt 10 efter att ha väckt bror runt halv 10, när jag kommit in bakade jag scones och jisses, det tog ett bra tag innan jag fick in snitsen på det men till slut blev de faktiskt helt okej.
Därefter tog jag och duschade och fixade och trixade till mig och åkte därefter till farfar och farmor för att fira farfar som fyller år idag. Gick ner till stranden en stund tillsammans med lillebror och fotade en del och de kommer väl upp på bilddagboken tids nog. Sedan satte vi och åt och på något sätt kom vi in på Robin Hood och farmor envisades med att hela tiden säga "Robin Huud" vilket jag, mamma och Carina skrattade åt så vi grät, och så snart vi hade rättat henne så fortsatte hon likt förbannat med "Robin Huud" vilket fick mig att skratta ännu mer ^^.
Men trevligt var det i alla fall, och därefter promenerade jag och mammsen hem tillsammans med hundarna, duktigt må jag säga! Nu är dagen i alla fall slut och jag funderar starkt på att sova snarast.

Dagens irritation fälls på alla djurplågare,
allvarligt talat, hur kan man vara så störd att man slår och misshandlar ett helt oskyldigt djur, vad har man då innanför pannbenet? Inte mycket skulle jag gissa, den enda rätta uppfostran är kärlek osv för att få ett lydigt djur och därefter lära dem vad som är rätt eller fel. Jisses vilket stort MINUS dessa människor får och jag hatar dom äckligt mycket! Anledningen till ämnet var att jag och mamma mötte en av våra grannar som tagit hand om en hund som blivit slagen osv, och allvarligt så blir jag gråtfärdig när jag hör sådant.

Men hejsvejs! :*

jag har rätt!

Under hela högstadiet har jag suttit och argumenterat fram och tillbaka om att hunden i Karlsson på taket heter Bimbo,
och nu när jag äntligen ser filmen lyder replikerna:

- oh, har du fått en hund?
- ah, visst är den fin?!
- ah, vad heter den?
-Bimbo!

Återigen,
JAG HAR RÄTT I ÄNNU EN LIKNANDE DEBATT!

sommar till salu, någon?! - 23juni

Jag blev väckt av ett sms klockan (för att vara exakt) 05:40, av Johan, iofs var smset totalt underbart så det var ganska milt att vakna till det, jag somnade om och jag blev istället väckt av mammsen 11, åt frukost och såg därefter klart American Pie 2 som jag började se på i går. Därefter började jag med att dammsuga hela huset och sedan skura, en liten stund senare tog jag mig an badrummet, uj vilket städfreak jag är!
Resten av dagen har jag lagat mat, kikat på film och varit ute och gått med hundarna, en totalt slapp dag och jag känner mig för tillfället tjockare än någonsin, måste bli ändring på det ^^
Men nu ska jag i vilket fall nörda vidare med mina Astrid Lindgren- filmer, just nu "Karlsson på taket".
Fy vilken äcklig gubbe det där är egentligen, och om man dessutom tänker att han är en pedofil blir det inte bättre, speciellt inte när han säger "Om du är snäll så kanske du kan få följa med mig upp på taket", det är liksom standard-repliken för dagens pedofiler. Uscha-mej! Vanligtvis brukar jag inte tänka så om dessa filmer men bara tanken på Karlsson är lite äcklig med tanke på att han är, men det är mina tankar.
Jag är ruskigt trött på det här tråkigt vädret just nu så, ge mig sommar för sjuttsingen, jag vill vara ute ju och inte sitta inne en hel dag utan att få dåligt samvete för att man knappt varit ute något, så rå hit med sommaren nu! Tack!

