It's cold, ICEcold!

Brrr, mina fötter är nästintill is, tack och lov gjorde jag det smarta valet att ta vinterskor och inte tygdojjor. Jag, Mickis och Ellen var alltså och kollade på när Katrineholms bandylag, KVBS tog sig ett steg närmare till elitserien idag. Jag tror jag kan alla klackens hejjar-ramsor för tillfället, 7-2 blev resultatet för er som var nyfikna. Nu är det bara en dag kvar tills jag slipper skolan i 4 veckor, sen går vi en vecka och därefter är det påsklov. Imorgon blir det nog ingen tänkar-dag för min del, vi körde slut oss rejält idag då vi arbetade med skoltidningen hela dagen. Självklart är det sidor som krånglar som attans och låser sig men om jag förstod det hela rätt får vi morgondagen på oss också och då ska vi finlira på det sista.
Men i vilket fall kommer det bli skönt att vara borta från skolan ett tag, det behövs lite pauser då & då. Nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon så jag kan duscha.

Puss!

Stackars lilla mamma

Sicken dålig uppdatering det är nu i min blogg, fruktansvärt! Men sörrni jag kom att tänka på en bra sak, ni vet förra gången jag hade praktik så bloggade jag mer än någon annan gång. Vi får hoppas på samma resultat nu tycker jag! Dagen har i alla fall tillbringats till att arbeta med tidningen i skolan, promenera och ha svullen mage, samt plugga en liten stund.

Åh jag tycker så synd om mamma nu, hon har fått tennis-armbåge och var uppe på sjukhuset igår så hon fick en kortison-spruta. Kruxet är att nu har hon så ont att hon knappt kan göra frukost själv, illa! Vem hjälper henne då? Jo hennes fantastiska dotter såklart, here I come! Tänk vad hon kommer sakna mig under helgen nu när jag ska till Johan, hon kommer inte klara sig många minuter, haha! Men i vilket fall ska jag som sagt åka till Johan i  helgen, ÄNTLIGEN! Det är 2½ vecka sedan jag träffade honom senast jag och saknar honom extremt! Men ja, fredag fredag fredag som vi säger.

Puss & godnatt!

Förresten är jag i sjukt behov av sommar, helst en resa också, Spanien,
Italien, Frankrike, vad som helst, bara det är varmt!

Barnsligt men så bra!

Jag kom igenom pappersarbetet trots alls, massor av korrektur och det ska belönas med att se på Micke & Molle. Jomen självklart menar jag Disneyfilmen Micke & Molle, för er som inte känner mig ska ni veta att jag är den största nörden på barnfilmer, det vill säga Disney, Astrid Lindgren och tv-program som gick när jag var liten. Jag är ganska säker på att jag kan i princip alla Disney-låtar utan problem, i alla fall ganska hyffsat och i alla fall dom som är lite äldre! Jag är så barnsligt förtjust i dom, medan andra youtubar (?) på låtar som Pokerface med Lady Gaga så sitter jag och trallar på introt till Nalle Puh.

Där har ni min barnsliga sida i alla fall, men nu ska jag kolla på Micke & Molle som sagt.
Puss!

Ordning & reda, pengar på fredag!

Det är fantastiskt vad det är mycket idag, fettisdagen som firas med semlor, kronprinsessan Viktoria och Daniel har äntligen förlovat sig, jag har fått praktik på Bildstudion från vecka 10 till och med vecka 13, hur bra som helst! Dessutom har vi gått in på sista veckan för att arbeta med tidningen och här sitter jag, med papper upp över öronen som ska korrektur-läsas, okej, så många är det inte men det räcker och blir över i alla fall.

Jag känner för en gång skull att jag håller på att få ordning på mitt liv, imorgon ska jag ringa till ortopeden här i stan för att få en ny remiss till stockholm så de kan få ordning på knät någon gång, mest för att jag är trött på att inte kunna vara med på idrotten hos klassen när det är  kontaktsporter, för att jag är trött på att sitta i stugan när familjen åker skidor när det är kanon-väder och för att jag är trött på att få kramper runt om i knät så jag knappt kan stå (vilket har börja komma nu på senare tid, skumt!). Jag ska också ringa till vårdcentralen och beställa ni vet livmoders-hals-cancer-spruta, glurp! Blodprov och stick i fingret, visst, fine for me, men usch vad det gör ont att ta sprutor muskulärt som det så fint heter. Men fint är det sannerligen inte, det gör ont flera veckor efter åt, minst! och jag håller på att svimma varje gång, jag får nog ha med mig någon som sentimentalt stöd! Dessutom kommer studiebidraget på fredag och det är alltid trevligt, puss för det!

