HEY SOUL SISTER

therese säger:
åååhihihihih, sitter med studentmössan  
Matilda säger:
HAHAHA vafan?
despo
ja, jag sitter med balklänningen....

Frågan är vem som är mest 'despo' i den här konversationen...

VÄDRET FÖRSTÖR JU EN DEL

Känns lite skumt att vara hemma innan fyra på en onsdag, eftersom vi alltid slutar tjugo i fyra i vanliga fall. Försöker att peppa mig lite till spinningen vid kvart över fem. Det är inte det lättaste eftersom vädret suger värre än något annat och det regnar med en gnutta blandning snö. Inte det mest peppande liksom. Men vi struntar i det tycker jag och kör på som aldrig förut. Efter spinningen ska jag skriva klart mitt tal tills imorgon för Nationella i svenska B. Förresten, jag fick glädjande besked förut idag, jag fick VG på både min krönika och min ledare. Väldigt nöjd!

BÄSTA MARION

Vi passar på att säga ett fett grattis till bästa Maria som tog sitt körkort idag! ♥

Man bör kanske tillägga att bilden är två år gammal...


I KNOW YOU SAID THAT THIS WILL NOT BE PERMANENT

Jaja, jag börjar komma en liten bit på vägen i talet för nationella proven. Varför känns allt så himla mycket svårare när det gäller nationella proven?! Förstår inte. Men jag sitter med högsta volym på datorn och lyssnar på en ny liten favorit. Gerald Alas från Göteborg. Ni hittar hans myspacesida här. Helt otroligt vad det klingar fint i mina öron! Lovely.

100420

Vad knasigt det känns att det redan är tisdag, känns som att vi precis startade veckan och att det istället nu är måndag. Bara en dag emellan men i alla fall. Sitter och klurar lite på vad fan man ska säga i sitt tal på nationella proven i svenska b. Till sällskap har jag numera Anna Pihl istället för Carrie & co. Inte lika glamouröst kanske men det får fungera i alla fall. Men om man ska fortsätta med sitt tal i svenskan om "Oss emellan" eller ta sig en redig promenad, eller springtur. Okej, jag skriver nog klart talet först trots allt. Later fellows!

100416

Insåg att det är fredag idag. Redan?! Jag klagar inte eftersom jag drar iväg mot Örebro där jag möter upp Johan, Lillan och Josh för att se Nikola Sarcevic. På lördag ska jag umgås med Lillan eftersom Johan sticker mot huvudstaden och glor på någon slags cup med sitt lag. Så ja, det lär bli min helg i alla fall. Vi i projektgruppen sitter och försöker få klart våran tidning, eller i alla fall dummyn. The last one. Just nu verkar det som att vi inte har någon lektion förrän engelskan börjar, typ 14.15...inte så frestande eller hur?!

NÄSTA VECKA BLIR BRA...

Nu håller jag på att somna sittandes här i sängen, så lika bra att krypa ner och somna gott, samt peppa lite inför konserten imorgon. Lär bli en aning grymt liksom. Annat trevligt som hänt idag är att jag träffade Lovisa efter skolan OCH att jag fick MVG på mitt sista tal i svenska c. Lycklig som tusan! Dessutom är kursen slut nu så ja, jag är mer är glad. Ett ämne mindre att tänka på. Jag lämnade in krönika och ledare i svenska b och fick ännu en läxa att bocka av alltså. Jag är i grymt tempo nu med skolan. Nästa vecka blir det att göra klart examensarbetet (eftersom jag åker till Kanarieöarna på söndagen samma vecka) och skriva letter i engelska c. Just det, jag glömde att jag måste skriva mitt muntliga till svenska b också, som jag har på onsdagen, och ett matteprov på det. Shit vilken vecka jag har framför mig. PUSS!

FRIENDSHIP ♥

therese säger:
kom hem från spinning, har ont i knät ><
Matilda säger:
skönt att träääna
therese säger:
nja, inte med det här hoppande knät ^^
Matilda säger:
haha
nu fick jag också ont i knät
sympatismärta ^^

HAHAHAHA!