Men godnatt & Hejsan Hoppsan Lillebror!

sagoslottet är underskattat - 22juni

Veckan som har varit har varit otroligt underbar och jag är rejält trött just nu,
vi åkte till Gbg och vi gick på Liseberg osv, vädret var helt okej och vi hade massor med roligt, och min ständiga favorit är för tillfället Flum-Ride, även kallad Stocken, eftersom efter åkturen vet ingen om man är svettig eller blöt, smart, jag vet!
Vi åkte hem och åt pizza och jag måte poängtera att det var de minsta pizzorna jag någonsin sett, allvarligt talat så var deras "familje"-pizzor lika "stora" som våra "singel"-pizzor, skrattretande må jag säga.
Dagen efter ankomsten var vädret otroligt trist och det regnade massor och vi beslutade oss för att åka hem runt klockan 6 efter ett antal åkturer i sagoslottet, vilket är en underskattad karusell må jag säga.
Mamma ringde dessutom och vi beslutade att Johan skulle följa med hem nästa dag, woho! :D
Dagen kom och det var dags att åka hem, vi gömde Mickis skor och hon blev sur och skrek icke-barn-tillåtna-saker! ;O
För er som inte har förstått det så var det då midsommar dagen till ära och vi åkte hem för att sedan ta emot vänner från alla håll och kanter och jag ber om att få tacka för en trevlig kväll.

Jag ber även om ursäkt för mitt dystra humör men jag var endast trött och sliten men jag hoppas att inget av detta märktes. Lördagen tillbringades med min älskade och vi hyrde film och hade det allmänt mysigt och jag uppskattar ditt sällskap mer än vad du anar! Du är den bästa som finns för mig!
Söndagen bestod av att vakna, äta frukost, duscha, fixa&trixa och sen åka ut till golfbanan, hejja på Linn och resten av familjen Bennetoft och sen äta middag tillsammans med familjen.
Vi åkte därefter hemåt och kikade på "Du är inte klok Madicken" och då klockan blev 17.55 och mammsen skjutsade ner mig och Johan för att lämna av honom vid tåget, och bara så du vet; jag saknar dig redan min älskade!

Nu ska jag i vilket fall som helst ta och mysa med mig själv (usch vad äckligt det lät) och kika på film som min enastående bror har kirrat åt mig, mycket tack! Jag började av någon anledning tänka på reklamen om den där glassen ni vet, texten går något som: Ja hur skulle då världen se ut? Babababababababababa, så är du ändå alltid min lillebror.
Är det någon mer än jag som vet vad det är för reklam? ^^

Men ha det bra och jag citerar bloggaren Stina (nej, det är verkligen ingen idol, snarare underhållning)
PEEEEEEEEEEEEEEAAAAACE!

längtan till älskade - 17juni

Dagen har varit en aning händelserik och stressig, åt frukost och skyndade ut med doggsen, hem och fixa till mig lite och därefter ner till stan för att möta lovisa och äta och jag har kommit fram till (med hjälp av ellen) att maten på pasta-stället gör att jag får sjukligt ont i magen, David, vet du vad detta beror på?
Jag har därefter åkt till farmor och farfar för att lämna en klänning till farmor som hon ska få sy upp, kikat på deras sommatstuga som i övrigt är tomten bredvid deras egna, nära eller ej, det är en sommarstuga.
Därefter har jag packat ner allt som ska med till götet från imorgon tills på fredag då midsommar infaller och i nuläget ser det ut som att det först blir Djulönäset, sen hem och grilla för att sedan kila ner på stan eller så, men det blir nog trevligt hoppas jag.

Dagens irritation faller på dessa jäkla kedjebrev om att ens syskon dör och man får otur i kärlek och att man får otur hela livet, jag får bara ångest när jag ser sådant och speciellt när det handlar om att någon kommer dö. Jag förstår inte ens vem fasen som orkar skriva dessa historier om clowner som kommer stå bredvid ens säng med en motorsåg ett visst klockslag. Så nej, usch för kedjebrev och speciellt sådant som man kommer få otur i, jag har aldrig i hela mitt liv skickat vidare något kedjebrev, möjligtvis "jul-pussen" och liknande och aldrig något man kommer få otur av, och nej, hittills har jag inte haft otur i kärlek eller något annat, så vad är vitsen med kedjebrev egentligen? Säg med det är någon snäll så kan jag sluta upp med att irritera mig på det!

