ÄVENTYR

Dagen lider mot sitt slut, jag har blivit av med mitt tal i svenska c så det kan jag bocka av på min to-do-lista. Nu funderar jag bara på vad jag ska göra härnäst. Jag sitter och väntar på att mitt hår ska torka så jag slipper vakna upp med ett stort trassel imorgon. Förresten, jag ska klippa mig imorgon - inte helt fel det. Blir intressant att se vad hon säger eftersom jag har klippt mig hos Micke de senaste sju åren. Dagens äventyr imorgon blir alltså att klippa sig. Nu ska jag glo på Pistvakt och sen sova.

SEMESTER

MUMS! Jag sitter och glor på hotell eftersom det verkar som att jag, mamma, Åsa och Tuva ska åka iväg på en liten resa i april eller maj. Det ser ut som att det blir Kanarieöarna och nu har jag glott runt lite och det ser så skönt ut. Skulle behöva komma iväg ett tag och ta det lugnt, bli lite solbränd och njuta ett tag. Låter bara helt okej, va?

HUH

Blev inte mycket gjort igår. Var till Pia och testade frisyr till studenten och ja, jag är ute i god tid, kommer alltid vara. Hade en myskväll med mamma, Rasmus och Felix. Idag har jag varit på barnkalas, lite lekledarstuk sådär. Har varit ute på promenad med hundarna för ett tag sedan och nu kollar jag klart på Lejonkungen som jag inte orkade kolla på igår. Tänkte försöka få lite plugg gjort också, har en hel del som ska vara klart tills på fredag. Men vad säger man? Det är söndag - HUH.

PARTYMOTORIK VOL. 2

Bilderna är mina och från igår.

Grym kväll!


LÖRDAGSMYS

Har varit en väldigt lugn dag, fin mat, Robinson och nu har vi Disneymaraton här. Jag, mamma, Rasmus och Felix. Nu är det Pocahontas, fina grejer! Jag sitter och glor på bilder från gårdagen, jösses vilka stiliga såna. I nästa inlägg kommer de upp här på bloggen. Snart så.

DAY AFTER

Matilda åkte hem för ett tag sedan och jag funderar på om man ska ta en uppfräschningsdusch kanske. Grym kväll igår för övrigt, trevligt folk och finfin stämning. Lite utomstående folk och det är aldrig fel. Jag och Matilda tog taxi hem halv fyra och vaknade vid klockan tio. Helt okej av oss. Såg att jag fått ett mail från min engelsklärare, Brenda.

Inkorg
Hi Therese
Thanks for letting me know. Have a great weekend and thanks for the GREAT writing I got in from you!:-)
Be good

Äntligen, jag svävar på rosa små moln typ.
Nu ska jag duscha, xoxo

FREDAGSMYS

Mitt tal gick skitbra idag faktiskt, blev lite nervös när läraren hostade till vid en punkt, as usual - red face. Men strunt samma, jag har vant mig efter 15 år. Jag och Matilda var nere på stan direkt efter skolan, lite smått och gott fick komma med hem. Bland annat en dösnygg ring, bortsett från att nu när jag "öppnade" den insåg jag till min förfäran att den var för liten. Jag ska nog knalla ner innan spinningen och kolla om man får byta, snälla, söta, rara H&M. Nu sitter jag hemma, peppar mig själv inför spinningen och den kommande klassfesten. Blir en grym fredagskväll!

Bilden är min och kommer ifrån förra klassfesten.


08.17

I morse tog jag mig rejält i kragen, tvingade mig själv att gå upp och duscha. Nu sitter jag och väntar på Maria och Erik, det gör faktiskt inte mig något om jag missar lite av mattelektionen, jag har ändå ingen nytta av läraren.
Inkorg
08.17 Maria
Har fastnat, kommer när vi kommer


SPEECH

Nu har jag suttit och knåpat på mitt tal tills imorgon i Svenska B. Skönhetstävlingar för barn, helt otroligt vad sjukt det är. Man ställer helt enkelt ut sina barn som är tre månader och uppåt. Jag vet inte om det är att man själv var totalt misslyckad som barn eller att man på något konstigt sätt vill skryta med sitt barn och få dem att se ut som en barbie-docka. SICK SICK SICK!