Nu ska jag fortsätta med min korrekturläsning och planering för veckan.
Hörs senare. Puss!

Hello facebook

Det är otroligt vad måndagar har börjat bli bra för min del! Förhoppningsvis får jag praktik på Bildstudion på stan och jag ska ner imorgon och höra med dom igen, men det låter positivt i vilket fall. Matilda följde med mig hem och hon hjälpte mig bli den sista medlemmen i Facebook, jag tror det var droppen när Johan skaffade det också, då kände jag att näe, nu är jag nog lite för efter, haha! Som pricken över i:et så hörde en kille av sig om mitt bord så nu hoppas jag verkligen att jag får det sålt! Håll tummarna för sjutton gubbar!

Förresten har jag snart lyssnat sönder låten som går för fullt här hemma!
Lykke Li - Until we bleed

Congratz brother!


Min kära bror fyller 14 år idag den 22 februari!
Jag vet att det inte är den charmigaste bilden, men vad tusan, han fyller år och det ska firas.
Han och jag var på Elgiganten och han pekade ut Guitar Hero till Wii som han ville ha, och
eftersom jag är en aning pank just nu så får han det på torsdag istället.

Puss!
Jag älskar dig älskade bror och det vet du! <3

I'll come back, when you call me

Tack vare Erika så hittade jag ytterligare en av jordens finaste låtar. Om jag inte minns fel så satt jag och nynnade på den när jag och Johan kollade på Narnia - Prins Caspian, den är fruktansvärt fin och Regina Spektor har en väldigt unik röst, sådant som behövs här i världen. Lyssna och berätta vad ni tycker vettja!


Regina Spektor - The call

Ikea all day

God kväll på er!

Dagen har tillbringats helt och hållet på Ikea i Linköping, jag tror jag blev påkörd på hälarna av dessa förbaskade vagnar, mestadels var det Bisse som var med mig och mamma dit som körde på mig. Däremot gjorde en tant mig extremt irriterad när  vi skulle betala, mitt presentkort jag fick av Johans mamma och pappa funkade inte så tjejen i kassan satt där och försökte och ringde runt. Och den jädra "damen" stod bakom oss och suckade mer än nödvändigt. Det som gjorde mig ännu argare var att hon bara hade 7 koppar att betala vilket man kan göra i en "snabbkassa" där man max får ha 15 varor, varför i helskotta ställde hon sig inte där för om det var så jobbigt att vänta? Dessutom, hur smart är man om man tror att man inte ska få stå i kö inne på Ikea, ett av sveriges största varuhus på en helg! Man har inte mycket innanför pannbenet då inte. Men ja, tacka gud för att det finns bloggar och man kan skriva av sig sin ilska istället för att skrika.

Till det lite roligare då, allt som allt fick jag med mig en fotölj som kommer vecka 11, en fotpall till fotöljen, en byrå, ett ljus, en spegel, två olika påslakan, en krok att hänga kläder på och slutligen små lådor man kan ställa i byrån. Helokej dag enligt mig i alla fall. Något som har gjort den så extremt mycket bättre är att min älskling äntligen har kommit hem från alperna! :D
Puss!

Senkväll med Maria

Idag har det varit en dålig uppdatering, det var en kanonkväll igår i övrigt, tack mina fina töser, ni är bäst!
Jag har hunnit med att träffa Lovisa för första gången på ganska länge faktiskt, otroligt att det går så lång tid imellan, mamma och jag satt ett bra tag vid tvn och kollade på Djurpolisen, usch så hemskt! När jag ser sånt vill jag bara ta med alla djur hem och få dom att må bra igen. Därefter har jag och Maria sett på film och snackat strunt.

I övrigt har jag kommit på att en av mina drömmar är att hålla hand med en liten schimpansunge, och medans jag ändå är i farten kan jag ju åka dit och rädda några av dom som blir fångade och inlåsta i burar. Nej men varför inte liksom? Hur gulliga är dom inte?
Något som inte är lika gulligt är den satans nattfjärilen som flyger runt i mitt rum just nu, det betyder att jag måste tända alla lampor och leta redan på den, fånga den och släppa ut den. Suck, det lär bli en lång natt.