Men puss och gonatt! :*
Imorgon åker jag till gbg och kommer inte blogga förrän möjligtvis på fredag eller lördag!

ABBA-nörd med paraply - 16juni

Dagen startade av att bli väckt av telefon som vägrade sluta ringa och tillslut pallrade jag mig upp för att svara, klockan var då ungefär 12, jag gick upp och åt frukost i sängen vilket på något sätt gör frukosten godare, och till min inte lika goda förvåning insåg jag att mina planer på att gå ut och gå och ha sig förstördes då dagen var grå, trist, regnig, åskig osv!
Efter min upptäckt satte jag mig vid datorn ett bra tag och började smått att storstäda hela rummet vilket betyder att jag dammar ÖVERALLT, dammsuger i alla vrår och även skurar golvet, nu är det gjort i alla fall så jag har ett oerhört rent och icke-dammigt rum!

Jag håller just nu i skrivande stund på att baka kanelbullar och de ska strax penslas, om ungefär 40 sekunder så det blir ett micro-inlägg för dagen och jag får se om jag fortsätter skriva mer senare, det återstår att se så att säga.
Jag har idag kommit fram till att gruppen ABBA är oerhört underskattade, sjukligt bra musik och jag är helt förälskad i Benny och Björns skägg! Favoritlåten just nu är SOS eftersom jag tänker läskigt mycket på filmen Tillsammans,
Nu står i alla fall bullarna i ugnen och jag hoppas att dom blir mumsiga, eller, dom ser ut att bli det i alla fall så man kan alltid hålla tummarna. Just nu är det bara två dagar kvar tills jag åker tillsammans med Johan, Mickis, Ellen, Christoffer och två av hans vänner till Liseberg, vilket blir oerhört trevligt, vi åker då alltså på onsdag morgon (tiiiidigt) och kommer hem midsommarafton och tills dess får ni ha det underbart om jag inte hinner skriva så mycket som en rad imorgon.

Nu ska jag lyssna vidare på ABBA och äta skorpor & bullar och längtar till onsdag för nu jag saknar dig verkligen!
Jag har även kommit fram till att "Pöss! :*" som hejdå-fras är tråkig och måste därför bytas ut!

Puss fifään! :*

2 år kvar, shalalalala! - 14/15 juni

Började dagen med att för en gång skull inte försova mig och iväg till skolan, såg treorna gråta och gick förbi ett antal studenter som sjöng finfina sångar såsom:

SP ITTARE MAN SKA VA SPITTARE.
SP EKARE KAN MAN VA HETARE.
HELA DUVE NER PÅ HUK, NI SKA FÅ BYGGAR-K*K.

och så vidare, satt och lyssnade på rektorn andra oerhört tråkiga män och kvinnor som aldrig ska fatta sig så långt men ändå som pratar i ungefär 40 minuter, vuxna har ingen tidsuppfattning helt enkelt. Powerwalkade jag ner mot stan och kikade på vagn-åkning tillsammans med Mickis och Ellen, blev en hel del kort och kika in på http://theresepettson.bilddagboken.se , skyndade hem och åkte därefter ut till Djulönäset och firade Claes som tagit studenten, grattisgrattis.

Åkte därefter hem och väntade in klassvänner som kom och kollade fotbollen, därefter ville vännerna testa på Wii fit och började spela det och efter cirka 2 timmar spel blev det istället singstar, duell. Oerhört kul och trevligt, men vi spelade till ungefär halv 11 och vi började därefter gå mot stan, träffade vänner och grattade massa studenter, och man fick höra ett antal gånger texten: 2 ÅR KVAR, SHALALALALA! 
Ringde ett x antal gånger till taxin runt halv 2 och de hämtade upp oss vid 2. Jag somnade och slocknade runt 3, halv 4,
dagen för 4 ½ toast!