Nu ska jag sova, drömma om barbies och peppa mig för imorgon.
Sweet dreams!

MÅL I SOMMAR

Något jag ska lära mig i sommar är att cykla utan händer. Så, Johan, förbered dig på att plåstra skrapade knän, trösta och blåsa! Ge mig tidlösa nätter, myggbitna ben och snygga ränder på solbränd hud. Gärna nu direkt så jag slipper vänta så förbaskat länge, det blir ju inte bättre av att det kommer mer snö, det blir bara väldigt deprimerande och grått. Jag vill ha ett färgglatt liv för ett tag.


SANTA

Jag har haft en kanondag, alla redovisningar gick fint (lite stakande på engelskan men vad tusan, det gick bra!) och kunde sluta sisådär tio minuter tidigare, helokej. Hade en väldigt fin och trevlig fika med babesen med stort B. Det går lite för lång tid emellan vi ses men det kan ju bara bli bättre. Nu ska jag packa ner tomtarna från mitt rum, några veckor för sent,  och därefter skriva tal till svenskan imorgon, wish me luck!

SOULS

Nu har jag gjort allt jag skulle idag, i princip i alla fall. Jag är klar med min krönika som jag valde att döpa till "Det är här våra själar får ro". Nu väntar förhoppningsvis sängen som jag lovade mig själv att komma i ganska så tidigt ikväll. Jag ser fram emot morgondagen, väldigt mycket till och med.

Sov gott babes, ♦

KITTY-CAT

Johans syster har fått hem den sötaste kissemissen någonsin, hon heter Stella (trots att Johan bestämt säger att det är en Alice) och är en Perser/Chinchilla.

Bilderna är mina!


100127

OKEJ! Muffinsarna är klara och ser ruskigt bra ut, ojojoj! Nu sitter jag och glor på Biggest Loser och ska påbörja pluggandet. Ja, försöka ska jag göra i alla fall, skriva tal och krönika. Duscha måste jag också hinna göra, för imorgon ska jag träffa Linn och Frida. Blir väldigt trevligt med tanke på att vi inte träffas speciellt ofta. Puss på det! Nu måste jag plugga, seriöst!

LIKE OLD TIMES

Lång dag, som vanligt på alla onsdagar. Men det har gått väldigt bra ändå faktiskt. Vi glodde på gamla avsnitt från Fångarna på Fortet, seriöst, bästa tvprogrammet ever! Varför går inte sånt på fredagkvällarna istället för tråkiga program. Herre gud, det var ju något man levde för i princip, att heja på deltagarna i Fångarna på Fortet och Stadskampen. Varför slutade det? Jag saknar det. Fler riktiga tvprogram åt folket - NU!

Min tanke var att komma hem och börja plugga direkt, men ja...Nu ska jag istället börja att göra chokladmuffins tills imorgon, klassen har ju torsdagsfika på våran enorma håltimme på förmiddagen så vi turas helt enkelt om att baka. Imorgon är det min tur, Erika önskade MumsMums men nej, tyvärr Erika, ekonomin är stentuff och det får bli lite mer kärlek i bakverken, alltså blir det chokladmuffins.
Cya later alligator!

AEROBIC

Hemma efter aerobicsen, gick hyffsat mycket bättre idag, mycket roligare och jobbigare den här gången. Lite skönt att man slipper känna sig som en borttappad gammal tant. Dessvärre är det pinsamma att tanterna där är fan så mycket bättre än vad jag är, haha. Men man måste kunna bjuda på sig, aight?! Nu sitter jag och rättar till lite engelska innan duschen blir ledig så jag kan bli någolunda fräsch igen.

WE WERE THE KINGS AND QUEENS OF PROMISE

Jag är bara lite kär i den här låten, framförallt videon!
Check it out.

PEPPING

Börjar dagen med huvudvärk, det är ju aldrig bra. Hm, mitt humör är väl lite upp och ner, lite som en börs. Det lilla som räddade min dag var att jag fick VG på ett engelska-arbete och fick visa upp mina illustrationer för några nior som funderar på att välja media. Tjejerna var uppenbarligen imponerade, sånt är ju alltid trevligt liksom. Nu sitter jag istället och funderar på vad jag ska skriva i krönikan som våran tidning kommer inledas med. Jag har lite ångest för det, uuuuuuuuusch! Här hemma sitter jag och försöker peppa mig själv inför aerobicsen vid klockan fem, jag ger det en chans till i alla fall.


