fy sjutton

Slutade äckligt sent idag, tjugo i 4, fy sjutton! Äcklig mat så inget blev ätet, dessutom hade vi ofriskt långa lektioner såsom 1½ timme, 2 timmar osv. Igår fick jag i vilket fall mitt skåp, tjoho, efter tre dagar av tjat och efter att ha blivit sambo i Marias skåp har jag äntligen blivit särbo med Maria istället. Hela disskusionen med vaktmästarna tog mig och Clara drygt 45 minuter och därefter kunde vi gå hem till henne med Maria, trevligt!
På tal om 17, (som jag skrev förut) så fyller jag år imorgon, 17 år om jag inte minns fel, slutar dagen till ära kvart i 4, det är svinigt! Därefter blir det att trampa snabbt som sjutton hem och därefter åka direkt och hämta Johan vid bussen i Norrköping, jag saknar dig!

Men nu ska jag kika klart på film och därefter ut och springa, om knät tillåter vill säga.
Puss!

Lars Mattias Winnerbäck

Jag tänkte dra en snabb genomgång om lördags då jag och mina kära vänner tog en tripp till Linköping för att se den underbara Winnerbäck. Vi anlände till Linköping runt halv 5 och därefter gick vi och åt, och efter det började vi gå till Cloetta Center. Vi stod i kö i en dryg kvart  och därefter började det rulla på.
Vi lyssnade på Cissi och Nour, ruskigt dåliga och dessvärre inget jag rekommenderar, därefter var det Emil Jensens tur, som till min överraskning var ganska bra, faktiskt, inte überbra, men ganska bra.
Efter Jensen var det Sofia Karlsson, en söt liten vissångare som faktiskt var bra, visor är söta och bra, nivån höjdes betydligt då Miss Li, speciellt under låtarna Oh Boy och Bababa, ruskigt bra! :)
Äntligen Winnerbäck, en sjuk ljudnivå spridde sig och jösses, underbart bra! Alla bra låtar var med och ingenting mer fattades, i alla fall inte som jag ser det. 5 toasts, Kanonkul! (Y)


 :

Tack för en perfekt kväll allihopa!
Puss :*


Vaktmästare! <3

Jag har än en gång tid att skriva en snutt, yippie, får ta och skärpa mig rejält! För tillfället är jag ruskigt irriterade på vaktmästarna. Igår när vi kom till skolan hade de först tagit bort mitt lås så därav kom jag inte in i skåpet, vi gick till dom och efter mycket tjat så öppnades mitt skåp. Det visade sig att det var helt tömt och inga av mina böcker, pennor, sudd, miniräknare etc fanns kvar. Vaktmästarnas svar var att skåpet hade varit upplåst, även fast jag är rejält säker på att jag låste det. Nu idag när jag väl har fixat ett nytt lås visade det sig att någon etta har fått mitt skåp, och jag får troligtvis inte ens skåp i våran korridor. Jag <3 Vaktmästare. 
Jag slutar i vilket fall ganska tidigt idag, 15.05, ehm^^ (märk ironin i meningen, tack)
Men puss!

school time

Just för tillfället sitter jag i skolan och har en timmes + en kvarts hål, innan trafikteorin, mums!
Det nya schemat suger apa och jag slutar inte före halv 2 en enda dag, sådant diggar vi! Verkligen!
För att dra igenom schemat snabbt så måndagen slutar man 15.40, lagom skönt att starta upp veckan med, tisdagen 15.05, onsdagen sovmorgon till 10.30 och slutar 14.45, torsdagen avslutas med samhällskunskap klockan 15.40 och fredagen börjas med sovmorgon till 09.05 och avslutas 15.45 med en 3 och en halv timmes lektion med Kurt, kul vecka, kul schema!

Men jag har ju då varit på Mallorca senaste veckan, mellan 30 grader och uppåt varje dag men mer information och trevlig fakta kommer sinom tid. Dessutom var jag på Lars Winnerbäck i lördags, otroligt bra och likadant där, bilder och fakta kommer snarast! Puss! 


tack och hej!

Imorgon åker jag till Mallorca tillsammans med mor Katarina, blir skönt att för en gångs skull åka iväg bara vi två.
Jag kommer hem igen den 22'a augusti runt 6 på kvällen, dessutom åker jag runt kvart över 7 imorgon så jag hinner förmodligen skriva något litet och kort innan jag far iväg till värmen, eller, förhoppningsvis värmen.

22 grader!
jag kommer sakna dig! <3

dunger

It's something in the way you move, little darlig.
it's something in the way you talk that makes me realize.
it's something in the way you move that makes me happy.
sometimes when you're sad and blue, little darling, you take me down that riverside, that makes me holler.
And you tell me´bout these old times, when I was happy. When I was happy, to make me happy.
So, I sell my soul to happy eyes. I sell my soul to everyone that makes me happy inside. Yes, I do.
In the end of the day, when you want to be seen.