Söndagen har tillbringats med Clara hela dagen och vi har kikat på film, oerhört trevligt och mycket prat om gårdagen och vilka knäppa människor det finns i lilla staden Katrineholm. Vi kikade på Napoleon Dynamite som var något under förväntan, kan knappast säga att jag tycker den var bra med tanke på att det enda som fick mig att skratta var det underbara citatet "jag gillar dina ärmar på tröjan". Jag är oerhört trött och vill just för tillfället bara lägga mig och sova, men jag ska i vilket fall vara snäll mot Mickis och följa med henne till stan.

Pöss! :*

sumsumsummer! - 13juni

För att bättra på min fina försovnings-vecka så vaknade jag idag 08.07, det vill säga att jag vaknade ungefär 20 minuter innan jag började och fick därför skjuts av mammsen, det tackar vi för!
Fick reda på första lektionen att jag äntligen får MVG i historia vilket är oerhört trevligt med tanke på att jag aldrig varit speciellt intresserad av historia eller fått mer än G i ämnet.
Fikade tillsammans med tvåorna på andra lektionen och sista lektionen ägnades åt att titta på filmerna vi arbetat med under den senaste veckan då våran hade namnet Insider special då Aschberg (?) granskade medieprogrammet.
Slutade därmed runt halv 12 eller så och traskade mot stan tillsammans med Erika och satte in pengar och därefter hem, åt lite mat osådär och runt halv 4 åkte jag tillsammans med Mickis för att träna och det blev total avmaxning av mage, armar och rygg, PLUS att vi körde kondition i cirkus 20 minuter, duktigt må jag säga!

Cyklade hem i regnet och duschade och lite så och därefter åkte jag och Mickis ner på stan för att äta pizza, mindre duktigt må jag säga, och mötte även Ellen, oerhört trevligt!
Familjen Stahl var över och åt mat och vi skrev även ett överklagande brev till försäkringsbolaget angående mitt knä och jag hoppas då att det blir bra, men ska väl sätta oss  imorgon för att skriva klart det och därefter skicka in det.
Men i vilket fall så har det varit en trevlig dag och imorgon är det skolavslutning, planerna är som så att först få betyg, därefter kila till duveholmshallen och kika på studenterna, åka hem och fixa och trixa och därefter åka ut till näset för att gratta Claes som tar studenten, grattisgrattis, senare hem och vänta på att klassen kommer över och kika på fotboll för att sedan gå ut och parta och ha ordentligt skoj!

Jag har även insett att mina rubriker på bloggen måste definitivt bli bättre, dom är oerhört tråkiga och jag måste då göra något åt detta, då folk måste tro att jag dumförklarar dem då jag skriver dagens namn och de måste då tänka: ja, jag är inte helt efterbliven och vet faktiskt att veckodagarna är måndag, tisdag, onsdag, torsdag och så vidare. Men just nu orkar jag helt enkelt inte alls skriva mer med tanke på att jag är ruskigt trött och har ont i princip överallt, så nattinatti och sov gott allihopa!

Pöss! :*
you´re the closest to heaven!

torsdag

Jag hade mina egna planer på att verkligen sova ut och riktigt njuta av min lediga dag, men ack nej, mina planer förstördes klockan 8 då mammsen väckte mig och vi skulle då iväg till lillebrors avslutning, mitt hår var äckligt, hela jag var otroligt skabbig och då man sitter i kyrkan och lyssnar på en skånsk präst som man inte ens hör vad han säger vill man bara sjunka igenom jorden. Men vi var där till 10 ungefär och åkte därefter hemåt och fick chockande se hela vår tomt UPPGRÄVD(!) eftersom vi just nu håller på att fixa och trixa om på tomten.
Vi satte oss i vilket fall på baksidan tillsammans med farmor och farfar och som alltid fick vi avslutningspresenter vilket detta år var pengar och ett finfint armband. Runt 11 åkte jag ner på stan med mammsen och letade lite avslutningskläder och jag hittade, till min stora förvåning, en röd randig tröja och vita byxor och dessutom två nya trosor.