OVER AND OUT

Helt okej kväll, jag har fått allt gjort som jag hade planerat. Glott på Guldbaggegalan har jag också gjort, en av de bättre galorna vi har här i Sverige enligt mig. Jag är på sista avsnittet av Sex and the City nu, det tog inte mer än tre veckor för mig att plöja igenom hela boxen, inte alls illa pinkat! Vad ska jag nu ha gåendes om dagarna när jag sitter och pluggar?! Hm, jag kommer nog på något. Men nu ska fröken Pettersson sova, trots en sovmorgon så ska man väl sova några timmar i alla fall. Nighty!

100125

Måndagar går alltid så snabbt, undrar varför? Man kanske kortar av den för att få över till söndagarna. Jag var iväg och tränade och solade efter skolan i alla fall, och nu har jag kommit ut ifrån duschen, dragit på mig lite skönare kläder i form av Johans gamla mysbyxor och ett stort linne. Passar perfekt. Jag ska laga mat ikväll också, till päronen och mig, gissa vad det blir....Trumvirvel - TACOS! Jordens bästa maträtt. Så nu ska jag gå och skiva gurka!

ILY

Okej,  jag har varit hemma några timmar nu. Jag övningskörde ifrån Linköping, knepig trafik det där men,  jag klarade det. Både jag och pappa lever och bilen är inte krockad. Jag har tillbringat timmarna med, håll i er nu, SATC! Men inte bara det såklart, jag har också planerat min vecka, glott på film med päronen och ätit lite mat, sånt behövs också har jag hört. Jag har i alla fall haft en väldigt fin helg tillsammans med Johan. Lite smygstart på helgen i fredags med att åka till hans syster en sväng och hälsa på kissemissen Stella, underbart söt. Vidare hemåt och baka pizza, somna på soffan till Let's Dance och släpa sig mot sängen. Kickstarta lördagen med att åka till Jönköping och ta igen oss lite på relaxavdelningen på Rosenlundsbadet. Knalla en stund på stan, träffa alla möjliga bekanta och klasskompisar till Johan och åka vidare hem. Äta lax med risotto och pepparkaksglass till efterätt, bli asskickad av Johan i något dumt frågesportspel och åka hem vid tolv. Vakna sent på söndagen och äta frukost, packa ihop allting och åka vidare till Linköping, få en innebandyboll i pannan och sarger fallande över sig - men jag lever.

SÅ - där har ni hela min helg i en ganska snabb recension. Det har i alla fall varit en fin helg, som alltid. Men jag tror nästan att den här helgen slog några andra med hästlängder. ILY ♥

100122

Väldigt slapp dag, matte, naturkunskap och PA. SLUT! Nu sitter jag istället och är superhungrig, jag väntar på att pastan ska koka klart så jag kan äta det tillsammans med korv, nom. Sen blir det att skutta i duschen och byta om. Vidare till Peking och därefter buss till darling. Puss på det!

Pastan är klar!

NOTES

Jag är svag för lappar ♥


LÅNGDAG

Äntligen hemma efter en lång dag. Skolan var lika tradig som alla andra torsdagar och när skoldagen var slut, klockan 3, gick jag till Nautilus. Körde kondition och simmade 20 längder. När jag blivit klar var det becksvart ute, kändes som att det tog en timme att gå hem. Slank in på ett av stans bästa solarier enligt mig, låg där 10 minuter så jag slapp bli röd som en kräfta. Nu ligger jag i sängen, mätt i magen och funderar på om man ska duscha ur håret kanske. Kroppen med för den delen, min hy är knasigt nog känslig mot vattnet som finns i badhuset.

Over and out.