Bild av äldre slag

Puss!

Morning 19/2

God morgon!
Jag väcktes nyss av min mor som ringde för att säga att hon kommer och hämtar mig och rasmus om en timme eller så, då ska jag träna äntligen, jag ska försöka rikta in mig på kondition men tror att det kommer sluta som alltid, man kommer ner aspepp och när man väl ska köra igång blir det i alla fall bara några minuter. Men vi får se hur det blir.

Resten av lovet är faktiskt planerat till max!
Ikväll ska jag iväg till Mickis och Ellen och ha trevligt, dagen kommer gå till att träna, städa och plugga!
Fredag ska jag träffa Lovisa först och på kvällen står Maria på schemat.
Lördag fick jag min vilja igenom! Jag och familjen ska till Ikea och leta fotölj, litet bord och byrå. Det blir fint det!
Söndag fyller min bror 14 år och jag måste hitta en present till den lilla parveln! Vi får se om jag ger honom en 50-öring inslaget i massor av papper, precis som han gjorde för mig när jag fyllde 15 eller 16. Men näe, jag är inte lika elak som honom så han kan nog få en 5'a kanske. Vi får se.

Puss!

I taket lyser stjärnorna

Det blev som jag trodde, efter halva filmen satt och med tårarna rullandes ner för kinderna, det är faktiskt dubbelt så jobbigt att gråta på bio, man kan ju inte göra ett enda ljud ifrån sig, då blir det ju dubbelt så pinsamt och alla tänker "ahaaaa, där är tjejen som lät så mycket under halva filmen och gjorde att jag inte hörde någonting", tur att det är mörkt i alla fall. Filmen var i alla fall bra, ingenting emot boken men ja, så är det väl alltid antar jag. Bra musik, helt okej skådespelare, pinsamma scener och repliker som påminner mig om "Linas kvällsbok", om inte värre, verkligen roliga repliker som ändå inte är för kvicka för att uppstå i verkligheten, dessvärre ett uruselt slut, förlåt men det var verkligen inte alls bra! Ni vet ett sånt där slut som bara.....vips! Slut på filmen och nu får ni tänka själva, jag tycker inte om det. Men strunt samma, filmen var kanon och ja, se den gott folk!



Nästa film att se är Män som hatar kvinnor! Jag tror den kan vara riktigt bra, som allt annat jag vill se på bio.
Puss!

Biotajm!

Om 3 timmar sitter jag förhoppningsvis i en biosalong med mina fina vänner, bland annat Maria, Erika och Anna. Vi ska äntligen se I taket lyser stjärnorna, som jag har längtat! Jag känner på mig att jag kommer sitta och gråta så det blir ingen mascara för kvällen i alla fall, allt måste ju planeras i detalj (märk väl ironin).

Jag tror jag är inne i en känslo-period förresten, varenda gång det blir minsta sorgligt på tv eller i böcker så får jag den här klumpen i halsen, likadant när jag ska sova och blickar en sista gång mot fotot av Johan som jag har på mitt nattduksbord. Jag börjar bli ett riktigt hormons-monster med känslo-attacker, ungefär. Men nu ska jag nog börja fundera på att hoppa in i duschen och leta reda på kläder att bära för kvällen, önska mig lycka till!

Förresten får ni en recension på filmen senare.
Puss!


Bittersweet I could taste in my mouth

Just nu är jag r uskigt sur, på mig själv! Jag är sur för att jag inte kunde ta beslutet att jag och mina vänner skulle åka till Stockholm i sommar och se Coldplay på Stadion. Jag blir så sjukt pepp på att gå på en massa konserter på sommaren. Ni som har läst min blogg ett tag och känner mig vet att jag och mina vänner var och såg Coldplay i globen när dom var här i september. Jag kom precis in i en Coldplay-period igen och jag blev så extremt pepp så jag kan bara hoppas att de sätter in en till konsert dagen före eller efter, så nu gott folk, nu håller vi alla tummarna för min och alla andra som vill se Coldplays skull!
 