Jag åkte hem och började rensa ur min garderob, inte mycket som blev slängt men det känns alltid lika nytt och fräscht då man gör det, kan bero på att jag är en aning pedantisk och ehm, städningsfreak och har en del tvångstankar vid oordning. Men i vilket fall som helst bäddade jag sängen och dammsög hela huset och därefter tog jag en lååååååång efterlängtad dusch, pratade en del med bästa och skyndade mig därefter ruskigt mycket för att åka iväg och äta tillsammans med pappsen och lillebror. I övrigt har jag suttit och kollat på en hel del klipp på youtube och faktiskt läst ytterst många bloggar, och jag måste säga att Magnus, som jag i övrigt har länkat, skriver ytterst intressant och roligt och jag höll på att dö av skratt då jag såg klippet på dessa flickor som har kommit på den nya idén att vlogga, jag själv tycker att det är oerhört patetiskt och det stör bara då det kommer upp miljoner med klipp på exempelvis blondinbella, stinasblogg osv. Nej, blogga som alla andra där det inte stör någon istället för att lägga upp det där det stör.

Man kan hitta oerhört mycket bra och roligt på youtube faktiskt.
lista här va!

http://youtube.com/watch?v=uOmdmO0v1oo (oerhört vackert I say)
http://youtube.com/watch?v=qqMNn8RaNeg (jag skrattar varje gång vid lamp-grejjen)
http://youtube.com/watch?v=sgCHb4hBiRI (jag vill ha 17'e september nu!)

Men jag känner just nu att jag har skrivit ytterst mycket onödiga saker, så (om ni nu kollat det andra klippet) peeeeeeeeeeeaaaaace!

Pöss! :*
jag saknar dig oerhört mycket!

onsdag

Liksom igår försov jag mig rejält i morse och vaknade vid 07.50, alltså tio minuter innan jag ska träffa Maria, men jag var klar på en kvart och cyklade i vilket fall till skolan. Grejjade bland annat med DVD-menyn men det vill inte som jag, musiken funkar inte och knapparna funkar inte heller. Gjorde även klart uppgiften "lansera en kompis" och jag hoppas det duger med tanke på att jag gjorde hela uppgiften på en timme, hade betygsnack med Sara, som är min mediekommunikationslärare, och fick beskedet att jag ligger för tillfället på ett VG i ämnet vilket känns över förväntan, så jag får därav hoppas på ett bra läsår nästa år också då vi byter lärare.

Jag cyklade efter skolan ner på stan tillsammans med Maria för att ta ut pengar till mammsen som för tillfället betalat min biljett till Coldplays konsert den 17 september, happy face!
Cyklade därefter hem och sov en stund pga extrem huvudvärk vilket jag haft de senaste tre dagarna, men jag orkar för tillfället inte ens klaga. Dessutom  har jag pluggat en hel del och är äntligen klar med alla uppgifter fram tills skolavslutningen som infaller på lördag. I övrigt är jag ledig imorgon vilket känns oerhört skönt så slipper jag oroa mig för att jag ska försova mig än en gång, men troligtvis blir jag meddragen till min lillebrors skolavslutning då han slutar 6'an, så jag får då se hur länge jag får sova, vilket inte blir speciellt länge.

Dagens roligaste blir Davids citat:

David: till skillnad från mig som står med öppen mun och hoppas att något intressant ska simma förbi,
som en marulk. Du är en panter och jag är en marulk.