HERR SANDAHL

Ytterligare två mardrömmar i natt. Det verkar som att min drömfångare har tappat lite effekt...Hade tänkt att jobba lite med tidningen, försöka fixa till en krönika. Eller i alla fall något som liknar en krönika. Jag skulle ge väldigt mycket för att kunna skriva som Ronnie Sandahl. M U M S! Den mannen har något som kallas talang. Hans första roman lästa jag på...tre dagar eller något sådant. Vi som aldrig sa hora heter den i övrigt. I vilket fall, hans krönikor är nästan äckligt bra. Jag skulle inte ha något emot att läsa en krönika av honom varje dag. Skulle han inte kunna göra en Carrie Bradshaw-bok? Sätta in alla sina favoritkrönikor i en fet bok och ge ut den. Jag skulle i alla fall göra det och sannolikt några fler tusen. Så Mr Sandahl, om du läser det här kan du väl åtminstone fundera på saken? Bara några minuter!

SLEEP TIGHT

"Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt", jo eller hur va. Jag har suttit med engelskan ett bra tag nu och det känns som att den hånar mig lite. Stirrar tillbaka och skrattar för att jag inte hittar rätt ord. Skitengelska. Nu ska jag istället sova, så blir det fredag snabbare - ♥

Något jag gjort idag som var väldigt behövligt;
- beställt klipptid!

Sov gott lovers!

M.KRUNEGÅRD

Den här snygga och stiliga karln är just nu på Vi kallar oss artiser, väldigt tjusigt för en onsdagkväll!

ph: google


AJAJAJ

Hemma för någon timme sedan efter att ha suttit på körskolan och gjort prov. Gick faktiskt väldigt bra, över förväntan i alla fall. Helt okej skoldag i alla fall med det glädjande beskedet att vi inte har någon svenska och engelska på fredag - jag drar slutsatsen att vi slutar 11.10. Vilket gör att jag ännu en gång kan dra slutsatsen att jag kan åka till Johan tidigare. YEY! Jag avbokade mitt spinningpass för att plugga istället, det är mycket nu och det är lika bra att börja direkt. Förresten hade jag aldrig kunnat slutföra det passet, jag har en grymt (tränings)värk i ryggen sedan igår! Hörs sen!

100120

Rolig morgon, vaknade av ännu en mardröm. Jag har drömt hemska, läskiga och motbjudande drömmar i snart en vecka, inte alls okej. Glodde på Vakna med The Voice till klockan åtta och blev hämtad av Maria och Erik. Åkte till skolan efter att vi hämtat upp ytterligare två klassisar, då var klockan 20 över och vi börjar 25, en seg mattelektion och nu; TVÅ timmars hål. Kan det bli bättre? Nja...Det som skulle kunna massera mina axlar ett tag, träningsvärken ifrån igår är betydligt starkare än vad jag först trodde att den skulle vara - i hela kroppen!
Nu: Projektarbete...

MUMS!

Jag är grymt trött nu alltså, tror att det har varit lite för sena nätter kanske. Men jag ska försöka gå och lägga mig lite tidigare ikväll i alla fall. I vilket fall som helst hamnade jag på Asos hemsida förut och enligt mig skulle 90% av alla plaggen kunna få komma till min garderob. Det skulle jag inte ha några problem med, bortsett från att jag skulle behöva en större garderob då...Det är ju i och för sig ett litet problem, i-lands problem.


LOST

Hemma igen efter ett pass med Malin. Jag säger bara en sak: HERRE GUD! Jag har ingen som helst kordination. Mestadels av tiden kände jag mig som Bambi på hal is, det vill säga helt L O S T! Lite danssteg kan förstöra hela ens sätt att tänka verkligen, och så fort jag börjar få ordning på alla steg skriker ledare, glatt och entusiastisk; och nu lägger vi ihop allting! JA, YEY, WOHO! Tillbaka på ruta ett. Men det var jävligt roligt och om man kör några gånger så sätter det sig nog, förhoppningsvis. Nu ska jag hoppa in i duschen.

CHILIFISK UTAN CHILI?

Tisdag, en vecka har vi gått i skolan nu. Och det är bara 143 dagar kvar till studenten, inte alls illa. För övrigt var det äckel päckelmat i skolan så no lunch for me. Allvarligt talat tycker jag inte man ska servera rosa fisk som påstås vara chilifisk, men ändå inte smakar chili. HM. Nu har jag istället ätit en bagel från caféterian och en tablettask - Tuttifrutti. Jag får leva på det tills jag kommer hem, då ska jag allt göra riktig mat. Chilifisk kan man väl fan inte äta, inte ens om man saknar smaklökar.