LETS GO

Hips vips så har jag tydligen suttit och anmält mig till lite olika utbildningar. Sådär en timme innan alla intagningar stänger. Men det känns faktiskt jävligt bra. Om jag ångrar mig är det ju bara att tacka nej ifall jag blir antagen. Men, det känns i alla fall väldigt bra att jag har tagit tag i mitt liv efter studenten lite och satt fart på sökandet här. One word - vuxenpoäng! Jag är på hugget!

12 DAGAR KVAR

Jag har tillbringat hela dagen tillsammans med min favorit på andra sidan stan, Frida. Vi har suttit ett bra tag vid köksbordet och snattrat och därefter gick vi på promenad för att snattra av oss ännu mer. Jag följde henne en bit och när jag kom hem fixade jag med tvätten. Mamma och Rasmus kommer ju hem imorgon så jag tänkte att man måste ju fixa till huset så de inte får hjärtsnörp när de kliver in genom dörren. Nu sitter jag i sängen, för ovanlighetens skull och funderar över vad tusan jag ska börja i plugghögen som i övrigt inte är speciellt stor längre. Men det finns småsaker kvar som jag verkligen måste få gjort tills jag åker till Fuertoventura. Bara 12 dagar kvar tills vi lyfter. Men som jag sa, lite plugg kanske..

CLOTHES FOR SUMMER

Sitter och klickar hem lite kläder från Topshop. Dessvärre verkar det inte fungera att skicka iväg beställningen och under tiden jag har suttit och klurat med hur fanken man gör så har storleken jag beställde ett av plaggen i tagit slut. VÄLDIGT.ROLIGT. Men eftersom det är en oversize kavaj så gör det inte så mycket antar jag. Jag får nog på mig den i alla fall. LOVE IT!

 


100413

Första dagen i skolan på väldigt låååång tid och jo, det kändes bra. Skönt att få skratta och skojja på som vanligt igen. Love it! Jag har lämnat in min förbannade projektrapport också, kändes helt grymt att ge den till läraren med ett stort leende och gå där ifrån, nöjd som en jag vet inte vad. Efter skolan har jag hunnit sitta på körskolan, inte långt kvar tills mitt efterlängtade körkort förhoppningsvis infinner sig i min lilla plånbok. Snart ska jag ut och övningsköra med daddy, planera mat och vid sex kommer min gamle trogne vän David och lär mig matte. Jag såg nämligen igår att jag visst har prov på fredag, inte alltför frestande. Men det måste göras om jag inte vill tillbringa en tid att läsa upp betyg. Men det hoppas vi inte att jag behöver. Nu ska jag ut och driva my car. Lycka till Therese, tack!

SISTA DAGEN

Slutet på en väldigt bra dag. Spinningen gick som en dans och väl hemma åt jag och fadern middag. Nu lite senare har jag flyttat över alla arbeten jag ska lämna in imorgon i skolan till ett usbminne, planerat min vecka och försökt njuta av den sista dagen jag är ledig på ett tag. Eller åtminstone inte på två veckor. Då drar jag, mamma, Åsa och Tuva till Kanarieöarna. Jag hoppas på få lite färg till studenten. Nu ska jag krypa ner i sängen så man är lite utvilad tills imorgon, första skoldagen på fem veckor, känns skapligt knasigt faktiskt. Sleep tight!

TVÅ MÅNADER

Två månader kvar tills jag tar studenten. Ganska så coolt att jag drömde om det i natt, allting var så jävla perfekt. Tredje gången jag drömmer om studentdagen förresten, så om man ska tro på sånt som att om man drömmer samma sak tre gånger så slår den in. Yey, min studentdag kommer slå in. På fredag ska jag gå och prova min studentklänning också, ååååååååååh it's getting closer!

100412

Studiedag och jag känner mig som en hemmafru, ungefär. Jag har ägnat det mesta av min lediga dag till att tvätta, städa köket och pluggat lite smått. Jag har totalt tre saker kvar att göra på min plugg-lista, ganska godkänt om jag får säga det själv. Jag får nog gjort två punkter till idag innan jag ska dra iväg på spinning. Så dags att sätta på on-knappen för plugghuvudet och bocka av arbeten. Later.