Pöss :*

tisdag

Jag vaknade 08:40 vilket betyder att jag har 20 minuter på mig att göra mig iordning innan jag ska möta Maria, stressade runt i hela huset och då jag äntligen blev klar såg jag till min förvåning att jag inte hade dragit upp persiennen (vilket jag för det mesta för direkt när jag vaknar), därav traskade jag mot fönstret och drog i snöret, och precis utanför fönstret (cirkus 15-20 cm) står en 40-50årig man, jag hoppade till som tusan och var nära en hjärtinfarkt men jag insåg efter ungefär 10 sekunder att mannen var en av dessa som arbetar med våran trädgård för tillfället.

Men dagen i skolan gick i vilket fall som helst oerhört snabbt och tacka Gud för det, jag är otroligt skoltrött just för tillfället, men jag fick i alla fall tillbaka mitt sista arbete i svenska A, dessa hatade epoker som jag i onsdags kväll satt och skrev för fulla tangenter och det kändes mest som att jag slarvade ihop något, men tro det eller ej men jag gick VG+ på arbetet, mycket nöjd och slutbetyget  i svenska blir VG, tyvärr lite besviken men jag får nöjja mig med det!
Efter skolan knallade jag och Matilda hem, stannade på stan och åt glass men sen vidare hemmåt för att baka muffins med after eight på, och jag måste säga att dessa blev KOPIÖST goda!
Matilda åkte hem någon gång runt halv 8 kanske, efter tittande på "populär musik från Vittula" och vi fick höra jordens bästa replik: "hittar du någon som inte vill släpp te på hålet så bara byt". HAHAHAHAHA!
Sedan Matilda åkte har jag dessutom städat rummet, knallat ut en sväng med Boston och faktiskt, tro det eller ej, tränat med honom WOHO!
Men just nu sitter jag och tittar på fotbollen som spelas mellan Sverige - Grekland och det står för tillfället 2-0 till Sverige, och jag säger bara hatten av för Zlatan och Petter, och HEJA SVERIGE! Men vi får se hur resten av matchen går så att säga.

PÖSS :*

måndag

För att snabbt sammanfatta helgen har den varit oerhört trevlig och rolig,
lördagen bestod av att vakna runt 11 och senare äta frukost snabbt och sedan åka till Erika för att fira hennes födelsedag då hon fyllde år i torsdags (grattis återigen). Vi åkte hem runt halv 4 och väl hemma duschade jag snabbt och stressade i mig något att äta innan kvällens mediefest då temat var 70/80-tals disco.
Väl framme var det ytterst trevligt med kubb, dans osv, och vi ringde efter skjuts runt  halv 1. 

Söndagen bestod av att åka till Emma vid Tisnarbaden, bada, åka ring efter båt och fixa och trixa med tårta och fana till skolans dag (måndag), och vi åkte hem runt halv 8 och brummade vidare till farmor för att hämta flytväst, (också till skolans dag). 

På måndagen var det skolans dag, vilket är en tradition på Duveholmsgymnasiet då alla klasser klär ut sig efter ett visst tema som anges av skolkommitén. Oerhört många skratt, en hel del blåsor och fettigt hår var vad i alla fall jag fick ut av måndagens stohej. En helt trevlig dag och jag klagar verkligen inte. 

Pöss :*

fredag

Denna oerhört varma dag har jag vaknat, kirrat nya poolen som är busstor! Därefter cyklade jag och Mickis ner till djulö, spelade minigolf vilket gick lika dåligt som att hitta en snygg i Finland, ungefär.
Därefter cyklade vi tillbaka till stan, och eftersom det är Nationaldagen så firar Katrineholmsbor det med att sitta vid öltältet och se och höra artisten Velvet, inte alls pjåkigt.
Cyklade hem igen och ringde Clara som kom hit och åt glass och pratade till cirkus halv 11 och jag gick därefter ut med hundarna, hälsade på studenter och just nu sitter jag endast och stirrar på denna oerhört söta skärm!