HELT OKEJ

Hemma från en skoldag med träning och solning. Helt okej faktiskt. Nu sitter jag och väntar på lite mat och sen ska jag duscha hade jag tänkt. Det blev en helkväll med plugg och jag ska försöka hinna ta en bild på ett par jeans jag försöker sälja. Det blir intressant. Nu ska jag äta mat och sen duscha, hörs sen!

100118

God morgon allihopa!
Jag kom fram till idag att min hy inte är sams med mig. Mitt ansikte är fullt med röda prickar, som troligtvis är någon form av finnar. MEN, det är inte finnar, det är röda prickar som gillar att vara där och störa mig så mycket den bara kan. Störande, ja! I alla fall så väntar jag på att Maria ska komma och hämta mig inför skolan som börjar snart, ingen lång skoldag så jag klagar inte. Tänkte gå iväg till Nautilus direkt efter skolan och träna lite, få ut lite ilska som kan behövas. Efteråt blir det lite solning och jag har tänkt försöka dra mig ner till körskolan och få lite prov göra. Det låter som att det kan bli en helt okej dag i alla fall.

Ha en fin dag kompisar!

BLACK

Det känns som att jag kommer svassa runt i det här ganska mycket i sommar. Nästa vecka ska jag allt beställa. Byxdressen och skorna från H&M och solglasögonen från Ray Ban.


HATE WILL GET YOU

Kan vara en av de bästa covers jag hört, nom!

MY WEEKEND

Min helg har varit väldigt bra, därav det dåliga bloggandet. I fredags var jag som sagt på bio med Maria och såg Snabba Cash, nomnomnom! Senare på kvällen kom Lovisa hit, glodde på Let's dance samtidigt som vi pratade förbi mest. Vi var ute på en långpromenad också, en och en halvtimme  var vi ute, gick i helt okej tempo och jo, lite kalorier brände vi nog allt. Igår övningskörde jag, Matilda kom hit och runt sju åkte vi iväg och hämtade pizza med Maria och Sebbe. Vidare till Rasmus och glodde på Den där Blär Witch häxan (ett projekt några i klassen gjort, lite som en parodi på Blair Witch Project). Vidare såg vi The shining. Jag ska nog kunna sova utan några mardrömmar, trots allt!

Nu ska jag försöka plugga lite. Söndagsplugg ni vet.
Till det ska jag glo på SATC ♥

100116

Väldigt slapp dag, jag har övningskört lite och nu sitter jag med Matilda och väntar på att klockan ska bli sju. Då ska vi iväg med några klassisar till Rasmus och glo på The shining. Jag kommer inte kunna sova på 2 veckor, minst.

Filmen igår var suverän. Jag anser att folk som tycker att den var dålig, överskattad och konstig kan gå och skjuta sig, ungefär. Alla har uppenbarligen inte samma smak. Men jag gillade den grymt mycket, Snabba Cash är en film man bör se! Ett tips för er som ska se den är att ta med haklapp för dregglandet som uppstår. Ett namn; Joel Kinnaman.

HALKA

Här har jag gått och varit nervös i ett par månader helt i onödan. Jag har kört halkan idag, gick sjukt bra! Jag är godkänd och har nu lite småsaker kvar. Förhoppningsvis får jag känna den magiska känslan av att höra: du är godkänd som alla andra om någon månad. JAG HOPPAS! Nu ska jag ner och hämta biobiljetter tills ikväll, jag och Maria ska se Snabba Cash. Alla tidningar känns lite efter när de skriver om Daniél Espinosa, det de skriver har jag redan hört - så det så.

SUMMER 2010

Okej, resten av kvällen har jag tillbringat med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Med andra ord har jag glott på SATC och gjort trafikprov. Jag har nog föredragit SATC. Något mer jag har gjort är att glott i H&Ms katalog och letat bikini, jag har hittat tre stycken. Ehe, det är ju bra att ha någon i reserv...


THE MOST BEAUTIFUL

Beyoncé Knowles - behöver jag säga mer?

 


S U P E R

Vilken jädra superdag jag har haft idag, för det första så slutade jag tidigt. För det andra satt jag och pluggande konstant från när jag kom hem till klockan 18. För det tredje så gick spinningpasset asbra och mina nya träningskläder satt som en smäck! Nu ska jag inte sitta här och vara äcklig utan gå och duscha.