 

Hoppas nu!

ruuuusch

Helt otroligt vad dagen har gått fort, jag har umgåtts med Tuva hela dagen och vi har bakat bullar som blev kanon, varit nere på stan och köpt nya dea-dem till henne och gjort rosa och gula våfflor med grädde, glass och sylt, hur gott som helst om ni frågar mig. Angående det här med att fixa mina naglar så blev det inget av med det, suck! Tjejen/kvinnan som hade skrivit min tid på mitt kort hade skrivit mig fel och satt mig på klockan 3 imorgon istället för idag men jag ska dit imorgon klockan 12 i vilket fall. Jag blir så irriterad när man får fel tider eller när man får vänta överdrivet länge, om man har en tid att passa ska man se till att man är klar då. Det kanske förklarar varför jag alltid får panik när man åker 5 minuter senare än vad man har sagt, jag tycker helt enkelt om att vara tidig.

Om 10 minuter kommer Anna, Maria och Erika hit, då ska vi försöka få tag i Yasmine.
Vi hörs sen!
Puss!

Bullbak!

Yey, nu sitter jag och Tuva och väntar på att bullarna ska gräddas färdigt, av någon konstig anledning blev det vaniljbullar och inte kanel, jag tror det var för att Tuva tyckte det lät godare. Men ja, planer för dagen är att vi ska grädda våfflor sen, rosa och gröna ska dom bli är det tänkt, vi får se hur det blir. Sen ska jag ner och fixa mina naglar och sen bowling, jag tror det kommer bli en kanondag faktiskt!


Sommar 2009

Nu sitter jag fast i ännu ett avsnitt av Brothers and Sisters, åh, I'm in love! I övrigt försöker jag planera min vecka och imorgon ska jag leka med Tuva en liten stund, ja, vi ska leka, med tanke på att Tuva är 6 år ska vi troligtvis rita, baka eller något annat roligt. Runt 3 ska jag iväg och fixa mina naglar och kvällens planer går ut på att ha en trevlig kväll med utbytesstudenten Yasmine, Maria, Erika och Anna. Jag tror det blir riktigt trevligt, planen är att bowla och därefter äta någonstans, det blir kanon! 

Förresten har jag redan börjat planera lite inför sommaren. Jag och min mor har nämligen beställt en ny resa, den här gången i två veckor till Kreta, vi åker den 2/7 och kommer hem den 16/7 på min fars födelsedag, förhoppningsvis kommer jag vara brunare än någonsin. Men ja, när man inte  har några pigment förutom på ryggen, axlarna och fötterna ska man inte hoppas på för mycket. 
Bara två veckor efter det åker jag, Maria och Clara iväg på Emmabodafestivalen som pågår från den 30/7 till 1/8, bra band redan nu och alla har inte ens släppts än. När jag kommer hem från Emmaboda kommer det bara vara 28 dagar kvar tills jag fyller 18, sent som tusan men jag och Maria har i alla fall planerat att ha en trevlig maskerad eller liknande. Kanonkul!

Nu ska jag drunkna vidare i Brothers and Sisters och försöka lägga mig ganska skapligt!
Puss ooch godnatt! 


Bilden är tagen i somras när jag och mamma var på Mallorca.

Fotografering 15/2

Okej, här kommer några av de många bilderna jag tog i söndags på familjen Mejman. De flesta utrymmet gick åt att ta på Alex som snart är ett år om jag inte minns fel, så fruktansvärt söt och fotogenisk.

 
 


Om ni frågar mig är Alex en av de sötaste ungarna som någonsin fötts.



God middag, God kväll?

God middag / God kväll!

Det är otroligt vad lovdagar går snabbt, jag blev väckt klockan halv 10 av Tuva som ska komma över ikväll och baka lite med mig, lite mysigt sådär. Därefter har jag kollat på Brothers and Sisters, min nuvarandra favoritserie, om man bortser från O.C som Johan har fått min att avguda, i förrgår natt kollade jag klart på första säsongen och jag trodde jag skulle dö, hemskt vad jag satt och snyftade, lite som när man ser på Extreme home makeover. Därefter har jag ätit frukost och varit ute med hundarna, jag har till och med hunnit med ett träningspass. Dessvärre har mitt knä börjat knasa sig och nu har jag ont bara jag springer med knäskydd, inte brabra. Imorgon ska jag till sjukhuset tror jag och få en remiss till Stockholm.