FROM YESTERDAY

Gårdagen var helfin. En aning mycket av det goda men det var väldigt trevligt i vilket fall. Idag har jag i stort sett inte gjort någonting. Ätit frukost, legat i sängen och dragit ut på att kliva upp. Nu har jag kommit så långt att jag satt på mig lite normala kläder i form av mjukisbyxor och ett linne, dragit upp persiennen halvvägs och borstat tänderna. Jag är en bit på väg i alla fall. Mamma väckte mig tidigt eftersom hon och Rasmus drog till Sälen idag, tills på torsdag. Tur att pappa är en hejjare på att laga mat, annars skulle jag få leva på, likt Matilda, panpizza och snabbmakaroner tills de kommer hem. Jag funderar på om man ska ta tummen ur röven och bädda rent sängen kanske, kan vara skönt att krypa ner i en nybäddad säng ikväll. Over and out!

DRESSED

Nu har jag ätit och packat det nödvändiga tills ikväll. Ska invänta min mor och får förhoppningsvis skjuts till Matilda. Men ja, dressed for success så att säga. Time to go, ha en fin kväll babes! FET PUSS!


HALVDÖD

Japp, högskoleprovet gjort och vad säger man? Mitt mål är att ha över 0,0 och det känns inte helt omöjligt i alla fall. Jag är dödstrött men ikväll vankas det tydligen klassfest så det är bara att pigga upp sig med lite mat, gasen i botten och bah köra. Jag ska iväg till Huldis och låna hennes plattång och sminka mig lite senare, eller ah, tidigare än klassfesten i alla fall. Så, dags för något att äta.

HÖGSKOLEPROVET

Okej, gårdagen. Vi slötittade igenom hela New Moon, halvdog till filmen Paranormal Activity och somnade till All about Steve. Så ja, vi är väl inte de bästa på att välja filmer kanske. Speciellt inte när jag är så sjukt lättskrämd. Det ska tilläggas att jag faktiskt tror på spöken och blev livrädd av en dammtuss som låg och blåste på badrumsgolvet efter att Lovisa åkte hem. Att man ska göra högskoleprovet dagen efter, en lördag, och somnar runt halv tre är ju bara en liten bonus. Nu ska jag tillbaka till min gamla skola alltså. Till min gamla mentorssal till och med, känns väldigt konstigt eftersom att det var nära på sex år sedan jag var där senast. HM, känns inte sådär superbra att slösa hela sin underbara sovmorgon och lördag till att sitta och nöta svenska, engelska och matte en hel dag. Provet beräknas vara klart 16.20, lockar det? Någon?! Nej, tänkte väl det...Önska mig lycka till så hörs vi senare efter proven.

Den här låten ligger mig varmt om hjärtat, väldigt varmt om hjärtat! ♥

TIME TO GO

Nu ska jag iväg och göra stan med Lovisa, men innan det ska jag sitta ett tag på körskolan. Så, det blir en rejäl jävla tjejkväll med Lovisa ikväll alltså. Vi hörs senare, I guess. Puss!

100409

Fredag, lovely Friday!
Jag vaknat, varit ute med hundarna tillsammans med mamma, ätit frukost, fräschat till mig lite och äntligen packat upp väskan som stått här i rummet sedan i söndags. Kändes lite behövligt nu. Nu sitter jag, som vanligt, i sängen och planerar att skriva klart den där satans rapporten jag har hållt på med i x-antal timmar. Så, det är antagligen lika bra att få arslet ur vagnen och börja skriva, det är ju bara några rader kvar att skriva så. Later fellows!

LE MUSICA

Ska precis sätta igång och plugga tänka jag. Så, jag drar igång iTunes och lyssnar igenom hela jädra spellistan, mucho oldie musik som kommer fram. Det bästa är att man kan varenda låt utantill och det spritter liksom till lite i kroppen när man hör en låt som jag inser att jag faktiskt har saknat förbannat mycket. Som den här till exempel.