Nicolai Dunger - Something in the way
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=33766109

låttips

Absolut bästa låten för tillfället:

Anna Ternheim med Broder Daniels låt Shoreline!
Lyssna och njut: http://www.youtube.com/watch?v=xFofMFww_ag
Även Broder Daniels orginal är underbart: http://www.youtube.com/watch?v=c3frpN8jJy0&NR=1

ever since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline
always waiting
for something lasting
loose your hunger, you loose your way
get confused and you fade away


panik

Jösses! Jag skulle ha börjat packa tidigare känner jag nu i panikens stund. Det känns som att jag inte  har något att ta med mig och att alla de kläder jag gick runt i förut är puts väck! Tack och lov hänger de flesta kläderna på tork så förhoppningsvis hittar jag allt som ska med tills ikväll i alla fall, jag hatar att packa i panik!

Jösses!


record, one more time

Jag tänkte bara meddela att jag än en gång slog rekord i läsande i bloggen,
Tack! Keep reading! :)

hero

Jag ska alldeles strax börja baka bullar men kom på att 30 + 25 stycken blir ruggigt mycket, jag ska alltså baka båda kanelbullar och vaniljbullar, därav plustecknet. Som sagt skulle det bli ruskigt mycket bullar och under tiden jag funderade över detta pratade jag samtidigt med Johan i telefon, jag förklarade helt enkelt mitt lilla "problem" för honom och han kom på den briljanta idén att jag skulle dela båda degarna i två, inte degarna utan antalet dl, g, l etc i ingredienser. Därav är problemet löst, han är bra att ha ibland! Även fast jag skulle kunna komma på det helt själv. Så för att vara en aning snäll dagen till ära kan Johan få 5 toast av 5 möjliga, Puss på honom, typ!

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Jag kom precis ur duschen efter ha klippt gräset och innan dess var jag ute och sprang med hunden, ruggigt vad aktiv jag har blivit, ^^ Nu ska jag endast kika efter i kylskåpet för att se vad som finns att äta. Jag har dessutom städat de flesta rummen i huset idag och tro det eller ej men det har inte blivit nerstökat än.

Åh vad jag hatar att du inte är här,
du gör allt så mycket lättare.
du är som en stor boll av kärlek,
som studsar rätt emot mig,
med all kraft.
Jag älskar dig så mycket!

"otroliga" puttar

Jag sitter för tillfället och äter frukost och kollar på OS, just nu tennis mellan USA och Schweiz (stavning), och jag kom fram till att de flesta sporter är roliga, spännande etc att titta på, allt förutom golf. Hela min familj är golfnördar och blir helt till sig när jag byter kanal till något roligare än när Annika Sörenstam ska putta på det 4:e hålet. Vad är meningen? Man kan ju ändå kolla på resultaten senare och alla "otroliga" puttar visas ändå om och om igen i 15 veckor, tills det kommer en ny "otrolig" putt.

Men i vilket fall ska jag sitta här och vänta på att frukosten ska lägga sig, därefter pallra mig ut och springa vilket jag inte gjorde igår, (skämmes tammefan!) och därefter ska jag göra en hel del sysslor idag och tjäna pengar, woho! Plus att jag ska börja funderade på vilka kläder jag ska ha med mig på resan som jag och mammsen åker iväg på på fredag, och för er som är intresserade åker vi då iväg till varma Mallorca. Så puss på det!


19 days between us

Johan lämnade mig igår och jag fick besök av Maria och Anna lite senare på kvällen, trevligt! Ytterst!
Det återstår nu 19 dagar innan jag får fint besök igen, och då av fler personer än en, jag fyller år om 19 dagar.
För att börja dagen bra så gick jag upp vid halv 11, åt frukost och åkte därefter för att träna, duktigt mja, kan tyckas!
Nu ska jag i alla fall ut och springa med hunden så jag återkommer säkerligen lite senare. Puss!

ursäkt

Jag ber i detta blogginlägg om ursäkt för den jäkla kassa uppdatering på sistone, miljoner med ursäkter! Anledningen är att Johan har gästat mig sedan i söndags och jag har haft bättre saker för mig än att skriva små blogginlägg, men för att snabbt gå igenom vad jag har gjort tillsammans med denna lille filur:

söndag - kolmården
måndag - factory outlet
tisdag - mysdag & kk-joggen
onsdag - smultronstället och påhälsning till bamses valpar
torsdag - det som nu står på schemat är att fixa och trixa oss iordning från denna oordning och därefter traska ner till stan för att se det sista av GP-loppet som cyklas nere på stan och därefter vandra vidare till stadsparken för att se utomhusbion, om det nu är något att se. För er som undrar så åker Johan hem på lördag och då ska jag skärpa mig med bloggningen igen. Puss!

träning och valpar!

Dagen har tillbringats tillsammans med Mickis och Ellen, busat med de små valparna de hämtade igår och för er som är intresserade är det två Rotweilers, söta som få och bilder kommer väl upp så småningom på bilddagboken.
Vi var iväg och tränade rejält, både kondition och styrka så för tillfället känner jag mig bra.

Vad är det för fel på folk som "ser ner" på andra, tycker att dom är bättre än andra och bara fnyser till vad man än gör. Otroligt irriterande och jag tycker själv att det bara är att strunta i, men när man väl får dessa menande blickar mot en som säger "jag är så jävla mycket bättre än du", så känner man sig ändå ganska liten och dålig.
Men i vilket fall får vi snart besök så jag ska fixa iordning det sista innan de anländer, puss!