Jag  har funderat lite på en sak, tänka sig, när börjar man säga god kväll istället för god middag? Är det runt klockan 6 när det börjar bli mörkt, typ? Eller är det när man har ätit middag och har kvällsmaten kvar? För isåfall är det ju olika för allihopa, vissa äter ju lunch vid 3 och andra vid 5, om inte ännu senare.
Men nu ska jag vara lite mysig och gå och duscha, jag tänka lägga upp lite foton som jag tog igår på Mejmans när jag var där, hope you'll like it.

Puss!

Fredag 13/2

Godmorgon!

Nu har jag äntligen kommit in i lovet här känner jag, man ligger i sängen och tänker; hm, jag måste gå upp snart, men icke, jag har looooooov! Som jag har längtat! Men i alla fall, i fredags var vi hos Rasmus i klassen och kollade på film. Trevligt var det och det blev inte överdrivet sent, ibland är det skönt med sånna kvällar. Men i vilket fall, här kommer lite bilder.


Mattias var på bra humör


Maria och Erik var trötta och lika roliga som vanligt.


Robert, Anna, Clara och Erika.


Vi avslutar med en bild på Mattias, Fatih och Sebastian.

Tack för en finfin kväll allihopa!
Puss!


Natti natti

Suck, det blev nog lite senare än vad jag trodde, jag får lägga in bilderna från klassträffen igår imorgon istället. Nu ska jag sova så jag orkar fotograferade lilla bebisen Mejman imorgon, eller om det var hela familjen, jag förstod inte riktigt. Men det blir nog kanonbra och bilder kommer lite senare.

Puss & godnatt!

Valentine's day

Ja ni, det är alla hjärtans dag idag, det är inte mycket som funkar för min del idag. Jag saknar Johan extra mycket och det gick inte att hämta ut Emmabodabiljetterna, skoj, inte på en fläck. Helst av allt vill jag begrava mig i sängen så att dagen går fort men så hemsk ska inte dagen vara. jag har 2,5 timmar på mig att duscha och göra mig iordning för att därefter åka till Erika, äta tacos med fina vänner och ha trevligt. Det är mina planer i alla fall, gråta mig till sömns av saknad och kärlek får jag göra ikväll ^^. Jag ska försöka baka något trevligt åt min familj också, om jag hittar något vill säga. Vi får se, men ni ska jag försöka skutta in i duschen och försöka bli klar, jag kanske till och med får något gjort.

Ni får förresten se bilder från klassträffen lite senare.
Puss! 


Såhär på Alla hjärtans dag älskar jag dig lite extra.

Fotografering 11/2

Innan Johan åkte hem så passade vi på att bli fotograferade av Clara.
Så här kommer lite resultat, enjoy!

    

Det här är min favoritbild i alla fall.
Alla bilder är tagna av Clara.

Planering is the shit!

Åh så skönt, dagen har gått snabbt och nu är det äntligen lov! Som jag har längtat efter att sova ut tillräckligt mycket så man vaknar vid 9 av sig själv. Frågan är nu bara vad jag ska hitta på att göra under lovet, en liten planering skulle nog inte sitta fel.

Fredag - Filmkväll hemma hos Rasmus i klassen tillsammans med dem, Kenny Starfighter och pizza står på listan.
Lördag - Alla hjärtans dag och dags för att begrava mig själv under täcket, gråta floder över att Johan inte är här utan i Alperna, icke, jag ska ha en trevlig kväll med vänner samt utbytesstudenten Yasmin som för tillf'ället bor hos Linn, jag tror det blir en fin Alla hjärtans dag, i alla fall för att vara utan min älskling.
Söndag - Inga planer alls för tillfället utan ska försöka åka ner och träna kanske, plugga lite och försöka bli klar med uppgiften för psykologin.
Måndag - Städa rummet eller försöka släpa med föräldrarna till Ikea och få ordning på mitt rum.
Tisdag - Fransk manikyr + nagelförstärkning klockan 15 hos Marika på Allt för händer & fötter.
Onsdag - Äntligen ska jag och klasstjejerna se I taket lyser stjärnorna som går i stan, vi har nog Sveriges sämsta biograf, förlåt men filmen hade Sverige-premiär för två veckor sen.
Torsdag - Inga planer alls, träning är prioriterat och jag ska försöka ta tag i det här med livmodershalscancer-sprutan och även remissen till sjukhuset i Stockholm.
Fredag - Inga planer alls här heller, träning och försök till att hitta present till bror som fyller år på söndagen.
Lördag - Johan kommer hem från Alperna, äntligen!
Söndag - Ha ångest för att skolan börjar igen och fira lillebror.