PLUGG

Ganska snabb dag, tur för mig så jag hinner plugga lite. Vi började 08.25 och slutade 09.30, bara helt okej sådär. Nu ska jag sätta mig ner och plugga ögonen ur mig. Känns som att jag har 50 000 saker att göra, lockande? Nja, skulle inte riktigt tro det va.

Engelska B: Virginia Woolf, tre sidor
Engelska C: Uppsats, 250 ord, Reklam, 250 ord, Projektarbete, 3 sidor.
Svenska B: Tal, 2 minuter
Svenska C: Vetenskaplig uppsats, Tal, 2 minuter
Projektarbete: Krönika, Sämst-09, Recension av Kent - Röd

Låter det frestande?

B.MADDEN

Föreställer Benjamin Madden från Good Charlotte. Tatueringen blev inge vidare men, so what?!


WII

Jag har spelat wii med Matilda hela eftermiddagen, hon har kickat mitt ass i frisbee, jag har kickat hennes ass i basket!

TIPS, NÅGON?

Jag har kommit på precis hur jag ska göra för att vakna sådär lagom på mornarna. Jag lägger mobilen i andra änden i rummet, då måste jag gå upp och stänga av. Tar med mobilen till sängen, snoozar tre gånger och sen går jag upp. P E R F E K T! Sitter och funderar vem jag vill illustrera, har ni något förslag så hojta till. Dagens planer faller på att leta träningskläder med Matilda och sen hem, plugga och dö lite inombords för att jag ändå vet att det inte kommer gå någe vidare bra, men den som lever får se. Jag får väl hålla mig vid liv i 40 minuter i alla fall. Hörs sen.

SATC

En av de bästa julklapparna jag fick i år var den efterlängtade Shoe-boxen, Sex and the city's alla säsonger. Jag fick den av min finaste och nu jädrar ska jag börja glo på hela boxen. Inte nog med att jag fick boxen, jag fick boxen med extramaterial! Ett ord: MUMS!


PLUS / MINUS

Hemma igen och väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan slänga mig in där. Spinningen gick svinigt bra faktiskt, skönt att få svettas lite igen efter ledigheten. Kom på en liten fundering under tiden om man kanske ska gå och simma under våran långa håltimme på torsdagen. Vi får se, peppet kanske försvinner tills dess.

Dagens plus:
Jag hittade äntligen ett par träningsbyxor som jag letat efter så jädra länge! Så imorgon blir de mina, äntligen!

Dagens minus:
Skolan började ju, med engelska b. Då kan de ju lika gärna skjuta oss på fläcken, inte dra ut på det så mycket.

Nu: DUSCH

AND HERE WE GO

Första dagen i skolan och Johan har åkt hem - katastrof. Känns nästan som det, kommer bli galet tomt i sängen nu, och kallt. Nu har jag suttit ett tag och svarat på frågor ifrån Linköpings universitet, något slags frågeformulär angående mitt knä. Känns lite meningslöst i och med att det var samma frågor, men de har säkert nytta av det på något sätt. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv sex så jag kan åka iväg och träna, kan behövas efter jul, nyår och...lov. Hörs sen.

GE MIG, TACK

Imorgon börjar skolan, med engelska b. Kan ju inte bli sämre liksom. Ett spinningpass imorgon är bokat också på kvällen, skönt med lite rutiner igen. Nu vill jag ha vår, sommar och långa dagar. Fy så skönt. Tack och lov verkar det som att det blir en skön semester med fröknarna Tolbäcken runt april månad. Jag klagar inte, vi ska bara komma på vart vi ska. Jag vill bli brun igen.

jag och mamma på kreta i somras


HELLO

Min blogg är ganska...undergången, tråkig och döende just nu. Ledsen för det, till er som saknar den i alla fall. Hela mitt lov går åt min käre pojkvän, vi har väl varit ifrån varandra tre dagar totalt på hela lovet. Jag klagar inte. Jag drar nog en mer genomgående recension av vad jag/vi har gjort under den här månaden när skolan drar igång. Tills dess; ha ett fortsatt trevligt lov och njut av vardagen.

Puss