Dagens irritation faller på alla dessa oerhört älskade fjortisar,
tycker dom verkligen att det är snyggt att vara kakiga i ansiktet av allt smink, ha sönderblonderat hår och idominsalva på läpparna? Jag hoppas för gud att dom endast är inne i en svacka i sina liv för ursäkta om jag är såååååå negativ, men jag tror inte pojkar tycker det är speciellt attraktivt när detta folkslag kommer och knappt vet att Sverige hör till Skandinavien? Endast en frågeställning som är mina egna tankar och yes, jag vet att jag har tjatat oerhört mycket om fjortisar men PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS på dom! :*     NIET!

Pöss :*
do you know what?
I miss you!

torsdag

Skeppohoj, (jag kör en Clara)
dags att ge er den dagliga rapporten för dagens händelser.
Började med att cykla iväg till skolan, fick dessutom tillbaka min fördjupning i svenskan, VG och jag är helt nöjd med det iaf. Fick dessutom tillbaka mediekommunikations-provet (långt ord det där) också VG määäääään, 2p ifrån MVG vilket är en aning surt. På idrotten badade vi tillsammans med allas vår älskade Solveig, faktiskt förvånandsvärt varmt i vattnet må jag säga. Vi stannade kvar en liten stund i skolan för att se treornas mösspåtagning, ytterst intressant faktiskt, och yes, man blir faktiskt pepp på att ta studenten när man ser detta, men, TVÅ ÅR KVAR, SHALALALALALA!
Cyklade iväg hem och tåg tåget till norrköping, hittade bland annat lite kläder tills lördag, ytterst bra!
Åkte hem tillsammans med mitt sällskap och därefter har jag endast tagit det lugnt och varit med familjen, grillat oså!

Dessutom har jag funderat på en hel del saker, och följande är några av miljoner saker som rör sig i huvudet.
* Vad skulle man egentligen säga om man öppnade skolskåpet en dag och någon satt där?
* Är zebran vit med svarta ränder?
* Varför har just killar så oerhört svårt att erkänna när dom har fel? 
* Finns det spöken?
* Vad skulle hända om man gick fram till någon på stan som verkligen ser steeeeeentuff ut och kramade personen?

Nu väntar en trevlig helg, hoppas i alla fall jag!

Pöss :*
OH MY GOD, I'M IN LOVE!


onsdag

Efter en hel kvälls slit med epok-jävlarna (Gud förlåt mig) sätter jag mig för att sammanfatta dagen som har varit en aning hektisk men ändå helt okej.
Började som vanligt med skolan där vi för det mesta filmade, och vi beslutade att eftersom Sebbe normalt sätt inte är flintis tog vi ett par strumpbyxor och därav fick vi en flintskallig Sebastian, kreativt må jag säga! :>

Efter skolan knallade jag vidare mot Tallås för att på vägen möta Linn, som jag i övrigt inte träffat på baotalänge,
vi satte oss på coffeehouse och åt och pratade, tills en läskig man kom fram och sa följande citat:

" Du är väldigt vacker"
Linn svarar häpet:
"Jaha, tack så mycket"
Mannen fortsätter och säger:
"När jag såg dig, jag visste var var tvungen att gå fram och prata"
Både Linn och jag skrattar och tänker att han ska nu gå iväg, men icke, han fortsätter istället:
"Är du ledig?"
Och jag vill bara tala om att mannen i fråga var i åldern 25!
"Nejdu, jag är upptagen"
"Men vi kanske ses nästa år?"
"Mja, vet vem, jag tror att du kanske är lite för gammal för mig"
"Tycker du jag är gammal?"
"Nej, men för gammal för mig"

Efter mycket om och men går han slutligen därifrån och vi fortsätter vårat trevliga samtal,
Jag cyklade efter cirkus 3timmar på Coffeehouse hem och bäddade snällt rent i mammsens och pappsens sängar, eftersom de fått nya madrasser pga att min kära mor får så ont i ryggen av tempur (?!?!, jag som trodde tempur var bra för ryggen). Pappa lärde mig grilla idag och till sist gjorde jag klart epokerna och jag är äntligen klar med hela Svenska A!