Nu ska jag ha en shyjädra kväll med klassen!
Återkommer, puss!


Like when we were young

Yey, nu tror jag att jag är på G igen, på G i skolan och på G här, finemang måste jag säga.
Dagen har tillbringats mestadels hos Clara tillsammans med Maria, vi bakade kladdkaka som inte blev så värst lyckad men ändå ätbar, sockersuget är så sjukt stort på torsdagar när vi går från 08.25 till 15.40, hemska dag.
Min far kom och hämtade mig och Maria, hela vägen satt vi och sjöng högt till Magnus Uggla. Jag drogs tillbaka till när jag var 7 år, då jag och pappa satt i bilen och sjöng högt till "Kung i baren". Jag är tro det eller ej uppväxt med band som Magnus Uggla och Freestyle, vilka tider. Men nu när vi satt i bilen och sjöng som högst så bytte det låt och "Jag vill" började spelas. Så nu har jag alltså suttit och lyssnat på samma låt om och om igen från klockan 7.



Lite skojig text tycker jag allt, en riktig favorit för den yngre Therese.

Bad Bad Bad

Nu har det varit en väldans dålig uppdatering, som ni kanske vet har Johan varit hos mig från torsdags förra veckan, väldigt trevligt och mysigt. Tidningen börjar lida mot sitt slut och det börjar faktiskt likna en tidning. Men jag lovar att jag ska börja med min bra uppdatering imorgon när min älskling åker hem och vidare till alperna.

Puss!

You can´t say no to me

Jag måste bara lägga upp den här fina låten, jag måste införskaffa mig en gitarr snarast så kan jag lära mig något. Fin är den i alla fall och jag gillar den skarpt.


Tiger Lou - You can´t say no to me


a precious kiss from your lucious lips
is more than any man could stand
a glimpse underneath your silverskirt is a miracle
the scent of your skin your ivory skin

Love written with words

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Vi träffades för första gången i mars förra året, under påsklovet om jag inte minns helt fel. Då hade vi sms'at, suttit på msn och pratat i telefon i ungefär 3,5 år. Vi två bestämde tillsammans att det var alldeles för lång tid för att inte ha träffats alls, speciellt när vi tyckte om varandra. Nästa gång vi träffades var fredagen den 4 april 2008. Du vet, det var då det blev vi, det var då jag började ge all min kärlek till dig, drygt 20 mil borta försöker jag fortfarande ge dig all min kärlek som jag tycker du förtjänar. Du är min pojkvän och det bästa som hänt mig på länge, du vet att du är den jag förlitar mig på mest och en av de som betyder mest av alla människor omkring mig. Jag vet att jag ofta säger hur bra du är för mig, hur underbar och hur fantastisk du är, men jag gör det för att jag inte vill att du ska glömma det, glömma hur mycket du är för mig. Jag har det så otroligt bra med dig, du vet att jag mår bra när jag är i din närhet och när jag får vara med dig. Det bästa jag vet är att gå och lägga mig tillsammans med dig, sova tillsammans med dig och vakna tillsammans dig. 

 
Jag älskar dig!
4/4 2008

Ten months

Förbered er på att dagens alla inlägg kommer handla om kärlek, i alla fall det som kommer upp om ungefär 2 timmar. Idag är det nämligen 10 månader sedan jag och Johan blev tillsammans, det borde firas men strunt, vi ska "fira" det på fredag med att gå ut och äta, jag betalar, romantiskt va? Men det var faktiskt jag som bjöd ut honom så vad tusan, man får väl göra lite för kärleken ändå.

Jag har hunnit med att träna idag igen, extremt skönt faktiskt och jag tror minsann att min träningsvärk börjar ge sig, äntligen. Men nu måste jag hoppa in i duschen, en tjej skulle komma och kika på soffan så håll tummarna allihopa!
Puss!