GOOD MORNING

Känns som att jag är i någon slags dvala, går bara runt som en sengångare typ. Lite Sid i Ice Age. I alla fall, gick upp för första gången och gick ut med hundarna som inte kan låta något vara i mitt rum, man skulle kunna tro att de fortfarande är valpar, trots att de är sju och fem år... Nu sitter jag halvvaken i sängen, slötittar på SATC och funderar på någon slags frukost. Skulle vara bra för jag har mycket skolarbete som ska göras. Ja, dags att ta tag i sitt liv. Hörs sen kompisar.

SWALLOWS

 

Jag är bara lite kär i Sienna Millers sval-tatuering.

Så otroligt himla fin!

L O V E I T ♥

FIVE THINGS ABOUT ME

♣ Jag är lite av en perfektionist, måste ha dosor och liknande i storleksordning ibland och blir tokig om någon kommer och förstör när jag städat.
♣ På senare tid har jag utvecklat en liten form av fobi för tåg som åker förbi. Min puls går superhögt och måste vända mig bort och hålla för öronen. Om folk undrar vad jag lider av är en annan femma.
♣ Mitt mål för året är att lära mig dricka öl, mest för att det ser så oerhört socialt ut.
♣ Jag är oerhört bra på att memorera ansikten och namn, samt att passa ihop dem. Leder till att folk tror att jag är en stalker av något slag. Vilket leder oss in på nästa punkt.
♣ Jag hatar att känna mig ouppdaterad om allt, människor, händelser och allt som händer.

100407

Med hjälp av lite SATC somnade jag ganska snabbt igår men istället för en lugn och skön sömn började student-mardrömmar klockan sex i morse. Allt från att jag glömde smink och klänning till att vårt flak bestod av lastpallar, så kunde jag inte sova mer än en halvtimme mellan varje dröm. Inte direkt den sömn jag ville ha men jag är utvilad i alla fall. Nu sitter i sängen igen och målar naglarna. Hade tänkt fortsätta med det tills allting är klart och Åsa och Tuva kommer hit och pratar om resan. Later!

WANNA BREAK THE RECORD?

Tillbringade mestadels av dagen på stan tillsammans med Matilda. Letade underkläder till damen och fixade med lite allt möjligt, skrattade dessutom åt allt möjligt. Spinningen gjorde susen för min kropp och jag upptäckte att jag faktiskt kan använda facebook på mobilen. BARA efter ett och ett halvt år med den. Coolt, om jag får säga det själv. Nu har jag halvsuttit i sängen totalt däckad och bara längtat efter att få krypa ner i sängen. Så, det är precis vad jag hade tänkt göra nu. Med lite tända ljus, lite papper i form av skolarbete. Och glöm för allt i världen inte Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte, de är mitt sällskap för kvällen. Gorgeous!

TODAY

Toudelou darlings!

Kom hem från frisören för en stund sedan och känner mig faktiskt väldigt nöjd. Ingen större förändring men ändå en liten uppfräschning liksom. Nu sitter jag i sängen och kollar igenom min lista på vad som ska göras i skolan, inte helt roligt men det måste göras och dessutom är det inte speciellt långt kvar till studenten. Känns mer än bra. Så mycket mer ska jag nog inte göra idag, plugga och sen är det spinning vid klockan sex. Skönt att hålla igång på loven också så det är bara att bita ihop, göra det bästa av dagen och köra på. Nu ska jag plugga så ögonen blöder, ungefär. Puss!

HEARTBEATS

Två år med min prins ♥


100403

Påskafton idag alltså, glad påsk ska man väl säga.

Planer för dagen är att ta en promenad uppe vid Omberg och till kvällen blir det 20årskalas för Emelie i Linköping. Om jag förstått allting rätt alltså. Vi startade upp påskafton med kokt ägg, stekt ägg samt äggröra. Påsk är viktigt för oss. Men ha en fin påskafton allihopa och ät inte för mycket ägg. Puss!

EN NY MÄSTERKOCK ÄR FÖDD

Jag befinner mig tills på måndag/tisdag i Östra götaland hos min darling, bara så ni vet. Om det var någon som var intresserad alltså.. Nu ska jag titta vidare på karln som gör egna pommes frites, new Gordon Ramsey. Ungefär! ♥