I vilket fall som helst är jag bumsetrött nu och kurar strax ner mig under täcket,
men, för att avsluta inlägget tänkte jag bara skriva; two months of pure love darling!
Just så är det, två månader idag!

Pöss :*
      

måndag

Likt alla andra måndagar vaknar jag med huvudvärk, kliver upp, kirrar frukost och sedan ta en tablett för att lugna ner partyt i huvudet! Cyklade iväg till skolan för att sista lektionen bestämma vad vi ska filma, eller ja försöka bestämma iallafall, cyklade vidare ner till stan för att beställa tid hos pedikyr grejsimojs, rulla vidare mot banken för att sätta in pengar.

Jag tror dessvärre inte allt stämmer med mina pengar där, jag borde ha 3000 men har bara 2000, this is cp!
Men för att fortsätta dagen cyklade jag vidare för att beställa tågbiljett tills torsdag då jag tuffar mot Norrköping tillsammans med min bästa vän.
Rullade vidare hemmåt och påbörjade epokerna, går faktiskt hyffsat bra och jag känner att det finns ett litet hopp om att jag ska bli klar till måndag nästa vecka, håll tummarna allihopa därute!

Jag tänkte avsluta hela inlägget med citat från Erik som har kommit fram under våren,

"Rasmus, om vi skriver ut samtidigt nu blir det grupptryck"
"Det måste vara svårt att ha släktträff när det är ljust"
"Vet du Clara att i Schweiz säger man Hej Schweiz när man säger hej?
Clara svarar förvånat: Nej gör man?"

Citaten är många men mitt minne är kort, dessvärre!
Men godnatt på er!

Pöss! :*
jag saknar dig! <3


söndag

Dagen började med att mammsen formligen skuttade upp i min säng, väckte mig och till min stora förvåning (inte) kom såklart hundarna efter, mysigt! därefter åt vi frukost och jag och mamma iväg för att köpa ny bikini utan knytning (snören), 300kr fattigare återvände vi hem och därefter hämtade jag Maria för att åka ner till Djulö.
Väl nere vid Djulö träffade vi först Clara och Erika och i övrigt hade Clara på sig sötaste klänningen!
Därefter kom Emma och sedan kom även Anna cyklandes, vi knallade till Djulös herrgård för att sätta oss i solen och fika, efter fikat och mycket prat svassade vi vidare till loppisen, om man nu kan kalla det en loppis, när en gammal plåtburk kostade 175kr, jag vet inte, vad tycker ni?
Men efter mycket om och men så köpte Clara i alla fall en übersöt plånbok, en röd för er som vill veta. Emma talade om att hon skulle åka hem så vi cyklade vidare mot minigolfen där mycket blod, svett och tårar framkom,
men 18 hål senare kom vi fram till att vinnaren blev självaste jag med 63poäng.
Mycket nöjd efter det åkte vi hem och jag påbörjade nedräkningen för 'söndags-filmen' som består av en Astrid Lindgren film som för er intresserade går varje söndag klockan 17:11 om jag inte minns fel.
Därefter följde jag med mammsen och pappsen ut till koppartorp för att bada hundarna, och allt var frid och fröjd till Bamse (äldsta hunden) fick syn på en mås, eller något liknande och simmade då ut för att apportera, men efter mycket skrik och gap kom han slutligen in till land och vi beslutade oss för att påbörja vår färd hemmåt.
Vi tog en snabbvisit hos farmor och farfar, jag övningskörde dit och endast ett motorstopp uppstod men jag tror jag äntligen börjar fatta det här med dragläge!

Men för att sammanfatta dagen har det varit ett hemsk farande hit och dit men ändå en ytterst trevlig dag, har hunnit med många saker vilket jag aldrig brukar göra på söndagar.
Men nog om dagen, jag ska i alla fall gå och göra mig iordning för att sedan sussa!

Nattinatti! :*