23.28

Hm, som sagt är mitt uppdaterande inte det bästa idag, tyvärr. Reportaget gick i alla fall finfint och vi blev klara runt halv 11. Så nu ska jag bara sminka av mig, borsta tänderna och därefter krypa ner i min sköna, varma säng och kika något avsnitt på Brothers and Sisters. Jag tror jag börjar bli lite serie-sjuk, i alla fall när det gäller Brothers and Sisters. Så fort jag får råd ska jag införskaffa mig Sex and the City-boxen och glo igenom den. Men på torsdag kommer min Johan med OC säsong 1 & 2 som jag ska få låna av hans syster.
Men nog om allt detta, nu ska jag få min kära sömn och falla tillbaka in i sjukdomens värld av serier. Mina träningskläder får ni se imorgon eller så.

Puss! 

Dags för reportage

Lite dålig uppdatering för dagen, mest för att jag inte haft något intressant att skriva om. Det har varit skoltidning hela dagen vilket gjorde att dagen fick snabbt och enkelt därefter har jag varit hemma och varit till Intersport och införskaffat mig nya träningskläder så nu är vi klara att sätta igång på allvar igen. Men nu ska jag börja knalla iväg mot familjen Bennetoft för att göra ett reportage om mat.

Puss!

Hair

Allting har faktiskt varit utmärkt idag, bortsett från cyklingen i morse, usch vad kallt det var. Benen fick som tusen nålar efter 5 minuter och efter 10 minuter kändes det som jag hade två kylklampar på öronen, det är nog trots allt fortfarande tid för mössa på huvudet, jag får tänka på det imorgon. 
Men för att liva upp stämningen lite i bloggen här tänk jag visa er bilderna jag tog till min fotouppgift Hår, 



Jag tycker i alla fall att den blev ganska okej.
Förresten så lyckades jag övertala min far att åka till Intersport imorgon, jag tror nog det blir bra med lite nya träningskläder så att man känner sig ännu mer peppad. Det är faktiskt inte lika roligt att träna när byxorna hänger här och där så man lika gärna skulle kunna haft en sopsäck på underkroppen och t-shirtarna eller linnena är sunkiga och gamla, usch nej. Imorgon blir det fint. Jag och Clara ska iväg till Bennetoftarna och laga efterrätter tillsammans med Catarina, ett reportage till våran skoltidning. Det blir galant.

Puss! 


Träningstankar

God kväll allesammans!
En massa slit med tidningen idag, speciellt med alla sidor, suck! Det blir aldrig riktigt som vi planerat men nu jäklar tror jag minsann att vi fått till det. Jag tänkte på en sak idag när jag tränade efter skolan, visst är det jobbigt att "komma tillbaka" till en träningsritual efter två veckor av sjukdom? Speciellt uppvärmningen, det är så fruktansvärt tråkigt men viktigt och visst, självklart gör jag den men vad tusan - det är sjukt tråkigt. Det som är ännu tråkigare är att se hur musklerna minskat, shit, jag låter ju som värsta muskelbyggaren här *spänner biceps lite extra*, jag menar det är inte alls roligt att se hur vikterna minskar och framför allt att repetitionerna minskar. Men nu ska vi satsa på Beach 09 här och bli riktigt "fitta" till sommaren, i och för sig så låter det likadant varenda vår, men man kan ju få drömma och satsa lite. Jag har tränat idag i alla fall och jag är nöjd, imorgon blir det.....kondition på idrotten. Sen måste jag nog försöka få med pappa till Intersport eller något och införskaffa mig nya träningskläder, mina byxor är just nu så stora så det ser ut som att min rumpa är 2 meter bred, om inte mer, dessutom är mina linnen sunkiga och nej, så kan vi ju inte ha det. De har ju faktiskt fått in riktigt snygga kläder nu om jag inte minns fel, men det får jag kika runt på sen för nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss!

I´m missing you everytime

Godkväll allihopa!
Nu är jag hemma igen efter helgen hos min sjukling. Det är faktiskt lite orättvist att han är så snygg, fin och underbar trots att han har 38,7 grader i feber. Men i alla fall så har min hosta blivit bättre, tack och lov och nu i veckan tänkte jag försöka komma igång med träningen igen, helst imorgon efter skolan eftersom jag slutar ganska tidigt imorgon, vi får se hur det går med det. I helgen har vi mest gjort....ingenting, sett massor av innebandymatcher, sovit och så mycket mer har vi inte gjort, men så är livet när man umgås med en sjukling. Härnäst kommer han hit och det blir fint, han stannar i nästan en vecka, <3
Nu ska jag börja kolla igenom "Brothers and sisters", någon som har sett det och gillar det? Eller ogillar?
Puss!